Geçmiş olsun canım bence git ishal önemli susuz bırakır vücudunu ona göre ilacı değiştrrir belki doktorgünaydın herkese :)
benim de bulantım yok ancak 2 gündür ishalim gece 3-4 kere uykudan uyanıyorum progestan kullananlar siz de ishal oldu mu bugün doktora gitsem mi diye düşütünüyorum ishal sebebiyle çok halsiz düştüm
inşallah canım ya inşallah Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin miniklerimizi kızına da Allah uzun ömürler versin sende inşallah duyarsın bugün miniğinin kalp atışlarını bu arada nasıl oldun gribin geçti mi ?
merhaba günde kaç tane alıyosunuz progestanı birde kaç mm acaba ben 1 tane 200 mg lık kullanıyorum onuda yatmadan önce içiyorum sorun olmuyor yan etkilerinden kurtulmuş oluyorum
allah yardimcin osun canim. bulantilarin baslamadiysa cok problem olmaz ins
inş sorunlarınızı halledersiniz ve barısırsınız bol bol dua et canını sıkma kötü şeyler düşünme bebeğin için iyi düşün iyi olsun
Merhaba hanımlar nasılsınız?
Ben de hastaneden geldim tekrar kan testi istedi.
16.00 gibi netten bakıcam sonucuma, dilerim artmıştır.
Gözükmeyeceğini biliyodum ama yine de kese gözükür mü diye sordum doktora.
Daha çok erken dedi :26:
Yavaş ilerliyor gibiyiz sanki ama inşallah sağlam ilerliyoruzdur.
Korkularım çok fazla belim biraz şiddetli ağrıdı haftasonu, oturdum ağladım.
Her gün kendime bi sebep buluyorum zaten.
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz, hamilelikleriniz hayırlı olsun
Ben de dün gittim doktora.Merhaba hanımlar nasılsınız?
Ben de hastaneden geldim tekrar kan testi istedi.
16.00 gibi netten bakıcam sonucuma, dilerim artmıştır.
Gözükmeyeceğini biliyodum ama yine de kese gözükür mü diye sordum doktora.
Daha çok erken dedi :26:
Yavaş ilerliyor gibiyiz sanki ama inşallah sağlam ilerliyoruzdur.
Korkularım çok fazla belim biraz şiddetli ağrıdı haftasonu, oturdum ağladım.
Her gün kendime bi sebep buluyorum zaten.
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz, hamilelikleriniz hayırlı olsun
Canım bugün dr a gittim keseyi iyi görebilmek için değerin 2500 lerde olması lazım dedi onun için alttan muayene ediyolar biliyorsundur hiiiiççç gerek yok dedi değerin 2500 ü bulunca bakıcaz diye söyledi:)
Canım bugün dr a gittim keseyi iyi görebilmek için değerin 2500 lerde olması lazım dedi onun için alttan muayene ediyolar biliyorsundur hiiiiççç gerek yok dedi değerin 2500 ü bulunca bakıcaz diye söyledi:)
Sağol canım daha erken biliyorum da merak ediyorum işte.. Sen ilk defa mı kan testi yaptırdın canım?Daha önceki değerini merak ettim de..
Tüm yeni gelen anne adayları hoşgelmiş, listeye eklemeler yaptım
umarım gözden kaçırdığım kimse yoktur :26:
Ben de dün gittim doktora.
Alttan bakalımd edi direk, dedim 9 gün önce kontrole geldim görünür artık karından..
e bakalım dedi.. Baktı kese var, yolk kesesi de görüyo gibiyim ama net bişi için 1 hafta sonra gelin dedi..
kesede bişi yok tabi, görünmüyo yani..
Görmek için alttan bakabiliriz dedi.. Tutturdu o da ha :s
Yok istemiyorum dedim.. Şimdi bekle ki cumartesi gelsin..
Korkuyorum, kabuslar görüyorum, endişelerim çok çok fazla..
Allah hepimizin susam tanelerine sağlık versin, korusun
Bulantılarım da var.. Cumartesi sabahı çıkardım, gün içinde de yine..
biraz zor geçecek gibi..
Merhaba canım, önceki gebeliğimde kese 2500'lerde vajinal muayene de gözükmüştü. 6000 cıvarındayken çok net olmamakla birlikte karından ultrasonla görmüştüm. Karından gözükmesi için biraz beklemek gerekiyor kısacası.