- 5 Eylül 2008
- 6.147
- 36
- 39
selam kızlar bende aranıza yeni katılıyorum bebişim 5 hafta 2 günlük olmuş. bugün kalp atışını duyamadık birde kesenin büyüklüğü 1.41cm gözüküyor büyüklüğü normal mi bu haftaya göre
sat: 10 10 2013
ilk bebeğim
yaş 26
denizli
herkese hayırlı olsun inşaallah
canım bazı doktorlar nar yemeyin demiş kızlara, benimde canım çok istiyor ama yemedimsizin doktorlar bişey dedi mi? maydanoz ve nar yasak diye duydum ilk haftalar
Hoşgeldin canımmm.. Ben ilk gittiğimde 5+3 tü.. Kesem 6,7 mm idi.. Sanırım benimki biraz ufaktı...
Ben de yarın gideceğim ikinci kontrole inşallah kalp atışlarını duyarım bir sıkıntı olmaz..
teşekkür ederim canım inşaallah yarın güzel haberler alırsın çok farklı bir duyguymuş insan dakikaları bile zor geçiriyor.rabbim inşaallah hayırlısıyla kucağımıza da almayı nasip eder.
Slmmmmm güzel temmuz anneleri artik aranizdayimmm... Degerim bugun 126.4 cıktı daha çok küçük benim minigim çok yeni
Listeye eklersen sevinirim nektarcim
Isim:hicran4242
Yas:23
Kacinci bebis:ilk
Sehir:konya
Sat:17.10:2013
Bdt:25.07.2014
Gözünaydın canım ne güzelBugün anneannesiyle beraber doktora giden bebeğiminkalp atışlarını duyduk elhamdülillah.Çok muhteşem bir duygu..
Rabbim duymayanlara da nasip etsin.
Bir kere gözleme isteyip yedim sonra istemedi buaralar iştahım düzelmeye başladı ister artık her şeylerden inş :) en çok peynir seviyorum ama.kızlar canınız birşeyler istemeye başladı mı ?
Hayırlı olsun canımAnnecikler biz bugün doktora gittik. Sağlıklı ve tek kese. Gelişimi haftasına göre ilerliyor. Nohut tanesi kadar yavrum. Kalbini haftaya duyacağız. Allah hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Tabi canım sol tarafta yatınca bebeğe giden kan akışı daha sağlıklı oluyorSolumuza mı yatacak mışız.. Hmm bilmiyordum ben de alıştırayım kendimi yavaş yavaş madem.. Napalım..
Hoşgeldin sen ve miniğin hayırlı olsunbende geldim...18 ekim sat
selam kızlar bende aranıza yeni katılıyorum bebişim 5 hafta 2 günlük olmuş. bugün kalp atışını duyamadık birde kesenin büyüklüğü 1.41cm gözüküyor büyüklüğü normal mi bu haftaya göre
sat: 10 10 2013
ilk bebeğim
yaş 26
denizli
herkese hayırlı olsun inşaallah
Hoşgeldiniz kızlar hayırlı olsun Miniklerinizselamlar arkadaşalrrr bende nasip olursa temmuzda ikinci bebeğimi kucağıma alıcam oğlum var 20 aylık evimizde net yok şuan ama fırsat buldukça girmeye çalışırım allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahhh
Aminnn canımyeni gelen anneler hepiniz hoşgeldiniz. gün geçtikçe çoğalıyoruz :) :) :) inşallah listemize cinsiyetleri yazacağımız günleride görürüz hep birlikte.
Slmmmmm güzel temmuz anneleri artik aranizdayimmm... Degerim bugun 126.4 cıktı daha çok küçük benim minigim çok yeni
Listeye eklersen sevinirim nektarcim
Isim:hicran4242
Yas:23
Kacinci bebis:ilk
Sehir:konya
Sat:17.10:2013
Bdt:25.07.2014
Benim de bi türlü midem bulanmadı gitti.. :44:
Göğüslerim hala o kadar hassas ki yüzüstü yatmayı sevdiğim halde yatamıyorum... Sızlıyor resmen..
Bir de yorgunluk uyku hali var sürekli..
Bana hala şaka gibi geliyor bu gebelik..
Sanki evcilik oynuyoruz eşimle
vay aynı kurum neden o kadar farklı acaba.hem sincan hem balgat bana biraz ters düşüyor.ama yinede mümkünse doktorunun ismini alabilirmiyim cnm.bide bana mutlaka haber ver olurmu bebeğinin durumunu.umarım kalp atışlarınıda duyar iyi haberlerle gelirsin.. :)
cnm bnmde midem bulanmıyo göğüslerim çok hassas bnm son adet tarm 1 ekim sanırım 8 temmuzda doğum olcak allah nasip ederse:)bndede yorgunluk ve uyku hali var bu arada keseyi ve kalp atışını duydunmu kanda değerin kaç cnm
hb canim benimmmm...duana kocaaamaaan bi aminnn diyorummmm... Rabbim tamamina erdirsin ins...bana drm on gun sonraya randevu verdi ikinci bi test istemedi kizlar :26:
merhaba bende geldim kimselere söylemedik ama bu haberi paylaşmassamda içim içimi yicek galiba bende 2. bebeğime hamileyimmmmmmmmmmmmmm
teşekkür edrim canim...ins bir avazda kucagimiza aliriz saglikli bi sekilde
biz de sadece yakınlara söyledik bir de sonuca eşim iş arkadaşlarıyla baktığından onlar biliyor iki ay dolmadan söylemeyeceğiz