2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kızlar dokordan geliyorum bebeğimin kalp atışlarını duyduk darısı duymayı bekleyenlerin başına çok güzel bişey yeniden tatmak bu duyguyu.ikiz olabilir denmişti ama tekmiş şükür. Bizden haberler böyle :))

Maşallah :) heyecanla bekliyoruzzz o anı.
kalp atışlarından sonra tahlil vs istedi mi doktor??

Kızlar ben de cumartesi günü ilk randevuma gittim, 4+6 daydım, doktorum vajinal muayene teklif dahi etmedi, gel karından bakalım küçük de olsa görürüz dedi, miniminnoş bi yuvarlak gördük 3,79 milimlik :KK9:

haftaya keseyi de görürüz dedi ama tahlil sonucu sonrası çarşambaya görürüz keseyi artık dedi. ama çarşamba gidemicem mecburen cumartesiye kalacak yine :KK25:

Bu arada bende de hiç bulantı yok, iştahımın maaşallahı var, kasık ağrıları ve zaman zaman bacak ağrıları oluyo, bulantı geliştiğini gösterirmiş, benim midem bulanmıyor korkmalı mıyım?

tatlım seninle aramızda 1 gün var, benim hcg 2400 çıktı cumartesi günü, seninki kaç çıktı acaba değerin?

4+6 için değer normal mi kızlaaarr...

Size de artık zaman hiç geçmiyormuş gibi geliyor muu? günler sanki 24 değil 48 saat, neden yavaşladı bu kadar :95:

1297 çıktı canım önceki değerlerim düşüktü biraz ama bugünkü iyi çok şükür..
Beta hcg herkeste farklı seyrediyor ben de sorup durdum arkadaşlara ama bildiğim tek şey 2 günde düzenli bir şekilde artması gerekiyor iki katı oranında artması lazım. Ben de sana satını sorabilir miyim?
Ve kesinlikle zamanın artık daha yavaş aktığını söyleyebilirim :)

1297 çıktı canım önceki değerlerim düşüktü biraz ama bugünkü iyi çok şükür..
Beta hcg herkeste farklı seyrediyor ben de sorup durdum arkadaşlara ama bildiğim tek şey 2 günde düzenli bir şekilde artması gerekiyor iki katı oranında artması lazım. Ben de sana satını sorabilir miyim?
Ve kesinlikle zamanın artık daha yavaş aktığını söyleyebilirim :)

benim sat 06-10. Daha önce tahlil yaptırmamıştım yani düzenli artıp artmadığını bilmiyorum, bir dahaki kontrolde istemeli miyim sence tekrar tahlil? :44:

Merhaba kızlar bende 2014 Temmuz annesiyim nasip olursa :KK9: beni de eklermisiniz

BDT: 20 Temmuz 2014
İlk Bebişimiz olacak inşallah :KK9:
:KK3: :KK3: :KK3: :KK3: :KK3:
hosgeldin cnm saglicakla kucagina al esimde trabzonlu

Kızlar ben de cumartesi günü ilk randevuma gittim, 4+6 daydım, doktorum vajinal muayene teklif dahi etmedi, gel karından bakalım küçük de olsa görürüz dedi, miniminnoş bi yuvarlak gördük 3,79 milimlik :KK9:

haftaya keseyi de görürüz dedi ama tahlil sonucu sonrası çarşambaya görürüz keseyi artık dedi. ama çarşamba gidemicem mecburen cumartesiye kalacak yine :KK25:

Bu arada bende de hiç bulantı yok, iştahımın maaşallahı var, kasık ağrıları ve zaman zaman bacak ağrıları oluyo, bulantı geliştiğini gösterirmiş, benim midem bulanmıyor korkmalı mıyım?

tatlım seninle aramızda 1 gün var, benim hcg 2400 çıktı cumartesi günü, seninki kaç çıktı acaba değerin?

4+6 için değer normal mi kızlaaarr...

Size de artık zaman hiç geçmiyormuş gibi geliyor muu? günler sanki 24 değil 48 saat, neden yavaşladı bu kadar :95:
degerlere takilmayin henuz kcuk 6. Hafrada mude bulabtilari baslar

Bebişkomla 12saatlik yolculuk başliyorrrr:)
Hayırlı yolculuklar canım iyi geçer inşallah..

benim sat 06-10. Daha önce tahlil yaptırmamıştım yani düzenli artıp artmadığını bilmiyorum, bir dahaki kontrolde istemeli miyim sence tekrar tahlil? :44:
Genellikle doktorlar değerin düzenli artıp artmadığını takip etmek için istiyorlar ama gerek görmemiş olabilir.
Sen keseyi görmüş müydün canım? Gördüysen gerek yoktur heralde artık..

