2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Merhaba canım, bugün duyduk çok şükür kalp atışlarını. Sen ne yaptın?

ayy ne güzel bende bugun gidicem doktoruma,öğlen randevum insallah duyarız pıt pıtları ,senın haftan normal gidiyor dimi ileri geri durumu yok ,benım 1 hafta geriden geliyor normalde 8. haftam olması lazımdı ama ben 7 ye girdim inşallah görebilirim diye düşünüyorum dua et bana

Normalde 6 haftalık olması gerekirken ultrasonda 5 hafta 3 günlük çıkmıştı işte perşembe günü.. Uterus fundusu demek rahmin tepesiymiş o yüzden tuhaf oldum 20-21 i gibi gidicem ben tekrar

sen bence kafam rahatlasın diyorsan ,ya baska bir doktora fikir almak amaçlı sor ya da kendı doktoruna telefonla sor,ultason bakan doktorda mı birşey söylemedi ,internettede bu konuyu fazla araştırıp kafanı karıştırma derim ben

Valla ne duysam araştırıyorum saçma sapan şeyler okuyorum çok moralim bozuluyor.. Haklısın en iyisi doktora erken gitmek.. bu pazartesi gideyim de içim rahatlasın..

Normalde 6 haftalık olması gerekirken ultrasonda 5 hafta 3 günlük çıkmıştı işte perşembe günü.. Uterus fundusu demek rahmin tepesiymiş o yüzden tuhaf oldum 20-21 i gibi gidicem ben tekrar

şimdi fark ettim,benım gebelık takvımımde bebeğin boyu ortalama 4-6 mm diyor ve ben 7. haftadayım senın 5+3 te 6-7 mm kese boyutu demişsin senınkı o zaman 5+3 tende büyük olması gerek sanki

Valla ne duysam araştırıyorum saçma sapan şeyler okuyorum çok moralim bozuluyor.. Haklısın en iyisi doktora erken gitmek.. bu pazartesi gideyim de içim rahatlasın..

internete göre,resmen öleceksin diyorlar bazı şeylerde boşver kafanı rahat tut,sadece doktoruna güven gebelik 9 ay boyunca böyle hep sabır isteyecek allah bize kolaylık versin

şimdi fark ettim,benım gebelık takvımımde bebeğin boyu ortalama 4-6 mm diyor ve ben 7. haftadayım senın 5+3 te 6-7 mm kese boyutu demişsin senınkı o zaman 5+3 tende büyük olması gerek sanki

Valla tam bugün itibariyle ultrasona göre 6+1 'im ben.. 5+3 ken 6,7 mm yazıyordu ultrason açıklamasında kese boyutu.. Anlamadım gitti :S

Bana herşey normal dedi, tam gününde ilerliyormuş. Rahmin tam ortasına yerleşmiş iyi yerde dedi. Dakikada 117 kez atıyormuş benim bebişin kalbi. Zaten ultrasonu karnıma koyar koymaz daha sesi duymadan, kalbinin attığını gördüm hareketliydi çünkü. sonrasında da sesi geldi. Daha 4mm boyu teyzesi :)) Tahmini doğum tarihlerimiz aynı seninle. Ama senin 1 hafta geriden geliyormuş. Karından göremesen bile vajinal muayene yaptırırsan kesin görürsün. Seninde öğleden sonra iyi haberlerini bekliyoruz. Bilgilendir beni. Folbiol içiyordum ben folik asit için. Onu değiştirdi. Şimdi iyot içeren Folio adında bir folik asit verdi. İyot bebeğin beyin gelişimi için önemliymiş.

maşallah maşallah ben geri gelmiş halımle senınde aynı gun dogumlarımız :) bakalım bende görebiliriz diye düşünüyorum ama olmadı vaginal yaptrcam artık ,cok sinir stres oldum bildiğin gibi değil

günaydınnn güzel anneciklerrr :) nasılsınız??? sabah çubuk kreker yedim bulantımı bastırdı :):) otobüste olaysız geldim bugün çok mutluyum valla :))::)

Ben cok korkuyorummm cumartesi kalp atisina gtcem yine bsey olcak bu kez de kaybetcem diye cooook korkuyorum.

