Cok tesekkur ederim canım bi demlik doydim doldurup doldurup iciyorum... Oglumu opmeye cekiniyorum:)Canım geçmiş olsun bol bol ıhlamur iç inşallah şifa bulur iyileşirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkur ederim canım bi demlik doydim doldurup doldurup iciyorum... Oglumu opmeye cekiniyorum:)Canım geçmiş olsun bol bol ıhlamur iç inşallah şifa bulur iyileşirsin
Benimkide aynı maalesef uzun zamandır işin kötüsü gündüz uykusu hiç yok o yüzden neredeyse emmiyor gibi bişey geçen ay 280 gr almıştı bu ay daha iyidir inşMerhaba bebek leri niZ iyidir inşallah benim ki uyanıkken emmiyor öyle bir şey yaşayan var mı
Anaaam geçmiş olsun canım bi şey olmaz oğluna inşallah. Sen dinlenebiliyorsan yat dinlen, istirahat iyi gelir. Tabi mümkünseGunaydin tunaydinn hayirli sabahlar aksam bi anda grip oldum tum kemiklerim agriyor ins ogluma gecneden atlatirim
Canim kusura bakma bakma daha yeni cevap yaziyorum cunku arkadasim daha yeni dönüs yapti. telefon numarasini vermek istemedi bence bi sakincasi yoktu ama herkesin kendi karari israr edemedim. Onun yigenininde ilk once 2 mm mis eger ilac kullansalardi buyumezmis amailk gittikleri doktor hicbisey vermemis sonraki doktor soylemis ama su an onlarinki 6mm olmus ve iki secenek sunmuslar ya lazerle alcaklar yada kiricaklar kendi dusurecek onlar kirilmasini tercih etmis cunku lazerde tam narkoz veriliyomus ve 10 kilonun alti bebeklerde cok riskliymis onun yigeni 8 ayllik ama tastan dolayi cok kustugu icin 7 50 kiloymus ilacin adi uralyt. Doktoruna sor mutllaka arastir iyi yonleri ne yan etkisi ne ama 2 3 mm gececek bisey insallah Allahim evladina sifa versin hic kimseye evladinin kotu durumunu yasatmasinBursa dayım burda bır prof a götürdük ama yatış dedı yınede dr adını ilacın adınıda verırsen çok sevinirim yada arkadaşının tel versen görüşsem kendisiyle olurmu nasıl bır yol iLedıklerını sorsam çok sağol
Sagol canimcimm... Kucagima almiyorum anakucaginda saliyorum uzaktan oyunlar yapiyorum yatmak pek.mumkun degil tabi uyudugu zamanlar oda azucik... Tum islerim duruyorAnaaam geçmiş olsun canım bi şey olmaz oğluna inşallah. Sen dinlenebiliyorsan yat dinlen, istirahat iyi gelir. Tabi mümkünse
Gevmis olsun canim umarim cabuk atlatirsinSagol canimcimm... Kucagima almiyorum anakucaginda saliyorum uzaktan oyunlar yapiyorum yatmak pek.mumkun degil tabi uyudugu zamanlar oda azucik... Tum islerim duruyor
Çok teşekkür ederim kuzum insGevmis olsun canim umarim cabuk atlatirsin
Alıntı ters oldu biraz amaSagol canimcimm... Kucagima almiyorum anakucaginda saliyorum uzaktan oyunlar yapiyorum yatmak pek.mumkun degil tabi uyudugu zamanlar oda azucik... Tum islerim duruyor
bilemiyırum,bugün de huzursuzdu,doğru düzgün emmiyor da,allah iyilik versinbiz de geçen cuma aşı olduk. sürekli mızmız. diş mi aşı mı kulsk mı bilemedim. eli sürekli sağ kulağında . be zaman geçer acaba?
Alıntı ters oldu biraz ama
Canim memeyi reddetmeyi bir hafta yasadim emme bi firt cekince kendini geriye attirip emmiyordu disindenmis uclari cikti simdi düzeldi... Arada kontrol etVa
bilemiyırum,bugün de huzursuzdu,doğru düzgün emmiyor da,allah iyilik versin
Aynen emzirirken bike huzursuz biraz kabarık sanki öyle mi oluyır başlangıç?huzursuzluk düzeldi mi?Canim memeyi reddetmeyi bir hafta yasadim emme bi firt cekince kendini geriye attirip emmiyordu disindenmis uclari cikti simdi düzeldi... Arada kontrol et
Ben.baktim kabarik ve sertti dis etti bi gun sonra babasi bakti ve patlamisti disinin.uclari gorunuyordu... Huzursuzluk oluyor halaAynen emzirirken bike huzursuz biraz kabarık sanki öyle mi oluyır başlangıç?huzursuzluk düzeldi mi?
Yani bakalım bebek doğduğundan beri ağlamaktan kurtulamadı,gazdır gaz dedik,şimdi ortada diş yok diştir diş diyoruz:)Ben.baktim kabarik ve sertti dis etti bi gun sonra babasi bakti ve patlamisti disinin.uclari gorunuyordu... Huzursuzluk oluyor hala
Canim Allah kolaylik versin.resmen tutuluyorum oyle oldugu zamanlarda.Biz her gece bnzer durumdayiz.emerek uyuyo besgnde yatarsa saat basi kalkiyoruz hala:)
Kiyamam canim ya cok zor.bizim gecti sukur.ben calpol verdim sakinledi.acaba bi yeri mi agriyo.bi cay kasigi ver bakalim.bi yeri agriyosa calpolden sonra suscaAşımızı geçen hafta olduk,o günden bu yana bir huzursuzluk var,önceden kolikti,geçip gittiydi uyanmıştık kabustan.şimdi ne oluyor bebeğime?diş sancısı mı büyüme atağı mı?aşının etkisi mi?o ağlıyor bende ağlıyorum.var mı aynı durumda olan?
Ben 3 gun filan yanimda yatiriyim dedim.rahat etmek acisindan.ama edemedim daha beter olduk.gece uykumdan hic bisey anlaamadim kizimda hep emerek uyumak istedi.biraktim.artik yataginda yatiyo.Bende yanımda yatırıyorum hata mı ediyorum,beşiğinde yatınca çok sık uyanıyor,bende uyuyamıyorum ertesi gün sersem gibi oluyorum,
Gunaydin tunaydinn hayirli sabahlar aksam bi anda grip oldum tum kemiklerim agriyor ins ogluma gecneden atlatirim
MerhabaMrb güzel anneler 26 temmuz doğumlu prensesim var 1.5 aydan bu yana yabancı görünce evden dışarı çıkınca dudakları büzüp çığlık çığlığa ağlıyor evde gayet huzurlu hiçbiyere gidemez olduk böyle bi durumla karşılasan varmı bu aylarda varsa neler yapıyosunuz önerileriniz varmıdır
Bizde gaz sorunu ve makat catlagi sorunu epey yasadik biri bitmeden biri basladi yakinda ek gida savasina da gireriz bakalım bizi daha ne gibi serüvenler bekliyor:):):):):)Yani bakalım bebek doğduğundan beri ağlamaktan kurtulamadı,gazdır gaz dedik,şimdi ortada diş yok diştir diş diyoruz:)