2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kızlar bizde şimdi doktordan geldik... Doktora ilk gidişimiz, çok iyi bir doktor, çok sevdim onu, onunla devam edeceğiz inşallah... Biraz konuştuk, 3 haftalık olduğunu tahmin ettiğimi söyledim, tam da öyle, erken farkına varmışsınız tebrikler dedi... Ultrasonla bakalım, bebek görünmez fakat rahmin durumuna ve kist durumunuza bakalım dedi... (PCOS hastası olduğumu söyledim) Tabiki bebeği küçük olduğu için göremedik ama nur topu gibi kistim olmuş :KK70: Tamı tamına 4,2 cm :KK70: Kist hamilelik sürecinde eriyebilir ya da doğumla atılabilir dedi, atılmazsa da sezeryan olursa o sırada alırız dedi... Saat 2:30 da BHCG sonuçlarımı öğreneceğiz kızlar, dua edin lütfen :KK49:

hayırlısı olsun bakalım cnm inş. hayırlı haberlerini alırız. koru hastanesi nerede peki cnm.muayene ücreti neymiş oranın.

İnşallah :KK66: Koru hastanesinin iki şubesi var,biri sincanda,diğeri balgatta.Ben balgattakine gidicem çünkü gitmek istediğim doktor orda.Muayene ücretleri yarı yarıya farkediyor aslında.Balgat Koru'nun muayene ücreti emekli sandığına 97 tl,sincan ise yarısı :KK53:

benim nasipse kesin haziran olcak ama haziran annelerine bakmadım bile tahmini doğum tarihi 1 temuz ayzınca haziran olduğunu bile bile temmuz annelerine yazıldım :):KK1: ve sizlere de alıştım ztn baya da kalabalığız hakkaten berektli bi aymış maşallah :)
keşke benim bebeğim temmuz ayını beklese :KK43: benim erken doğum olayım var :KK43:
hazirana bile razıyım.. sağlıklı olsunlarda

Tünaydın kızlar :KK3: Sabah servisi kaçırdım, minibüsle geldim ve kabus gibiydi.
Herkes kokuyo :KK43: Parfümlere de tahammülüm yok.. çok mızmız bişi oldum ben yaa…

Saol canımm :)) Ben çok çok istiyodum ikiz bebiş, şimdi de internetten kötü kötü olasılıkları okumayı kesersem daha bi sevinicem ama.. bakalım.
Herşeyin hayırlısı..

Başarıcaksın, buradaki tüm hamişlerin duası da senle. İnş sağlıklı bebişin olucak canım :KK19:

Ne güzellll :KK16: Biz de cumartesi sabah serpme kahvaltıya gittik, bu biraz benim evde yemek hazırlamaya tahammülüm olmadığı için oldu ama olsun :KK1:
Pazar da annemde hallettik kahvaltıyı, bu h.s Allah kerim :KK56:

Benim en büyük derdim bu, beslenemiyorum. Hiçbir şeyin tadı güzel gelmiyo :KK43:

Ceviz ve süt tüketemiyorum, bol bol portakal ve mandalina yiyorum.
Onu alıyor midem şimdilik..

Canımmm amin, inşşş :KK16:
Yaa o baloncuk dediğin şey bebeğin eşi olabilir. Hatta ben de iki embriyo görünen ultrasonuma bakıp bakıp “yaa bunun biri eşi olmasın” diyorum ama boyları aynı gibi.
Biri 1.37 biri 1.25
Senin küçük mi diğer görünen şey?

Amin canım, inşş :KK16:
Yalnız doktor haftaya “aaa o bebek dilmiş, yanılmışım” gibi bişi derse çok fena hayal kırıklığı yaşicam ben :KK1: havaya girdim.
Benim bebik/ler geçen cumartesi belli oldu. 7+ larda..
İnş senin bebişler de ikizdir :nazar:

Maşallah size :nazar:

aminnn inşş, saol canım. Hepimizin bebişlerimizi sağlıkla alırız kucağımıza inşş :nazar:
yaaa Cuma deme, çok çok çok uzak geliyor bana Cuma şuan :KK31:

Canım kızların da dediği gibi, sıkma canını. Geç döllenmedir muhtemelen, bak bebişin oluşmuş. Kalbi de atıyodur merak etme :)

Ben bu cumartesi yine gidiyorum. Her şey muallakta çünkü :KK31:

Bulantin çokmu cnim benim bulanti sortnum yok hc ellermle ayaklarmda kasinti war sbhlari we gece kan werdim birazdan alcam snuclari

çok normal canım illa hamile olunca bulantılarımız olsun belirtilerimiz olsun istiyoruz di mi? hele ilk hamilelikse insan daha çok kafasına takıyor

ben oğluma hamileyken doğrudüzgün bulantım olmadı, bikaç defa kusma haricinde öyle çok kötü de olmadım. çok rahat bir hamilelik geçirmiştim

herşeyin çok normal olacağına, keyifli olacağına inandırmıştım kendimi ,çok sakin bir hamilelik geçirdim çok şükür maşallah çok sakin neşeli bir oğlum var :nazar:

iyi düşünelim iyi olsun :KK16:

Canım belli olmaz bulantılar benim 7 inci haftamda var yok gibiydi... sabah kalkınca biraz oluyordu yarım saat sonra geçiyordu..
asıl bulantılar bence 8- 9 haftada başlıyor :) 15 haftadan sonra geçiyor:)tabi kişiden kişiye değişir :) ve ben bir erkek bebek bekliyordum acaip ekşi elma, erik yiyordum.inanın sırf bir ay çorba -yumurta peynir ceviz fındıkla karnımı doyurmuştum başka bir şey yiyince ... gerisi malum boşaltmaca :)
bakalım bu sefer cinsiyeti ne olucak sağlıklı olsunda..

