2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
ev işleri de aldı başını yürüdü.:-) önceden annelerimiz nasıl yapıyomuş bi sürü çocuk ev işi yemek falan
:) ama ciden simdiki cocuklar bi baska annem benim sirtima koltuk altima destek yaparmis ben oyle dururmusum koydugu yerde :) bizimkiler anne karnindan bilmis doguyo resmen nedense

Adsız.png

Hafta sonu esimin arkadaslari gelecek eslerinin hep burnu havada kara kara düşünüyorum:KK53:
Hafta sonu esimin arkadaslari gelecek eslerinin hep burnu havada kara kara düşünüyorum:KK53:
Benim de ev işi çocuk bayağı yorucu oluyor. Saldım artık ev işlerini. Arkadaşlar konu komşu da beğenirse gelsin de :) ev kirli diye düşünen varsa gelip temizleyebilir hiç rahatsız olmam de :KK66: ben öyle diyorum. burnu havada insanlari hiiic cekemem :KK66: genelde sevmezler zaten beni :)

Bo ara epey sakindi topik... Iyi bakalom büyüyoruz iste sen iki cocukla ayri bi yoruluyorsundur... Bizde 20temmuz dogumluyuz 3aylik kontrolde 7 kilo 64cmdi :nazar::nazar::nazar: masallahhh
Maşallah :) ben de merakla doktora gitmeyi bekliyorum, paşam nasilmis öğrenelim. Sürekli eli ağzında, kulaklarini tutuyor bunlari bi sorcam doktora :KK43:

Benim de ev işi çocuk bayağı yorucu oluyor. Saldım artık ev işlerini. Arkadaşlar konu komşu da beğenirse gelsin de :) ev kirli diye düşünen varsa gelip temizleyebilir hiç rahatsız olmam de :KK66: ben öyle diyorum. burnu havada insanlari hiiic cekemem :KK66: genelde sevmezler zaten beni :)
isleri.e gelirse esimde ayni seyi diyo begenmezlerse bi daha gelmesinler die.... Bi biteydi su bebe görme işi

merhaba arkadaşlar, baya baya canlanmışız valla güzel olmuş buralar :) sizin 8 kiloları falan okuyunca çok mutlu oluyorum, benim kız aldı başını gidiyor ve artık tahlil yapılacak ,doktorumuz hormon bozukluğundan şüphelendi , boyu da uzun gerçi 72 cm oldu, 18 temmuz doğumluyuz bu arada, ama canım çok sıkılıyor, sadece anne sütü almasına rağmen kilolu oldu önceleri takılmıyodum ama kızım artık nefes alamıyo, inşallah sonuçlarımız iyi çıkar ve sadece hafif kilolu bir bebektir :KK43:

merhaba arkadaşlar, baya baya canlanmışız valla güzel olmuş buralar :) sizin 8 kiloları falan okuyunca çok mutlu oluyorum, benim kız aldı başını gidiyor ve artık tahlil yapılacak ,doktorumuz hormon bozukluğundan şüphelendi , boyu da uzun gerçi 72 cm oldu, 18 temmuz doğumluyuz bu arada, ama canım çok sıkılıyor, sadece anne sütü almasına rağmen kilolu oldu önceleri takılmıyodum ama kızım artık nefes alamıyo, inşallah sonuçlarımız iyi çıkar ve sadece hafif kilolu bir bebektir :KK43:
Kac kilo ki canim masallahhh ins sadece iri bi bebektir ins temiz cikar spnuclariniz

kaç kilo doğdu şimdi kaç kilo canım? Benim oğlumu da her gören şekeri mi var dedi doğduğunda. Iri doğdu öyle gidiyor. Inşallah bi şeyi yoktur senin miniginin de

3850 doğmuştu, tombikti zaten biraz, şimdi 9600, maşallah kızıma tabi, inşallah temiz çıkar,şekerine baktılar yok çok şükür, gören bize de şekeri mi var diyo, insanın zayıf olsa morali bozuluyo kilolu olsa morali bozuluyo napcaz bilemiyorum

