2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Doktorum karbonatli su ile sil dedi damla verdi ancak arastirmalarim sonucu karbonatli su uygulamasi daha cok zarar veeip lezyonlari acik yaraya donusturuyormus. Biberon sterilazator makinesi siparis ettim ama gec kaldim nasil zor bi durum anlatamam sut agzindan yanagina akiyor ememiyor

çok geçmiş olsun. bizde çok az olmuştu. doktor bize de karbonatlı su demişti. artarsa mikostatin di galiba damlanın adı vermişti. artmadığı için kullannadım.karbonatla kazıyınca daha kötü olduğunu ben de duymuştum ama bizde geçirdi. inşallah siz de bir an önce atlatırsınız

Gecmis olsun canim emziriyon veya biberon ile besliyorsan karnini doyurdiktan sonra bikac cay kasigi su ver bizde sukur olmadi gecen bi tanidigim soylemisti

Benim kizim da 27 haziran dogumlu canim daha orumcege koymadim ne zaman koysam diyorum acaba

Benimkide tam basmiyo ki parmak uclari degiyo sadece.ayakta durur gibi duruyo.yurutec evet benim ablamin bi oglu engelli.o kucukken ikizi oldugu icin gelisim geriligini hemen farketmistik.sanirsam ondan biraz fazla kafama takiyorum.psikolojik olarak etkilendigimden bisi olursa ya farketmezsem diye

Bunun icin karbonatli suyu duymustum.her emzirmeden once ve sonra memeyi karbonatli suyla silmek gerekiyomus.sizde biberonu silseniz olur mu ki

Kiyamam..herkes solemis ayni seyi okumadan cvp vermisim.kiyamam kuzuya.

Kizlar gunaydin kusura bakmayin zamanim olmadigi icin tek tek alinti yapamayacagim onerilerinizi zaten denemis bulunmaktayim doktorumuzda mikostatin verdi zaten ama onu damlatinca nasil cani yaniyor anlatamam ben suyu dogdugu gunden beri veriyorum biz emzikte kullaniyoruz temizligi cok onemli calisiyorum malum ne yalan soyleyim hergun kaynatamiyorum aman sizler dikkat edin ozellikle ek gidaya gecince hijyen daha onemli dedigim gibi doktorum israrla ilaci vermeye devam et dedi tek carem bu sanieim ama 15 gundur gecmemis olmasi da beni yipratti yavrumun duzeni bozuldu

Benim kizim da 27 haziran dogumlu canim daha orumcege koymadim ne zaman koysam diyorum acaba
Ben pek sıcak bakamıyorum yuruteçe canım ya o yüzden daha almadım bile.Doktorlar da pek tavsiye etmiyor ama hepimiz bebekken kullanmışızdır da.Ama kullanacak olursam 6.aydan sonra kullanırım.

İnsan kafaya bir seyi taktı mı her şeyi ona yormaya basliyo.Her bebek de birbirinden farklıdır aynı anda aynı şeyleri yapmalarını bekleyemeyiz.Seninki daha küçük kötü düşünme zamanı vardır daha.

Ben daha erken diyorum 7.ayinda falan gunde 2 3 sefer 10 dk kadar koysam diyorum zaten oyle yzun uzun koymaya evim ve yerim musait degil canim esyam cok bide ev kucuk zaten rahat hareket edemez

büyük oğlum yanıbaşımda yürüteçle gezerken koca vazoyu sehpanın üzerinden çekip yere indirdikten sonra kesinlikle bindirmem ege'yi yürütece. Allah korudu çok ağır bir vazoydu mucize gibi tam üzerine çekmesine karşın hemen yanına düştü

zaten 5. ay da erken canım D delimavi 35

Ben daha erken diyorum 7.ayinda falan gunde 2 3 sefer 10 dk kadar koysam diyorum zaten oyle yzun uzun koymaya evim ve yerim musait degil canim esyam cok bide ev kucuk zaten rahat hareket edemez
O zaman bi şey olmaz canım doktorlar da kısa süreli kullanın diyorlar zaten..7. Ay normal bence..
Biz de kış diye küçük odaya geçtik çocuk gezemez odanın içinde diğer odalar da buz gibi zaten..

