2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Merhaba kızlar bende 2014 Temmuz annesiyim nasip olursa beni de eklermisiniz

BDT: 20 Temmuz 2014
İlk Bebişimiz olacak inşallah

çok değil canım ben 3 gün geciktiğimde 3330 lardaydı hcg

bende de herhangi bir beirti yok henuz , doktora da en az iki hafta sonra gidebilirim onceki gebeligimde cok bulantim kusmam oluyodu ama simdi henuz bi belirti yok yorgunluk ve uyku disinda

Arkadaşlar bugün ilk kontrolüme gittim. Sizlere güzel haberlerim var çok şükür, keseyi ve bebeğimin kalp atışını duyduk. Dakikada 117 kere atıyor. :))) Haftasıyla aynı gidiyor. Geriden yada önden gitmiyor. Çok güzel yere yerleşmiş dedi doktor tam rahmin ortasında. Herşey çok normalmiş.Şimdi biliyorum ki içimde bir canlı taşıyorum. Çok güzel bir duygu. Hepinize Allah aynı duyguları yaşatmayı nasip eder inşallah. Sevgiler...

canim seninki cok daha zormus insallah bu sefer hayirlisiya aliriz bebislerimizi kucagimiza

Ben cok korkuyorummm cumartesi kalp atisina gtcem yine bsey olcak bu kez de kaybetcem diye cooook korkuyorum.

Arkadaşım içini rahat tut öncelikle ben de ilk bebeğimi düşürmüştüm. Şimdi tekrar hamileyim. Bugün doktora gittim. Kalp atışını duyduk. Allah sana da nasip etsin.

beni de listeye ekleyebilir misin
yas 26 ilk bebek sat 4 ekim . abd

Kızlar yolk kesesinin görünmesi gebeliğin boş gebelik olmadıgını garantiler mi?

Arkadaşım içini rahat tut öncelikle ben de ilk bebeğimi düşürmüştüm. Şimdi tekrar hamileyim. Bugün doktora gittim. Kalp atışını duyduk. Allah sana da nasip etsin.

İlkinin kalbi durdu ve kurtajl aldilar. Cumartesi gelmeden rahatlayamicam sanirim guzel duan icin tesekkur ederim insallah bu kez aliriz kucagimizaa

merhaba kızlar nasılsınız ben de cuma günü Dr.a gideceğim inşallah bir sorun çıkmaz.

Merhaba hoya, bugün doktora gittim ve kalp atşını duyduk. Dakikada 117 kez atıyormuş. Artık içimde bir canlı taşıdığımın verdiği heyecan gerçekten tarif edilemez. Sen de en kısa zamanda yaşarsın bu duyguyu inşallah

masallah sorunsuz tamamlarsin insalah dokuz ayida :) darisi basimiza insallah

Rabbim tekrarını vermesin canım gerçekten senin sınavın baya bi zorlamış seni benim bi arkadaşımında 20 haftasında 4ay önce senın gibi oldu birden suyu geldi . bebeğimin içimde çırpındığı hissediyorum diyordu o zaman nasıl bir sınavdır bu Allahım demiştim onun ancak tüp bebekle hamile kalabiliyor başka türlü olmuyor oyuzden ben seni şanslı gördüm çok şükür Allahıma kendiliğinden hamile kalabiliyorsun ayrıntılı yazmanda iyi olmuş bende bu kadar ayrıntısını bilmiyordum tşk ederim.. aslında sırf bu durumlardan ötürü tam teşkilatlı bir hastane seçtim.

bu hamileliğin sorunsuz geçsin insallah.. yeni bir doktor edindiysen geçmişini mutlaka bilsinki ona göre davransn sana..

Kizlar ben cok kotuyum babaevindeyim ve burada ogrendim gebe oldugumu. Esim hic umursamadi. Hala gebe olduguma inanamiyor ve dava acacakmis. Dua edun bana cok daraldim. Bebegime birsey olacak diye cok korkuyorum.

canım bu bebek sizin için bir mucize o zaman.. aranızdaki sorun her ne ise boşanma evresinde olsanız dahi sizi bir araya getirecek ve yıllar sonra diyeceksinizki iyikide boşanmamışız.. bebişin kan testi ve usg gönderki inansın sana eşin bence..üzülme bide bebişinide üzme olurmu.

en başta böyle bir korku vardı ama sonra dedimki ne kadar pimpiriklenirsem korkansam o benim başıma gelir diye b,r felsefe geliştirdim ve hiç bi şekilde kötüye yormuyorum..iyi olacak..güzel olacak diyorum sürekli...

