2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Hazır bisküvi bazen sütumle ben suyla en fazla 4 tane yiyo bide ağzını açıp yemeyi bilmiyor emmek istiyo babası oynatiyo bende gülerken yediriyorum Tekken çok zor

Merhaba ben haziran ve temmuz annelerini takip ediyorum.Kimisi doktorlarının listelerini de paylaştı.Bildiğim kadarıyla başlangıçta meyve püreleri ve yoğurt la başlanıyor.Hem hazır bisküvi doğal değil.Bence elma armut püresi verebilirsiniz ilk olarak..

Kizlarr ben mama sandalyesi aldim baby max tum ozellikler var gayet guzelmis. Oglusumda cok sevdi.
Bu arada bebisleri hala yaninizdami yatiriyorsunuz odasina yatiran varMi? Ben gecirsem diyorum tabi sutekli bakicm odasinda cekyatim var orda yatarim bi sure. Oglum 5 ay 14 gunluk.
benım bebegım odasında uyuyor sandalye hangı marka

Yedikce agzini acmayi ogreniyor zatn bi anda acamaz. Bizde muhallebilerdeyiz cesitlendirerek yapmaya calisiyorum.buskivi vermedim hala nette guzel tarifler var evde yaparim saniyorum. Yogurt fln ver bence

Tamam bende daha vermeyeyim o zaman başlayın çorbalar filan muhallebi evde yapıp içine muz kalsam ağır olur mu kafam beynim hersey karmakarışık çok yorgunum sanki dört beş uyusamm daha iyi ddüşüncem herseyi ev çocuk yemek çok zor şimdi dışarı çıkardım sitede bi kiziyorumkaç tür attık ama durmuyor kolları koptu yatağa attım salona geçtim uyur artık oda yoruldu aslında suç bende doğduğunda n beri neredeyse hiç aglatmadik en ufak hareketine fazla ilgi verdim şimdi tepemden inmiyor

Hic uyumamak daha.mi.iyi bilmem böyle yarim yamalak uyuyunca daha fena oluyorum ben kamyon carpmis gibi... Bir gece deliksiz uyusam.beni bir yıl idare eder :KK52:

şimdi doktordan geldim enfeksiyon kaynaklıymış huzursuzluğumuz. sesi kısık 3-4 gündür bir de gece uykusu kötüydü. hafif viral enfeksiyon dedi

benım bebegım odasında uyuyor sandalye hangı marka
Gunduzleri bende yatiriyorum odasinda ama gece daha koymadim. Uyaniyormu bebegin nasil yapiosun. Sandalye baby max foto ekleyebilirim isterden canim.

Tamam bende daha vermeyeyim o zaman başlayın çorbalar filan muhallebi evde yapıp içine muz kalsam ağır olur mu kafam beynim hersey karmakarışık çok yorgunum sanki dört beş uyusamm daha iyi ddüşüncem herseyi ev çocuk yemek çok zor şimdi dışarı çıkardım sitede bi kiziyorumkaç tür attık ama durmuyor kolları koptu yatağa attım salona geçtim uyur artık oda yoruldu aslında suç bende doğduğunda n beri neredeyse hiç aglatmadik en ufak hareketine fazla ilgi verdim şimdi tepemden inmiyor
Bence muhallebi yapacksan rlmali yap ilk muz fazla olabilir biraz

Gunduzleri bende yatiriyorum odasinda ama gece daha koymadim. Uyaniyormu bebegin nasil yapiosun. Sandalye baby max foto ekleyebilirim isterden canim.

Bence muhallebi yapacksan rlmali yap ilk muz fazla olabilir biraz
ben gecede yaırıyorum odasının kapısını acıyorum bebe fonuda acıyorum gece uyanıyır doyuruyorum gece uyanı 5 defa falan

offf off kızlar on yaş yaşlandım walla bıktırdı tek ççukda pes ettim sanırım bidaha düşünmüyorum çoçuk bunu bi büyütebilseydim çıldırıcam sanki masus yapar gibi hastalıgımız bitti şimdide gene memeyi reddediyo anlamıyorum ben böle çoçuk görmedim hayır komple kesse anlıcam 15 20 gün çok iyiyiz o kadar düşkünki memeye bu çoçuk bırakır die kimsenin aklına gelmez sonra noluyosa birden kesiyo ama öle bir alıp bir almamak filan yok direk net almıyo hele bu ara hiç almıyo artk hadi gündüz veriyorum kaşık mama çorba falan filan ama gece öldürüyo bni uyanıyo gözler kapalı ittiriyo kendini basıyo çıglıgı geride uyuyamıyo biliyorum aç biberonuda almıyo walla napıcamı şaşırdım gece oldunmu ölüyoruz bazen o kadar sinirleniyorum ki kafayı yicek gibi oluyorumm salla allah salla iyice dalınca emiyo ondada uyuyo çoçuk bir saat falan tutucanda doyucak çünkü bekleye bekleye emiyo artk mücadele etmicem emzirmeye 3 aydır tam bu sefer düzeldi diyorum hop gene bırakıyo nasıl alıştırcam ben bu kızı biberona acaba şu aventin biberonlarının ucu anne memesine benziyo ya onu emer mi ki:cry::cry::cry::cry::KK61::KK61::KK61::KK61:

