Ben duyamazsam diye biraz 10 gün sonra felan gideyim diyorum ne bilim :S
Mide bulantısı çok hafif oluyor hissetmiyorum rahatsız etmiyor hiç canım hep böyle mi olur bilmiyorum artık zamanla bakacaz..
Benim kasık ve bel ağrılarım rahatsız ediyor beni.. Bir de iki gündür baş dönmesi oluyor hafif.. Bir de tabi dürekli halsizlik ve uyku..
bugün doktor teyzemize uğradık kalp atışı için daha fazla bekleyemedim
sat a göre yine önden gidiyoruzkarından göremedi doktor mecbur vajinal dedi bende çok korktum kese var karından bakınca ama bebek ve kalp atışı yok endişelendim haliyle
vainal usgden bebişimide gördük kalp atışınıdadktorum sizin bebiş nazlı ascık dedi
darısı siz güzel annişlere olsun insallah
doktor teyzemiz kalp atış sesini vermeceğim bebiş için tehlikeli dedi sadece gördük oda yetti bize
aç karnına gitseydim testlerin hepsi yapılacaktı yarın kalan testleride vereceğim şimdi..
nar kesinlikle yasak dedi yemeyeceksin..nar kanı sulandırıp rahmi kastığı için düşüğü tetiklermiş yine..
maydanoz,nane yasak dedi bunlar düşüğü tetiklermiş..
mandıra sütü yada nerden alındığı belli olan sütler hazır pakete göre daha sağlıklı zaten annelerimize paket süt önermiyoruz dedi.
daha sorucam sorular vardı ama doktor acile gitti hasta gelmiş..yarısınıda yarına sorarım artık napayım..
Ben bugün tam olarak 6+0 haftalık.. Doktor 10 gün sonra felan gel dedi kalp atışları için.. Genelde hangi haftada duydunuz siz kalp atışlarını duyan anne adayları.. Duyamazsam diye çekiniyorum..
sat a göre yine önden gidiyoruzkarından göremedi doktor mecbur vajinal dedi bende çok korktum kese var karından bakınca ama bebek ve kalp atışı yok endişelendim haliyle
vainal usgden bebişimide gördük kalp atışınıdadktorum sizin bebiş nazlı ascık dedi
doktor teyzemiz kalp atış sesini vermeceğim bebiş için tehlikeli dedi sadece gördük oda yetti bize
aç karnına gitseydim testlerin hepsi yapılacaktı yarın kalan testleride vereceğim şimdi..
nar kesinlikle yasak dedi yemeyeceksin..nar kanı sulandırıp rahmi kastığı için düşüğü tetiklermiş yine..
mandıra sütü yada nerden alındığı belli olan sütler hazır pakete göre daha sağlıklı zaten annelerimize paket süt önermiyoruz dedi.
daha sorucam sorular vardı ama doktor acile gitti hasta gelmiş..yarısınıda yarına sorarım artık napayım..
canımm nerelerdesınn görüsemiyoruz kac gundur :2:
Kızlar sonucum çıktı değerim maşallah baya artmış çok şükür rabbime
canım maşallah kesenide görür kalp atışlarını da duyarsın inşallah
Kızlar dokordan geliyorum bebeğimin kalp atışlarını duyduk darısı duymayı bekleyenlerin başına çok güzel bişey yeniden tatmak bu duyguyu.ikiz olabilir denmişti ama tekmiş şükür. Bizden haberler böyle :))
Kızlar dokordan geliyorum bebeğimin kalp atışlarını duyduk darısı duymayı bekleyenlerin başına çok güzel bişey yeniden tatmak bu duyguyu.ikiz olabilir denmişti ama tekmiş şükür. Bizden haberler böyle :))
İnşallah canım çok sağol Allah razı olsun. Çok mutluyum şu an
Allah mutluluğunu daim etsin inşallah canım bizlere de nasip etin inşallah
Kızlar sonucum çıktı değerim maşallah baya artmış çok şükür rabbime