2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
bu arada bugün ve yarın çok çok mübarek günler muharrem ayının 9. ve 10. günü dularınızı sevdiklerinizin üzerinden eksik etmeyin,allah hepimize güzel günler nasip etsin.bulantım olmasa oruç tutmayı çok istiyorum ama aç kalırsam daha çok bulantım olur :KK43:(((

Cok dua et bzm icin cumartesi gelsin ve hic bi sorun olmasinnnnnnn:KK43:

Canm senin isin cok daha zormus bn esmin destegne ragmen bunaliyorum Allah yardimcin oldunn. Esin cok istemiyo muydu bebegi neden boyle davraniyor:KK43:(
Rabbim tekrarını vermesin canım gerçekten senin sınavın baya bi zorlamış seni :KK43: benim bi arkadaşımında 20 haftasında 4ay önce senın gibi oldu birden suyu geldi . bebeğimin içimde çırpındığı hissediyorum diyordu :KK43: o zaman nasıl bir sınavdır bu Allahım demiştim :KK43::KK43: onun ancak tüp bebekle hamile kalabiliyor başka türlü olmuyor oyuzden ben seni şanslı gördüm çok şükür Allahıma kendiliğinden hamile kalabiliyorsun :nazar: ayrıntılı yazmanda iyi olmuş bende bu kadar ayrıntısını bilmiyordum tşk ederim.. aslında sırf bu durumlardan ötürü tam teşkilatlı bir hastane seçtim.

bu hamileliğin sorunsuz geçsin insallah.. yeni bir doktor edindiysen geçmişini mutlaka bilsinki ona göre davransn sana..

canım bu bebek sizin için bir mucize o zaman.. aranızdaki sorun her ne ise boşanma evresinde olsanız dahi sizi bir araya getirecek ve yıllar sonra diyeceksinizki iyikide boşanmamışız.. bebişin kan testi ve usg gönderki inansın sana eşin bence..üzülme bide bebişinide üzme olurmu.

en başta böyle bir korku vardı ama sonra dedimki ne kadar pimpiriklenirsem korkansam o benim başıma gelir diye b,r felsefe geliştirdim ve hiç bi şekilde kötüye yormuyorum..iyi olacak..güzel olacak diyorum sürekli...

ara sıra bulantılarım oluyor...tatlıya..yumuşatıcı ve parfum kokusuna ve bazende eşimin kokusuna (zavallı eşim :KK1: )

yarın için mutlaka gün al ve doktoruna görunmelisin..çok gecmıs olsun..bol bol yat dınlen...

bende aynı şeyi istiyorumm biliyormusun :))
eşim bir iş kazası geçirdi ve bir bacağında vidalar var 1ay boyunca evdeydi yani benim hamileliğimi öğrendiğimden bu yana.. aşırı derecede zorlandım ve zorlanmaya devam ediyorum..ev işi + elışveriş tamamen bana bakıyor... 3 hafta sonra ikinci bir ameliyat daha geçirecek vidalı olan bacağından sanırım 6ay kadar işe gidemiycek.. eşimde acayıp nazlandı görsenız beni delirtiyor bazen..ben naz maz yapamıyorum :KK53::KK23::KK9: bugünde 3 farklı yemek istediğini ilan etti ve delirdim artık çağır anneni o baksın sana dedim :KK23::KK23::KK23: gelemezmiş efendim herkesin bi hayatı varmışmış.. ben eşime bakmakla yukumluymuşumm...sonra hamile kalacak zaman mı bulamamışım :KK23::KK23::KK23: bunun bakımı iyi olmazmış...ayy delirmek üzereym cidden :KK23::KK23::KK23::KK23: doktor kocama eritmeli antibiyotik verdi..diyorki tadına bak bi çok güzel :KK53: diyorumki hamileyim farkındamısın :KK47::KK47::KK47: eşimde 1 yudumdan bişi olmazmış öyle diyoo :KK53::KK53::KK47::KK47::KK47: hayır bebeğim aşırı derecede asabi doğacak onun yüzünden yaaa :KK23: sonra çalışmamı istemiyor kim bakacakmış bebişe bakıcı olmazmış..annelermiz gelemezmiş..herkesin bi hayatı varmışmış..

bana söyleyin lütfen ben bu adamla 9ay nasıl geçireceğim söyleyin :KK43::KK47::KK23:

