Bir hafta oldu biz baslayali 8,9kasik kaka kivami ve kokusu değişmeye başladıSelam kızlar ek gıda vermeye başladıktan sonra kaka durumu değişti mi sizde de? Kızım artık baya katı yapıyo yaparken zorlandığını falan da fark etmedim normal mi acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir hafta oldu biz baslayali 8,9kasik kaka kivami ve kokusu değişmeye başladıSelam kızlar ek gıda vermeye başladıktan sonra kaka durumu değişti mi sizde de? Kızım artık baya katı yapıyo yaparken zorlandığını falan da fark etmedim normal mi acaba?
Bizim cok az bi kati oldu o kadar baska bi degisiklik yok.Selam kızlar ek gıda vermeye başladıktan sonra kaka durumu değişti mi sizde de? Kızım artık baya katı yapıyo yaparken zorlandığını falan da fark etmedim normal mi acaba?
Dünyayı dar et o zaman ona :) lafa gelince benimde çocuğum demiyorlar mı ? O zaman bakacaklar , bakmalılar. İnsanız canım bizde ben mesela uykuya o kadar düşkün bir insanımdır ki normalde , uykusuzluk asla tahammül edebileceğim şeylerden değilken oğlum sayesinde onu da öğrendim ama şimdi hastayım birde dişim ağrıyor ki fena . Gribim geçsin doktora gideceğim fış fış bakmaz şimdi bana diş doktoru :)Boyle esleri olanlar cok sansli canim masss size... Hic esimin bakip benim uyudugum olmadi o bakarken ya yemek yapıyorum ya temizlik
Canim benim kizin burnu resmen akiyo aspiratorle temizliyom oksuruk ates olnadikca goturmicem surekli en ufak seyde doktordayiz zaten doktorda bisey yok dedi ne bilim burnu surekli boyle olunca bnde tedirgin olmustumYani pasa beyin izin verdigi kadar temizliyorum. Durmuyor ki elimin altinda ciglik ciglik..
Biz de basladigimizdan beri her gun yapmiyor ve daha kati yapiyor.dedigin gbi zorlanma falan olmayinca takmiyorumSelam kızlar ek gıda vermeye başladıktan sonra kaka durumu değişti mi sizde de? Kızım artık baya katı yapıyo yaparken zorlandığını falan da fark etmedim normal mi acaba?
Bir hafta oldu biz baslayali 8,9kasik kaka kivami ve kokusu değişmeye başladı
Bizim cok az bi kati oldu o kadar baska bi degisiklik yok.
Biz de basladigimizdan beri her gun yapmiyor ve daha kati yapiyor.dedigin gbi zorlanma falan olmayinca takmiyorum
Bende iki aksamdir muhallebi veriyorum
Kuru kayisi ve elmadan yaptim simdilik.
Gayet guzel yedi minigim:)
Aynen valla benim oglanin burnuda resmen akiyo temizletmiyorda rahatca o da kendisini rahatsiz ediyo. Ne bikim iste iyicr kotulesmesjn diye korktum bendeCanim benim kizin burnu resmen akiyo aspiratorle temizliyom oksuruk ates olnadikca goturmicem surekli en ufak seyde doktordayiz zaten doktorda bisey yok dedi ne bilim burnu surekli boyle olunca bnde tedirgin olmustum
Bende iki aksamdir muhallebi veriyorum
Kuru kayisi ve elmadan yaptim simdilik.
Gayet guzel yedi minigim:)[/QUOTE
Canim sen nasil yaptin muhallebiyi?
Isten yorgun geliyorum falan falan falan dio biz evde plunca tum gin yatiyoruz saniyo ve butun islerin yemegin parmak şıklatmayla olduğunu saniyo.. Dun gece lavaboya gittim oglan aglio sussun diye yattigi yerden ninni soyluo bende uyumayi severdim ama geçmiş zaman artıkDünyayı dar et o zaman ona :) lafa gelince benimde çocuğum demiyorlar mı ? O zaman bakacaklar , bakmalılar. İnsanız canım bizde ben mesela uykuya o kadar düşkün bir insanımdır ki normalde , uykusuzluk asla tahammül edebileceğim şeylerden değilken oğlum sayesinde onu da öğrendim ama şimdi hastayım birde dişim ağrıyor ki fena . Gribim geçsin doktora gideceğim fış fış bakmaz şimdi bana diş doktoru :)
Canim.oksurugu ne durumda bizim.oksuruk gecti gibi ama hirilti var bogazinda halaÇocuklarınızda hastalık belirtisi olanlar bol bol ıhlamur , nane limon için sütünüzden geçsin birde portakal suyu için bolca . Biz bronşiti yeni atlatıyoruz şuruplarla çok zor bir durum gerçekten inşallah o noktaya gelmez sizin yavrularda
Konu sahibi nerdeyse dogumdan beri girmiyor.YYa bu konu sahibi nerde acep? Bilen var mı,, ben mi kaçırdım konuşuldu mu
W Whiteee
firarperest
Kizlar 3 kuru kayisi ve yarim elmayi dograyip 1tatli kasigi sa irmik koyup hasliyorum
Yumusayinca rondodan geciriyorum.
Hazir purelerin kivaminda oluyor.
Bu aksam irmik yerine bugday denicem.
Ozge yazmis.. Bebeginin birini kaybetti gelmiyo artik...YYa bu konu sahibi nerde acep? Bilen var mı,, ben mi kaçırdım konuşuldu mu