günaydınnnn pirinç tanelerinin annecikleriii :):): iyi haftalar hepimize :):)
biz de gittik. Eşim işe yetişeceği için beni bıraktı tek girdim. Orda beklerken dudağım uçuklamış stresten. Ben 6+ biliyodum dr 7+ dedi. ve buna rağmen üdtten sadece kese vardı. Normal değil dedi. Alttan bakalım dedi.öldüm öldüm dirildim o an içim kan ağlıyo.alttan baktı gördü miniği, ağzını burnunu büzüştürüyo dr korktummm çokkk. Kalbini dışarı verdi duydum... AMa orda bişi daha var. Net bişi diyemem ama ikiz gibi diyo. Diğerinin kalbi duyulmadı küçük olmalı dedi. Ama görülüyo gibi dedi. Onun da kafası karıştı. %60-70 tek kesede 2 bebek diyo. Ala elim ayağım titriyo. Haftaya yine gel dedi. Yaa diğerinin de kalbi atıyomudur? Neden üstten görünmüyolar ben çoook karmaşığım. Mutluyum korkuyorum. Benden haberler böyle :/ allahım inş ikizdir ve inş ikisi de gelişir. hAyalimdi..allahım ne büyüksün..nolur bize dua edin
(((
oooovvvv hadi hayırlısı . topiğimizde kaç tane ikiz annemiz çıkıcak bakalım. inşallah allah sağ salim kucağınıa ikisini de veriri:):)
Cici anneleerr
Hepinizi kutlarım bebişlerinizin kalp atışını duydunuz ya da keselerini gördünüz
eminim çok heyecanlıdır
ben yarın 6. haftama giriyorum (5+1) oluyorum.. kalp atışı için ne zaman gidersem ultrasondan duyarım acaba? kalp atışını duyanların hamilelik takvimlerinde bakıp bir tahmin yapayım diyorum ama herkesin ayrı ayrı..
haftaya 6+1 de gitsem duyabilirmiyim acaba ne dersiniz? :103:
canım ben 6+4 diye gittim 3 gün geç döllenme olmuş 6+1 de gayet net bir şekilde gördüm maşallah valla :):) doktor 5 haftayken bile görünür ama vajinal bakmak laızm ona da gerek yok dedi. istersen bir hafta daha bekle öyle git. büyük ihtimalle duyasın ama 8.hafta da duyan bile oluyor onu takıntı yapma kendine.
dün akşam üstü bendede hafif kahverengi leke geldi,panik oldum doktorumu aramadım takip edeyim dedim gece neredeyse tuvalette geçirdim vaktimi allaha şükür gelmedi bir daha,normalmiş bu akıntı,bu internete kalsa allah korusun ne kadar cok can sıkıcı şey yazdı bu akıntı için
internet tam bir bilgi kirliliği ve bizim gibi panik anneler için mutsuzluk çukuru. olabilir diyorlar. sadece dinlen. geçmiş olsun canım:)
Kızlar az önce acilden geldim.. saat 21.00 gibi kahverengi minik bi akıntım daha vardı
korktuk eşimle gidelim dedik, progestan yazdı ama karın-kasık ağrısı olmadığı sürece, kanama sürekli gelmediği sürece korkma sürekli yat, WC ye giderken kalk sadece , bol su iç dedi :26: siz çalışıyormusunuz? ben çalışıyorum masa başı işim, bi de okula gidiyorum, yani gün boyu dışardayım mecburen.. bizim bebiş çok nazlı ya
napcam ben bunla 9 ay
:18:
canım geçmiş olsun. bol bol dinlen. dediğin gibi naz yapıyor kuzun sana:)
sat 15 ekim 8 kasim adet gunumde az damla seklinde kan geldi
yerlesme kanamasi oldu......
Cuma cumartesi ve kesildi bunun uzerine pazatesi test
Yaptim silikte olsa pozitifti........Sali carsamba farkli testler yaptim ve yine pozitif ve test silik
gebelik belirtilerini bir görseniz sik idrara cikma,kasik agrilari,,uyku hali,duygusallik hersey mevcud bu sefer oldu dedim ayaklarim yere basmadi sevincten bu sevinc 5 gun surdu ve cuma kahverengi akinti yerini kana birakti ve kanama var su an...
regl gibi ...Cuma gunu 15 kasim bebek hayaline veda ettim
Ve bugun kanama devam ediyor
carsamba randevum var.....
kimyasal gebelik gecirdim bat tan 10 gun sonra yasanirmis sukur ediyorum en azindan buyumeden adet gibi farzederek atlaticam önümüzdeki ay devam insAllah rahim gebelige hazir oldugu icin gebe kalma sansim yuksek insAllah Allahimdan hayirlisini diliyorum her zaman....
zaten supriz olmustu korunma surem bu ay sondu kasimda basliycaktim ole de olacak insAllah dualarinizi eksik etmeyin bu aciz kuldan....
Allah yollunuzu acik etsin gebeliginizi en mutlu sekilde yasayin kabusa dönusturmeyin olacak varsa care yok elden gelen
sonun da inşallah olucak canım benim allah evlatlarına uzun ömürler versin. ve sonunda istediğine kavuşturmayı nasip etsin. biraz daha sabır sanırım...
Kızlar dr lar cinsiyeti kaçıncı ayda söylüyorlar duyduğum kadarıyla artık erken söylüyorlarmış bilgisi olan var mı?
hehe 3 aylıkken biliyorlarmış sanırım ama kimi doktor söylemiyor 4 aydan önce. erkekse zaten hemen belli oluryormuş:):) şubatı beklemeliyiz sanırım :)
günaydın kızlarrrrr.cumartesi 4 te randevum vardı. çok şükür bebeğimizin kalp atışını duydukkk. pıt pıt atıyorduuu :) :) :) darısı henüz bu duyduyu yaşamamış olanların başına. yeni gelen annelere hoşgeldiniz :)
çok sevindim canım maşallah 41 kere:):):)
İki günde ne kadar hızlı ilerlemiş aman aman yarım saattir okuyorum :)
Kalp atışlarını duyan anne adaylarımız çok mutlu oldum.. Rabbim inşallah bana da tattırsın yarın o duyguyu..
Bekledim bekledim sonunda 1 gün kaldı çok sabırsızım...
İnşallah herşey yolundadır...
Bu arada hala midem bulanmıyor sadece çok sık idrara çıkıyorum bir de yorgunluk uyku hali oluyor..
evet baya ilerlemiş haftasonu oku oku bitmiyor. başlarda azdık yazan yoktu şimdi kalabalıklaşıyoruz :):):) sık idrar halsizlik bunlarda belirti değilmiii :) yarını senin kadar merak ediyorum valla:) şu kuzunun pıtpıtlarını bir duysanda rahatlasan artık )::):)
bu arada şu gaz olayı bende de var fena halde
artı midem çok şiş. şimdiden karnım şiş gibi duruyor . haftasonu annemlere söyledik. uçtu mutluluktan. ne yapacağını şaşırdı.28 yaşında annenin gerçekten neden daha kıymetli olduğunu karnımdaki küçücük bir pirinç tanesi bana anlattı ya taş kafasın diyorum kendime
bulantı ve halsizlik dün bütün gün beni eve hapsetti ama işe yine de mecburen geldimmm
( cuma bi gelseydi hayurlısıyla