Merhaba kızlar bende 2014 Temmuz annesiyim nasip olursa :KK9: beni de eklermisiniz

BDT: 20 Temmuz 2014
İlk Bebişimiz olacak inşallah :KK9:
:KK3: :KK3: :KK3: :KK3: :KK3:
Hayırlı olsun canım hoşgeldin
Senin adına çok sevindim canım. Allah nasip ederse ben de bugün doktora gittiğimde bu duyguyu tatmak istiyorum. :))))
Sağol en kısa zamanda duyarsın sen de inşallah
canım gözün aydın 41 kere maşallah :nazar::nazar: darısı bizlerin başına inşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Çok Sağol canım amin hepimiz inşallah
ayyy ne güzel canım yaaa bende heyecanla bekliyorum 2 hafta var ama kontrolüme
Hemen geçer zaman inşallah canım anşamazsın nasıl geçtiğini bile
Maşallah :) heyecanla bekliyoruzzz o anı.
kalp atışlarından sonra tahlil vs istedi mi doktor??
İstemedi canım onbeş gün sonra yine gel dedi sonra aylık yapcaz kontrolleri dedi bulantı hapı verdi
Bebişkomla 12saatlik yolculuk başliyorrrr:)

Hadi hayırlı yolculuklar canım

Biz bugün tekrar kan testi yaptırdık ve değerimiz 1565 çıktı.:KK8: Nasıl hafifledim anlatamam. Takvim 4+5 diyor ama bakalım doktor amcamız ne diyecek?

Hanımlar ben geceleri yüz üstü yatmayı çok seviyordum ama gebelik de bu şekilde yatmak tehlikeli sanırım. Nasıl yatmalıyız bilgisi olan var mı?

Bu konuda ben de çok kötü durumdayım. Asla bi tarafa yatamam. 2 senedir eşime sarılıp uyumuşluğum yoktur. İlla yüzüstü ve ellerimi yastığın altına sokup uyuyorum. Karnımız büyümeden alışmalıyız bi tafara yatmaya..

Merhaba canım, önceki gebeliğimde kese 2500'lerde vajinal muayene de gözükmüştü. 6000 cıvarındayken çok net olmamakla birlikte karından ultrasonla görmüştüm. Karından gözükmesi için biraz beklemek gerekiyor kısacası.

Haftaya Pazartesi gününe kadar değerim 200.000 civarı olacak. Kalp atışı ve keseyi karından görebilir miyiz?

nar kesinlikle yasak dedi yemeyeceksin..nar kanı sulandırıp rahmi kastığı için düşüğü tetiklermiş yine..
maydanoz,nane yasak dedi bunlar düşüğü tetiklermiş..

Şimdi imdaat diye bağıracağım canım. :KK36: Ben normalde maydanoz yemem, hamilelik düşündüğümüzden beri vitamin olsun diye maydanoz yiyorum. Geçen hafta 5 kilo nar aldım yine vitamin olsun diye. Şükür hala karnımda bebeğim. Bilgilendirmen için çok ama çok teşekkür ederim.

Bir de aranızda Ataşehir Memorial'da doğum yapan ya da tanıdığı doğum yapan var mı? Doktorları hakkında bilgi verebilir misiniz?

Son düzenleme:
Değeri artan ve kalp atışlarını duyan annişleri tebrik ediyorum darısı bizim başımıza inş:)

Sevgili nektar listene benide ekle bakim:))) yaş 28 antalya sat 15 10 2013 beklenen d 23 07 2014 sevgiler:)

Kızlar ya benim 12 ekim sat.. bugün kan testi yaptırdım hcg 1000 çıktı.. sizce bu çok fazla değil mi? bu değere göre 6 haftalık olmam lazım, ama hesaba göre 4+2 yim.. kafam karıştı :KK31: :KK31: zaten çok küçük diye doktora muayene bile olmadım (keseyi göremicekti çünkü) ne zaman sonra gitsem kalp atışını ve keseyi görürüz acaba bilen var mı? :KK53:

merhaba kızlar nasılsınız ben de cuma günü Dr.a gideceğim inşallah bir sorun çıkmaz.

Değeri artan ve kalp atışlarını duyan annişleri tebrik ediyorum darısı bizim başımıza inş:)
Amin guzelim
Kızlar ya benim 12 ekim sat.. bugün kan testi yaptırdım hcg 1000 çıktı.. sizce bu çok fazla değil mi? bu değere göre 6 haftalık olmam lazım, ama hesaba göre 4+2 yim.. kafam karıştı :KK31: :KK31: zaten çok küçük diye doktora muayene bile olmadım (keseyi göremicekti çünkü) ne zaman sonra gitsem kalp atışını ve keseyi görürüz acaba bilen var mı? :KK53:

cnm 6. haftada hem belirtiler kendini gosterir Hemde kalb atisi gorulur panik olma tadini cikar guzelim:KK16:

Hayırlı yolculuklar canım iyi geçer inşallah..

Genellikle doktorlar değerin düzenli artıp artmadığını takip etmek için istiyorlar ama gerek görmemiş olabilir.
Sen keseyi görmüş müydün canım? Gördüysen gerek yoktur heralde artık..

Keseyi carsamba gorebiliriz dedi doktorum ama gidemicem ancak cumartesi gidebilirim, yani yine merak dolu bir hafta daha.....

X