Allaha şükürler olsun duydum canım ,darısı sana olsun insallah :nazar:
6+6lık idi ama sat a göre önden gidiyoruz 7 haftalık diye geçiyor yani.. dakikada 255 atıyor bebişimin kalbi :nazar::nazar::nazar::nazar: kabzılık sorunum olduğu için mağnorm diye bi suda eritmeli ilaç verdi..onu içiyorum tok karnına..testlerim var onları yaptırdım ve aç karnına yaptıracam testler var işte böyle...

senden ne haber? ne zaman gidiceksin bebişinle buluşmaya :KK16::KK16:

aslında boyuma göre şuan normalim ama göbeğim var yani bide kabızlık sorunum vardı oda etkilermi acaba?

hayırlı yolculuklar dilerim :KK16:

cem bey için çok iyi diyorlar aklında olsun..

sorma benimde narlarım vardı şimdi düşünüyorum napsam onca narı diye :KK36: acaba ayıklayıp buzluğa atsam dururmuki? bozulma falan yapmaz insallah..

değerin normal canım benim 4 haftalıkken değerim 946 idi.. bende acaba ikizmiki felan dediydim..şimdi sat a göre önden gidiyoruz ve haliyle kesemizde sat a göre büyük..tek çıktı bide ikiz değilmiş :KK53:

ayy ne güzel bende bugun gidicem doktoruma,öğlen randevum insallah duyarız pıt pıtları ,senın haftan normal gidiyor dimi ileri geri durumu yok ,benım 1 hafta geriden geliyor normalde 8. haftam olması lazımdı ama ben 7 ye girdim inşallah görebilirim diye düşünüyorum dua et bana

Canim ya şu progestani doktoruna bi sorarmisin bu ilaç beni mahvetti

günaydın kızlarrr. bebişlerinin kalp atışlarını duyanların gözleri aydın. doktor randevusu olanlara bol şans

ilk 3 ay malesef endiseler cok oluyor bilhassa kayip yasayanlar icin
yureginizi ferah tutun olacagi varsada önüne gecilmiyor kendinizi yiyip bitiriyorsunuz :KK43:
Allahima emanetler hepside
takilmayin kese buyuk kucuk haftasi ileride geride bunlar döllenmeyle alakali bisey

Son düzenleme:
Canm senin isin cok daha zormus bn esmin destegne ragmen bunaliyorum Allah yardimcin oldunn. Esin cok istemiyo muydu bebegi neden boyle davraniyor:KK43:(

ahh canım kendi istedi ama ilk aydan tutturacağımızı bizde bilmiyorduk ..beyfendinin canı 4-5ay çalışmalar neticesinde olsunmuş..öyle istemiş(sanki sipariş veriyoruz töbe yarabbim) bide bunun bacak sakatlanınca bi nazlandı falan beni sinir ediyor.. geçtiğimiz ocak ayından bu yana tüp bebek tedavisindeydim ben.ağustos adetimle tekrar başlayacaktık tüp bebeğe. eşim kendi istedi normal son kez deniyelim eğer buda düşerse tekrardan geri dönüşü olmayacak şekilde tüpe devam ederiz dedi. ilgiyi pohpohlanmaya bayılıyor sülalenin tek erkek çocuğu ve torunu.. şundan korkuyorum benim yavrum büyüdüğünde babası hala daha onu kıskanacakmı acaba diyorum :KK43:(( şuan bildiğin düşsün istiyor bebeğimin :KK47::KK47::KK47: benimkide annelik içgüdüsü sonuçta yaklaştırmıyorum kendime zarar verecek diyede korkuyorum.. haliyle evde tartışmamız eksik olmuyor :KK50: tek yemekle kalsa iyi hamur işi-kısır vs aparatif şeyleride olacak bunun gözünün önünde.. ben buna çay-meyve suyu-kolayı aynı anda getırcem bu hangisini canı çekerse onu içecek öyle naz yapıyor bana işte :KK43: kısaca bana eziyet ediyor :KK23::KK4:

az önce gittim tahlil sonuçlarımı göstermek için..herşeyim normalmiş.. 1 ay sonra gel dedi.. aylık kontrollere geçtik yani :KK49::nazar:

selam kızlar sımdı kan testı sonucumu aldım aıle hekımı degerlerıne gore hamılesın dedı kadın doguma gıt dedı heyecandan degerlerı sormaya unutmusum sımdı sonuc elımde ama nereye bakmam lazım ve degerlere gore kac haftalık oldugunu anlayabılırmıyız

