2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
W Whiteee
firarperest firarperest
Kizlar 3 kuru kayisi ve yarim elmayi dograyip 1tatli kasigi sa irmik koyup hasliyorum
Yumusayinca rondodan geciriyorum.
Hazir purelerin kivaminda oluyor.
Bu aksam irmik yerine bugday denicem.

Kizlar aranzda bandirmada oturan var mi??

Tarif için sağol canım. Biz onceden bir sene kadar marmara adasında yaşadık. O zamanlar haftasonu Erdek'e Bandırma'ya geçerdik. Çok güzel yerler..Sen orda mı oturuyosun yoksa?

Himm hayirli olsun canım :) Bence gayet guzel bi yer.. Aradığın her şeyi bulabilirsin gayet gelişmiş bi yer. Uzun bi sahili var. Bi tane de avm si vardı. Ev fiyatlarını falan bilmiyorum pek..
Cok sagol canim tesekkur ederim
Canim ne kadar su koyuuorsun peki?
Olcmedim hic. Malzemeye gore ustunu azicik gececk kadar koy canim. Kayisilar yumusadiginda su gozune hala cok gelirse azcik alirsin ustunden rondodan once

Bizimkinin de öksürüğü geçti denecek kadar az maşallah ama dediğin gibi bir hırıltı var şimdi bende grip olunca korkuyorum benden tekrar geçerse diye ya
bizde de öyle. çok şükür öksürük geçti. ama hırıltı var. burnunu açıyorum yine tıkanıyor. ama biz antibiyotiği yarı bıraktık. çünkü yan etkilerinin hepsi görüldü. kusma, sulu ve kanlı ishal,ciltte kırmızı döküntü. psikopata bağladım sirekli kakasını vücudunu inceliyorum. tahlil yaptırdık temiz çıktı ama içim rahat etmesi

bizde de öyle. çok şükür öksürük geçti. ama hırıltı var. burnunu açıyorum yine tıkanıyor. ama biz antibiyotiği yarı bıraktık. çünkü yan etkilerinin hepsi görüldü. kusma, sulu ve kanlı ishal,ciltte kırmızı döküntü. psikopata bağladım sirekli kakasını vücudunu inceliyorum. tahlil yaptırdık temiz çıktı ama içim rahat etmesi
Bize de10 gün kullan demişti doldurduk çok şükür . Yarın da eşim işini ayarlayabilirse doktora götüreceğim kontrol için , size de çok geçmiş olsun dikkat etmen çok normal sonuçta en değerli varlıklarımız.

Arkadaşlar merhaba dün 5 ayımızı doldurduk ek gıdaya başlayalım dedi doktor siz nasıl başladınız neler yaptınız ilk bebeğim çok deneyimsizim

Arkadaşlar merhaba dün 5 ayımızı doldurduk ek gıdaya başlayalım dedi doktor siz nasıl başladınız neler yaptınız ilk bebeğim çok deneyimsizim
Doktorun badla dediyse basla tabi gelisimini takip ediyo sonucta. Ben ilk elma suyuyla basladim 30 cc 40cc fln. Sonra 1.2 cay kasigi yogurt sebze puresi meyve puresi simdi muhallebilerdeyiz corbaya gecicez

biz
biz de beş ay dolunca başlıcaz. bir haftamız kaldı. üç gün kuralına göre. önce cam rende de elma rendeleyi iki çay kaşığı kadar vericez. alerji yapmazsa ikinci gün üç çay kaşığı. dördüncü gün armut suyu üç gün sonra püresinden. yedinci gün patates ce havuçtan çorba 11. gün patates kabak havuç. yoğurda altıncı ay bitince başlayacaz.

biz

biz de beş ay dolunca başlıcaz. bir haftamız kaldı. üç gün kuralına göre. önce cam rende de elma rendeleyi iki çay kaşığı kadar vericez. alerji yapmazsa ikinci gün üç çay kaşığı. dördüncü gün armut suyu üç gün sonra püresinden. yedinci gün patates ce havuçtan çorba 11. gün patates kabak havuç. yoğurda altıncı ay bitince başlayacaz.
Bizde böyle başlayacağız .Bugün ben elma suyu verdim bayıldı hatta o silikon kaşıklarla 4 tane verdim daha da istedi

X