2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
ben perşembe kan verdim cuma çıktı tabi 17 idi canım bu gün 190 dr gayet güzel dedi amannn hiç takmamak lazım geriyoruz boşuna kendimizi meraktan hep:))) 2 günde bir takip edicez tabi güzel gidicek allahın izniyle.

Benim de çarşamba 68 di cuma 185 bugün tekrar verdim bekliyorum şu an tedirginim :18:
İnşallah güzel gider canım bir düşük yaptım ben ondan böyleyim.

Maşallah canım hayırlısıyla görürsün inşallah..
Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin.
Alttan muayene benim için de sıkıntı.
Araştırdım bazı doktorlar ilk üç ay vajinal tercih ediyolarmış, o şekilde daha net görüyolarmış.Bir problem varsa daha çabuk farkediliyomuş mesela. Ama gel gelelim bana çok zor geliyor. :KK25:
benim için de öyle, rahat olamam.. istemedim :18:

inş senin değerin de epey yükselmiştir ve rahatlarsın :KK16:

Cumartesi başka bir doktora gittik. Keseciğimi ikinci kez gördük elhamdüllillah.:emir_bebek:

2 hafta sonra kalp atışları için gidicez tekrar. SAT a göre 5+6 günlüktü ama doktor 5+3 dedi geç döllenme olmuş dedi.

Herşey olunda çok şükür.
seninle günümüz aynı sanırım, kese evet içindeki susam tanesini de gördünüz mü canım?

Benim de çarşamba 68 di cuma 185 bugün tekrar verdim bekliyorum şu an tedirginim :18:
İnşallah güzel gider canım bir düşük yaptım ben ondan böyleyim.

İnş güzel sonuç alırsın canım benzer yanımız var benimde geçen ay bebişim tutunamadı hayırlısı böyleymiş bizim başka topiklerde 6 ile bile hamileliği çok iyi giden arkadaşlarımız var yani almayan rabbim almaz rahat ol bol bol dua et:)

İnş güzel sonuç alırsın canım benzer yanımız var benimde geçen ay bebişim tutunamadı hayırlısı böyleymiş bizim başka topiklerde 6 ile bile hamileliği çok iyi giden arkadaşlarımız var yani almayan rabbim almaz rahat ol bol bol dua et:)
r

Sağol canım inşallah bak sevindim şimdi.. Sana da çok geçmiş olsun. Bu kez her şey iyi gider inşallah.
Ben fırsat buldukça elimi karnıma koyup Ya Mübdi ve Ya Şafi çekiyorum.
Hamile arkadaşlarıma tavsiye ederim.

arkadaşlar meraba dün gece çamaşırıma çok hafif pembemsi bi leke gelmiş ama şimdi yok kasıklarımda çok ağrıyo karından görülsün diye daha gitmemiştim doktora acaba bi problemmi var aranızda pembemsi lekesi gelen varmı :KK43:

Canım 1 hafta önce aynısı banda olsu doktor randevuma 1 gün avrdı dinlednsim doktora gittiğimde kızdı öyle bir şey olursa hemen ara beni diye iğne ve progeston hap verdi i yapma hep yat dedi sende bence doktora git şu an iyiyim lekelenme durdu

r

Sağol canım inşallah bak sevindim şimdi.. Sana da çok geçmiş olsun. Bu kez her şey iyi gider inşallah.
Ben fırsat buldukça elimi karnıma koyup Ya Mübdi ve Ya Şafi çekiyorum.
Hamile arkadaşlarıma tavsiye ederim.

Amin canım tşk ederim valla benimde rabbimin isimleri dilimden düşmüyor allahım bizleride bebişlerimizide korusun inş.

Bende dr arastirmasindayim....
umarim istedigim gibi bir dr bulabilirim....

benim bildigim alttan ultrasonla 6.haftasindan itibaren kalp atislarini duyabiliyorsun.....

Kalp atışları kaç haftalıkken duyuluyor acaba. Adet tarihime göre 7. haftanın içindeyim ama ultrasona göre kızlar 6. haftanın içindeyim bu haftasonu doktora gitsem erken mi.

Kalp atışları kaç haftalıkken duyuluyor acaba. Adet tarihime göre 7. haftanın içindeyim ama ultrasona göre kızlar 6. haftanın içindeyim bu haftasonu doktora gitsem erken mi.

Senle ayniyiz sanirim. Bu haftasonu gitcem ben doktor o zaman cagrdi canim gecen hafta keseyi gorduk sadecee

sanırım erken değil. ya da şöyle söyleyim illa 6 da duyulacak diye strese girmeyin. kisi altıda kimisi 8 de duyuyor. beni de 6+4 de çağırdı kalp atışları için . hayırlıs olsun hepimiz için ama erken değil git artık istersen :)

merhaba bende temmuz anne adaylarındanım Yaş:28 Şehir: yalova ikinci bebek Sat:8 ekim Beklenen doğum:15 Temmuz. benide ekleyn ltfn ben kanda öğrendim sattan 4 gün önce değerim 68 çıkmıştı keseyi görmek için 13 ünde gitcem bakalm çok korkuyorum sorunlu çok gebelik geçirdim inşAllah bunda sorun olmaz...

Ben bugün tam olarak 6+0 haftalık.. Doktor 10 gün sonra felan gel dedi kalp atışları için.. Genelde hangi haftada duydunuz siz kalp atışlarını duyan anne adayları.. Duyamazsam diye çekiniyorum..

sat a göre 4+6 haftalığm çrşamba kese görünür mü acaba ???? sonrada bekle kalp atışlarını 1 evladm var 7 yaşında ama tıpkı ilki kadar heycanlym kızımdan önce 2 kızmdan sonra 1 düşüğüm var onun için bu korkular bi sorunumda yok herşey normal ama hayırlsı bakalm.

Ben bugün tam olarak 6+0 haftalık.. Doktor 10 gün sonra felan gel dedi kalp atışları için.. Genelde hangi haftada duydunuz siz kalp atışlarını duyan anne adayları.. Duyamazsam diye çekiniyorum..

canım seninle beklenen doğum tarihimiz aynı beni doktor bu cumartesi çağırdı muhtemelen sende gitsen duyarsın bu arada senin bulantın falan başladı mı ?

canım seninle beklenen doğum tarihimiz aynı beni doktor bu cumartesi çağırdı muhtemelen sende gitsen duyarsın bu arada senin bulantın falan başladı mı ?

Ben duyamazsam diye biraz 10 gün sonra felan gideyim diyorum ne bilim :S
Mide bulantısı çok hafif oluyor hissetmiyorum rahatsız etmiyor hiç canım hep böyle mi olur bilmiyorum artık zamanla bakacaz..
Benim kasık ve bel ağrılarım rahatsız ediyor beni.. Bir de iki gündür baş dönmesi oluyor hafif.. Bir de tabi dürekli halsizlik ve uyku..

X