ahh canım kendi istedi ama ilk aydan tutturacağımızı bizde bilmiyorduk ..beyfendinin canı 4-5ay çalışmalar neticesinde olsunmuş..öyle istemiş(sanki sipariş veriyoruz töbe yarabbim) bide bunun bacak sakatlanınca bi nazlandı falan beni sinir ediyor.. Geçtiğimiz ocak ayından bu yana tüp bebek tedavisindeydim ben.ağustos adetimle tekrar başlayacaktık tüp bebeğe. Eşim kendi istedi normal son kez deniyelim eğer buda düşerse tekrardan geri dönüşü olmayacak şekilde tüpe devam ederiz dedi. Ilgiyi pohpohlanmaya bayılıyor sülalenin tek erkek çocuğu ve torunu.. şundan korkuyorum benim yavrum büyüdüğünde babası hala daha onu kıskanacakmı acaba diyorum :KK43:(( şuan bildiğin düşsün istiyor bebeğimin :KK47::KK47::KK47: Benimkide annelik içgüdüsü sonuçta yaklaştırmıyorum kendime zarar verecek diyede korkuyorum.. Haliyle evde tartışmamız eksik olmuyor :KK50: Tek yemekle kalsa iyi hamur işi-kısır vs aparatif şeyleride olacak bunun gözünün önünde.. Ben buna çay-meyve suyu-kolayı aynı anda getırcem bu hangisini canı çekerse onu içecek öyle naz yapıyor bana işte :KK43: kısaca bana eziyet ediyor :KK23::KK4:

ay canım ya senin kocanda gerçekten çok tuhafmış tüp bebek kolay bi işlem mi bilmiyorum daha önce yaptırdın mı yada yaptırmadan mı hamile kaldın ama allah muhtaç etmesin ben 2 senedir tedavi görüyodum ağustos ta tüp bebek denedim tutmadı şimdi kendiliğinden hamile kaldım ve her gün şükür ediyorum seni çok zorlarsa ara annesini gelsin baksın oğluna neticede sende hamilesin ilgiye alakaya senin daha çok ihtiyacın var

bu arada bugün ve yarın çok çok mübarek günler muharrem ayının 9. ve 10. günü dularınızı sevdiklerinizin üzerinden eksik etmeyin,allah hepimize güzel günler nasip etsin.bulantım olmasa oruç tutmayı çok istiyorum ama aç kalırsam daha çok bulantım olur :KK43:(((

aşureyi bu zamanlarda mı yapıcaz peki?

muharrem ayı bahane canım aşure istiyor ne zamandır :KK34: yapmışken bu hayırlı günlerde yapayım dedim :KK56::KK16:

selam kızlar sımdı kan testı sonucumu aldım aıle hekımı degerlerıne gore hamılesın dedı kadın doguma gıt dedı heyecandan degerlerı sormaya unutmusum sımdı sonuc elımde ama nereye bakmam lazım ve degerlere gore kac haftalık oldugunu anlayabılırmıyız

canım beta hcg yazan bi kısım vardır onun karşısındaki sayıya bakman lazım çok kesin olmasada değere göre kaç haftalık olduğu tahmin edilebiliyo

ayyy nasıl sevındım anlatamm yarın ılk ısım doktora gıtmek olcak :)))

bence yarını beklemesen iyi olur canım pembe akıntı düşük tehlikesi olabilir seni korkutmak istemem ama hemen önlem alman açısından söylüyorum doktora hemen gidersen iğne yada ilaçla müdahele ederler en azından

bence yarını beklemesen iyi olur canım pembe akıntı düşük tehlikesi olabilir seni korkutmak istemem ama hemen önlem alman açısından söylüyorum doktora hemen gidersen iğne yada ilaçla müdahele ederler en azından

gercektenmı :KK43: ıns oyle bısey yoktur :KK43: tavsıyen ıcın saol canım en ıyısı ben sımdı gıdeyım dogru dıyosun okadar heycanlandık husrana ugramasın .

