- 8 Eylül 2024
- 348
- 382
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #19.981
Ben manuel aldım elektrikliye o kadar çok para vermek istemedim çok uzun süre kullanilan bişey değil çünküKızlar anakucağını elektrikli sallanandan mı aldınız, manuel olandan mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben manuel aldım elektrikliye o kadar çok para vermek istemedim çok uzun süre kullanilan bişey değil çünküKızlar anakucağını elektrikli sallanandan mı aldınız, manuel olandan mı ?
Bu tip kademeli olanlardan aldım ben. Her bebek elektrikliyi sevmeyebiliyormuş ama kimse sorsam bunu kullandığını söylüyorKızlar anakucağını elektrikli sallanandan mı aldınız, manuel olandan mı ?
20 Nisan da benim oğlumun doğum günüKızlar günaydın. Herkese sevdikleriyle, bebişleriyle nice güzel bayramlar diliyorum. Biz dün günümüzü aldık 21 nisanda Allah izin verirse oğlumuzu kucağımıza alacağız.![]()
Benim bir arkadaşım bir süre banyoya bile bununla soktuğunu söylemiştiBu tip kademeli olanlardan aldım ben. Her bebek elektrikliyi sevmeyebiliyormuş ama kimse sorsam bunu kullandığını söylüyor
Ben Manuel aldimKızlar anakucağını elektrikli sallanandan mı aldınız, manuel olandan mı ?
Off çok sıcakmış , geçenler 25 derece oldu İstanbul, ben kavruldum evdeAy kızlar burda havalar şimdiden 32 dereceyi gördü doğuma kadar napıcam ben kahvaltıdan sonra parkta bir saat yürüyüş yapalım dedik bayılacaktım başıma güneş geçti resmen![]()
Daha iyi misin canım? Ben de dün gece aynı şikayetle acile gittim ama sadece kasık ağrısı varsa endişelenecek bir şey olmaz genel olarak dediler. Sancı ve kasılma yoksa tabii ki.Sabah uyandığımdan beri kasıklarımda hafif bir ağrı var hiçbiryere gidemedim eşimle kızım gitti yatıyorum evde![]()
Bir sonraki kontrolde ben de sorayım bari canim. En azından kafamda soru işareti kalmaz. İnsan her şeyi kafaya takıyor hamilelikteSpinal tercih ediyorlar kuzu bende knustim.mesela doktorumla spinal.istiyorum dedim ama sadece epiduralle sezeryan yapilip yapilmadigina emin degilim epidural yeterli olmuyor olabilor
Canım magnezyum aldım öğlen şimdi daha iyiyim ama ayağa kalkınca ağrım oluyorDaha iyi misin canım? Ben de dün gece aynı şikayetle acile gittim ama sadece kasık ağrısı varsa endişelenecek bir şey olmaz genel olarak dediler. Sancı ve kasılma yoksa tabii ki.
Bende bugünden beri aynı durumdayım. Hatta yazıcaktım buraya sizde var mı bişe diye. Ayakta durunca filan ağrım oluyo. Kasıklarımda batma oluyo ara ara. Devamlı yatıyorumCanım magnezyum aldım öğlen şimdi daha iyiyim ama ayağa kalkınca ağrım oluyor
Bende bugün gdicektim acile. Dedim kasılma değil bu ağrı ve batma biraz daha sabretDaha iyi misin canım? Ben de dün gece aynı şikayetle acile gittim ama sadece kasık ağrısı varsa endişelenecek bir şey olmaz genel olarak dediler. Sancı ve kasılma yoksa tabii ki.
Canım bugün bayramlaşma falan gidemedim yataktan çıkmadım hiçBende bugünden beri aynı durumdayım. Hatta yazıcaktım buraya sizde var mı bişe diye. Ayakta durunca filan ağrım oluyo. Kasıklarımda batma oluyo ara ara. Devamlı yatıyorum![]()