2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Geçmiş olsun canım bence git ishal önemli susuz bırakır vücudunu ona göre ilacı değiştrrir belki doktor

İnşallah canım ya amin Allah hepimziin evladını korusun isteyen herkese de nasip etsin anne olmayı gribim geçti hamdolsun iyiyim

merhaba günde kaç tane alıyosunuz progestanı birde kaç mm acaba ben 1 tane 200 mg lık kullanıyorum onuda yatmadan önce içiyorum sorun olmuyor yan etkilerinden kurtulmuş oluyorum

Bende akşamlari alıyorum 200 mg lık ama bütün gün bulantı yapıyor

Of dün akşamdan beri sayfalar ne kadar ilerlemiş.Önceki hamileliğimde bayağı aktiftim nette,şimdi hem oğlum rahat bırakmıyor,bir de çalışıyorum,çok fazla takip edemiyorum.Ama mümkün olduğunca takip etmeye çalışıcam.Herkese sorunsuz,güzel bir hamilelik ve hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden.

bende şimdi aile sağlık merkezinden geldim gebelik takibi başlattılar kan tahlili yaptılar sonucu yarın alcam bhcg falan bakalım ona göre kadın doğum dr uma gidicem.biraz geçsin istiyorum gitmişken kalp atışlarınıda duymak istiyorum inşallahburasıyla aynı 7 haftalık dedi bakalım usg da kaç haftalık çıkıcak.aramızda kalp atışını gören var ama duyan yok daha galiba

ooo maşallah herkes dr a gitmiş bi benim galiba gitmeyen ya artık 3. olduğundan yada içimdeki korkuları yenemediğimden yarın sonucumu alayımda eşim de gelirse bu hafta onunla ayarlayıp gideyim

arkadaşlar meraba dün gece çamaşırıma çok hafif pembemsi bi leke gelmiş ama şimdi yok kasıklarımda çok ağrıyo karından görülsün diye daha gitmemiştim doktora acaba bi problemmi var aranızda pembemsi lekesi gelen varmı

Merhaba hanımlar nasılsınız?
Ben de hastaneden geldim tekrar kan testi istedi.
16.00 gibi netten bakıcam sonucuma, dilerim artmıştır.
Gözükmeyeceğini biliyodum ama yine de kese gözükür mü diye sordum doktora.
Daha çok erken dedi :26:
Yavaş ilerliyor gibiyiz sanki ama inşallah sağlam ilerliyoruzdur.
Korkularım çok fazla belim biraz şiddetli ağrıdı haftasonu, oturdum ağladım.
Her gün kendime bi sebep buluyorum zaten.
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz, hamilelikleriniz hayırlı olsun

Evet güzeller dr gittik değerim190 olmuş allahıma şükürler olsun içime su serpildi:)

Kizlar nasilsinizzz. Bnm bulantilar devam ediyo artarak. Ayy keske anneme ya da kayinvalideme yakin olsam diyorum yaa. :26:

Canım bugün dr a gittim keseyi iyi görebilmek için değerin 2500 lerde olması lazım dedi onun için alttan muayene ediyolar biliyorsundur hiiiiççç gerek yok dedi değerin 2500 ü bulunca bakıcaz diye söyledi:)

Tüm yeni gelen anne adayları hoşgelmiş, listeye eklemeler yaptım
umarım gözden kaçırdığım kimse yoktur :26:

Ben de dün gittim doktora.
Alttan bakalımd edi direk, dedim 9 gün önce kontrole geldim görünür artık karından..
e bakalım dedi.. Baktı kese var, yolk kesesi de görüyo gibiyim ama net bişi için 1 hafta sonra gelin dedi..
kesede bişi yok tabi, görünmüyo yani..
Görmek için alttan bakabiliriz dedi.. Tutturdu o da ha :s
Yok istemiyorum dedim.. Şimdi bekle ki cumartesi gelsin..
Korkuyorum, kabuslar görüyorum, endişelerim çok çok fazla..
Allah hepimizin susam tanelerine sağlık versin, korusun

Bulantılarım da var.. Cumartesi sabahı çıkardım, gün içinde de yine..
biraz zor geçecek gibi..

Canım bugün dr a gittim keseyi iyi görebilmek için değerin 2500 lerde olması lazım dedi onun için alttan muayene ediyolar biliyorsundur hiiiiççç gerek yok dedi değerin 2500 ü bulunca bakıcaz diye söyledi:)

Sağol canım daha erken biliyorum da merak ediyorum işte.. Sen ilk defa mı kan testi yaptırdın canım?Daha önceki değerini merak ettim de..

Merhaba canım, önceki gebeliğimde kese 2500'lerde vajinal muayene de gözükmüştü. 6000 cıvarındayken çok net olmamakla birlikte karından ultrasonla görmüştüm. Karından gözükmesi için biraz beklemek gerekiyor kısacası.

Sağol canım daha erken biliyorum da merak ediyorum işte.. Sen ilk defa mı kan testi yaptırdın canım?Daha önceki değerini merak ettim de..

ben perşembe kan verdim cuma çıktı tabi 17 idi canım bu gün 190 dr gayet güzel dedi amannn hiç takmamak lazım geriyoruz boşuna kendimizi meraktan hep:))) 2 günde bir takip edicez tabi güzel gidicek allahın izniyle.

Maşallah canım hayırlısıyla görürsün inşallah..
Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin.
Alttan muayene benim için de sıkıntı.
Araştırdım bazı doktorlar ilk üç ay vajinal tercih ediyolarmış, o şekilde daha net görüyolarmış.Bir problem varsa daha çabuk farkediliyomuş mesela. Ama gel gelelim bana çok zor geliyor.

Evet tatlım aynen dr da şimdi bakmamın bir anlamı yok dedi 2500 olunca doğal olarak vajinal muayene olcam olsun bebişim için değer:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…