2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
aşureyi bu zamanlarda mı yapıcaz peki?

muharrem ayı bahane canım aşure istiyor ne zamandır yapmışken bu hayırlı günlerde yapayım dedim

yarın 10 muharrem ama yarın Hz.hüseyin ve ehlibeyt'in katledilişi olduğu için iki günde ona sayıp 12 muharrem de aşure pişirilir bizde. yani cumadan itibaren hangi gün istersen :)

Cok uzuldum gercekten yaa (( Allah sana sabir esine anlayis versinnn. Boyle gecrmek zorunda kalmazsin insallah butun hamileliginii

ohhhh naza bakkk :S:S:S:S:S: ne sinir .sabah eşime diyorum ki 28 yaşında idrak ettim annemim aslında daha değerli olduğunu benim bebeğim de yaşarsa anlamazsa sopayı basıcam diyorum. babadan çok anneyi sevmesi gerek dedim nasıl gülüyor şimdiden kıskanmaya mı başladın diyor. hazırdan evlat sahibi oluyorsunuz dedim. daha 6 hafta oldu karnıma düştü şekilden şekile giriyoruz .valla ben kıskandım şimdiden . bide üstüne naz yapıcak ay sinir oldummmm el insaf yahu .dikkat et kendine canım sinirlenirsen nefes egzersizleri yap mutlaka

ayyy canım, çook sevindim senin adına. Gördün demek mercimeğinii
bir de rahatladım biraz. Benim de üstten bakınca görünmemişti, alttan baksak görünür demişti dr..
Baksa görünürmüş o zaman..
Darısı hepimize inş, cumartesiyi iple çekiyorum :18:

Merhaba kızlar bende 2014 Temmuz annesiyim nasip olursa beni de eklermisiniz

BDT: 20 Temmuz 2014
İlk Bebişimiz olacak inşallah
Satını da söylermisin mandalina? :))

aynı durumdayım ben de, herşey iğrenç kokuyo.
Yumuşatıcı kokusuna bile tahammül edemiyorum.
Bulaşık makinesinde kirli tabak biriktirmiyorum, herşeyin kokusunu bin misli fazla alıyorum.
İşyerindeki çekmeceme kraker depoladım.. başka hiç bişi yemek istemiyo canım. ((

Doktor kontrolünden güzel haberlerle gelen tüm anne adaylarına maşallah
Darısı kontrol gününü bekleyenlere.. :103:

yaa çok üzülüyorum yazdıklarını okuyunca :26: Doktor kontrolünden sonra biraz düzeldi benim koca demiştin sanki..
bide ilk aylar pek bi zor, daha da zorlaştırıyo sana.. Böyle olmaz ki ama..
Nazlanacak olan, ilgi alaka bekleyen sen olmalısın..
Uzun uzadıya bi konuş sen onunla karşına alıp :44: yapmasın böyle şeyler..

Sizi merakta birakmayim diye telefondan yaziyorum kalbimiz atiyor maşallah gec dollenme olmuş aksam ayrintili yazarim tlfdan zor yazmak iyi bakin kendinize

Kizlar doktorunuz cinsellikle ilqili bilqi werdimi kisitlama warmi bilqisi olan warmi

Ben doktora ilk 7 sinde gittim canım.. Kesem rahmin tepesinde görüldü biraz tuhaf bir durum ama içi dolu yani yolk sak ve fetal i gördü.. Ama çok dikkat et dedi ağır kaldırma dedi ve cinsel ilişki fazla olmasın dedi.. Bir dahaki kontrole kadar uyguluyoruz bu dediğini.. Bakalım o zaman ne diyecek..

merhaba arkadaslar bende aranıza katıldımn temmuz annesi olacam bende ins bugun doktara gittim keseyi gördü 10 gün sonra kalp atışı için gitcem hayırlısıyla 2. bebeğim 26 yaşındayım

canımm SAT'ı söylememişim :) 11 ekim

Bugün öğrendim gebe olduğumu, değerim 108 çıktı. BAT'a 2 gün var daha
Hepimize sağlıklı 1 dönem geçirmemizi dilerim, Rabbim bebelerimizi korusun...

Bugün öğrendim gebe olduğumu, değerim 108 çıktı. BAT'a 2 gün var daha
Hepimize sağlıklı 1 dönem geçirmemizi dilerim, Rabbim bebelerimizi korusun...

Gözünaydın, aramıza hoşgeldim canım.

Beni de listeye ekler misiniz?
Yaş 37
İlk bebeğim
İstanbul
SAT 16.10.2013
BDT 24.07.2014
Teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…