2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
maşallah barekallah kuzuya

çok geçmiş olsun Allah şifa versin tüm bebişlere

ben daha olmadım ya

büyük oğlumda aldım ve aldığım en gereksiz makine olduğunu düşünüyorum. klasik yöntem mayalıyorum cam kavanozlara

ikeadan alma şansınız varsa hem ekonomik hem hafif hem az yer kaplıyor, onu tavsiye ederim

evde kraftınkini kullanıyorduk, bakıcı için ikeanınkini almıştık. bakıcıyı bırakınca kraftı kaldırıp ikeanınkini kullanmaya başladık
bende annemlere ikeanın kini alıcam. ama daha oturamıyor onu kullanmak için biraz beklememiz gerekecek. yatar pozisyona gelebilen bişey olursa şuan için daha iyi olur diye düşündüm ama bilemedim

Amin saol cnm inş onuda yaptırıym istanbuldayım bugun araştırmaya götürdüm zaten dr 3 gün antibiyotik kullan halada ateş olursa kusma filanda getir dedi bakalım bu gece nolcak ateş gelirken elleri buz gbi oluyo şimdi gene soğudu bende calpol verdim normalde nasıl mutlu bebektir şimdi ki haline bak güldüğü fotoğraf hasta olmadığı hali
Maasallah guzeller guzeli kizina. Hemen iyilessin de yine baslasin gulucuklere..ana yuregi hi dayanmiyor onlari mutsuz gormeye..

Günaydın kızlar... Bebişi hasta olanlar çok geçmiş olsun biz de aynı durumdayız pamukçuk bitti vücudunda sivilce tarzı şeyler çıktı o daha geçmeden öksürüğümüz burun akıntımız başladı. Sanırım bu benden geçti ben de hastayım, babamızda hasta. Bugün doktora götüreceğim, burdan takip ettim öksürüğü bekletmememiz gerekiyor çok hasta ve yorgunum bebişi de hasta ettik rabbim şifa versin herkeslere

çok geçmiş olsun. temmuz bebeklerinin hastalık ve uykusuzluk dönemi sanırım
Günaydın kızlar... Bebişi hasta olanlar çok geçmiş olsun biz de aynı durumdayız pamukçuk bitti vücudunda sivilce tarzı şeyler çıktı o daha geçmeden öksürüğümüz burun akıntımız başladı. Sanırım bu benden geçti ben de hastayım, babamızda hasta. Bugün doktora götüreceğim, burdan takip ettim öksürüğü bekletmememiz gerekiyor çok hasta ve yorgunum bebişi de hasta ettik rabbim şifa versin herkeslere
k

günaydın kızlar

bugün aşı günümüz sağlık ocağına gittim, ama ben rotavirüsü aşısını nasıl olduysa önümüzdeki ay diye düşünüyordum almadan gittim. yarın da grevdelermiş pazartesiye kaldı artık aşımız

günaydın hasta bebişlerimiz çabucak iyileşir inşallah.

biz daha ek gıdaya başlamadık benim merak ettiğim anne sütünden yoğurt yapıp bebişine veren varmı kulağa pek hoş gelmiyor ama ilk mayasını nasıl yapcam bilemedim bide sebze çorbalarınada anne sütü katsam diye düşünüyorum bu ay doktorada gitmeyecem onada soramam.
bu arada katacağım sütler dondurucuya koyduğum sütler malum şuan sütler azaldı.

biz daha ek gıdaya başlamadık benim merak ettiğim anne sütünden yoğurt yapıp bebişine veren varmı kulağa pek hoş gelmiyor ama ilk mayasını nasıl yapcam bilemedim bide sebze çorbalarınada anne sütü katsam diye düşünüyorum bu ay doktorada gitmeyecem onada soramam.

anne sütünden yoğurdu tutturamadıklarını okumuştum canım yapanların

bir de anne sütünü ısıtmak ne kadar doğru olur bilmiyorum

Canım benim bildiğim kadarıyla anne sütü ısıtılmıyor ama çorbalarına koyabilirsin benim sütüm hiç çok olmadı sağamadım ama sağıp az da olsa koymayı düşünüyorum bende

anne sütünden yoğurdu tutturamadıklarını okumuştum canım yapanların

bir de anne sütünü ısıtmak ne kadar doğru olur bilmiyorum
normalde biberonla verirken suyun içine koyup ısıtıyordum 35-36 dereceye kadar şimdide öyle yapıyım diyorum bakayıl olcakmı. normalde yoğurt 60 derecede felan tutar ama bi deneyim 36 derecede.

