Günaydın herkese haftasonu okudum yazamadım hiç
slm bayanlar bende temmuz annesıyım ins :)) dün keseyi gördük ... meltemxx - yas 28 -ikinci - edirne -09.10.2013-17.07.2014 hepimize allah saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın...
Hoşgeldin canım hayırlı olsun
Kizlaaar bzde pitpitlarimizi duydukk. Musmutluyuuumm
cok sukur
Drdan ciktik snrada kendme hamile cicileri aldim dayanamadim
Gözün aydın canım maşallah
ben varııım ben bişey göremedim ama içim rahat en son 329 du bhcg 2000 olmuş çok iyi artışı dedi.ama kese bile göremedik.rahimde geniş bi kısım var dedi bebişimin yeri sanırım orası.bi sorun yok dedi 5 haftalık falanız galiba biz.küçüküz daha.15 gün sonra gel dedi aralık 2 yada kasım sonu gidicem.bakalım.ama iyiyim yaa içim rahat
Artış gayet güzel canım bir dahakine görürsün inşallah
biz de gittik. Eşim işe yetişeceği için beni bıraktı tek girdim. Orda beklerken dudağım uçuklamış stresten. Ben 6+ biliyodum dr 7+ dedi. ve buna rağmen üdtten sadece kese vardı. Normal değil dedi. Alttan bakalım dedi.öldüm öldüm dirildim o an içim kan ağlıyo.alttan baktı gördü miniği, ağzını burnunu büzüştürüyo dr korktummm çokkk. Kalbini dışarı verdi duydum... AMa orda bişi daha var. Net bişi diyemem ama ikiz gibi diyo. Diğerinin kalbi duyulmadı küçük olmalı dedi. Ama görülüyo gibi dedi. Onun da kafası karıştı. %60-70 tek kesede 2 bebek diyo. Ala elim ayağım titriyo. Haftaya yine gel dedi. Yaa diğerinin de kalbi atıyomudur? Neden üstten görünmüyolar ben çoook karmaşığım. Mutluyum korkuyorum. Benden haberler böyle :/ allahım inş ikizdir ve inş ikisi de gelişir. hAyalimdi..allahım ne büyüksün..nolur bize dua edin
(((
Canım ya senin ikiz haberin beni de heyecanlandırdı maşallah
ne güzel bi duygudur biz de eşimle ikiz olsa falan diyoruz ama hayırlısı tabi
herkese iyi akşamlar.Rabbim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.benide listeye eklermisiniz.
sat:02.10.2013
bdt:10.07.2014
pazartesi kontrolüm var inşallah herşey yolundadır.
Kızlar az önce acilden geldim.. saat 21.00 gibi kahverengi minik bi akıntım daha vardı
korktuk eşimle gidelim dedik, progestan yazdı ama karın-kasık ağrısı olmadığı sürece, kanama sürekli gelmediği sürece korkma sürekli yat, WC ye giderken kalk sadece , bol su iç dedi :26: siz çalışıyormusunuz? ben çalışıyorum masa başı işim, bi de okula gidiyorum, yani gün boyu dışardayım mecburen.. bizim bebiş çok nazlı ya
napcam ben bunla 9 ay
:18:
Canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın?
dün bendede oldu ama 1-2 damla,doktorumu aramadım bile normalmiş zaten sadece uzun sürerse,açık pembe olursa ve pıhtılı olursa tehlikeliymiş zaten karın kasık agrısı olmasıda iyi değil bebekler yerleşiyor :):) bende gebelikten dolayı rahat bir bölüme geçtim ,sana allah kolaylık versin canım ne zaman mezunsun peki
Canım sana da çok geçmiş olsun iyisindir inşallah
sat 15 ekim 8 kasim adet gunumde az damla seklinde kan geldi
yerlesme kanamasi oldu......
Cuma cumartesi ve kesildi bunun uzerine pazatesi test
Yaptim silikte olsa pozitifti........Sali carsamba farkli testler yaptim ve yine pozitif ve test silik
gebelik belirtilerini bir görseniz sik idrara cikma,kasik agrilari,,uyku hali,duygusallik hersey mevcud bu sefer oldu dedim ayaklarim yere basmadi sevincten bu sevinc 5 gun surdu ve cuma kahverengi akinti yerini kana birakti ve kanama var su an...
regl gibi ...Cuma gunu 15 kasim bebek hayaline veda ettim
Ve bugun kanama devam ediyor
carsamba randevum var.....
kimyasal gebelik gecirdim bat tan 10 gun sonra yasanirmis sukur ediyorum en azindan buyumeden adet gibi farzederek atlaticam önümüzdeki ay devam insAllah rahim gebelige hazir oldugu icin gebe kalma sansim yuksek insAllah Allahimdan hayirlisini diliyorum her zaman....
zaten supriz olmustu korunma surem bu ay sondu kasimda basliycaktim ole de olacak insAllah dualarinizi eksik etmeyin bu aciz kuldan....
