2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
İyi aksamlar herkese ben ne talihsizim ya kizlar ailece hasta olduk en agir durumdaki benim bugun doktora gittik bebisimin burnu akiyor hafif oksuruk var pamukcugu da gecmemis daha yanaklarinda var doktor bakinca gordum mahvoldum ben zaten kronik sinuzitle bogusuyorum esime de gecti hastalik dusunun halimi bebegim hasta ve ona bakamiyorum her halimize sukretmemiz gerekiyor ne anne ne kayinvalide kimsede yok yanimizda malum ogretmenim is basi yaptim coktan bebis bakiciya emanet gerci kendi annem olsa da bu kadar bakardi kadindan cok memnunum amaan ne bileyim yine de bir yanim buruk

İyi aksamlar herkese ben ne talihsizim ya kizlar ailece hasta olduk en agir durumdaki benim bugun doktora gittik bebisimin burnu akiyor hafif oksuruk var pamukcugu da gecmemis daha yanaklarinda var doktor bakinca gordum mahvoldum ben zaten kronik sinuzitle bogusuyorum esime de gecti hastalik dusunun halimi bebegim hasta ve ona bakamiyorum her halimize sukretmemiz gerekiyor ne anne ne kayinvalide kimsede yok yanimizda malum ogretmenim is basi yaptim coktan bebis bakiciya emanet gerci kendi annem olsa da bu kadar bakardi kadindan cok memnunum amaan ne bileyim yine de bir yanim buruk
Geçmiş olsun bende galiba sizin durumunuza geliyorum hastalanıyorum , eşim hasta oğlumda hasta en çok da oğlum hasta . Annemi aradım sesinden anladım o daha beter hasta yoksa çağıracaktım , kayınvalideme de Allah düşürmesin kimseyi . Ne yaparım ağırlaşırsam bilmiyorum yani zencefil, zerdeçal ne bulduysam içiyorum

bende annemlere ikeanın kini alıcam. ama daha oturamıyor onu kullanmak için biraz beklememiz gerekecek. yatar pozisyona gelebilen bişey olursa şuan için daha iyi olur diye düşündüm ama bilemedim

bu ikea'nın mama sandalyesi anladığım kadarıyla çok meşhur ama bana da çok dandik geliyor yaaa :KK51:

kararsızım, incelemelerim sonucu chickonun polly modelini beğendim gibi, fikirleri paylaşalım En Büyük KK

günaydın kızlar

bugün aşı günümüz sağlık ocağına gittim, ama ben rotavirüsü aşısını nasıl olduysa önümüzdeki ay diye düşünüyordum almadan gittim. yarın da grevdelermiş pazartesiye kaldı artık aşımız

bizim rota aşısını kendi dr.u yapmıştı, aşıyı da onun muayenehanesinde mevcuttu kendi çıkardı yaptı
ikinci dozda da gidicem yapıcak, ben almadım yani

Gunaydin kizlarr
Epeydir yazamiyordum anneme geldim.
Takip etmeye calisiyorum sizi de
Cogunluk ek gidaya baslamis. Bizim de 8gun sonra 6ay bitiyor.
Duzenli olarak baslicaz o zaman.
Simdilik arada sebze puresi arada meyve puresi olarak veriyorum.
Yogurda daha gecmedik.

macrol kullanan arkadaşlar bebeğinizde kusma arttı mı? benim oğlum aşırı kusmaya başladı. bugün randevu aldım götürecem. ondan mı acaba

macrol kullanan arkadaşlar bebeğinizde kusma arttı mı? benim oğlum aşırı kusmaya başladı. bugün randevu aldım götürecem. ondan mı acaba
Canım bende macrol kullanıyorum ilk başlarda artmıştı çünkü bütün ilaçları bir arada veriyordum şimdi macrolu veriyorum diğerlerini yarım saat sonra veriyorum ve kusmuyor

gecmıs olsun canım pamukcukıcın karbonatlı su yap bana doktorum 1 cay bardagına 2 cay kasıgı karbonat koy erıt bı bezı parmagına dola hafıf bastırarak sıl 2 gune gecer bıde ben ılac kullandım hemen gecerıns

bu ikea'nın mama sandalyesi anladığım kadarıyla çok meşhur ama bana da çok dandik geliyor yaaa :KK51:

kararsızım, incelemelerim sonucu chickonun polly modelini beğendim gibi, fikirleri paylaşalım En Büyük KK

İkea evet cok meshur ve cok kullaniliyo ama banada cok basit geldi plastikte oturml fln..
Holders kids mama sandalyesini begendim ben istedigim tum ozellikler var bi kac gunede alirim saniyorum.

Gunaydin kizlarr
Epeydir yazamiyordum anneme geldim.
Takip etmeye calisiyorum sizi de
Cogunluk ek gidaya baslamis. Bizim de 8gun sonra 6ay bitiyor.
Duzenli olarak baslicaz o zaman.
Simdilik arada sebze puresi arada meyve puresi olarak veriyorum.
Yogurda daha gecmedik.
Ben geldim annemsn sen gittin oh valla anne buyuk nimet ozgecim cok iyi olmus.
Bizde yogurt meyve ve sebze puresi yiyoruz az az. Bi iki defada muhallebi tattirdim. Cok zevkliymis bu ek gida :)

A AAYKARAM canim geçmiş olsun hepinize... Bir hafta yawrum gozumun.icine bakti kucagima alayim diye opemedim bile bulastircam diye el yikamaktan gunumun yarisi lavaboda gecti benimde bakacak kimsem yok bir hafta sonra oglumda hasta oldu daha atlatamadij ikimizde ins ilerlemez hic bi bebek hasta olmasin cok zor

X