- Konu Sahibi Mervenur277
- #20.021

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AhahahSixFeetUnder canim hayirli olsun cok heyecanliyim senin icin
bir an ara gun sandim 21 nisani diyicektim sana ara gun secme cocugun burcu belli olsun sonra baktim koc burcu 19 nisanda bitiyomus
agrisiz sizisiz bebisini kucagina al saglikla ikiniz icin de cok huzurlu bir deneyim olur insallah
Ben ilk doğum da atoni geçirdim bende hala konuşmadım ama söylemem gerekiyormuş bu yüzden erken gidip doğumu konusucam doktorla sezeryanla almasını istiycem ilk doğumda normal olduKızlar günaydın
32+6 yım doktorumla doğumu konuşmak için şuan erken mi33+3 de dr giidicem kontrole konuşsam mı emin değilim
Geçmiş olsun canım bilmediğim için soruyorum atoni ne acabaBen ilk doğum da atoni geçirdim bende hala konuşmadım ama söylemem gerekiyormuş bu yüzden erken gidip doğumu konusucam doktorla sezeryanla almasını istiycem ilk doğumda normal oldu
Doğum gerçekleştikten sonra rahmin büzülüp pıhtılaşmasi gerekir ama bende rahim toparlanmadi kanama durmadı çok tehlikeli bir durum hatta ikinciyi yapma demişlerdi bana ama ben üçüncüyü bile düşünüyorum Rabbime emanetizGeçmiş olsun canım bilmediğim için soruyorum atoni ne acaba
Benim tavan yapmış durumda, bir de ben artık açılma gibi ağrılar hissediyorum sanırım kanala iniyorKızlar dün yazamadım, hepinize iyi bayramlar diliyorum musmutlu güzel günlerimiz olsun bebislerimizle hepppumarım çok çok iyisinizdir.
beni dogum korkusu, çatı muayenesi korkusu aldı gidiyor...
En kısa zamanda evinize gelir inşallah bebiş canımKızlar bebek hareketi azaldı demiştim öğlen size kontrole geldik apar topar sezeryana aldılar. Kızçem küvezde dua edin bize
Geçmiş olsun canımKizlar yatış verdi Dr progestan iğne bir fitil bir de serum yapıldı gelmek istiyormuş Hanfendi kasilmam varmış
Ben fitil kullanıyorum canım benim de oluyorKızlar ben dün idrar ve kan tahlili yaptırdım doktorumun isteği üzerine. Henüz baktıramadım sonuca, idrar temiz görünüyor fakat benim akıntım oluyor bazen şeffaf bazen beyaz gibi bu normal mi acaba? Sürekli çamaşır değiştirmekten sinirim bozuldu.
Ben 8 kg almıştım canım ama diyete girince şeker yüzünden 2 kg verdim şimdi yarım kg daha almışımGünaydın kızlar. Sabah bir tartılıyım dedim 15 kilo almışım totalde. Daha 1-1 bucuk ayımız var acaba daha ne kadar alırım diye düsünmeye basladımsizde durumlar nedir?
Benim oğlumda kalan elektrikli var ama aparatı çıkarınca manuel de oluyorKızlar anakucağını elektrikli sallanandan mı aldınız, manuel olandan mı ?
Benim önceki drum vermiyodu canım devlet hastanesindeki ya da özeldeki arkadaşlarına yönlendiriyor geneldeCanım hamişler öncelikle herkesin bayramını kutlarımbiz bu hafta 32 haftayı bitireceğiz. Çalışabilir raporu almam gerekiyor ya benim doktorumun özel kliniği olması sebebiyle raporu o veremiyor değil mi? Ya devlet ya da özel hastanede hekim olması gerekiyor değil mi? Sağlık ocağı doktorları verebiliyorlar mı bir de bu raporu ?
35 olduk ama ben de mayısı bekleyeceğini düşünmüyorum kasılmalar çok sıklaştı ve artık aşağıda bir doluluk var gibi, bir dahaki kontrole gidip sanki hadi doğuma diyecekler gibi geliyorKizlar napiyosunuz iyi bayramlar bana da kayınvalidem düne göre bugün karnın düştü dedi sancım da günde 1-2 kez yokluyo progestan fitile devam edeceğiz kontrole kadar ama ben gününü bekleyeceğini hiç dusunemiyorum
Nisan annelerine beklerizİçimden bir ses çoğumuzun Nisan'da patır patır doğuracaz diyor![]()
MaşallahMerhaba hanımlar,
Bugün doktor kontrolümüz vardı. Neyse kilosu normalmiş, 2400gr dedi. Geçen sefer 1600gr diye ölçmüştü ama ölçümüne çok güvenememişti. Bu sefer normal dedi.
Eliyle rahim ağzı muayenesi yaptı, hala çok uzun ve kapalı dedi. Rahatlatman lazım dedi, sezaryen olur diye sallamıyordum ama yine de ebenin dediği hareketlere başlıcam tekrardan sanırım.
Pozisyonu tabi ki yine değişmiş bu sefer yere paralel, doğum pozisyonuyla alakası yok yine![]()
Selam canım bende ara ara minik sancılar gerilmeler hissediyorum. İnş erken gelmezBenim tavan yapmış durumda, bir de ben artık açılma gibi ağrılar hissediyorum sanırım kanala iniyorvajinam içerden esniyor ya da yırtılıyor gibi. Annem de 1 hafta kadar yok gelecek hafta burada olacak umarım doğurmam
bir gariplik var bende bir iki gündür
35 olduk artık bence 1-2 haftaya kadar gelecek
İlk giyilecek kıyafet için diyorsun değil mi? Bir tane bez yeterli bence ben bir tane koyacağım onun dışında yanıma 10 tane bez alacağım yeterli gelir diye düşünüyorum.Kizlar hemsireye vericegim cantaya 1 tane takim, battaniye, muslin ortu, 3-4 tane bez koydum. Baska bir seye gerek var mi? Zaten islak mendil falan kullanmiyolarmis. Krem falan koysam mi dedim ama cocuga dogar dogmaz krem surunur mu pisik:)) aydinlatin beni
Normal doğum mu yapmıştın canım rahim kasılsın diye iğne yapmadılar mıDoğum gerçekleştikten sonra rahmin büzülüp pıhtılaşmasi gerekir ama bende rahim toparlanmadi kanama durmadı çok tehlikeli bir durum hatta ikinciyi yapma demişlerdi bana ama ben üçüncüyü bile düşünüyorum Rabbime emanetiz![]()