Sagol teysesii hepimizin bebisleri ayri tatliiBir maşallah da benden çok tatliiii :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol teysesii hepimizin bebisleri ayri tatliiBir maşallah da benden çok tatliiii :)
Kayseri demisin canim ben kayseriliyim ama izmir de yasiyorum zaten bikac haftaya ailemin yanina gelecem :)Anlastik :) bu arada benim ismim özge kayserideyiz, senin ismin ne. Nerdesin
hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallahSelam kizlar vakit buldukça takip ediyorum. Bizde bugun asimizi olduk cok huysuzlandi oglum neyse ki uyudu simdi . Esimle sorunlari halledemedik. Dava actim insallah bosanicaz . Bukadar sorumsuzluga cok bile dayandim.hakkumizda hayırlısı ...
kızlar benim de oğluşumun boğazında bir hırıltı var doğduğundan beri var doktor bir türlü ne olduğunu söylemedi sizin bebişlerde de aynı sorun olan var mı?
Ahh canim yaa hakkinda en hayirlisi olsunSelam kizlar vakit buldukça takip ediyorum. Bizde bugun asimizi olduk cok huysuzlandi oglum neyse ki uyudu simdi . Esimle sorunlari halledemedik. Dava actim insallah bosanicaz . Bukadar sorumsuzluga cok bile dayandim.hakkumizda hayırlısı ...
Zaten tamamen baslamamiz mumkun degil. İlk ay tadimlik hersey ama yavas yavas da vermek istiyorum 5 ayi dolunca. Cok istekli gorunuyor simdilik.. Senin tavsan donmeye basladi mi bu arada? Benim ki biraz tembel galiba..Benim oglumun 5.ayi doluyor daha baslamadik ek gidaya. Haftaya kontrolumuz var bakalim belki baslayin der artik
Destek vermezsm donemiyor daha. Ayaklarini yiyo bu aralar :) cok komik oluyo sapsikimmZaten tamamen baslamamiz mumkun degil. İlk ay tadimlik hersey ama yavas yavas da vermek istiyorum 5 ayi dolunca. Cok istekli gorunuyor simdilik.. Senin tavsan donmeye basladi mi bu arada? Benim ki biraz tembel galiba..
kızlar benim de oğluşumun boğazında bir hırıltı var doğduğundan beri var doktor bir türlü ne olduğunu söylemedi sizin bebişlerde de aynı sorun olan var mı?
Benimki de oyle yuvarliyorum yana dogru hoppp gidiyoo.. Sapsalak bunlar yaaDestek vermezsm donemiyor daha. Ayaklarini yiyo bu aralar :) cok komik oluyo sapsikimm
Oda esimin adi ozgeyle okani birlestirdimBu arada canım okan kim :) öylesine bir nick mi :)
Ben tokatliyim esim malatya isten dolayi kayserideyiz daha5 ay oldu geleli burayi cok sevdim. Ohh ne guzel torun seveceklerKayseri demisin canim ben kayseriliyim ama izmir de yasiyorum zaten bikac haftaya ailemin yanina gelecem :)
Cook memnum oldum
Su sira hepsi azaltti ama emmeyi hem suresini sıkınti etme suna bakasana 41 kere masallah nasil saglikli nasil guzel gorunuyo sutun yariyo demekkiBenimki hic yarim saat emmedi hep bes dk ce sik sik zorluyordim almiyordu 3saat vermedim yine az emdi bende o istedikce emIrdim... Yine 5dk emiyor ama sikligi azaldı
Cok teşekkür edrim canım benimSu sira hepsi azaltti ama emmeyi hem suresini sıkınti etme suna bakasana 41 kere masallah nasil saglikli nasil guzel gorunuyo sutun yariyo demekki
Merkezde misinBen tokatliyim esim malatya isten dolayi kayserideyiz daha5 ay oldu geleli burayi cok sevdim. Ohh ne guzel torun sevecekler
canım sen konyalısın değil mi oğluşunu hangi doktora götürüyorsun bende konyalıyımCanim benim oglumda pusetteyken yada kafayi yastiktayken oluyor yani kafasi one doğru olduğunda bi dikkat er bakalım buna..
Evet talasta oturuyoruz sizinkiler nerdeMerkezde misin