Kızlar dokordan geliyorum bebeğimin kalp atışlarını duyduk darısı duymayı bekleyenlerin başına çok güzel bişey yeniden tatmak bu duyguyu.ikiz olabilir denmişti ama tekmiş şükür. Bizden haberler böyle :))
Kızlar ben de cumartesi günü ilk randevuma gittim, 4+6 daydım, doktorum vajinal muayene teklif dahi etmedi, gel karından bakalım küçük de olsa görürüz dedi, miniminnoş bi yuvarlak gördük 3,79 milimlik
haftaya keseyi de görürüz dedi ama tahlil sonucu sonrası çarşambaya görürüz keseyi artık dedi. ama çarşamba gidemicem mecburen cumartesiye kalacak yine
Bu arada bende de hiç bulantı yok, iştahımın maaşallahı var, kasık ağrıları ve zaman zaman bacak ağrıları oluyo, bulantı geliştiğini gösterirmiş, benim midem bulanmıyor korkmalı mıyım?
tatlım seninle aramızda 1 gün var, benim hcg 2400 çıktı cumartesi günü, seninki kaç çıktı acaba değerin?
4+6 için değer normal mi kızlaaarr...
Size de artık zaman hiç geçmiyormuş gibi geliyor muu? günler sanki 24 değil 48 saat, neden yavaşladı bu kadar :95:
Bebişkomla 12saatlik yolculuk başliyorrrr:)
hayırlı ve kolay yolculuklar diliyorum canım
Cok saol canım umarim iyi gecer bulanti sorunum fln yok sukur
1297 çıktı canım önceki değerlerim düşüktü biraz ama bugünkü iyi çok şükür..
Beta hcg herkeste farklı seyrediyor ben de sorup durdum arkadaşlara ama bildiğim tek şey 2 günde düzenli bir şekilde artması gerekiyor iki katı oranında artması lazım. Ben de sana satını sorabilir miyim?
Ve kesinlikle zamanın artık daha yavaş aktığını söyleyebilirim :)
hosgeldin cnm saglicakla kucagina al esimde trabzonluMerhaba kızlar bende 2014 Temmuz annesiyim nasip olursabeni de eklermisiniz
BDT: 20 Temmuz 2014
İlk Bebişimiz olacak inşallah
degerlere takilmayin henuz kcuk 6. Hafrada mude bulabtilari baslarKızlar ben de cumartesi günü ilk randevuma gittim, 4+6 daydım, doktorum vajinal muayene teklif dahi etmedi, gel karından bakalım küçük de olsa görürüz dedi, miniminnoş bi yuvarlak gördük 3,79 milimlik
haftaya keseyi de görürüz dedi ama tahlil sonucu sonrası çarşambaya görürüz keseyi artık dedi. ama çarşamba gidemicem mecburen cumartesiye kalacak yine
Bu arada bende de hiç bulantı yok, iştahımın maaşallahı var, kasık ağrıları ve zaman zaman bacak ağrıları oluyo, bulantı geliştiğini gösterirmiş, benim midem bulanmıyor korkmalı mıyım?
tatlım seninle aramızda 1 gün var, benim hcg 2400 çıktı cumartesi günü, seninki kaç çıktı acaba değerin?
4+6 için değer normal mi kızlaaarr...
Size de artık zaman hiç geçmiyormuş gibi geliyor muu? günler sanki 24 değil 48 saat, neden yavaşladı bu kadar :95:
Hayırlı yolculuklar canım iyi geçer inşallah..Bebişkomla 12saatlik yolculuk başliyorrrr:)
Genellikle doktorlar değerin düzenli artıp artmadığını takip etmek için istiyorlar ama gerek görmemiş olabilir.benim sat 06-10. Daha önce tahlil yaptırmamıştım yani düzenli artıp artmadığını bilmiyorum, bir dahaki kontrolde istemeli miyim sence tekrar tahlil? :44:
Hayırlı olsun canım hoşgeldinMerhaba kızlar bende 2014 Temmuz annesiyim nasip olursabeni de eklermisiniz
BDT: 20 Temmuz 2014
İlk Bebişimiz olacak inşallah
Sağol en kısa zamanda duyarsın sen de inşallahSenin adına çok sevindim canım. Allah nasip ederse ben de bugün doktora gittiğimde bu duyguyu tatmak istiyorum. :))))
Çok Sağol canım amin hepimiz inşallahcanım gözün aydın 41 kere maşallahdarısı bizlerin başına inşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Hemen geçer zaman inşallah canım anşamazsın nasıl geçtiğini bileayyy ne güzel canım yaaa bende heyecanla bekliyorum 2 hafta var ama kontrolüme
İstemedi canım onbeş gün sonra yine gel dedi sonra aylık yapcaz kontrolleri dedi bulantı hapı verdiMaşallah :) heyecanla bekliyoruzzz o anı.
kalp atışlarından sonra tahlil vs istedi mi doktor??
Hanımlar ben geceleri yüz üstü yatmayı çok seviyordum ama gebelik de bu şekilde yatmak tehlikeli sanırım. Nasıl yatmalıyız bilgisi olan var mı?
Merhaba canım, önceki gebeliğimde kese 2500'lerde vajinal muayene de gözükmüştü. 6000 cıvarındayken çok net olmamakla birlikte karından ultrasonla görmüştüm. Karından gözükmesi için biraz beklemek gerekiyor kısacası.
nar kesinlikle yasak dedi yemeyeceksin..nar kanı sulandırıp rahmi kastığı için düşüğü tetiklermiş yine..
maydanoz,nane yasak dedi bunlar düşüğü tetiklermiş..
Amin guzelimDeğeri artan ve kalp atışlarını duyan annişleri tebrik ediyorum darısı bizim başımıza inş:)
Kızlar ya benim 12 ekim sat.. bugün kan testi yaptırdım hcg 1000 çıktı.. sizce bu çok fazla değil mi? bu değere göre 6 haftalık olmam lazım, ama hesaba göre 4+2 yim.. kafam karıştızaten çok küçük diye doktora muayene bile olmadım (keseyi göremicekti çünkü) ne zaman sonra gitsem kalp atışını ve keseyi görürüz acaba bilen var mı?
Hayırlı yolculuklar canım iyi geçer inşallah..
Genellikle doktorlar değerin düzenli artıp artmadığını takip etmek için istiyorlar ama gerek görmemiş olabilir.
Sen keseyi görmüş müydün canım? Gördüysen gerek yoktur heralde artık..