- 7 Ekim 2010
- 2.373
- 224
- 36
ben perşembe kan verdim cuma çıktı tabi 17 idi canım bu gün 190 dr gayet güzel dedi amannn hiç takmamak lazım geriyoruz boşuna kendimizi meraktan hep:))) 2 günde bir takip edicez tabi güzel gidicek allahın izniyle.
benim için de öyle, rahat olamam.. istemedim :18:Maşallah canım hayırlısıyla görürsün inşallah..
Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin.
Alttan muayene benim için de sıkıntı.
Araştırdım bazı doktorlar ilk üç ay vajinal tercih ediyolarmış, o şekilde daha net görüyolarmış.Bir problem varsa daha çabuk farkediliyomuş mesela. Ama gel gelelim bana çok zor geliyor.
seninle günümüz aynı sanırım, kese evet içindeki susam tanesini de gördünüz mü canım?Cumartesi başka bir doktora gittik. Keseciğimi ikinci kez gördük elhamdüllillah.
2 hafta sonra kalp atışları için gidicez tekrar. SAT a göre 5+6 günlüktü ama doktor 5+3 dedi geç döllenme olmuş dedi.
Herşey olunda çok şükür.
benim için de öyle, rahat olamam.. istemedim :18:
inş senin değerin de epey yükselmiştir ve rahatlarsın
Benim de çarşamba 68 di cuma 185 bugün tekrar verdim bekliyorum şu an tedirginim :18:
İnşallah güzel gider canım bir düşük yaptım ben ondan böyleyim.
rİnş güzel sonuç alırsın canım benzer yanımız var benimde geçen ay bebişim tutunamadı hayırlısı böyleymiş bizim başka topiklerde 6 ile bile hamileliği çok iyi giden arkadaşlarımız var yani almayan rabbim almaz rahat ol bol bol dua et:)
arkadaşlar meraba dün gece çamaşırıma çok hafif pembemsi bi leke gelmiş ama şimdi yok kasıklarımda çok ağrıyo karından görülsün diye daha gitmemiştim doktora acaba bi problemmi var aranızda pembemsi lekesi gelen varmı
r
Sağol canım inşallah bak sevindim şimdi.. Sana da çok geçmiş olsun. Bu kez her şey iyi gider inşallah.
Ben fırsat buldukça elimi karnıma koyup Ya Mübdi ve Ya Şafi çekiyorum.
Hamile arkadaşlarıma tavsiye ederim.
Kalp atışları kaç haftalıkken duyuluyor acaba. Adet tarihime göre 7. haftanın içindeyim ama ultrasona göre kızlar 6. haftanın içindeyim bu haftasonu doktora gitsem erken mi.
Kalp atışları kaç haftalıkken duyuluyor acaba. Adet tarihime göre 7. haftanın içindeyim ama ultrasona göre kızlar 6. haftanın içindeyim bu haftasonu doktora gitsem erken mi.
Senle ayniyiz sanirim. Bu haftasonu gitcem ben doktor o zaman cagrdi canim gecen hafta keseyi gorduk sadecee
Ben bugün tam olarak 6+0 haftalık.. Doktor 10 gün sonra felan gel dedi kalp atışları için.. Genelde hangi haftada duydunuz siz kalp atışlarını duyan anne adayları.. Duyamazsam diye çekiniyorum..
canım seninle beklenen doğum tarihimiz aynı beni doktor bu cumartesi çağırdı muhtemelen sende gitsen duyarsın bu arada senin bulantın falan başladı mı ?