Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Ay evet ya babamın evinde bizim de çok farklı geçiyordu bi telaş oluyordu kardeşimle babam namaza yetişiyor annem onlar gelene kahvaltı hazırlıyo ben ne giysem telaşındayım. Gelince bayramlaşma ailece kahvaltı güzel güzel sohbetler… ne güzeldi çok özlüyorum. Şimdi annem çoktan kahvaltı hazır etmiştir kardeşim de evlendi ben de uzaktayım zaten içim buruk. Kayınvalidelerde öyle erken kalkma filan bişe yok eminim daha uyuyorlardır. Eşim de gece 4/5 gibi geldi işten namaza gidemicem dedi o da yatıyor . Bayram gibi değil de sıradan bi gün gibi.

Herkese iyi bayramlar 🌺
Ne varsa bekarken ki evimizde vardı annem gilde bekar tek kardeşim var ona rağmen her bayram namaz sonrası asla uyunmaz biri gelir ayıp olur diye ben kendi evimdede bunu uygulamaya çalışıyordum ama eşim maalesef ailesinden öyle görmediği için öğlene kadar uyur biz Antep liler bu sabah kahvaltımızı yuvarlamayla yaparız misal annemin yaptığı burnumda tütüyor şuan 2 sokak var arada gidemiyorum 😪 erken doğum riski olmasa koşarak giderdim

Herkese hayırlı bayramlar kızlar gurbette de bayram gibi geçmiyor maalesef eşimle kahvaltıya gideceğiz biz de hazırlanıp. 🌸
Dün akşam ütü yaparken bir enerji geldi hastane çantamı da hazırladım 2de uyudum 😄
Hayırlı bayramlar en azından bak erkenden uyanıp o bayram havasını yaşamaya çalışıyorsunuz orda bile biz burda yatıyoruz Allah bilir kaçta uyanacaklar

Hemşireye verilecekler
  • İç kıyafeti
  • Zıbın
  • Alt-üst takım
  • Şapka
  • Eldiven
  • Çorap
  • 2 adet bez
  • Alt açma
  • Battaniye
Anne kıyafetleri
  • Uzun kol pijama
  • Kısa kol pijama
  • Gecelik
  • 2 emzirme sütyeni
  • 3 çorap
  • Depend
  • Crocs terlik
Bebek yedek kıyafeti
  • 3 alt-üst-şapka takım
  • 4 kısa kol zıbın
  • 4 çorap
  • 2 penye ağız mendili
  • 2 omuz mendili
  • 2 ağız müslin
  • 2 ince müslin örtü
Alt açma
  • Bez (20)
  • Alt temizleme pamuğu (60)
  • 2 alt açma pedi
Bunları koydum şimdilik yeterli gibi şarj aleti ve atıştırmalık koyup kapatıcam belki havlu da koyarım. Ev 10dk yürüme mesafesinde zaten biberon,pompa lazım olursa eşim alır gelir.

Ne kadar güzel haber tam bayram şekeri tadında ☺️☺️
Canım çok teşekkür ederim. Ağrı şiddetli hissedince içim rahatlasın istedim. İyi ki gittim bence de 🥹

Herkese iyi bayramlar kızlar 🍬 bundan sonraki bayramlarda bebeklerimizle birlikte olacağız inşallah🩵 o tatliş bayramlıkları giydirmek için sabırsızlanıyorum valla 😍

Ne varsa bekarken ki evimizde vardı annem gilde bekar tek kardeşim var ona rağmen her bayram namaz sonrası asla uyunmaz biri gelir ayıp olur diye ben kendi evimdede bunu uygulamaya çalışıyordum ama eşim maalesef ailesinden öyle görmediği için öğlene kadar uyur biz Antep liler bu sabah kahvaltımızı yuvarlamayla yaparız misal annemin yaptığı burnumda tütüyor şuan 2 sokak var arada gidemiyorum 😪 erken doğum riski olmasa koşarak giderdim
Ay sen yine yakınsın canım bizim orda da evdekileri aradım şimdi annemleri telaşlı heyecanlı giyinmiş oturmuş bekliyorlar tatlıları yapılmış sarmalar sarılmış o kadar özendim ki benim eşim de öyle şeyleri bilmez aileden görmeyince bizim ev sessiz suan benim de 4 gün tatilim var daha uzun olsa giderdim neyse canlarımız sağolsun napalım

kızlar ayak tabanı ağrıyan var mı? şaka gibi ama ayak tabanım ve avuç içim ağrıyor 🤣 üçüz gebelik beşinci aydan sonra kendini belli eder diyorlardı doğruymuş ayak tabanı ağrısından şikayet eden hiç duymamıştım. aramızda yaşayan varsa, ne iyi gelir acaba :/
Bwnm.cok agriyor kuzum ayak tabanlarm kovaya sicak olmamal sartiyla ilik su doldurup ayaklarimi icine koyuyorum 15 20 dk sonra altina yastik koyup uzaniyorum yukarda tutuyorm.biraz cok bir faydasi olmiyor ama biraz rahatlatiyor

Ay sen yine yakınsın canım bizim orda da evdekileri aradım şimdi annemleri telaşlı heyecanlı giyinmiş oturmuş bekliyorlar tatlıları yapılmış sarmalar sarılmış o kadar özendim ki benim eşim de öyle şeyleri bilmez aileden görmeyince bizim ev sessiz suan benim de 4 gün tatilim var daha uzun olsa giderdim neyse canlarımız sağolsun napalım
Yakında gidemiyorum ki sen gelme biz geliriz dediler yoksa ben bugün gidip akşama kadar orda kalmayı düşünüyordum hiç olmazsa gelen gidenle bayramlaşırım biraz bayram tadı alırım diyordum bak bunlar şimdi kalktı kimsede gelmez zaten bayramsız ev ev halkı bile birbiriyle bayramlaşmıyor ben bayramlaşınca yüzüme tuhaf bakıyorlar siz de en azından arkadaş çevrenizle bayramlaşsanız o havayı solusanız güzel olur ama işte eşler anlamadığı için içimizde kalıyor

Sabah uyandığımdan beri kasıklarımda hafif bir ağrı var hiçbiryere gidemedim eşimle kızım gitti yatıyorum evde 🥺

Bwnm.cok agriyor kuzum ayak tabanlarm kovaya sicak olmamal sartiyla ilik su doldurup ayaklarimi icine koyuyorum 15 20 dk sonra altina yastik koyup uzaniyorum yukarda tutuyorm.biraz cok bir faydasi olmiyor ama biraz rahatlatiyor
Teşekkür ederim valla deneyeceğiz artık 🥰

Back
X