yeminle aynı korku bende de var cumartesi6+4 olucaz ve doktor ters bişey diyecek diye ödüm kopuyor. aynı endişeleri taşıyoruz malesef deneyimlerimizden ötürü

maşallah kırkbir kere 9 ay boyunca hep böyle güzel şeyler duyarsın inşallah canım :)

haberlerini bekliyoruz canım :) benim kese ile ilgili de yorum bekliyorum :) 5+4 de 11 mm yazıyor ultrason kağıdında :S:S:S:S:S

bu arada bugün ve yarın çok çok mübarek günler muharrem ayının 9. ve 10. günü dularınızı sevdiklerinizin üzerinden eksik etmeyin,allah hepimize güzel günler nasip etsin.bulantım olmasa oruç tutmayı çok istiyorum ama aç kalırsam daha çok bulantım olur (((

canım benımde 5+5 de 13 mm yazıyodu sanırım normal sınırlardayız :)

ahahaha kabus bu otobusler valla öğrencileri kaldırıyorum bazen napim :)

Son düzenleme:
maşallah maşallah ben geri gelmiş halımle senınde aynı gun dogumlarımız :) bakalım bende görebiliriz diye düşünüyorum ama olmadı vaginal yaptrcam artık ,cok sinir stres oldum bildiğin gibi değil

Okadar stres yapma kendine, rahat olmaya çalış. Kimileri 9 haftalıkken duyuyor kalp atışlarını. Normal yani.. Kendimizi sakin tutmaya özen göstermeliyiz artık. Bebek annenin duygularından etkileniyormuş biliyorsun. İyi şeyler düşün, bugün eminim duyacaksındır kalp atışlarını. Bana da 3 hafta sonraya , 2 Aralık'a randevu verdi. Ozaman artık iyice bebek görüntüsünde olur. Umarım hepimizin hamileliği yolunda gider...

Evet canım bugünlerde tüm sevdiklerimiz, kendimiz ve buradaki tüm anne adayları için dualarımızı eksik etmeyelim. Buarada benim de sabah ve akşamları çok midem bulanıyor. Gün içinde de ne zaman karnım acıkmaya başlasa birşey yiyemezsem eğer bulantı başlıyor. Açlığa gelemiyorum yani. Bebiş için katlanacağız artık.

saglıklı bir şekilde gebeliğimi tamamlarsam ,benım bebek bildiğin takıntılı olacak anası gibi :)

sevgili güzel anneler bize şimdilik müsaade ,kahvaltımızı yapalım banyomuzu yapalım sonra vakit kalırsa gireriz yine giremezsek inşallah hayırlı haberlerle 3-4 gibi burda olacam bana dua edin bol bol ,şimdilik hoşçakalın

canım bence sorun yapma normaldir kese boyunda gayet normal bence benim 5+2 iken 6.3 mm di doktora özellikle 3-4 kere sordum normalmi boyutu diye herşey çok normal sat ile de uyumlu panik yapma dedi bana bence seninde herşeyin normal boş yere üzme kendini

Sağol canım ya.. Hergün yeni bişi öğreniyorum araştırıp strese giriyorum çok geriliyorum ya.. Bir türlü rahatlayamadım ne yapacam ben Her okuduğumu kafaya takıyorum.. Kese boyutu çok küçük sandım okudum bazı yerlerde bugünde o yüzden panik yaptım.. Bakalım yarın ne için panik yapacam

çok bilgi bazen insanı rahatsız ediyor. seni rahatsız edeceğini düşündüğün şeyleri araştırma. kötü olan şeyleri okuma çünkü bizler nasıl bir toplumuz bilmiyorum ama her olumsuzluğu kendimize de yoruyoruz. şundan eminim ne kadra küçük olurlarsa olsunlar düşündüğümüz her şeyi onlara yansıtabiliyoruz ve hissediyorlar bizi. mümkün kılabildiğin kadar güzel düşün. önce allah a sonra da doktoruna inan. her söylenen her bünye için geçerli olmuyor nasılsa.

Gerçekten öyle çok araştırdıkça çok geriliyorsun en iyisi herşeyi oluruna bırakıp Allah'a sığınmak.. Haklısın... Rabbim hepimiz için hayırlı olan neyse onu nasip etsin..

artık hiç bişey için panik yapma ve bebeğini de boş yere üzme rahatla biraz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…