Allah korumuş maşallah ben de bu kazalardan çok korkuyorum sürekli dikkat etmek lazım..

Hic bi bebe hasta olmasa keske...
Keskeee burnumuz akuo bizimde. Bendn gecti yavrumada.

Benim oglumda iki gunduR 1 de uyaniyo sabah 7 ye kadar ayaktayiz. İkimizde pert oluyoruz ama nasil israrla uyumuyo. Buyume atagi denilen bisi varmis. Oyle olmasjni umut ediyorm gecer insallah.

Oyle masum bakiyo ki sabah onunla birlikte agladim ana olmak hic kolay degilmis.. Olunca anladim.. Alahim beterinden korusun

Oglumun kafasi cok terliyor yattigi yer su dokmus gibi sizde nasil buna bi cozum buldunuz mu

Kaganinda cok ensesi terliyo yatarken ensesine dogru minik bi havlu koyuyorm cok rahat ediyo canim.

Kizlar bebekleriniz ellerini tam anlamiyla kullaniyo mu?hizli uzanabiliyo mu mesela nesnelere?
Uzaniyo ama cok hizli diil bide ben oyun halisina yatiriyorum cok faydali oldu. Oyuncaklara uzanarak ellerinidr daha aktif kullanmaya basladi canim. Tavsiye ederim.

Bende griptim oglus oksuruyo bendeb gecyi dikkat et kuzum ilerlemesin bizimki bi anda artti bronsit dedi dr

İnşallah öyledir bizim kız sallattırmıyo da artık kendini..Kucakta pışpışlayarak uyutuyorum bazen o da zor oluyo.İnşallah düzelir..

Bende griptim oglus oksuruyo bendeb gecyi dikkat et kuzum ilerlemesin bizimki bi anda artti bronsit dedi dr
benim oğlum da öksürüyodu. uzun süredir vardı ama az öksürdüğü için geçer sandım. bugün birden ateşi çıkmaya başladı. sabah doktora götürdük akciğer filmi çekildi. bronlit dedi antibiyotik verdi. antibiyotikle yoğurt vericeksin mutlaka dedi. ek gıdaya geçmedik dedim mutlaka ver dedi. kendi doktorunu aradım.sakın verme belirtiler bronşit değil dedi. üniversite hastanesine götürün dedi. üzerinde tek çıtçıtlı ve pijamayla götürdük ateşi var diye. calpol de vermiştim. bizi çok beklettiler. ağlamaktan helak oldu kuzum. o sıra da ateşi düştü. elini delik deşik ettiler kan alıcaz diye. doktor ateşi var dememe rağmen inanmadı ateşölçerin bozuktur dedi. tekrar akciğer grafisi istedi. iki kez radyasyon almasın diye sabahkini gösterelim dedik cd açılmadı. tekrar çekildi. maalesef ciğerlerine inmiş yavrumun pnömoni teşhisi kondu.antibiyotik başlandı. geçmezse yatış yapılacak ateşi 38 in altına düşmedi calpole rağmen. uzun yazmamın sebebi şu: ben huzursuzluğunu dişe bağladım. az öksürüyo geçer dedim yavrum şimdi bu halde. sakın ihmal etmeyin en ufak öksürükte mutlaka götürün kızlar.

çok geçmiş olsun cnm, bir an önce kuzucuk iyileşsin inşallah. Bilgilendirmen için de sğl

çok geçmiş olsun cnm, oğlumun dudaklarında olmuştu çok az bişey, dr tavsiyesiyle karbonatlı suyla bir kaç gün sildim sonra geçti allaha şükür. İnşallah senin kuzununda hemencecik geçer. Ama kızlar aklınızda olsun pamukçukta hızlı davranmak gerekiyor yani hemen başındayken önlemek kolay, bu arada besledikten sonra bir kaç çay kaşığı kadar su verirsen ağzında süt kalmasın zaten sebep de o kalan süt oluyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…