hayırlısı olsun bakalım cnm inş. hayırlı haberlerini alırız. koru hastanesi nerede peki cnm.muayene ücreti neymiş oranın.
keşke benim bebeğim temmuz ayını beklesebenim nasipse kesin haziran olcak ama haziran annelerine bakmadım bile tahmini doğum tarihi 1 temuz ayzınca haziran olduğunu bile bile temmuz annelerine yazıldım :)ve sizlere de alıştım ztn baya da kalabalığız hakkaten berektli bi aymış maşallah :)
Tünaydın kızlarSabah servisi kaçırdım, minibüsle geldim ve kabus gibiydi.
Herkes kokuyoParfümlere de tahammülüm yok.. çok mızmız bişi oldum ben yaa
Saol canımm :)) Ben çok çok istiyodum ikiz bebiş, şimdi de internetten kötü kötü olasılıkları okumayı kesersem daha bi sevinicem ama.. bakalım.
Herşeyin hayırlısı..
Başarıcaksın, buradaki tüm hamişlerin duası da senle. İnş sağlıklı bebişin olucak canım
Ne güzellllBiz de cumartesi sabah serpme kahvaltıya gittik, bu biraz benim evde yemek hazırlamaya tahammülüm olmadığı için oldu ama olsun
Pazar da annemde hallettik kahvaltıyı, bu h.s Allah kerim
Benim en büyük derdim bu, beslenemiyorum. Hiçbir şeyin tadı güzel gelmiyo
Ceviz ve süt tüketemiyorum, bol bol portakal ve mandalina yiyorum.
Onu alıyor midem şimdilik..
Canımmm amin, inşşş
Yaa o baloncuk dediğin şey bebeğin eşi olabilir. Hatta ben de iki embriyo görünen ultrasonuma bakıp bakıp yaa bunun biri eşi olmasın diyorum ama boyları aynı gibi.
Biri 1.37 biri 1.25
Senin küçük mi diğer görünen şey?
Amin canım, inşş
Yalnız doktor haftaya aaa o bebek dilmiş, yanılmışım gibi bişi derse çok fena hayal kırıklığı yaşicam benhavaya girdim.
Benim bebik/ler geçen cumartesi belli oldu. 7+ larda..
İnş senin bebişler de ikizdir
Maşallah size
aminnn inşş, saol canım. Hepimizin bebişlerimizi sağlıkla alırız kucağımıza inşş
yaaa Cuma deme, çok çok çok uzak geliyor bana Cuma şuan
Canım kızların da dediği gibi, sıkma canını. Geç döllenmedir muhtemelen, bak bebişin oluşmuş. Kalbi de atıyodur merak etme :)
Ben bu cumartesi yine gidiyorum. Her şey muallakta çünkü
çok normal canım illa hamile olunca bulantılarımız olsun belirtilerimiz olsun istiyoruz di mi? hele ilk hamilelikse insan daha çok kafasına takıyor
ben oğluma hamileyken doğrudüzgün bulantım olmadı, bikaç defa kusma haricinde öyle çok kötü de olmadım. çok rahat bir hamilelik geçirmiştim
herşeyin çok normal olacağına, keyifli olacağına inandırmıştım kendimi ,çok sakin bir hamilelik geçirdim çok şükür maşallah çok sakin neşeli bir oğlum var
iyi düşünelim iyi olsun
keşke benim bebeğim temmuz ayını beklesebenim erken doğum olayım var
hazirana bile razıyım.. sağlıklı olsunlarda
Kızlar bizde şimdi doktordan geldik... Doktora ilk gidişimiz, çok iyi bir doktor, çok sevdim onu, onunla devam edeceğiz inşallah... Biraz konuştuk, 3 haftalık olduğunu tahmin ettiğimi söyledim, tam da öyle, erken farkına varmışsınız tebrikler dedi... Ultrasonla bakalım, bebek görünmez fakat rahmin durumuna ve kist durumunuza bakalım dedi... (PCOS hastası olduğumu söyledim) Tabiki bebeği küçük olduğu için göremedik ama nur topu gibi kistim olmuşTamı tamına 4,2 cm Kist hamilelik sürecinde eriyebilir ya da doğumla atılabilir dedi, atılmazsa da sezeryan olursa o sırada alırız dedi... Saat 2:30 da BHCG sonuçlarımı öğreneceğiz kızlar, dua edin lütfen
Canım doktorlar solumuza doğru yatmayı öneriyorlar :)ben yüz üstü yatmayı çok seviyorum ama şimdiden başladımm öyle yatmaya..Benim de bi türlü midem bulanmadı gitti.. :44:
Göğüslerim hala o kadar hassas ki yüzüstü yatmayı sevdiğim halde yatamıyorum... Sızlıyor resmen..
Bir de yorgunluk uyku hali var sürekli..
Bana hala şaka gibi geliyor bu gebelik..
Sanki evcilik oynuyoruz eşimle
gözün aydınKızlar Merhaba;
Dün akşam çok az lekelenmem oldu panikledim acile gittim doktor karından baktı kese var bebek yok dedi 3-4 güne tekrar doktora git dedi,sabaha kadar ne kabuslar gördümnormalde randevum perşembe günü dayanamadım bugün işyerime yakın semt polikliğine gittim uzun bir süre sıra bekleikten sonra aşağıdan muayene oldum benimde gebeliğim 7 hafta gözüküyor ancak 6+1 miş ve bebek gözüktü doktor kalbide atıyor dedi ancak dineltmedi:) rahatladım perşembeyi bekliyorum bebişi gözükmeyenler benim gibi başka doktora da gidin stresle beklemektense :)
yelizim bende oluyor canım normalde üşürüm ben yorgana sarılır yatarım şimdi üstüme yorgan alasım yok canımmmGece uyandığınızda ayaklarınızın altından ateş çıkıyomuş gibi oluyo mu kızlar? :18:
şimdilik bir şey istemiyor canım ama yinede belli olmazkızlar canınız birşeyler istemeye başladı mı ?
Canım doktorlar solumuza doğru yatmayı öneriyorlar :)ben yüz üstü yatmayı çok seviyorum ama şimdiden başladımm öyle yatmaya..
bende hamile olduğumu 9 haftadan sonra anlamıştım.
İnşallahKoru hastanesinin iki şubesi var,biri sincanda,diğeri balgatta.Ben balgattakine gidicem çünkü gitmek istediğim doktor orda.Muayene ücretleri yarı yarıya farkediyor aslında.Balgat Koru'nun muayene ücreti emekli sandığına 97 tl,sincan ise yarısı