Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kakasını mı yapmıyor yoksa idrarını da mı yapamıyor ?Kızlar kızım 7 gündür tuvaletını yapmıyor ya, bu konuda bilgisi olan varmı, daha önce en fazla 5 gün yapmamıştı ne yapsam akıl verin. Dr â götürsemmi haftasonu acil dr oluyor
Balıkesirden kimse yok galiba kıskandım şimdi siZ böyle buluyorsunuz birbirinizii :)
Kakasını yapmıyorKakasını mı yapmıyor yoksa idrarını da mı yapamıyor ?
Peki bebegin huzursuz mu emmesi filan nasil?eger bi huzursuzlugu yoksa bekle acillik bi durum yoktur bence acillerde cok yipraniyo bebekler, hatta pazartesi doktorunu ara gelin derse gidin tabi dedigim gibi bebegin de bi huzursuzluk aglama yoksa insallah bir an once yapar rahatlar kafani cok takma kulak copunu zeytinyagina sur hafifce poposunu bi bak bakalim varda yapamiyosa sen oynar oynamaz hemen birakirKızlar kızım 7 gündür tuvaletını yapmıyor ya, bu konuda bilgisi olan varmı, daha önce en fazla 5 gün yapmamıştı ne yapsam akıl verin. Dr â götürsemmi haftasonu acil dr oluyor
Hayırlı yaa, bebiş büyüyünce baktın sıkılıyorsun başlarsin kalıcıysaniz tabi. Evde olmak da güzel :) bebeklerimizin her anını görüyoruz..Aynen bende oyle diyerek aldim biliyomusun bi camasirimi atsam fayda alikerem de donemiyo ya hep kucakta o yuzden diyorum ben, bizimki de yorulunca bagiriyi :) melek aynen oyle yukselip yonetici olmustum satis danismani calisirken beni erzuruma atadilar hayatta tek hakkimi helal etmedigim kisi bolge muduru zaten ama vardir bi hayir dedim ne yapalim
Evet yoksa kafayi yerdim diyorum evde :) merak ediyo musun bugun ne yaptik diye hic bisey ve kayinvalidemin yaninda annemler arayip tebrik etmelerine ragmen bilmesine ragmen hic bisey soylemediHayırlı yaa, bebiş büyüyünce baktın sıkılıyorsun başlarsin kalıcıysaniz tabi. Evde olmak da güzel :) bebeklerimizin her anını görüyoruz..
Bende tokatliyimm daha yeni ciktim ben ama :) tabi nede olsa memleketBende tokatliyim ama Tatillerde giderdik çocukken şimdi evlendim artık hiç gidemem doğma büyüme İstanbulluyum ama yinede bi memleketimin adını duymak güzel
Benim oglumun da damagi cok kasiniyo cildiriyo resmen ama ben eline bisey vermeye korkuyorum bogazina kacar diye napiyosun verince yumusatip bogazina kacar diye odum kopuyo hep yanindayken mi veriuosunİyi akşamlar herkese,ek gıdaya geçen var mı?peki sizce hangi yöntem seçilmeli,blw yöntemi mi( kendi kendini besleme) yoksa püre yöntemi mi?ben armutu ve elmayı elinde tutabileceği şekilde ayarlayıp veriyorum. Hem tadını alıyor,hem damağını kaşıyor.
Tabiki kesinlikle yanındayken veriyorum, dilimi ne çok ince ne de çok kalın yapıyırum,dolaptan çıkmış olunca daha güzel oluyor, birsürü dişliği var ama onları daha beceremiyor, bugün de babası mandalinin ucunu küçük açıp verdi kendi elinde tutarsk kerem de onu emdi,portakal ve mandalinayı doktor daha sonra demişti ama biz yerken baktığı için verdik.Benim oglumun da damagi cok kasiniyo cildiriyo resmen ama ben eline bisey vermeye korkuyorum bogazina kacar diye napiyosun verince yumusatip bogazina kacar diye odum kopuyo hep yanindayken mi veriuosun
Geçmiş olsun benim bir tanıdığımın bebeği çişinide yapamadı da sizin de öyleyse diye sormuştum . Bebeğiniz rahatsız değilse normal karşılıyor doktorlar kaka yapamamasını diye biliyorum .Kakasını yapmıyor