Allah yollunuzu acik etsin gebeliginizi en mutlu sekilde yasayin kabusa dönusturmeyin olacak varsa care yok elden gelen
Canım geçmiş olsun bir dahaki aya hayırlısıyla sağlıkla hamile kalırsın inşallah.. Güzel haberlerini bekliyoruz.
merabalar..bende katıldım aranıza..
sat: 25 eylül
26 yaşındayım
bdt:2 temmuz
ilk bebişimiz :))
Kızlar dün tekrar bhcg baktırdım ve nihayet 3. sulandırmada 1425 çıktı değerim hemen dr aradık tatil günü sağolsun nazımız geçiyor arkadaş olunca:) hastaneye geldi alttan baktı çooookkk minik bir kesecik gördük daha tam oluşmamış:))) değerin iyi dedi korkmana gerek yok öyle rahatladımki 10 gün sonra gidicem keseyi tam anlamıyla görmeye bide artık kan vermiycem vesveseleniyor insan çok mutluyum allah hepimizin mutluluğunu daim etsin inş:)
Gözün aydın canım darısı kalp atışlarına
Merhaba topiğin güzel hamişleri
Ben de geçen hafta öğrendim hamile olduğumu, SAT a göre 8. haftada olmam gerekiyordu ama cuma günü ilk doktor kontrolünde ve ultrasonda ortaya çıktı ki meğer bebişim daha küçükmüş, düzensiz adet görmem, adetimin gecikmesi ve adete yakın bir dönemde hamile kalmam bu sonucu getirmiş, bebişim meğerse daha 4. haftadaymış, şaşırttı bizi, geç öğrendik diye üzülüyorduk ama erken bile öğrenmişiz, 3. haftada idrardan öğrendim ben
Beni de eklerseniz sevinirim tabloya....
SAT : 22 Eylül 2013
Doğacak muhtemel tarih : 29 Temmuz 2014
Canım hoşgeldin hayırlı olsun
Günlükten tanıyorum seni beraber hamilelik paylaşımı yapıcaz şimdi de :) Gördüğüme sevindim
merhabalar kızlar bende 5 haftalık hamileyim benim ikinci bebişim olacak hayırlısıyla benide listeye eklerseniz seninirim yaşım 25 son adetin 09 09 2013 doktorum ALLAH izin veririse doğum 15 temmuz dedi hayırlısı bakalım.herkese hayırlı uğurlu olsun inş
allah izin verirse bende 2014 temmuz annesi olacağım rabbim sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin
Yeni katıldım bende aranıza,çok güzel duygular içerisindeyiz. 6. haftamdayım bende. Benimle aynı anları paylaşan anneleri dinlemek çok eğlenceli,çok bilgilendirici:) İnşallah bebeğimizin salı günü kalp atışını duyacağız:)
Geçen sene kasımda tüp bebeğim canım oğlumu dünyaya getirdim. Ve Allahın mucizesi 4 gün önce hamile olduğumu öğrendim:)) benim sat 27 eylül ama doktorum geç yumurtlamışın dedi bu yüzden yarın bakıcak ultrasonda büyük ihtimal temmuz ayında gelecek bebişim:))
Hoşgeldiniz kızlar hayırlı olsun
günaydın kızlarrrrr.cumartesi 4 te randevum vardı. çok şükür bebeğimizin kalp atışını duydukkk. pıt pıt atıyorduuu :) :) :) darısı henüz bu duyduyu yaşamamış olanların başına. yeni gelen annelere hoşgeldiniz :)
Gözün aydın canım maşallah
Kızlar ben de hamileyim
Şükürler olsun
Ama kaç haftalık olduğunu henüz bilmiyoruz, bugün doktora gideceğiz, cuma günü kan testi yaptırmıştık... BHCG 65,65 çıkmıştı, tahminen 3 haftalık falan diye düşünüyorum, BHCG seviyesinden hamilelik haftası bilen biri var mı?
Beta hcg ye çok takılma bence birden yükseliyor çünkü ama yine de bakmak istersen nette tahmini kaç haftalık olduğunu gösteren çizelgeler var.
Canım sıkma canını herkesin hamileliği farklı sonuçta. Bir dahaki gidişine duyarsın inşallah canım.
Ben de bugün gidicem keseyi de görmedim henüz :26:
Ah bu annelik ne kadar yorucu bi o kadar da güzel Allah'ım..
Daha rahmimize düşmeden telaşına düşüyoruz olacak mı..
Sonra Rabbim veriyor kesesi görünecek mi, kendisi görünecek mi..
Kalp atışlarını duyabilecek miyim..
En ufak bir sıkıntı oluyor acaba bebeğime birşey mi oluyor..
Üzerine titriyoruz bebişlerimizin...
Ne kadar muazzam bir tedirginlikte yüreğimiz elimizde doğana kadar..
Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin..
Tüm sıkıntılarımız son bulsun artık inşallah..
Amin canım inşallah.. Dediğin gibi hamile olduğumuzu öğrendiğimiz an bir tedirginlik başlıyor.
9 ay böyle geçer mi? Geçecek inşallah :)
Kızlar ben de öğleden sonra doktora gidicem. Eşim de izin alıp gelecek.
İlk ultrason randevum daha keseyi de görmüş değiliz.
Heyecanlı ve tedirginim. Bizim için dua eder misiniz?