2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Canım perikanadinin de söylediği gibi illa 6-7 haftalıkken duyacaksın diye birşey yok. 5 Haftalık duyabilen olduğu gibi, 8-9 haftalık ta duyan var. Embriyo geliştikçe kandaki bhcg değeri artar. Cumartesiye kadar bekleyemem dersen bir nebze olsun kendini rahatlanmak için kan testi yaptırabilirin. son testinden sonra düzenli bir artış varsa bebeğin gelişiyordur canım. Hemen umutsuzluğa kapılma lütfen. Allah hepimize hayırlısını verir.

canım çok saol ultrasonda da gözüktü geliştiği kese büyümüş içinde yolk kesesi ve bebek oluşmuş ama yinede içim rahat etmiyor bi türlü şu 5-6 günü nasıl geçiricem bilmiyorum

cumartesi doktora giden anneler. doktorlarınız tekrar ne zaman çağırdı

canım çok saol ultrasonda da gözüktü geliştiği kese büyümüş içinde yolk kesesi ve bebek oluşmuş ama yinede içim rahat etmiyor bi türlü şu 5-6 günü nasıl geçiricem bilmiyorum

Sen yine de moralini yüksek tut canım. Henüz kötü düşünmek için erken çünkü. Herkesin hamileliği birbirinden farklı oluyor biliyorsun. Önceki gebeliğimde ben keseyi bile vajinal muayenede 5 haftalıkken görebilmiştim.Ama 5 haftalık kalp atışı duyan var. Kimisinin mide bulantısı vs. var, kimisi hamilelik belirtileri yaşamıyor bile. Kendini üzme canım, bebeğin sağlıklıdır eminim, üzüntünden bebişin de etkilenmesin.

ınşallah canım çok teşekkür ederim inşallah sağlıklıdır ve cumartesi günü duyabilirim kalp atışlarını

Ah bu annelik ne kadar yorucu bi o kadar da güzel Allah'ım..
Daha rahmimize düşmeden telaşına düşüyoruz olacak mı..
Sonra Rabbim veriyor kesesi görünecek mi, kendisi görünecek mi..
Kalp atışlarını duyabilecek miyim..
En ufak bir sıkıntı oluyor acaba bebeğime birşey mi oluyor..
Üzerine titriyoruz bebişlerimizin...
Ne kadar muazzam bir tedirginlikte yüreğimiz elimizde doğana kadar..
Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin..
Tüm sıkıntılarımız son bulsun artık inşallah..

benim ilk talihsizliğim den dolayı her hafta gelsen de niye geldin demem dedi doktorum sağolsun zaten doktor gibi değil bana arkadaş gibi. çok rahat istediğimi sorabildiğim tek doktor valla:):):) 10.haftaya kadar her hafta gel sonrasında rutine döneriz dedi. şimdi pazartesiyi bekliyorum heyecanla.nöbet saatlerinde gideceğim :)

bana da 1 ay sonraya gün verdi. artık rutine dönebiliriz dedi. 14 aralıkta artık bir bebek görünümünde olacak. kol ve bacaklar görünecek ama parmak detayını bir sonraki ay görebileceğiz dedi.

cnm bnm yanlız değilsin üzülme kalp atışını görmeyen duymayan ben varım burda.kese bile gözükmüyo dedi dr bana ben napayım.ama rahatım rahat olmam lazım.bhcg değerin güzel artmış rahim içinde gelişme de var dedi.yeri belli minişimin ama hiç bişey yok.iyi düşünmemiz lazım.şimdi çok var gitmeme bende bu hafta içi aile hekimimden rica edicem.bhcg de artış varmı baksın tekrar diye.biz sadece önlem alabiliriz kötü düşünmeyip kendimizi kasmayarak gerisi rabbimin ttakdiri veren o çünkü.

sağol canım ama ben değil yağlı yiyecek hiçbirşeye ağzımı süremiyorum ve yataktanda hiç kalkamıyorum yinede sağol bilgilerin için

Tünaydın kızlar Sabah servisi kaçırdım, minibüsle geldim ve kabus gibiydi.
Herkes kokuyo Parfümlere de tahammülüm yok.. çok mızmız bişi oldum ben yaa…

NEKTAR cım ikizlerin hayırlı olsun benim de öyle bi ihtimal vardı ama değilmiş tekmiş sen istiyorsun galiba ikiz.Allah gönlüne göre versin
Saol canımm :)) Ben çok çok istiyodum ikiz bebiş, şimdi de internetten kötü kötü olasılıkları okumayı kesersem daha bi sevinicem ama.. bakalım.
Herşeyin hayırlısı..

3 kaybim bide kimyasalim var insAllah basarcam ben bu isi Rabbimin izniyle
Başarıcaksın, buradaki tüm hamişlerin duası da senle. İnş sağlıklı bebişin olucak canım

Kizlar napiyosunz bugun kocacim bebegmzi kutlamak icin yemege gotrdu canim kocisim benim=]
Ne güzellll Biz de cumartesi sabah serpme kahvaltıya gittik, bu biraz benim evde yemek hazırlamaya tahammülüm olmadığı için oldu ama olsun
Pazar da annemde hallettik kahvaltıyı, bu h.s Allah kerim

bu arada nasıl besleniyorsun,nelere dikkat ediyorsun?
Benim en büyük derdim bu, beslenemiyorum. Hiçbir şeyin tadı güzel gelmiyo
Ceviz ve süt tüketemiyorum, bol bol portakal ve mandalina yiyorum.
Onu alıyor midem şimdilik..