3850 doğmuştu, tombikti zaten biraz, şimdi 9600, maşallah kızıma tabi, inşallah temiz çıkar,şekerine baktılar yok çok şükür, gören bize de şekeri mi var diyo, insanın zayıf olsa morali bozuluyo kilolu olsa morali bozuluyo napcaz bilemiyorum
Millet çok biliyor :) zaten tombik doğmuş, senin de şekerinde sorun yoksa bir şey çıkmaz inşallah. Moral bozacak bi şey yok. Maşallah demek lazım :)

Bizde dun cocuk doktoruna gittik.kizim 7300 gr 24 temmuz dogumlu.doktor 1 ay sonra meyve suyuna ondan 1hafta sonra meyve püresine sonrasinda yogurta en sonda corbaya baslamami soyledi.cok miktarda degil.doyumluk degil tadimlik olmasini soyledi.ama 6. Aydan sonra anne sutunu azaltip ek gidaya yogunluk ver dedi.bnmde kafam karisik versem mi vermesem mi..subatta okula baslicam o zaman kadar baslamasida gerekiyo.sutunu simdiden sag depola sen yokken onlarla idare etsin 6 aydan sonra basla ek gidaya diyen teyzem var.o da mantikli geliyo.bilmem napicam.bide kizim beni cok yoruyo.wc ye bile gidemiyorum hep gozUmun onunde ol hep benle ilgilen diyo.bazen cok zorlaniyorum sabrim tükeniyo.ev pislik icinde.daginik.gucum yok yapmaya.yapsamda ayni gun icinde eski haline donuyo.kilolarimi veremedim kaldi bende 10 kilo ve gram veremiyorum.yememeyi denedim memelerim bosaldi resmen.bu aralar fena depresifim:KK43::KK14:

Neler neler konuşulmuş burda böyle ohh ne güzel topik canlanmış ek gıda boy kilo filan walla benim kızımda memeyi reddediyo bir aydır şimdilerde biraz düzeldi gibi ama bazen gene almıyo bnde yoğurt falan verdim bi kaç kere artk vericem yavaşdan maşallah sizin bebişlere benim kızım daha 6100 gr 66 cm boy ama gerçi 3 ayki kntrolunde 5750 gr dı ememediği için alamadı kilo:KK43:nese napalım artk sağlıklı olsunda kuzular bu arada sağlık ocağı size kan ilacı verdimi kullanıyomusunzz

Bizde dun cocuk doktoruna gittik.kizim 7300 gr 24 temmuz dogumlu.doktor 1 ay sonra meyve suyuna ondan 1hafta sonra meyve püresine sonrasinda yogurta en sonda corbaya baslamami soyledi.cok miktarda degil.doyumluk degil tadimlik olmasini soyledi.ama 6. Aydan sonra anne sutunu azaltip ek gidaya yogunluk ver dedi.bnmde kafam karisik versem mi vermesem mi..subatta okula baslicam o zaman kadar baslamasida gerekiyo.sutunu simdiden sag depola sen yokken onlarla idare etsin 6 aydan sonra basla ek gidaya diyen teyzem var.o da mantikli geliyo.bilmem napicam.bide kizim beni cok yoruyo.wc ye bile gidemiyorum hep gozUmun onunde ol hep benle ilgilen diyo.bazen cok zorlaniyorum sabrim tükeniyo.ev pislik icinde.daginik.gucum yok yapmaya.yapsamda ayni gun icinde eski haline donuyo.kilolarimi veremedim kaldi bende 10 kilo ve gram veremiyorum.yememeyi denedim memelerim bosaldi resmen.bu aralar fena depresifim:KK43::KK14:
Oncelikle ALlah yardimcin olsun seninde anne olmak cok guzel olmakla beraber zormus da ama herkes nasil buyutuyosa bizlerde oyle yapcaz insallah :) benimde ayni senin gibi odadan ciksam ciglik cigliga kalan bi oglum var hepimizin evleri de oyle halilarim batti kusma izleri var camlar perdeler ama sıkıntı yapmaktan vazgectim hepsi hallolur ama senn canini sikmaya degmez inan ki. Ek gidaya gelince kizininn kilosu cok iyi sutun yariyo ve yetiyo demek ki bence acele etme zaten iki ayaa baslayacak sen yaninda olduhun surece birak bi tek seni emsin. Kilolarin okuka baslayinca gider bence :)

X