Bende sana kıyamam :)Acılar insanı olgunlaştırıyor hayatımızın bir sınav olduğuna inanıyorum ben canım üzülmüyor muyum kahroluyum bazen ama biliyorum ki beni cennete bekleyen bir melek var :)
Herşeyim çok güzel gidiyordu , cinsiyeti 3 hafta önce öğrenmiştim kanamam felan hiç olmamıştı , her şey birden bire bir gece oldu
18 haftadan sonra bebeğin suyu fazlalaşıyormuş, yani buradaki arkadaşlar belki bilmiyorlardır , çünki yaşamayan bilemez ki bende bilmiyordum aslında 20 haftamda bir gece birden bire sularım geldi bütün sularım bitmiş kalp atışı vardı bebeğimin doktor kurtarmamız imkansız gibi dedi başka doktorada gittik oda çok ümitsiz konuştu eğer almazlarsa bir kaç gün sonra zehirlenir sin belkide dedi o an kolum kesildi sanki ama 1 gün dayanabildim 2'inci gün suni sancıyla erken doğum yaptım, bilsem 2 haftada bir ölçtürürdüm rahim ağzımı teşhis konulmadı , nedeni tam olarak belli değil belkide enfeksiyon belkide rahim ağzı yetmezliği şüphe var sadece 12 haftadan sonra % 80 belli olurmuş ona göre serklaj olucam.
Aradan 4 ay geçti tekrar hamileyim ALLAHIMA şükrediyorum dua ediyorum :) Bu arada canım sen çok iyi araştırmışsın ne güzel yoğun bakım ünitesi çok önemliymiş , ALLAH korusun erken doğumda bebeğin hayatı ona bağlı .Her şey gönlünce olsunnnn :)
(Bu yazıyı detaylı yazmamın sebebi gebelikte her dönem riskliymiş , lütfen dikkat edelim arkadaşlar. Bütün hamilelere Allah yardım etsin..)
Rabbim tekrarını vermesin canım gerçekten senin sınavın baya bi zorlamış seni
benim bi arkadaşımında 20 haftasında 4ay önce senın gibi oldu birden suyu geldi . bebeğimin içimde çırpındığı hissediyorum diyordu
o zaman nasıl bir sınavdır bu Allahım demiştim
onun ancak tüp bebekle hamile kalabiliyor başka türlü olmuyor oyuzden ben seni şanslı gördüm çok şükür Allahıma kendiliğinden hamile kalabiliyorsun
ayrıntılı yazmanda iyi olmuş bende bu kadar ayrıntısını bilmiyordum tşk ederim.. aslında sırf bu durumlardan ötürü tam teşkilatlı bir hastane seçtim.
bu hamileliğin sorunsuz geçsin insallah.. yeni bir doktor edindiysen geçmişini mutlaka bilsinki ona göre davransn sana..
Kizlar ben cok kotuyum babaevindeyim ve burada ogrendim gebe oldugumu. Esim hic umursamadi. Hala gebe olduguma inanamiyor ve dava acacakmis. Dua edun bana cok daraldim. Bebegime birsey olacak diye cok korkuyorum.
canım bu bebek sizin için bir mucize o zaman.. aranızdaki sorun her ne ise boşanma evresinde olsanız dahi sizi bir araya getirecek ve yıllar sonra diyeceksinizki iyikide boşanmamışız.. bebişin kan testi ve usg gönderki inansın sana eşin bence..üzülme bide bebişinide üzme olurmu.
slm arkadaslar bu benim ikinci gebeligim ilkini 11+6 haftalikken bi gece ansizin gelen kanama sonucunda kaybettim 14 ay once
simdi de sanki ayni seyleri yasamaktan korkuyorum
daha once bebegini kaybeden arkadasarlarim siz nasil hissediyosunuz sizde de ayni korku var mi ?
en başta böyle bir korku vardı ama sonra dedimki ne kadar pimpiriklenirsem korkansam o benim başıma gelir diye b,r felsefe geliştirdim ve hiç bi şekilde kötüye yormuyorum..iyi olacak..güzel olacak diyorum sürekli...
günaydın arkadaşlar öncelikle hepinizi tebrik ederim benimde 2. gebeliğim 4 yaşında bir oğlum var ve 5+6 haftalık gebeyim kasık ağrısı ve göğüs hassasiyetinden başka bir belirti yok bende ilk gebeliğimde bulantı ve tansiyon düşüklüğünden 4.aya kadar yatmıştım şimdi de hamile olduğuma inanasım gelmiyor bulantı olmayınca acaba bir sorun mu var diye canımı sıkıyorum
sizin başladımı bulantılarınız cevap verirseniz sevinirim
ara sıra bulantılarım oluyor...tatlıya..yumuşatıcı ve parfum kokusuna ve bazende eşimin kokusuna (zavallı eşim
)
arkadaşlar meraba dün gece çamaşırıma çok hafif pembemsi bi leke gelmiş ama şimdi yok kasıklarımda çok ağrıyo karından görülsün diye daha gitmemiştim doktora acaba bi problemmi var aranızda pembemsi lekesi gelen varmı
yarın için mutlaka gün al ve doktoruna görunmelisin..çok gecmıs olsun..bol bol yat dınlen...
