2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kızlar bizde şimdi doktordan geldik... Doktora ilk gidişimiz, çok iyi bir doktor, çok sevdim onu, onunla devam edeceğiz inşallah... Biraz konuştuk, 3 haftalık olduğunu tahmin ettiğimi söyledim, tam da öyle, erken farkına varmışsınız tebrikler dedi... Ultrasonla bakalım, bebek görünmez fakat rahmin durumuna ve kist durumunuza bakalım dedi... (PCOS hastası olduğumu söyledim) Tabiki bebeği küçük olduğu için göremedik ama nur topu gibi kistim olmuş Tamı tamına 4,2 cm Kist hamilelik sürecinde eriyebilir ya da doğumla atılabilir dedi, atılmazsa da sezeryan olursa o sırada alırız dedi... Saat 2:30 da BHCG sonuçlarımı öğreneceğiz kızlar, dua edin lütfen

hayırlısı olsun bakalım cnm inş. hayırlı haberlerini alırız. koru hastanesi nerede peki cnm.muayene ücreti neymiş oranın.

İnşallah Koru hastanesinin iki şubesi var,biri sincanda,diğeri balgatta.Ben balgattakine gidicem çünkü gitmek istediğim doktor orda.Muayene ücretleri yarı yarıya farkediyor aslında.Balgat Koru'nun muayene ücreti emekli sandığına 97 tl,sincan ise yarısı

keşke benim bebeğim temmuz ayını beklese benim erken doğum olayım var
hazirana bile razıyım.. sağlıklı olsunlarda

Bulantin çokmu cnim benim bulanti sortnum yok hc ellermle ayaklarmda kasinti war sbhlari we gece kan werdim birazdan alcam snuclari

Canım belli olmaz bulantılar benim 7 inci haftamda var yok gibiydi... sabah kalkınca biraz oluyordu yarım saat sonra geçiyordu..
asıl bulantılar bence 8- 9 haftada başlıyor :) 15 haftadan sonra geçiyor:)tabi kişiden kişiye değişir :) ve ben bir erkek bebek bekliyordum acaip ekşi elma, erik yiyordum.inanın sırf bir ay çorba -yumurta peynir ceviz fındıkla karnımı doyurmuştum başka bir şey yiyince ... gerisi malum boşaltmaca :)
bakalım bu sefer cinsiyeti ne olucak sağlıklı olsunda..

Benim de bi türlü midem bulanmadı gitti.. :44:
Göğüslerim hala o kadar hassas ki yüzüstü yatmayı sevdiğim halde yatamıyorum... Sızlıyor resmen..
Bir de yorgunluk uyku hali var sürekli..
Bana hala şaka gibi geliyor bu gebelik..
Sanki evcilik oynuyoruz eşimle

Gece uyandığınızda ayaklarınızın altından ateş çıkıyomuş gibi oluyo mu kızlar? :18:

Cnim kac cikti bhcg

Merbaha kızlar,

bende temmuz annelerinden olucam sanırım, cuma günü kan testim pozitif çıktı. SAT tarihim ise 12 Ekim idi. Şuan 5 haftalık hamileyim, henüz doktora gitmedim yeni öğrendiğim için bu hafta içii değerlerimi de öğrenip ctesi dr. gidicem inşallah, hepinize merhabalar ve selamlar :)

Bugün anneannesiyle beraber doktora giden bebeğimin kalp atışlarını duyduk elhamdülillah.Çok muhteşem bir duygu..
Rabbim duymayanlara da nasip etsin.

Canım doktorlar solumuza doğru yatmayı öneriyorlar :)ben yüz üstü yatmayı çok seviyorum ama şimdiden başladımm öyle yatmaya..
bende hamile olduğumu 9 haftadan sonra anlamıştım.

gözün aydın
Gece uyandığınızda ayaklarınızın altından ateş çıkıyomuş gibi oluyo mu kızlar? :18:
yelizim bende oluyor canım normalde üşürüm ben yorgana sarılır yatarım şimdi üstüme yorgan alasım yok canımmm
kızlar canınız birşeyler istemeye başladı mı ?
şimdilik bir şey istemiyor canım ama yinede belli olmaz

Annecikler biz bugün doktora gittik. Sağlıklı ve tek kese. Gelişimi haftasına göre ilerliyor. Nohut tanesi kadar yavrum. Kalbini haftaya duyacağız. Allah hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Canım doktorlar solumuza doğru yatmayı öneriyorlar :)ben yüz üstü yatmayı çok seviyorum ama şimdiden başladımm öyle yatmaya..
bende hamile olduğumu 9 haftadan sonra anlamıştım.

Solumuza mı yatacak mışız.. Hmm bilmiyordum ben de alıştırayım kendimi yavaş yavaş madem.. Napalım..

vay aynı kurum neden o kadar farklı acaba.hem sincan hem balgat bana biraz ters düşüyor.ama yinede mümkünse doktorunun ismini alabilirmiyim cnm.bide bana mutlaka haber ver olurmu bebeğinin durumunu.umarım kalp atışlarınıda duyar iyi haberlerle gelirsin.. :)

selam kızlar bende aranıza yeni katılıyorum bebişim 5 hafta 2 günlük olmuş. bugün kalp atışını duyamadık birde kesenin büyüklüğü 1.41cm gözüküyor büyüklüğü normal mi bu haftaya göre

sat: 10 10 2013
ilk bebeğim
yaş 26
denizli
herkese hayırlı olsun inşaallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…