Canımmm amin, inşşş
Yaa o baloncuk dediğin şey bebeğin eşi olabilir. Hatta ben de iki embriyo görünen ultrasonuma bakıp bakıp “yaa bunun biri eşi olmasın” diyorum ama boyları aynı gibi.
Biri 1.37 biri 1.25
Senin küçük mi diğer görünen şey?

Amin canım, inşş
Yalnız doktor haftaya “aaa o bebek dilmiş, yanılmışım” gibi bişi derse çok fena hayal kırıklığı yaşicam ben havaya girdim.
Benim bebik/ler geçen cumartesi belli oldu. 7+ larda..
İnş senin bebişler de ikizdir

Maşallah size

aminnn inşş, saol canım. Hepimizin bebişlerimizi sağlıkla alırız kucağımıza inşş
yaaa Cuma deme, çok çok çok uzak geliyor bana Cuma şuan

Canım kızların da dediği gibi, sıkma canını. Geç döllenmedir muhtemelen, bak bebişin oluşmuş. Kalbi de atıyodur merak etme :)

Ben bu cumartesi yine gidiyorum. Her şey muallakta çünkü

amin canım çok sağol benimde ikinci gebeliğim ilkindede böyleydim allah düşmanıma yaşatmasın. bulantım başdönmem azmış gibi şişkinlik gaz sorunu onlarda var

Gaviscon şurup içebillrsin diyeceğim ama ilk üç ay biraz hassas bi dönem olduğu için ilaca pek yüklenme hayatım. Sabretmeye çalış.

gaviscon mide yanmasına iyi gelmiyormu canım benmi yanlış hatırlıyorum.çarşamba gününe kadar sabredeyim bakalım dr a gitcez artık onlar uygun bişey verirler inşallah

Günaydın herkese haftasonu okudum yazamadım hiç

slm bayanlar bende temmuz annesıyım ins :)) dün keseyi gördük ... meltemxx - yas 28 -ikinci - edirne -09.10.2013-17.07.2014 hepimize allah saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın...
Hoşgeldin canım hayırlı olsun

Kizlaaar bzde pitpitlarimizi duydukk. Musmutluyuuumm cok sukur
Drdan ciktik snrada kendme hamile cicileri aldim dayanamadim
Gözün aydın canım maşallah

Artış gayet güzel canım bir dahakine görürsün inşallah

Canım ya senin ikiz haberin beni de heyecanlandırdı maşallah ne güzel bi duygudur biz de eşimle ikiz olsa falan diyoruz ama hayırlısı tabi

Canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın?

Canım sana da çok geçmiş olsun iyisindir inşallah

Canım geçmiş olsun bir dahaki aya hayırlısıyla sağlıkla hamile kalırsın inşallah.. Güzel haberlerini bekliyoruz.

merabalar..bende katıldım aranıza..
sat: 25 eylül
26 yaşındayım
bdt:2 temmuz
ilk bebişimiz :))

Gözün aydın canım darısı kalp atışlarına

Canım hoşgeldin hayırlı olsun Günlükten tanıyorum seni beraber hamilelik paylaşımı yapıcaz şimdi de :) Gördüğüme sevindim

allah izin verirse bende 2014 temmuz annesi olacağım rabbim sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin

Hoşgeldiniz kızlar hayırlı olsun

Gözün aydın canım maşallah

Hoşgeldin canım hayırlı olsun Beta hcg ye çok takılma bence birden yükseliyor çünkü ama yine de bakmak istersen nette tahmini kaç haftalık olduğunu gösteren çizelgeler var.

Canım sıkma canını herkesin hamileliği farklı sonuçta. Bir dahaki gidişine duyarsın inşallah canım.
Ben de bugün gidicem keseyi de görmedim henüz :26:

Amin canım inşallah.. Dediğin gibi hamile olduğumuzu öğrendiğimiz an bir tedirginlik başlıyor.
9 ay böyle geçer mi? Geçecek inşallah :)

Kızlar ben de öğleden sonra doktora gidicem. Eşim de izin alıp gelecek.
İlk ultrason randevum daha keseyi de görmüş değiliz.
Heyecanlı ve tedirginim. Bizim için dua eder misiniz?

sağol canım ama ben değil yağlı yiyecek hiçbirşeye ağzımı süremiyorum ve yataktanda hiç kalkamıyorum yinede sağol bilgilerin için

canım banada doktorum emedur verdi miğde bulantısı için. şu ana kadar aşırı bulantım olmadığı için içmedim. ama rahatlıkla içebilirsin dedi. belki işine yarar bir bilgidir diye söylemek istedim. geçmiş olsun.

merhaba senınle gunlerımız aynı ben cuma keseyı gordum 15 gun sonra kalp atışları için gideceği
inş sen kalp atıslarınıda görüp gelirsin

merhaba senınle gunlerımız aynı ben cuma keseyı gordum 15 gun sonra kalp atışları için gideceği
inş sen kalp atıslarınıda görüp gelirsin

Merhaba canım gözün aydın inşallah görürüm.. Doktor daha önce duyulmayacağı için mi 15 gün sonraya randevu verdi?

ben de varım urfadayım ilk bebeşim 25 yasındayım adetim duzensiz olduğu için sat doğru olmuyor dogum tarihim 9/07/2014 2 gündür kanamam var iğne ve progestan kullanıyorum raporluyum inş bebişlerimizi sağlıkla kucagımıza alırız rabbim tum isteyenlere versin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…