2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
İkea evet cok meshur ve cok kullaniliyo ama banada cok basit geldi plastikte oturml fln..
Holders kids mama sandalyesini begendim ben istedigim tum ozellikler var bi kac gunede alirim saniyorum.

Ben geldim annemsn sen gittin oh valla anne buyuk nimet ozgecim cok iyi olmus.
Bizde yogurt meyve ve sebze puresi yiyoruz az az. Bi iki defada muhallebi tattirdim. Cok zevkliymis bu ek gida :)

Aynen canim cok heyecanli:)
Bende haftaya duzenli baslicam bakalim heycanliyim:))

Kızlar hasta olan herkese geçmiş olsun bebislerinizin hepsi de çabucak iyileşir inşallah.Bende hastayım ama grip değil.ağzımın ici zehir gibi iştahsızlık üşüme terleme şiddetli baş ağrısı bir haftada yedi bitirdi beni.iki gecedir yün kazak başımda kışlık sapkayla yatıyorum düşünün halimi :-)

Geçmiş olsun bende galiba sizin durumunuza geliyorum hastalanıyorum , eşim hasta oğlumda hasta en çok da oğlum hasta . Annemi aradım sesinden anladım o daha beter hasta yoksa çağıracaktım , kayınvalideme de Allah düşürmesin kimseyi . Ne yaparım ağırlaşırsam bilmiyorum yani zencefil, zerdeçal ne bulduysam içiyorum
Aman Canim dikkat et ben rapor aldim gitmedim bugun ise anne sutu koruyor bebekleri cok sukur agir degil kizimin durumu ama ben kotuyum

gecmıs olsun canım pamukcukıcın karbonatlı su yap bana doktorum 1 cay bardagına 2 cay kasıgı karbonat koy erıt bı bezı parmagına dola hafıf bastırarak sıl 2 gune gecer bıde ben ılac kullandım hemen gecerıns
Canim pamukcuk dagilmissa karbonatli su maalesef lezyonlari acik yara haline getiriyor en dogru sey ilik suyla soyledigin sekilde silip damlayi israrla kullanmak

Aman Canim dikkat et ben rapor aldim gitmedim bugun ise anne sutu koruyor bebekleri cok sukur agir degil kizimin durumu ama ben kotuyum
Evet anne sütü mükemmel bir nimet gerçekten bende bol bol vitamin alıyorum yatağa düşmemek için ama bakalım inşallah ilerlemez fış fış geziyorum bugün de evde

A AAYKARAM canim geçmiş olsun hepinize... Bir hafta yawrum gozumun.icine bakti kucagima alayim diye opemedim bile bulastircam diye el yikamaktan gunumun yarisi lavaboda gecti benimde bakacak kimsem yok bir hafta sonra oglumda hasta oldu daha atlatamadij ikimizde ins ilerlemez hic bi bebek hasta olmasin cok zor
Tesekkurler canim cok sukur atesi cikmadi 20 gunlukken yasadim ates cok zor oluyor bu arada ben de yavas yavas meyveler tattirmaya basladim ara sira da bir iki cay kasigi ev yogurdu veriyorum

Ben rendeliyorum meyve puresi icin emzikler var onlardan aldim delikli bir sey emiyor onu hem suyu cikiyor hem de deliklerden elma puresi cikiyor benim ki cok sevdi baslangic icin buyuk kolaylik

Tesekkurler canim cok sukur atesi cikmadi 20 gunlukken yasadim ates cok zor oluyor bu arada ben de yavas yavas meyveler tattirmaya basladim ara sira da bir iki cay kasigi ev yogurdu veriyorum
Ates zor gerçekten şükür hiç olmadı ama bronsit oldu ogkum :KK51: iki gündür de çok huzursuz parmaklarini cigniyor bagirip cagirip sinirlaniyor batraniyesini isirmis kan olmus ucuncu disimiz mi geliyor acava :KK31::KK52:

Ben rendeliyorum meyve puresi icin emzikler var onlardan aldim delikli bir sey emiyor onu hem suyu cikiyor hem de deliklerden elma puresi cikiyor benim ki cok sevdi baslangic icin buyuk kolaylik
Bende düşündüm apmayi baktim oglum yiyo cok az purutluydu elma yiyince vazgectim

kızlar bişey sormak istiyorum.benim bebişim 2 aydır sık sık uyanıyor.geceleyin saat başı uyanıyor.bazen emiyor bazen pışpışlıyorum uyuyor.aynı problemi yaşayan var mı? harap oldum geceleyin 7-8 kez kalkmaktan kesintisiz 2 saat uyayamıyorum son 2 aydır.çıldırmak üzereyim :KK43: bebişim 5 aylık oldu ama şu uyku düzeni beni mahvetti ki gündüzde maximum 1,5 saat uyuyor.

kızlar bişey sormak istiyorum.benim bebişim 2 aydır sık sık uyanıyor.geceleyin saat başı uyanıyor.bazen emiyor bazen pışpışlıyorum uyuyor.aynı problemi yaşayan var mı? harap oldum geceleyin 7-8 kez kalkmaktan kesintisiz 2 saat uyayamıyorum son 2 aydır.çıldırmak üzereyim :KK43: bebişim 5 aylık oldu ama şu uyku düzeni beni mahvetti ki gündüzde maximum 1,5 saat uyuyor.
Benim oğlumunda sağı solu hiç belli olmuyor bi ara bende 7-8 kere kalkıyordum sonra sanırım sıcaktan yapıyordu şimdi sadece uyku tulumu giydirip yatırıyorum memnundum ama şimdi de hasta olduğu için kalkıyor

X