ay canım ya senin kocanda gerçekten çok tuhafmış tüp bebek kolay bi işlem mi bilmiyorum daha önce yaptırdın mı yada yaptırmadan mı hamile kaldın ama allah muhtaç etmesin ben 2 senedir tedavi görüyodum ağustos ta tüp bebek denedim tutmadı şimdi kendiliğinden hamile kaldım ve her gün şükür ediyorum seni çok zorlarsa ara annesini gelsin baksın oğluna neticede sende hamilesin ilgiye alakaya senin daha çok ihtiyacın var

kayıplarım normal canım ben zaten normal tüp bebek değil pgtli tüp bebek ancak yaptırbiliyorum.. döllenen yumurta 5gün+ sonraki günlerde yaşarsa pgt yapılıyor yani embryo sağlıklı mı değil mi o kontrol ediliyor..eğer sağlıklıysa transfer gerçekleşiyor..yok eğer sağlıksızsa transfer iptal ediliyor..pgtnin diğer bir şartı döllenmiş embryo sayısı 5ten az olmamalı..yoksa pgt yapılmaz :KK43: yani normal tüp bebekten biraz daha zorlu bi süreç :KK43:
benim yumrutalığım rahmim vs herşeyim sağlıklı ancak genimde bozukluk var bu nedenle bebeklerim düşüyor :KK43: normal yolla bebeği sağlıklı doğanda var o bana ümit olduğundan son kez normal deniyelim dedik..şuanki bebeğim için gerçekten dualar ettim ve kurbanlar kestirdim ben tebbiri alayım takdir Allahtan..herşeyin hayırlısı olsun..
hatta dualarımın için dedimki niyetim bu şekildeydi hangi ayda doğum yapacaksam o ayda dualarım bütün anne adaylarına gelsin dedim (çok az kaldı bitirince ben buraya eklicem nektar arkadaşım sayfa başına eklicek)

açıkcası artık sabrım kalmadı ve heran annesini arayabilirim..gelsin baksın oğluna onun nazıyla niyazıyla uğraşacak değilim.yaptığım hizmettende memnun edemiyorum hep şikayet bi eline sağlık dediği yok :KK23: zaten k.validem her telde illaki geliyim diyor ,kocam kabul etmiyor ben iyiyim diye...:KK47::KK47::KK4:

maşallah canım darısı bizlerin başına

aminn aminn canım insallah... sen ve sizlerde bu mutluluğa erişirsiniz insallah :KK49::nazar::nazar::nazar::nazar::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

kayıplarım normal canım ben zaten normal tüp bebek değil pgtli tüp bebek ancak yaptırbiliyorum.. döllenen yumurta 5gün+ sonraki günlerde yaşarsa pgt yapılıyor yani embryo sağlıklı mı değil mi o kontrol ediliyor..eğer sağlıklıysa transfer gerçekleşiyor..yok eğer sağlıksızsa transfer iptal ediliyor..pgtnin diğer bir şartı döllenmiş embryo sayısı 5ten az olmamalı..yoksa pgt yapılmaz :KK43: yani normal tüp bebekten biraz daha zorlu bi süreç :KK43:
benim yumrutalığım rahmim vs herşeyim sağlıklı ancak genimde bozukluk var bu nedenle bebeklerim düşüyor :KK43: normal yolla bebeği sağlıklı doğanda var o bana ümit olduğundan son kez normal deniyelim dedik..şuanki bebeğim için gerçekten dualar ettim ve kurbanlar kestirdim ben tebbiri alayım takdir Allahtan..herşeyin hayırlısı olsun..
hatta dualarımın için dedimki niyetim bu şekildeydi hangi ayda doğum yapacaksam o ayda dualarım bütün anne adaylarına gelsin dedim (çok az kaldı bitirince ben buraya eklicem nektar arkadaşım sayfa başına eklicek)

açıkcası artık sabrım kalmadı ve heran annesini arayabilirim..gelsin baksın oğluna onun nazıyla niyazıyla uğraşacak değilim.yaptığım hizmettende memnun edemiyorum hep şikayet bi eline sağlık dediği yok :KK23: zaten k.validem her telde illaki geliyim diyor ,kocam kabul etmiyor ben iyiyim diye...:KK47::KK47::KK4:

aminn aminn canım insallah... sen ve sizlerde bu mutluluğa erişirsiniz insallah :KK49::nazar::nazar::nazar::nazar::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

ayyy canım ya üzüldüm gerçekten Rabbim bu sefer evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım senin işin gerçekten zormuş Allah dualarını kurbanlarını kabul etsin inşallah bencede çağır annesini baksın oğluna madem kendine gelmek istiyomuş

X