Benim de bi türlü midem bulanmadı gitti.. :44:
Göğüslerim hala o kadar hassas ki yüzüstü yatmayı sevdiğim halde yatamıyorum... Sızlıyor resmen..
Bir de yorgunluk uyku hali var sürekli..
Bana hala şaka gibi geliyor bu gebelik..:KK17:
Sanki evcilik oynuyoruz eşimle :KK9:

Gece uyandığınızda ayaklarınızın altından ateş çıkıyomuş gibi oluyo mu kızlar? :18:

Kızlar bizde şimdi doktordan geldik... Doktora ilk gidişimiz, çok iyi bir doktor, çok sevdim onu, onunla devam edeceğiz inşallah... Biraz konuştuk, 3 haftalık olduğunu tahmin ettiğimi söyledim, tam da öyle, erken farkına varmışsınız tebrikler dedi... Ultrasonla bakalım, bebek görünmez fakat rahmin durumuna ve kist durumunuza bakalım dedi... (PCOS hastası olduğumu söyledim) Tabiki bebeği küçük olduğu için göremedik ama nur topu gibi kistim olmuş :KK70: Tamı tamına 4,2 cm :KK70: Kist hamilelik sürecinde eriyebilir ya da doğumla atılabilir dedi, atılmazsa da sezeryan olursa o sırada alırız dedi... Saat 2:30 da BHCG sonuçlarımı öğreneceğiz kızlar, dua edin lütfen :KK49:

Cnim kac cikti bhcg

Merbaha kızlar,

bende temmuz annelerinden olucam sanırım, cuma günü kan testim pozitif çıktı. SAT tarihim ise 12 Ekim idi. Şuan 5 haftalık hamileyim, henüz doktora gitmedim yeni öğrendiğim için bu hafta içii değerlerimi de öğrenip ctesi dr. gidicem inşallah, hepinize merhabalar ve selamlar :)

Bugün anneannesiyle beraber doktora giden bebeğimin :emir_bebek: kalp atışlarını duyduk elhamdülillah.Çok muhteşem bir duygu..
Rabbim duymayanlara da nasip etsin.

Benim de bi türlü midem bulanmadı gitti.. :44:
Göğüslerim hala o kadar hassas ki yüzüstü yatmayı sevdiğim halde yatamıyorum... Sızlıyor resmen..
Bir de yorgunluk uyku hali var sürekli..
Bana hala şaka gibi geliyor bu gebelik..:KK17:
Sanki evcilik oynuyoruz eşimle :KK9:
Canım doktorlar solumuza doğru yatmayı öneriyorlar :)ben yüz üstü yatmayı çok seviyorum ama şimdiden başladımm öyle yatmaya..
bende hamile olduğumu 9 haftadan sonra anlamıştım.:KK43:

Kızlar Merhaba;
Dün akşam çok az lekelenmem oldu panikledim acile gittim doktor karından baktı kese var bebek yok dedi 3-4 güne tekrar doktora git dedi,sabaha kadar ne kabuslar gördüm :KK43: normalde randevum perşembe günü dayanamadım bugün işyerime yakın semt polikliğine gittim uzun bir süre sıra bekleikten sonra aşağıdan muayene oldum benimde gebeliğim 7 hafta gözüküyor ancak 6+1 miş ve bebek gözüktü doktor kalbide atıyor dedi ancak dineltmedi:) rahatladım perşembeyi bekliyorum bebişi gözükmeyenler benim gibi başka doktora da gidin stresle beklemektense :)
gözün aydın
Gece uyandığınızda ayaklarınızın altından ateş çıkıyomuş gibi oluyo mu kızlar? :18:
yelizim bende oluyor canım normalde üşürüm ben yorgana sarılır yatarım şimdi üstüme yorgan alasım yok canımmm:KK16::KK16:
kızlar canınız birşeyler istemeye başladı mı ?
şimdilik bir şey istemiyor canım ama yinede belli olmaz :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Annecikler biz bugün doktora gittik. Sağlıklı ve tek kese. Gelişimi haftasına göre ilerliyor. Nohut tanesi kadar yavrum. Kalbini haftaya duyacağız. Allah hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Canım doktorlar solumuza doğru yatmayı öneriyorlar :)ben yüz üstü yatmayı çok seviyorum ama şimdiden başladımm öyle yatmaya..
bende hamile olduğumu 9 haftadan sonra anlamıştım.:KK43:

Solumuza mı yatacak mışız.. Hmm bilmiyordum ben de alıştırayım kendimi yavaş yavaş madem.. Napalım..

İnşallah :KK66: Koru hastanesinin iki şubesi var,biri sincanda,diğeri balgatta.Ben balgattakine gidicem çünkü gitmek istediğim doktor orda.Muayene ücretleri yarı yarıya farkediyor aslında.Balgat Koru'nun muayene ücreti emekli sandığına 97 tl,sincan ise yarısı :KK53:

vay aynı kurum neden o kadar farklı acaba.hem sincan hem balgat bana biraz ters düşüyor.ama yinede mümkünse doktorunun ismini alabilirmiyim cnm.bide bana mutlaka haber ver olurmu bebeğinin durumunu.umarım kalp atışlarınıda duyar iyi haberlerle gelirsin.. :)

selam kızlar bende aranıza yeni katılıyorum bebişim 5 hafta 2 günlük olmuş. bugün kalp atışını duyamadık birde kesenin büyüklüğü 1.41cm gözüküyor büyüklüğü normal mi bu haftaya göre

sat: 10 10 2013
ilk bebeğim
yaş 26
denizli
herkese hayırlı olsun inşaallah

Son düzenleme:
X