2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Masallah canim bebise istahli bi kuzu olsun.dr soyledi mi bilmiyorum canim ama ek gida da uc gun kuralina dikkat edersen iyi olur Allah korusun alerjik bi durum olursa neden oldugu anlasilsin diye

Gunaydi kizlar.. Oglum bu gevede rahat uyumadı burnu tikali oksuruyor serum.fizyolojik kullaniyorum.. Allahim ne zormus icim parcalaniyor oksurdukce
Dun dr goturmeye niyetlendim ecz aradik 4 buçuk aylık olduğu ilaç vermez atesi yoksa goturmeyin bosuna burnunu acin yeter dedi.. Simdi açtım uyumaya calisiyor

canim cok gecmis olsun burnunda gorunen bisey var mi yoksa icten mi tikali gibi, senin oglun dis cikarmisti degilmi bana doktor dis sirasinda hafif oksurukler baslar demisti bilmiyorum tabi senn oglunun ki nasil. Allah sifa versin canim

Kızlar benim bi sorunum var önce yıllık izinlerimi bitirdm sonra on gun rapor aldım o da bitti bi on gun daha alırım sma sonra 2 hafta fln çalışayım diyorum sonra tekrar yılbaşında iznim eklenir onu alırım vs ama benim bebeğim ne emzk ne biberon almıyor vaşta böyle değildi küvözde kaldı 52 gun ve biberonuda benide emiyordu evdede bir süre öyle devam ettik çünkü anne sütüne zenginleştirici katmamız gerekiyordu 3 kg a kadar. Neyse donra ben srtık süt sağmaktan bıktım ve hep göğsümü verdim ama kızlar gercekten biberonu reddedeceğini düşünemedim zaten en son dün sağdım kaşıkla vermeye çalıştım ven işteyken beslenme nasıl olucak çözüm bulayım diye ama yok suratını buruşturup dışarı çıkarıyor sütü. Mesela denemek için elma suyu vermiştim pütürlü 1 çk onu çıkarmadı. Snne sütünü böyle yapıyor ee altı aya kadar da ek. Gıdaya geçmek istemiyorum zaten 5 kusur kilosu benn me yapıcam çok çaresixim belki değişik bir filir gelir diye soruyorum

canim cok gecmis olsun burnunda gorunen bisey var mi yoksa icten mi tikali gibi, senin oglun dis cikarmisti degilmi bana doktor dis sirasinda hafif oksurukler baslar demisti bilmiyorum tabi senn oglunun ki nasil. Allah sifa versin canim
Dışardan görünen birşey yok canim burnu icine akiyo gibi tikanincada oksuruyor.. Dis ten ates ishal olur dediler bana da... Sagol iyi dileklerin icin

canım benim ilk oğlumda 3,5 aylıkken işe başlamıştım, işe başlayana kadar uğraşmıştım biberon alsın diye kesinlikle reddetmişti

doktor da aç kalınca alır merak etme demişti

işe başladığım ilk gün zorlanmış biraz annem ilk başta ama daha o gün alışı biberona

anneden biberon değil meme istiyor tabi çocuklar

Merhaba arkadaşım , siLeri ilk günden beri takip ediyorum ama iki çocuk oluna yazmak zor. Mesajını görünce yazmak istedim. İhmal etme ve doktora götür arkadaşım. Benim kızımda abşsşnde kaptı 3 gündür götürmam sabah götürdüm bronşit olmuş. Zaman geçirmeden götür allah sağlık sıhhat versin. Doktoruma güveniyorrum ilaçta verdi aferin plus ve ventolinde kullanıyorum.

Zor da kalınca kesin alır mı yani ama böyle midesi bulanıp öğürmeye başlıyor daha önce çok güzel emiyordu inlallah alır ama

Senin bebegin ne kadarlik canim alah sifalarini versin goturmeyi dusunuyorum

Senin bebegin ne kadarlik canim alah sifalarini versin goturmeyi dusunuyorum[/QU
Senin bebegin ne kadarlik canim alah sifalarini versin goturmeyi dusunuyorum
17 temmuz doğumlu kızım canım. Doktor ilaç vermez dedim götürmedim bronşite çevirdi. Şimdi zatüre olmasın diye ilaç kullanıyouz. Burun için otri bebe burun aspiratörünü şiddet tavsiye ederim . Geçmiş olsun şimdiden. Abisini kreşe verince artık yazabiliyorum :)))

Ya otri bebeyi nasil kullaniyorsunuz yapiyom yapiyom beceremiyom gelmiyo acaba siz cekerken bi burnunu diger burunu kapatiyo musun

Ya otri bebeyi nasil kullaniyorsunuz yapiyom yapiyom beceremiyom gelmiyo acaba siz cekerken bi burnunu diger burunu kapatiyo musun

önce burun spreyini sıkıyorum , sonra aspiratörü burnuna iyice yerleştirip çekiyorum bir kaç kere. Şuan hastada olduğu için geliyor canım.

Dışardan görünen birşey yok canim burnu icine akiyo gibi tikanincada oksuruyor.. Dis ten ates ishal olur dediler bana da... Sagol iyi dileklerin icin
Bende gorunce yazmak istedim oksuruk varsa gotur benim kizim 40 gunlukken ilac kullanmak zorunda kalmistik bronsit baslangici vardi zaten bakar ona gore verir allah korusun bronsit olur zaturreye cevirir

Kizlar benimde bir sorum olacak kizim 4 ay 1haftalik surekli yattigi yerden basini oturur vaziyette kaldiriyor sonra sinirleniyor kalkamayinca oturmasi icin erken dimi hic yatmak istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…