Sana tesekkur ederim canim.. Yebi geldim dr dan bronsit dedi ventolin ve zatiten surup verdi oksuruk icin.. Senin yazin etkiledi iyiki goturmusum17 temmuz doğumlu kızım canım. Doktor ilaç vermez dedim götürmedim bronşite çevirdi. Şimdi zatüre olmasın diye ilaç kullanıyouz. Burun için otri bebe burun aspiratörünü şiddet tavsiye ederim . Geçmiş olsun şimdiden. Abisini kreşe verince artık yazabiliyorum :)))
Sagol canim goturdum... Hangi ilaclari kullandin gecti mi simdiBende gorunce yazmak istedim oksuruk varsa gotur benim kizim 40 gunlukken ilac kullanmak zorunda kalmistik bronsit baslangici vardi zaten bakar ona gore verir allah korusun bronsit olur zaturreye cevirir
Canim.cok erken ben oglumda epeydir kafasini kaldiriyor oturmak.istiyor biraz daha sabir kaslari guclensinKizlar benimde bir sorum olacak kizim 4 ay 1haftalik surekli yattigi yerden basini oturur vaziyette kaldiriyor sonra sinirleniyor kalkamayinca oturmasi icin erken dimi hic yatmak istemiyor
MerhabaKizlar benimde bir sorum olacak kizim 4 ay 1haftalik surekli yattigi yerden basini oturur vaziyette kaldiriyor sonra sinirleniyor kalkamayinca oturmasi icin erken dimi hic yatmak istemiyor
Cok cok gecmis olsun iyi haberlerini ver annesi ben gogsune bez koyuyorum kussa yada salyasi aksa gogsu hic islanmiyor degistirene kadar, Allahim sifasini versin kuzununSana tesekkur ederim canim.. Yebi geldim dr dan bronsit dedi ventolin ve zatiten surup verdi oksuruk icin.. Senin yazin etkiledi iyiki goturmusum
Eveett nerelerdesin sen :)Ohooo neler konuşulmuş neler :)
Benim bebegimde 2 ay civari biberon aliyordu ama sonra birdenbire almamaya basladi. Ne kadar ac da biraksam ki en fazla 3.5-4 saat birakmaya dayanabildim ama almadi. Ben de sutumu sagdim ve gerektiginde kasikla verdik. Simdi 5 aylik oldu kasikla beslenmeye alisti. Bence sende kasikla besle; baslangicta zor okuyor ama sonra alisiuorlar. Ayrica sutunu ac olunca biberon olmasa bile kasikla alacagi kesin bence hic dert etme derim.Canım 15 temmuz doğumlu işte 4,5 ayı geçtik ama nırmsl diil 30 gafyalıkken doğdu 29 a uyumluhdu gelişmi şimdi ancak 5 5 bucuk arası olması gerek kilosu normalde 22 eylülde doğcaktı. Allahım bir kolaylık verir inş bu beslenme konusunda ben işe gidince
Bricanly diye bir surup ve tonimer baby vermisti o zaman kesti oksurugu bu surup tonimerde zaten burun acilsin diyeSagol canim goturdum... Hangi ilaclari kullandin gecti mi simdi
Saol canim bakayim birMerhaba
Bence ve bizim doktora gore oturmasi hic erken degil. Kaldiki senin bebisin coktan hazir ve istekli. İzin ver istedigini yapsin engel olma bence..ben 4 ayliktan beri bumbo koltukta
Kusmasi salyasi yok canim ben grip oldim ya benden bulasti galiba terine dikkar edicem artik.. Cok sagolCok cok gecmis olsun iyi haberlerini ver annesi ben gogsune bez koyuyorum kussa yada salyasi aksa gogsu hic islanmiyor degistirene kadar, Allahim sifasini versin kuzunun
Allahimm bi daha gostermesin canimBricanly diye bir surup ve tonimer baby vermisti o zaman kesti oksurugu bu surup tonimerde zaten burun acilsin diye
Kızlar benim bi sorunum var önce yıllık izinlerimi bitirdm sonra on gun rapor aldım o da bitti bi on gun daha alırım sma sonra 2 hafta fln çalışayım diyorum sonra tekrar yılbaşında iznim eklenir onu alırım vs ama benim bebeğim ne emzk ne biberon almıyor vaşta böyle değildi küvözde kaldı 52 gun ve biberonuda benide emiyordu evdede bir süre öyle devam ettik çünkü anne sütüne zenginleştirici katmamız gerekiyordu 3 kg a kadar. Neyse donra ben srtık süt sağmaktan bıktım ve hep göğsümü verdim ama kızlar gercekten biberonu reddedeceğini düşünemedim zaten en son dün sağdım kaşıkla vermeye çalıştım ven işteyken beslenme nasıl olucak çözüm bulayım diye ama yok suratını buruşturup dışarı çıkarıyor sütü. Mesela denemek için elma suyu vermiştim pütürlü 1 çk onu çıkarmadı. Snne sütünü böyle yapıyor ee altı aya kadar da ek. Gıdaya geçmek istemiyorum zaten 5 kusur kilosu benn me yapıcam çok çaresixim belki değişik bir filir gelir diye soruyorum
Ya otri bebeyi nasil kullaniyorsunuz yapiyom yapiyom beceremiyom gelmiyo acaba siz cekerken bi burnunu diger burunu kapatiyo musun
Canim gunaydin onu diyen halt etmis :) mesela asidan sonra yada hastaysa tabi kalkip bakarsin kontrl edersin ama gelsin bi bizim cocuklari gorsun bakiyim o yorgunlukla kalkiliyo mu ben eger yeni emzirdiysem ve koydugumda uyumuyosa bazen esime nolur sen bak dayanamiyorum diyorum :) ne guzel kizin 6 7 saat uyuyomus bu benim icin su an da sadece bi hayal hiic kafana takma senn dinlenmen gerek hem sutun icin hem bebegin icinKızlar çok moralim bozuldu, bir pedagog anneler çocuklarını özler gece onlar ağlamadan bile kendisi uyanır yazmış, benim kızım gündüz uyumaz gece uyur 6_7 saat ama ben o ağlamadan çoğu zaman kendiliğimden uyanamıyorum, sizler gece sürekli kalkıyomusunuz ağlamasada bebekleriniz
Canım anne sütü alsın istiyorum mama denemek istemiyorum sütüm varkencnm. mama vermeyi denedin mi? Ben anne sütüne ilave olarak smilac mama veriyorum mesela, tavsiye ederim.