Kizlar nasilsinizzz. Bnm bulantilar devam ediyo artarak. Ayy keske anneme ya da kayinvalideme yakin olsam diyorum yaa. :26:
bende aynı şeyi istiyorumm biliyormusun :))
eşim bir iş kazası geçirdi ve bir bacağında vidalar var 1ay boyunca evdeydi yani benim hamileliğimi öğrendiğimden bu yana.. aşırı derecede zorlandım ve zorlanmaya devam ediyorum..ev işi + elışveriş tamamen bana bakıyor... 3 hafta sonra ikinci bir ameliyat daha geçirecek vidalı olan bacağından sanırım 6ay kadar işe gidemiycek.. eşimde acayıp nazlandı görsenız beni delirtiyor bazen..ben naz maz yapamıyorum
bugünde 3 farklı yemek istediğini ilan etti ve delirdim artık çağır anneni o baksın sana dedim
gelemezmiş efendim herkesin bi hayatı varmışmış.. ben eşime bakmakla yukumluymuşumm...sonra hamile kalacak zaman mı bulamamışım
bunun bakımı iyi olmazmış...ayy delirmek üzereym cidden
doktor kocama eritmeli antibiyotik verdi..diyorki tadına bak bi çok güzel
diyorumki hamileyim farkındamısın
eşimde 1 yudumdan bişi olmazmış öyle diyoo
hayır bebeğim aşırı derecede asabi doğacak onun yüzünden yaaa
sonra çalışmamı istemiyor kim bakacakmış bebişe bakıcı olmazmış..annelermiz gelemezmiş..herkesin bi hayatı varmışmış..
bana söyleyin lütfen ben bu adamla 9ay nasıl geçireceğim söyleyin
herkese merhaba nasılsınız bugun,varmı kalp atışlarını duyabılen anneler
Allaha şükürler olsun duydum canım ,darısı sana olsun insallah
6+6lık idi ama sat a göre önden gidiyoruz 7 haftalık diye geçiyor yani.. dakikada 255 atıyor bebişimin kalbi
kabzılık sorunum olduğu için mağnorm diye bi suda eritmeli ilaç verdi..onu içiyorum tok karnına..testlerim var onları yaptırdım ve aç karnına yaptıracam testler var işte böyle...
senden ne haber? ne zaman gidiceksin bebişinle buluşmaya
Kilo varmi sende canim bazen karindan Kilo bayanlarada gorunmez
gozun aydin insAllah cnm
aslında boyuma göre şuan normalim ama göbeğim var yani bide kabızlık sorunum vardı oda etkilermi acaba?
Bebişkomla 12saatlik yolculuk başliyorrrr:)
hayırlı yolculuklar dilerim
Şimdi imdaat diye bağıracağım canım.
Ben normalde maydanoz yemem, hamilelik düşündüğümüzden beri vitamin olsun diye maydanoz yiyorum. Geçen hafta 5 kilo nar aldım yine vitamin olsun diye. Şükür hala karnımda bebeğim. Bilgilendirmen için çok ama çok teşekkür ederim.
Bir de aranızda Ataşehir Memorial'da doğum yapan ya da tanıdığı doğum yapan var mı? Doktorları hakkında bilgi verebilir misiniz?
cem bey için çok iyi diyorlar aklında olsun..
sorma benimde narlarım vardı şimdi düşünüyorum napsam onca narı diye
acaba ayıklayıp buzluğa atsam dururmuki? bozulma falan yapmaz insallah..
Kızlar ya benim 12 ekim sat.. bugün kan testi yaptırdım hcg 1000 çıktı.. sizce bu çok fazla değil mi? bu değere göre 6 haftalık olmam lazım, ama hesaba göre 4+2 yim.. kafam karıştı
zaten çok küçük diye doktora muayene bile olmadım (keseyi göremicekti çünkü) ne zaman sonra gitsem kalp atışını ve keseyi görürüz acaba bilen var mı?
değerin normal canım benim 4 haftalıkken değerim 946 idi.. bende acaba ikizmiki felan dediydim..şimdi sat a göre önden gidiyoruz ve haliyle kesemizde sat a göre büyük..tek çıktı bide ikiz değilmiş