Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Kızlar anakucağını elektrikli sallanandan mı aldınız, manuel olandan mı ?
Bu tip kademeli olanlardan aldım ben. Her bebek elektrikliyi sevmeyebiliyormuş ama kimse sorsam bunu kullandığını söylüyor

Eklentiler

• IMG_2411.webp
    IMG_2411.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 90
Kızlar aranızda uterin atoni geçiren varmı yada cevrenizde duyduğunuz ikinci doğumda olma ihtimali varmı günlerdir uyuyamıyorum bunu düşünmekten tekrar aynı şeyi yaşarım diye korkuyorum

Ay kızlar burda havalar şimdiden 32 dereceyi gördü doğuma kadar napıcam ben kahvaltıdan sonra parkta bir saat yürüyüş yapalım dedik bayılacaktım başıma güneş geçti resmen 😅
Off çok sıcakmış , geçenler 25 derece oldu İstanbul, ben kavruldum evde 🤣 kolaylıklar diliyorum sana

Sabah uyandığımdan beri kasıklarımda hafif bir ağrı var hiçbiryere gidemedim eşimle kızım gitti yatıyorum evde 🥺
Daha iyi misin canım? Ben de dün gece aynı şikayetle acile gittim ama sadece kasık ağrısı varsa endişelenecek bir şey olmaz genel olarak dediler. Sancı ve kasılma yoksa tabii ki.

Spinal tercih ediyorlar kuzu bende knustim.mesela doktorumla spinal.istiyorum dedim ama sadece epiduralle sezeryan yapilip yapilmadigina emin degilim epidural yeterli olmuyor olabilor
Bir sonraki kontrolde ben de sorayım bari canim. En azından kafamda soru işareti kalmaz. İnsan her şeyi kafaya takıyor hamilelikte 😅

Kızlar nasılsınızzzzz biz bi göle filan gidelim dedik gittik geldik sonra eşimin amcasına dayısına uğradık eve geldik dayak yemiş gibiyim sarsıldım 😂😂😂

Daha iyi misin canım? Ben de dün gece aynı şikayetle acile gittim ama sadece kasık ağrısı varsa endişelenecek bir şey olmaz genel olarak dediler. Sancı ve kasılma yoksa tabii ki.
Canım magnezyum aldım öğlen şimdi daha iyiyim ama ayağa kalkınca ağrım oluyor

Canım magnezyum aldım öğlen şimdi daha iyiyim ama ayağa kalkınca ağrım oluyor
Bende bugünden beri aynı durumdayım. Hatta yazıcaktım buraya sizde var mı bişe diye. Ayakta durunca filan ağrım oluyo. Kasıklarımda batma oluyo ara ara. Devamlı yatıyorum 😞

Bende bugün gdicektim acile. Dedim kasılma değil bu ağrı ve batma biraz daha sabret 😞 demek bi tek bende yokmuş.

Bende bugünden beri aynı durumdayım. Hatta yazıcaktım buraya sizde var mı bişe diye. Ayakta durunca filan ağrım oluyo. Kasıklarımda batma oluyo ara ara. Devamlı yatıyorum 😞
Canım bugün bayramlaşma falan gidemedim yataktan çıkmadım hiç 🥺

Back
X