Ben Dr sormadan kendim ek gıda olarak günde en fazla iki veya üç kere bebek bisküvisne başladım sütüm var ama kızım emmiyo üç saatte bir alıyo oda 6 dk yok bile aç ama inatlasmiyorum die benimde burnundan geliyo gece gündüz yalandan mizmizlaniyo oyun istiyo uykuya gelince yk kendi ne zaman isterse şimdi 5 bay i geçti 6 ay olana kadar bisküvi veriyim sonra ek gıdalara b cassliyim zaten uyumadan önce yine emiyo emzik kulllanmadim için dişleri gidisiyo göğsüne sıkıyor sizce yontemim dogrumu
Bence bebe bisküvisini verme, hem hazır, hem tatlı. Ona alışan bebek sebze meyve yemek istemez.

offf off kızlar on yaş yaşlandım walla bıktırdı tek ççukda pes ettim sanırım bidaha düşünmüyorum çoçuk bunu bi büyütebilseydim çıldırıcam sanki masus yapar gibi hastalıgımız bitti şimdide gene memeyi reddediyo anlamıyorum ben böle çoçuk görmedim hayır komple kesse anlıcam 15 20 gün çok iyiyiz o kadar düşkünki memeye bu çoçuk bırakır die kimsenin aklına gelmez sonra noluyosa birden kesiyo ama öle bir alıp bir almamak filan yok direk net almıyo hele bu ara hiç almıyo artk hadi gündüz veriyorum kaşık mama çorba falan filan ama gece öldürüyo bni uyanıyo gözler kapalı ittiriyo kendini basıyo çıglıgı geride uyuyamıyo biliyorum aç biberonuda almıyo walla napıcamı şaşırdım gece oldunmu ölüyoruz bazen o kadar sinirleniyorum ki kafayı yicek gibi oluyorumm salla allah salla iyice dalınca emiyo ondada uyuyo çoçuk bir saat falan tutucanda doyucak çünkü bekleye bekleye emiyo artk mücadele etmicem emzirmeye 3 aydır tam bu sefer düzeldi diyorum hop gene bırakıyo nasıl alıştırcam ben bu kızı biberona acaba şu aventin biberonlarının ucu anne memesine benziyo ya onu emer mi ki:cry::cry::cry::cry::KK61::KK61::KK61::KK61:
Canimm yaa seni cok iyi anliyorum; bir donem benim ki de emmedi kafayi yiyecek gibiydim, cocuk ac biliyorum ama istemiyordu. Simdi fena degil ama gunu gunune de uymuuor. Biz ek gidaya basladik; siz gectiniz mi? Hani fiuorum gectiyseniz en son gece mmasi yada sutunu uyumadan once kasikla sagip versen. Ben cok verdim almadigi zamanlarda sagip kasikla da..

Merhaba kızlar:) iş yoğunluğundan uzun süredir takip edemiyorum. Şimdi fırsat buldum da son birkaç sayfayı okudum. Sorunlar hep aynı. Benimki de gece çok uyanıyor. Sarhoş gibi işe gidiyorum:KK43: ara ara emmeyi reddediyor ne yapcağımı şaşırıyorum. Bugün yine emmedi sağıp biberonla verdim. Ama zaten ben işteyken biberon alıyor bari ben evdeyken emsin istiyorum. 10 günde 1 filan atar yapıyo:) büzüyo dudaklarını emmiyo. Dün ek gıdaya başladım. Elma püresi veriyorum 2 gündür. Bisküvi veren arkadaşlar olmuş, hazır gıdalardan uzak durmak gerek. Bi de oda ayırma konuşulmuş. Çocuk psikiyatristi arkadaşlarım özgüven gelişimi için en az 1 yıl anne baba kokusuyla uyumayı tavsiye ediyorlar. Aynı oda ayrı yatak:)

Merhaba kizlar oglum hasta malesef atesi var bogazi hirliyo doktora gitmistik goguse inmemisti ama bugün kotu oldu atesini zor indirdim of ya hasta olmasalar keske cok zor rabbim sifa versin cumlesine

Kizlar gunaydin...
Oglumun burnu akiyor tikaniyor..baska bi hastalik belirtisi yok ates oksuruk vs. Naptiysam tam temizleyemiyorum burnunu. Napayim doktorami gotureyim?

Merhaba kizlar oglum hasta malesef atesi var bogazi hirliyo doktora gitmistik goguse inmemisti ama bugün kotu oldu atesini zor indirdim of ya hasta olmasalar keske cok zor rabbim sifa versin cumlesine
Bence kotu olduysa tekrar gotur canim doktora. Bu ara bronsit cok yayginmis. Allah korusun yavrunu ama bir gotur baktir icin rahatlasin en azindan

X