2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Arkadaslar d vitamini ve kan damlasını kaç damla veriyorsunuz ben 3 damla d. 5 damla kan veriyorum ama uzun süredir böyle acaba artırmalı mıyız artık
Saglik ocaginda ki ebeler d vitaminini 3 demisti dr 4 damla kullan dedi ben gunde 4 damla kullaniyorum kan damlasi da ferrum onu da dr kontrolunde kullaniyorum 8 damla olarak veriyorum onu da

Havalar soguyunca su dha az icmeye basladim sutum azaldi gibi hissediyorum hic hiç dolu dolu olmuyor sabah azicik sert olurdu oda yok ne yapcaz boylee
Ben su icmeye cok dikkat ediyorum ayrica ogunlerimi de aksatmiyorum eger biraz az yiyim biraz fos oluto goguslerim ben ayrica galactago sut artirici damla kullaniyorum faydasini gordum bi dene istersen

Bezleri dolu dolu olurdu artik olmuyo bipmiyorum.ins yetiyordur birde emzige teni alisti memeyi emzik gibi kullanılırdı şimdi o yok acaba buda mi etkiledi
Benim ki de emzigi hic almazdi benresmen alistirdim simdi de vermeseydim diyorum ama merak etme ac olsa durmaz emzigini almaz onceden bebeklerimiz kucuktu dakikalarca emiyolardi orda uyuyolardi hep ama gucleri yetmiyodu ki kimbilir o yarim saat kitk bes dakika emerken ne kadar sut aliyolardi goguslerimiz o yuzden de sert kaliyordu simdi buyuduler hem dis dunyanin farkindalar hem artik gucleri yetiyo daha kisa emiyolar o yuzden hic takma yetiyodur,

Bence doktoru dinle canım. Parça alınmalı diyorsa aldır. Çok geçmiş olsun.

Oyun halısı istediğim bi tane vardı, sipariş ettim gelmedi vs vs.. Derken başka sitede buldum. Bugün yarın gelir. O zaman daha sağlıklı yardımcı olurum :) fisher price piyanolu jimnastik merkezi aldım. Inşallah beğenir oğlum.

Elimizden geldiğince fazla su içelim canım. Eskisi gibi olmayacak ki. Yeter sutumuz inşallah bebişlerimize.

Canım öyle derse, ilk yıldönümümüz ben de eşim ve çocuğumal başbaşa vakit geçirmezsem çok üzülürüm, çünkü farklı hayallerim vardı. Hayalkırıklığı yaşarım de :KK43:
Anlastik :) bu arada benim ismim özge kayserideyiz, senin ismin ne. Nerdesin

Günaydın,oyun halısı almak istiyorum ama kararsızım,çok gerekli birşey mi?ucuz olanları da var ama onlar pek kullanışlı değil gibi,diğerleride pahalı.4 aylık oldu hareketlendi koltuğun üzerinde bırakamıyorum.sizlerin fikri nedir?
Ben fisher pirice in piyanolu oyun halisini aldim oglum seviyo baya vakit geciriyi hem hareket yapiyo hem asili olan seyleri tutuyo vuruyo onlara onu aldigimizdan beri daha cok ellerini kullanmayi ogrendi tavsiye ederim

Merhaba kizlar biz geldik:KK66: oglum simdi güldürdü beni emzigi agzindaydi eliyle çekti çıkardı bu seferde geri agzina koymaya calisiyor bir yandan sinirleniyor bir yandanda denk getirmeye çalışıyor emzigini kendi eliyle çıkarıyor ağzından ne tatlu oluyorlar ya.
Bende daha dogumdan sonra adet gormedim yarin dört aylik oluyoruz pazartesi asimiz var ins kolay atlatiriz.
Bende pekmez vereyim mantıklı geldi kan damlasindan.
Kilomuzu boyumuzu merak ediyorum bakalım kac oldu evlimutlu senin oglun buyuk nasıldı dört aylik kilosu.

