Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın annecikler :) bütün hafta sonu kafamı yastıktan kaldıramadım desem yalan olmaz iki akşamdır 9 da sızıp kalıyorum :) sabah da
7,5 da kalkıyorum tabi. dün ilk mide bulantım oldu ama çok fazla baş dönmem var. ben fazla temkinliyim sanırım ayın 15 ine randevu
aldım. hem kalp atışlarını da görürüm inşallah. dünyanın en sabırsız insanı olan ben bu sefer çok daha fazla temkinli davranmaya
çalışıyorum sevinmek bile birer doz şeklinde :)
gunaydın herkese,sizin de gunleriniz gecmek bilmiyor mu
canım merhaba seninle aramızda 1 gün var bişey sormak istiyorum seninde rahimde kasılma şeklinde ağrıların oluyor mu ? birde kan tahlili sonucun kaç çıkmıştı? benim ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı da şimdi sürekli bişey olur korkusu içerisindeyim düne kadar rahimde sürekli kasılma şeklinde ağrım oluyordu dünden beri sadece 1 kere oldu bende bişey mi oldu diye endişeleniyorum ?
evet kasıklarımda batma gibi bir şeyler oluyor ve belim çok ağrıyor .kan tahlilini yarın vericem. her şeyi ağırdan alıyorum. randevum bile
burada en geç benim sanırım. benim de ilki kalp durmasıyla sonuçlandı. nasıl duygular hissettiğini tahmin ediyorum. evham yaptıkca kötü
düşündükçe üst üste geliyor. gidişatına bırakmak gerektiğini inanıyorum artık . hayırlısıysa beri gelsin hayırsız sızsa öte gitsin. iyi şeyler düşün.
allah bu sefer kucağımızı boş koymasın hiçbirimizin.
Günaydın annecikler :) bütün hafta sonu kafamı yastıktan kaldıramadım desem yalan olmaz iki akşamdır 9 da sızıp kalıyorum :) sabah da
7,5 da kalkıyorum tabi. dün ilk mide bulantım oldu ama çok fazla baş dönmem var. ben fazla temkinliyim sanırım ayın 15 ine randevu
aldım. hem kalp atışlarını da görürüm inşallah. dünyanın en sabırsız insanı olan ben bu sefer çok daha fazla temkinli davranmaya
çalışıyorum sevinmek bile birer doz şeklinde :)
gunaydın herkese,sizin de gunleriniz gecmek bilmiyor mu
Doktor randevusu 18'inde, çoook var daha
EVETTTT an itibariyle mide bulantılarına merhaba demiş bulunuyorum ): :S limonlu su en güzel çözümüm şimdilik :)
EVETTTT an itibariyle mide bulantılarına merhaba demiş bulunuyorum ): :S limonlu su en güzel çözümüm şimdilik :)
canım merhaba. sen beta hgc yaptırmışmıydın. birde doktora gittin mi ?
evet benim de 13 kasımda daha çok var,yatsam kalksam gelse o gün
hatta doktor kalp atışından sonra tahlilleri yaptır dedi ama ben dayanamadım hepsini yaptırdım,
çünkü sonuçlar 5 gün sonra veriliyor
Doktor randevusu 18'inde, çoook var daha
yarın yaptırıcam henüz yaptırmadım . doktor randevum da 18 kasım.biraz beklemek istedim.