2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
selamlar arkadaşalrrr bende nasip olursa temmuzda ikinci bebeğimi kucağıma alıcam oğlum var 20 aylık evimizde net yok şuan ama fırsat buldukça girmeye çalışırım allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahhh

yeni gelen anneler hepiniz hoşgeldiniz. gün geçtikçe çoğalıyoruz :) :) :) inşallah listemize cinsiyetleri yazacağımız günleride görürüz hep birlikte.

Hoşgeldin canımmm.. Ben ilk gittiğimde 5+3 tü.. Kesem 6,7 mm idi.. Sanırım benimki biraz ufaktı...
Ben de yarın gideceğim ikinci kontrole inşallah kalp atışlarını duyarım bir sıkıntı olmaz..

canım bazı doktorlar nar yemeyin demiş kızlara, benimde canım çok istiyor ama yemedim sizin doktorlar bişey dedi mi? maydanoz ve nar yasak diye duydum ilk haftalar

canım doktorumla henüz ne yiyip ne içeceğim konusunda konuşamadık hali hazırda İstanbul izmir amasya arası mekik dokuduğumdan henüz bir doktora gidemedim

fakat nar antioksidan olduğundan tavsiye ediliyor buradan da bilgi alabilrsin bence abartmamak kaydıyla herşeyden azar azar yemek lazım

Slmmmmm güzel temmuz anneleri artik aranizdayimmm... Degerim bugun 126.4 cıktı daha çok küçük benim minigim çok yeni

Listeye eklersen sevinirim nektarcim

Isim:hicran4242
Yas:23
Kacinci bebis:ilk
Sehir:konya
Sat:17.10:2013
Bdt:25.07.2014

Hoşgeldin canımmm.. Ben ilk gittiğimde 5+3 tü.. Kesem 6,7 mm idi.. Sanırım benimki biraz ufaktı...
Ben de yarın gideceğim ikinci kontrole inşallah kalp atışlarını duyarım bir sıkıntı olmaz..

teşekkür ederim canım inşaallah yarın güzel haberler alırsın çok farklı bir duyguymuş insan dakikaları bile zor geçiriyor.rabbim inşaallah hayırlısıyla kucağımıza da almayı nasip eder.

bu arada bana nazar değdi bugün 7. haftanın ilk günü ve bulantılarla başladım yediklerimi çıkardım

dünden beri bir limon yeme arzusu sardı bırakmıyor

fakat sanırım kabızlık problemimi çözdüm :)

teşekkür ederim canım inşaallah yarın güzel haberler alırsın çok farklı bir duyguymuş insan dakikaları bile zor geçiriyor.rabbim inşaallah hayırlısıyla kucağımıza da almayı nasip eder.

Sağol canım.. Gerçekten dakikalar bile geçmiyor.. Çok ani ve çok hızlı oldu benim için bu gebelik.. Daha hala evimden ayrılmanın uyumunu sağlayamazken evliliği hala evcilik olarak bakıyorken şu an gebe olduğuma inanamıyorum bile.. Yarın Rabbim kalp atışlarını duymayı nasip ederse o zaman biraz daha hamile moduna girebilirim.. Allah'ım herkesin kuzusunu sevdiklerine bağışlasın inşallah..

Sen de hoşgeldin.. Çabuk çoğalıyoruz Temmuz anneleriii ne güzel.. Rabbim sonunu hayırlısıyla getirip kucağımıza almamızı nasip etsin..

Bugün anneannesiyle beraber doktora giden bebeğimin kalp atışlarını duyduk elhamdülillah.Çok muhteşem bir duygu..
Rabbim duymayanlara da nasip etsin.
Gözünaydın canım ne güzel
kızlar canınız birşeyler istemeye başladı mı ?
Bir kere gözleme isteyip yedim sonra istemedi buaralar iştahım düzelmeye başladı ister artık her şeylerden inş :) en çok peynir seviyorum ama.
Hayırlı olsun canım
Solumuza mı yatacak mışız.. Hmm bilmiyordum ben de alıştırayım kendimi yavaş yavaş madem.. Napalım..
Tabi canım sol tarafta yatınca bebeğe giden kan akışı daha sağlıklı oluyor
bende geldim...18 ekim sat
Hoşgeldin sen ve miniğin hayırlı olsun

Hoşgeldiniz kızlar hayırlı olsun Minikleriniz
yeni gelen anneler hepiniz hoşgeldiniz. gün geçtikçe çoğalıyoruz :) :) :) inşallah listemize cinsiyetleri yazacağımız günleride görürüz hep birlikte.
Aminnn canım

Hoşgeldin hayırlı olsun canım

cnm bnmde midem bulanmıyo göğüslerim çok hassas bnm son adet tarm 1 ekim sanırım 8 temmuzda doğum olcak allah nasip ederse:)bndede yorgunluk ve uyku hali var bu arada keseyi ve kalp atışını duydunmu kanda değerin kaç cnm

isim ..ELCHIN..
yaş 28
şehir amasya
kaçıncı bebek ikinci
son adet tarihi 11.10.2013
bekelene doğum tarihi 18 temmuz 2014

iyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar

Biz şöyle yorumladık,sincandaki kirasıyla balgattaki arasında çok fark vardır.Ama yine de hoş bir durum değil tabi.Doktorum Ümit Korucuoğlu.Henüz hiç tanışmadım,tavsiyeler üzerine ondan randevu aldım.Bakalım inşallah memnun kalırım.Haber veririm tabi,sen de haber ver ama.

Ben bi kere gittim doktora ikinci olarak yarın gidicem... İlk gittiğimde 6 haftalık olması lazımken 5+3 çıkmıştı.. Alttan baktılar tabi.. Keseyi rahmin en tepesinde gördü başta dış gebelikten şüphelendi ama sonra kesenin içinde yolk sac ve fetal izlendi diye yazmış.. Bhgc mi ne o varya işte o gün yani 5+3 ken 3224 lü bişiydi şu an tam hatırlamıyorum ama düşük gibi di mi:44:
Kalp atışını duymadan hiçbişi konuşmayalım dedi yarın gideceğim bakalım inşallah herşey yolundadır gerginim bu gece nasıl uyurum bilmiyorum... Sen de durumlar nasıl?

merhaba bende geldim kimselere söylemedik ama bu haberi paylaşmassamda içim içimi yicek galiba bende 2. bebeğime hamileyimmmmmmmmmmmmmm

merhaba bende geldim kimselere söylemedik ama bu haberi paylaşmassamda içim içimi yicek galiba bende 2. bebeğime hamileyimmmmmmmmmmmmmm

biz de sadece yakınlara söyledik bir de sonuca eşim iş arkadaşlarıyla baktığından onlar biliyor iki ay dolmadan söylemeyeceğiz

biz de sadece yakınlara söyledik bir de sonuca eşim iş arkadaşlarıyla baktığından onlar biliyor iki ay dolmadan söylemeyeceğiz

bu bebiş bize mucize cnm oğlum rahatsızdı 1 haftadır neler yaşadık (psikolojik olarak ) polipliyim ben 8 aydır olmuyodu drum artık operasyon demişti oğlumu düşünmekten ilk defa bu ay gecikme falan aklıma gelmedi babası oğlumun ilaçları için eczanaye giderken birde test al dedim durum bu kısmet işte bugün kan tahlili verdim yarın öğleden sonra çıkıcak :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…