Merhaba kizlar biz geldik:KK66: oglum simdi güldürdü beni emzigi agzindaydi eliyle çekti çıkardı bu seferde geri agzina koymaya calisiyor bir yandan sinirleniyor bir yandanda denk getirmeye çalışıyor emzigini kendi eliyle çıkarıyor ağzından ne tatlu oluyorlar ya.
Bende daha dogumdan sonra adet gormedim yarin dört aylik oluyoruz pazartesi asimiz var ins kolay atlatiriz.
Bende pekmez vereyim mantıklı geldi kan damlasindan.
Kilomuzu boyumuzu merak ediyorum bakalım kac oldu evlimutlu senin oglun buyuk nasıldı dört aylik kilosu.
Canim biz de 20sinde 5 aylik oluyoruz insallah. Gecen ay 7515gr 66cmdi. Doktorumuz iyi dedi. Haftaya yine kontrolumuz var

Canim biz de 20sinde 5 aylik oluyoruz insallah. Gecen ay 7515gr 66cmdi. Doktorumuz iyi dedi. Haftaya yine kontrolumuz var
Sağlıklı olsun tüm bebişler :) çıplak mi ölçüyorlar peki? Sağlık ocağı giyinik ölçüyor bizde, doktor çıplak :) 1 günde 350 gr farkediyor böyle olunca :)

Bence doktoru dinle canım. Parça alınmalı diyorsa aldır. Çok geçmiş olsun.

Oyun halısı istediğim bi tane vardı, sipariş ettim gelmedi vs vs.. Derken başka sitede buldum. Bugün yarın gelir. O zaman daha sağlıklı yardımcı olurum :) fisher price piyanolu jimnastik merkezi aldım. Inşallah beğenir oğlum.

Elimizden geldiğince fazla su içelim canım. Eskisi gibi olmayacak ki. Yeter sutumuz inşallah bebişlerimize.

Canım öyle derse, ilk yıldönümümüz ben de eşim ve çocuğumal başbaşa vakit geçirmezsem çok üzülürüm, çünkü farklı hayallerim vardı. Hayalkırıklığı yaşarım de :KK43:[/QUO]
Ek gidaya gecene kadar doya doya emecek kadar yeter ins ama hedef iki yaa:KK31:
Hayir canim vermedim. Artik vermem herhaldr.zor kismini atlattik baya :)
Iki gun kucakta gezerek tuttum hafifce oturuyordum basliyordu aglamaya sukur emzik en büyük yardımcı oldu vermemek en iyiside meme kadar zor oluyormuş biraktirmasi:)
ins ya cocuk cerrahina gidiyorum zaten bi ay daha bakcaz bana hicbirsey yapma dedi bakalim

Zeytinyagini bnde denicem ya dr bana zeytinyagiyla poposuna masaj yaptiriyodu ama gerek yok artik dedi icirmeyi denicem bende
canim duzenli olarak ver ben hafdasini gordum 3,4 kez yapıyordu simdi duzeni oluştu günde bir kes yapiyor

Benimki hic yarim saat emmedi hep bes dk ce sik sik zorluyordim almiyordu 3saat vermedim yine az emdi bende o istedikce emIrdim... Yine 5dk emiyor ama sikligi azaldı
Benim ki de emzigi hic almazdi benresmen alistirdim simdi de vermeseydim diyorum ama merak etme ac olsa durmaz emzigini almaz onceden bebeklerimiz kucuktu dakikalarca emiyolardi orda uyuyolardi hep ama gucleri yetmiyodu ki kimbilir o yarim saat kitk bes dakika emerken ne kadar sut aliyolardi goguslerimiz o yuzden de sert kaliyordu simdi buyuduler hem dis dunyanin farkindalar hem artik gucleri yetiyo daha kisa emiyolar o yuzden hic takma yetiyodur,

X