2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Ek gidaya adim attik inss hadi bismillahh uc bes ck yogurtla basladik boyle boyle bir ay ay devam etmeyi düşünüyorum bir ay sonra ogun olarak vercem.ins o zaman 5 buçuk aylık olacak...
benım doktorumda artık baslaya bılırsınız dedı ama daha arastırmadım ılk ek gıda olarak ne verıyorsunuz bı yardımcı olurmusunuz

benım doktorumda artık baslaya bılırsınız dedı ama daha arastırmadım ılk ek gıda olarak ne verıyorsunuz bı yardımcı olurmusunuz
Yogurt meyve suyu meyve puresi muhallebi sebze puresi ve corba olarak devam etmeyi düşünüyorum şimdilik...zaten ayri seferlerde yiyecegi icin ve farkli meyve sebzeler 3 gün kuralına gore verecegimiz icin 6 ayini bulur ogun olmasi

keçi sütü anne sütüne daha yakın ama bulmak zor, inek sütünden mayalıyorum zaten büyük oğluma ,ufaklığa da ondan veririm
Evet canim hem zor hem de biraz tadi agir diyorlar. Bilemedim bende ama sanirim yarinda bulamazsam inek sutu kullanicam

Bende inek sutu ile yapicam sanirim, keci sutuyle yapilan agir oluyormus oule diyorlar. Peki sevdimi canim senin minnos yogurdu? Ben ilk defa yarin vericem
Ilk kasikta yuzunu burusturdu ama devaminda vermiyorum diye sinirlendi kasigi gorunce agzinu aciyo.. Daha vercektim esim yeter dedi 4,5 ck yedi bakalım

Kızlar merhaba oda sıcaklığını kaçta tutuyorsunuz bir de uyurken ne örtüyorsunuz bebişlerinizin üzerine

23-24 C oluyor çoğunlukla, uyku tulumu içine uzun kollu çıtçıtlı, penye badi, külotlu çorap giydiriyorum

peluş battaniye örtüyorum

böyle söyleyince çok kalın gibi oluyor ama üşüyor sanki geceleri gibi geliyor

Yogurt meyve suyu meyve puresi muhallebi sebze puresi ve corba olarak devam etmeyi düşünüyorum şimdilik...zaten ayri seferlerde yiyecegi icin ve farkli meyve sebzeler 3 gün kuralına gore verecegimiz icin 6 ayini bulur ogun olmasi
meyve suyunu cam rendeden mı gecırıyorsunuz

X