Mama sandalyesi için fikir veren arkadaşlara teşekkür ederim ben chicco ya karar verdim muhtemelen bugün alırım diye düşünüyorum . İkeanın kinide annemlere alırım belki ilerleyen zamanlarda . Sözde benim eşimin babası alacaktı mama sandalyesini iş ciddiye binince yalan oldu tabi .

Canim internetten bak.illa disaridan aldigin yogurtla mayalamak zorunda degilsin.nohutla maya yapiliyo.ilkinde biraz yogurt civik oluyomus.ama ayni mayayi kullandikca sertlesiyomus..

normalde biberonla verirken suyun içine koyup ısıtıyordum 35-36 dereceye kadar şimdide öyle yapıyım diyorum bakayıl olcakmı. normalde yoğurt 60 derecede felan tutar ama bi deneyim 36 derecede.[/QUOTE
normal inek sutu mayalarken ven oda sicakliginda mayaliyorum oluyo.ama anne sutu tutar mi.tutmazsa sutun bosa giderse ya

Amin saol cnm inş onuda yaptırıym istanbuldayım bugun araştırmaya götürdüm zaten dr 3 gün antibiyotik kullan halada ateş olursa kusma filanda getir dedi bakalım bu gece nolcak ateş gelirken elleri buz gbi oluyo şimdi gene soğudu bende calpol verdim normalde nasıl mutlu bebektir şimdi ki haline bak güldüğü fotoğraf hasta olmadığı hali
Oyy kuzummm masalahh subhanalahhh... Ins iyi olacak canım

Herkese cok gecmiş olsun arkadaslar benim kızımdada bi haller var ama çözemedim. Kuru kuru öksürüyor pazartesi doktor randevumuz var diye götürmedim ama ciddi birsey mi korkmaya başladım dünde normal ateşinden 2-3 derece fazlaydı ateşi gun boyu. İnşallah şu kışı sağlıklı bşr şekilde atlatır tüm bebekler ve anneleri

5 aylık kontrolü yaptıran arkadaşlar bebişler kaç kg? kaç cm?

8,8 kg - 70 cm olmuş benim kuzu maşallah
Biz 16 sında gideceğiz rota virüsü aşısı olmaya , o zaman kontrolü olacak ama cumartesi hastalandı diye doktora götürdüm 8 kiloydu o günden beri biraz zayıfladı gibi çünkü ilaçlardan dolayı heralde iştahsızlık var . Size de maşallah subhanallah .

Mama sandalyesi için fikir veren arkadaşlara teşekkür ederim ben chicco ya karar verdim muhtemelen bugün alırım diye düşünüyorum . İkeanın kinide annemlere alırım belki ilerleyen zamanlarda . Sözde benim eşimin babası alacaktı mama sandalyesini iş ciddiye binince yalan oldu tabi .
bebegınız oturuyor mu

Günaydın kızlar allaha Şükür kızım bu gece ateşlenmedi ama 15 gündür cok cok emen çoçuk bugün gene reddetmeye başladı çıldırıcam walla kaldırmıyo artık psikolojim bi öyle bi böyle hiç bitmiyo derdi sanırım ben anne olmaya hazır değilmişim :KK43:( birde demin kilodan konu açıldı dün hastanede benimkinden bir hafta büyük bi bebek vardı baya tombuldu ondan açıldı konu demez mi kaynanam senin sütünde yaramadı diye bide göğüslerim biraz büyük bnm diyoki zaten büyük göğüslerin sütü yaramazmış zaten hep üzülürüm büyük diye gelmiş bide öle diyo gıcık oldum bişey de diyemedim

X