2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

kalp atışları karından gözükmese de vajinal gözükür sanırım bende bir an önce cumartesi olsa da gitsem diye bekliyorum bende hem bulantılar kesilip hem göğüslerdeki hassasiyetim geçince bi sorun mu var acaba dedim ama ara ara baş dönmesi halsizlik ve uyku hali oluyo bende de bide bel ve kasık ağrısı da oluyor ara ara

selam kizlar nasilsiniz ne var ne yok keseler goruldu pitpitlar duyulduAllahim saglicakla hamislik gecirip kucaginiza lamak nasip etsin herkesle beraber
super annelerden 3 anne adayi da Transfer olacak buraya insallah

bugün doktor teyzemize uğradık kalp atışı için daha fazla bekleyemedim

sat a göre yine önden gidiyoruz karından göremedi doktor mecbur vajinal dedi bende çok korktum kese var karından bakınca ama bebek ve kalp atışı yok endişelendim haliyle
vainal usgden bebişimide gördük kalp atışınıda dktorum sizin bebiş nazlı ascık dedi
darısı siz güzel annişlere olsun insallah

doktor teyzemiz kalp atış sesini vermeceğim bebiş için tehlikeli dedi sadece gördük oda yetti bize

aç karnına gitseydim testlerin hepsi yapılacaktı yarın kalan testleride vereceğim şimdi..

nar kesinlikle yasak dedi yemeyeceksin..nar kanı sulandırıp rahmi kastığı için düşüğü tetiklermiş yine..
maydanoz,nane yasak dedi bunlar düşüğü tetiklermiş..
mandıra sütü yada nerden alındığı belli olan sütler hazır pakete göre daha sağlıklı zaten annelerimize paket süt önermiyoruz dedi.

daha sorucam sorular vardı ama doktor acile gitti hasta gelmiş..yarısınıda yarına sorarım artık napayım..

oh maşallah duymuşsun kalp atışlarını canım darısı bizlerin başına inşallah

Ben bugün tam olarak 6+0 haftalık.. Doktor 10 gün sonra felan gel dedi kalp atışları için.. Genelde hangi haftada duydunuz siz kalp atışlarını duyan anne adayları.. Duyamazsam diye çekiniyorum..

6. haftadan sonra dah net gorulur ve duyulur

Kilo varmi sende canim bazen karindan Kilo bayanlarada gorunmez
gozun aydin insAllah cnm

Canım darısı bizim başımıza inşallah.. Ben de gittiğimde kalp atışlarını duyarız inşallah.. Ne kadar tatlı bir heyecanın var Rabbim tamamına erdirip sağlıkla kucağına almanı nasip etsin..

Kızlar sonucum çıktı değerim maşallah baya artmış çok şükür rabbime

Kızlar dokordan geliyorum bebeğimin kalp atışlarını duyduk darısı duymayı bekleyenlerin başına çok güzel bişey yeniden tatmak bu duyguyu.ikiz olabilir denmişti ama tekmiş şükür. Bizden haberler böyle :))

Merhaba kızlar bende 2014 Temmuz annesiyim nasip olursa beni de eklermisiniz

BDT: 20 Temmuz 2014
İlk Bebişimiz olacak inşallah

Senin adına çok sevindim canım. Allah nasip ederse ben de bugün doktora gittiğimde bu duyguyu tatmak istiyorum. :))))

canım gözün aydın 41 kere maşallah darısı bizlerin başına inşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

merhaba kızlar nasılsınız yeni yeni gelenler olmş maşallah.bende tiksinti başladı dün yemek yemeye gittik eşimle ve kızımla, tabağa çıkaracağım diye çok korktum
sabah da kahvaltıyı zor yaptım.iş yerinde her şey kokuyor hatta derste öğrenciler bile kokuyor gibi geliyor bana

ayyy ne güzel canım yaaa bende heyecanla bekliyorum 2 hafta var ama kontrolüme

Kızlar ben de cumartesi günü ilk randevuma gittim, 4+6 daydım, doktorum vajinal muayene teklif dahi etmedi, gel karından bakalım küçük de olsa görürüz dedi, miniminnoş bi yuvarlak gördük 3,79 milimlik

haftaya keseyi de görürüz dedi ama tahlil sonucu sonrası çarşambaya görürüz keseyi artık dedi. ama çarşamba gidemicem mecburen cumartesiye kalacak yine

Bu arada bende de hiç bulantı yok, iştahımın maaşallahı var, kasık ağrıları ve zaman zaman bacak ağrıları oluyo, bulantı geliştiğini gösterirmiş, benim midem bulanmıyor korkmalı mıyım?

Kızlar sonucum çıktı değerim maşallah baya artmış çok şükür rabbime

tatlım seninle aramızda 1 gün var, benim hcg 2400 çıktı cumartesi günü, seninki kaç çıktı acaba değerin?

4+6 için değer normal mi kızlaaarr...

Size de artık zaman hiç geçmiyormuş gibi geliyor muu? günler sanki 24 değil 48 saat, neden yavaşladı bu kadar :95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…