2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Oyle masum bakiyo ki sabah onunla birlikte agladim ana olmak hic kolay degilmis.. Olunca anladim.. Alahim beterinden korusun

Oglumun kafasi cok terliyor yattigi yer su dokmus gibi sizde nasil buna bi cozum buldunuz mu
%100 pamuk olsun yastik kilifi benim oglumda ana kucaginda filan oyle oluyo basinin altina mutlaka bisey koyuyorum canim

evdekine göre yine iyiyiz anneme iki saat bak da uyuyum diyebiliyorum en azından eşime desem o benden de uykusuz kendi uyuyo yada yarım saat sonra kalk durmuyo diye uyandırıyo. deliksiz uyumayı istediğin madar duşta kalmayı alış veriş yapmayı kitap okumayı. Allah yavrularımıza sağlık versin ama hayatım bitmiş gibi hissediyorum

Benim gibi olan birilerini gorunce az da olsa moral buluyorum.destek gibi bi nevi..yeni cocugu olanlar var etrafta.ne var ki emiyo uyuyo diyolar.Allahim diyorum nrden zor olani bana verdin..isyan degil tabii..ama dedigin gibi rhumda bedenim de cok yorgun..kendimi cok mutsuz hissediyorum.

b
Oyle masum bakiyo ki sabah onunla birlikte agladim ana olmak hic kolay degilmis.. Olunca anladim.. Alahim beterinden korusun

Oglumun kafasi cok terliyor yattigi yer su dokmus gibi sizde nasil buna bi cozum buldunuz mu
biz de de terleme çok oluyor. yün kullanıyoruz biz de. doktora sorduğumda sütün yağlıysa olur diye saçma bir cevap verdi

o emip uyuyan çocuklar bana da denk gelmedi vallahi

bazen böyle düşündüğüm için vicdan azabı duyuyorum ama biz de insanız herşey bir anda değişti. kendi kendine uyumayı geçtim sallayınca uyusa bari. evi işinden nefret eden ben biri bebeğime baksa da saatlerce ev işi yapsam diyorum

Bende bugun kiz uyurken salon halisini sildim.is yaparak stres atiyorum.bide ben saatlerce hamur isi yapmak istiyorum.eskiden hic hoslanmazdim tek tek ugrasiyosunuz nasil sabrediyosunuz derdim insanlara.simdi surekli yapmak istiyorum
Bi seyi uzaktan gosterincce bile uxaniyo iki eliyle emzigini cikariyo epey cabaliyor geri agzina aliyor tabi alamadigida oluyo
Emzige bizimkide aynisi yapiyo.cikarip geri agzina goturebiliyo.onune bisiler koydugunda alabiliyo ama cok yavas aheste aheste..uzattigim seyi almiyo ama kucagimdaysa eger onla is yapmaya calisiyosam elimde ne varsa muhakkak dokunuyo.ama hizli degil iste. Cani isterse..

Kızımı sallarken ince bi yastık kullanıyorum ve islaniyo biraz. Bizimkinin saçı çok fazla ondandir diyorum ama d vitamini eksikliği de terleme yapiyomus sanırım.

Bizimki gece öyle uzun uzun emmiyo emse uyur belki..Hanımefendi emiyor işi bitince dogruluyor hemen :) benim kimsem yok gündüz hep evde ve başbaşayız kızımla akşam ve geceleri babası yardım ediyo haliyle bana da hiç dinlenme yok.Gündüzleri neyse de geceler çok zor.. İnşallah bir an önce gece deliksiz uyumaya başlarlar..Artık düzene girmesi gerekiyor ama bizimkiler tam tersi

Kizlar bebekleriniz ellerini tam anlamiyla kullaniyo mu?hizli uzanabiliyo mu mesela nesnelere?
Kullaniyo baya uzattigim nesneleri alıyor emzigini ağzından çıkarıyor yamuk yumuk da olsa geri koyuyor.Yerdeki oyuncaklarını falan da aliyo..

Benim ki niye uzattigimi almiyoyatarke yanina koyduklarimi aliyo.orumcekte onune koyduklarimida.ama uzattiklarimi almiyo sadece bakiyo.uzanmiyo biseye.acaba daha vakti mi var?24 tmmuz dogumlu

Bende örümcek kullanmak istiyorum ama erken gibi geliyordu bizde 14 temmuzluyuz kızım ayakta durmak istiyor devamli zaten biz üç haftadir oturuyoruz acaba örümcek gi sever mi

Bende örümcek kullanmak istiyorum ama erken gibi geliyordu bizde 14 temmuzluyuz kızım ayakta durmak istiyor devamli zaten biz üç haftadir oturuyoruz acaba örümcek gi sever mi
Bi kere denemek icin oturttum orumcege.bu kadar sevice aklimin ucundan gecmezdi.en uzun vakti orumcekte geciriyo.cok mutlu oluyo.onune biseyler koyuyorum onlarla mucadele ediyo.1 kere dene bi daha hep koyarsin zaten.

Benim ki niye uzattigimi almiyoyatarke yanina koyduklarimi aliyo.orumcekte onune koyduklarimida.ama uzattiklarimi almiyo sadece bakiyo.uzanmiyo biseye.acaba daha vakti mi var?24 tmmuz dogumlu
Olabilir canım benim kızım 27 haziran doğumlu neredeyse bir ay var arada.. Her gün yeni bir şey öğreniyorlar daha zamanı vardır bence.Örümcek dediğin yurutec mi oluyor?Bizim kız da yere basmaya pek hevesli degil sanki..

Kizlar merhaba. Sormayin basimiza geleni kizimin agzinda pamukcuk cikti 15 gundur ne yaptiysam gecmiyor. Her gun yeni bir yerine sicriyor. Takip ediyorum sizleri kimsede olmadi dimi cok caresiz ve mutsuzum yavrum emmek istemiyor ha bu arada ben calisiyorumya sutumu sagip birakiyorum biberondan olabilirmis kaynatiyorumda ama bir yerde acik verdik demekki bi cozum onerisi olan var mi ne yapsam gecerki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…