ara sıra bulantılarım oluyor...tatlıya..yumuşatıcı ve parfum kokusuna ve bazende eşimin kokusuna (zavallı eşim )

yarın için mutlaka gün al ve doktoruna görunmelisin..çok gecmıs olsun..bol bol yat dınlen...
Kizlar nasilsinizzz. Bnm bulantilar devam ediyo artarak. Ayy keske anneme ya da kayinvalideme yakin olsam diyorum yaa. :26:

bende aynı şeyi istiyorumm biliyormusun :))
eşim bir iş kazası geçirdi ve bir bacağında vidalar var 1ay boyunca evdeydi yani benim hamileliğimi öğrendiğimden bu yana.. aşırı derecede zorlandım ve zorlanmaya devam ediyorum..ev işi + elışveriş tamamen bana bakıyor... 3 hafta sonra ikinci bir ameliyat daha geçirecek vidalı olan bacağından sanırım 6ay kadar işe gidemiycek.. eşimde acayıp nazlandı görsenız beni delirtiyor bazen..ben naz maz yapamıyorum bugünde 3 farklı yemek istediğini ilan etti ve delirdim artık çağır anneni o baksın sana dedim gelemezmiş efendim herkesin bi hayatı varmışmış.. ben eşime bakmakla yukumluymuşumm...sonra hamile kalacak zaman mı bulamamışım bunun bakımı iyi olmazmış...ayy delirmek üzereym cidden doktor kocama eritmeli antibiyotik verdi..diyorki tadına bak bi çok güzel diyorumki hamileyim farkındamısın eşimde 1 yudumdan bişi olmazmış öyle diyoo hayır bebeğim aşırı derecede asabi doğacak onun yüzünden yaaa sonra çalışmamı istemiyor kim bakacakmış bebişe bakıcı olmazmış..annelermiz gelemezmiş..herkesin bi hayatı varmışmış..

bana söyleyin lütfen ben bu adamla 9ay nasıl geçireceğim söyleyin

herkese merhaba nasılsınız bugun,varmı kalp atışlarını duyabılen anneler

Allaha şükürler olsun duydum canım ,darısı sana olsun insallah
6+6lık idi ama sat a göre önden gidiyoruz 7 haftalık diye geçiyor yani.. dakikada 255 atıyor bebişimin kalbi kabzılık sorunum olduğu için mağnorm diye bi suda eritmeli ilaç verdi..onu içiyorum tok karnına..testlerim var onları yaptırdım ve aç karnına yaptıracam testler var işte böyle...

senden ne haber? ne zaman gidiceksin bebişinle buluşmaya
Kilo varmi sende canim bazen karindan Kilo bayanlarada gorunmez
gozun aydin insAllah cnm

aslında boyuma göre şuan normalim ama göbeğim var yani bide kabızlık sorunum vardı oda etkilermi acaba?
Bebişkomla 12saatlik yolculuk başliyorrrr:)

hayırlı yolculuklar dilerim
cem bey için çok iyi diyorlar aklında olsun..

sorma benimde narlarım vardı şimdi düşünüyorum napsam onca narı diye acaba ayıklayıp buzluğa atsam dururmuki? bozulma falan yapmaz insallah..

değerin normal canım benim 4 haftalıkken değerim 946 idi.. bende acaba ikizmiki felan dediydim..şimdi sat a göre önden gidiyoruz ve haliyle kesemizde sat a göre büyük..tek çıktı bide ikiz değilmiş

Arkadaslar bat 14kasim 15 gundur kasiklarim kopacak gibi batmalarda oluyor.iki gundur basim donuyor ani hareket edemiyorum.bu ucuncu olacak oncekilerde bas donmem siddetli olurdu ama baska hic belirti olmazdi.planli olacak bekliyoruz.artik hayirlisi.

Beni de ilk muayenede alttan bakmıştı , hiç acımadı canım kaygan bir şey sürüyorlar pıt diye giriyor ..

Size ultrasonumun açıklamasını yapsam bana yorum yapsanız olmaz mı ((
Benim kesem uterus fundusunda görülmüş baktım orası da rahmin en yüksek yeri anlamadım normal mi.. Bir de 5 hafta 3 günlükken kese boyutu 6,7 mm normal mi sizce? kese içinde yolk sak ve fetal pol izlenmektedir demiş bi de ...

geç döllenme olabılır yanı sat a göre 5+3 olabilirsin ama belki 1 hafta sonra döllendi yumurtan yolk sac gebelik kesesi olusmaya baslayınca olusan sonra kaybolan yapılar ama fundus kısmını bilmiyorum doktoruna ne zaman gideceksin

Son düzenleme:

Normalde 6 haftalık olması gerekirken ultrasonda 5 hafta 3 günlük çıkmıştı işte perşembe günü.. Uterus fundusu demek rahmin tepesiymiş o yüzden tuhaf oldum 20-21 i gibi gidicem ben tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…