umarım bulantım ve kusma olmaz :) işyerinde .. yanınızda tuzlu birşeyler bulundurun kızlar..midenizi bastırır.
İnşallah canım olmasın bence en iyisi çubuk kraker klasik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umarım bulantım ve kusma olmaz :) işyerinde .. yanınızda tuzlu birşeyler bulundurun kızlar..midenizi bastırır.
güzel haberler alacaksın biliyorum lütfen bize de haber verRandevum yarın ama vakit geçmiyor .merektayımmm
Ne yaptin canim
canım sana ve arkadaşlara hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim..
bebeğimi düşüyormuş öle dedi dr.um
hayırlısı olsun ..
sizlere alışmıştım teşekkr ederim beni merak ettiğin için :)
hayırlısı olsun ..
ayyy ikiz ihtimalii, harikaa, keske benim de olsaa :)kızlar bgn doktora gittim keseyi gördük net olarak ama kesenin yanında bir karaltı daha var dedi doktor ikiz gebelik olabilir dedi ya da kan pıhtısı da olabilir dedi hayırlısı olsun ama çok zor olur benim için bi kızım var 2 yaşında neyse Allah ım en hayırlısını versin bize inşallah.bir de size sorum gebelik çizelgesini nasıl yapıyorsunuz ? ha bir de beni de ekleyin neler yazmam lazım yaşım 30.2. bebeğim olacak inş. kütahyadayım. tahmini doğum tarihi 1 temmuz.sat:24 eylül
yas kutucugun bos kaldi, soylemek istemessen boyle kalabilir tabii :))Merhaba Arkadaşlar,
Dün akşam test yaptım, çift çizgiyi görünce ne yapacağımı şaşırdım, henüz kan testi yaptırmadım ama galiba ben de müstakbel bir anneyim... Bu arada foruma şöyle bir baktım da galiba en yaşlı ilk anne benim:78:
Listeye beni de ekleyiinn.. Sat:06.10 ilk bdt:13.07 Ankara
bende sizle aynıyım 26 eylül sat arkadaslar bende carsamba gideceğim ilk doktoruma bakalım hayırlısı bende acaip mide yanması var sizdede varmı acaba
hayırlısı olsun ..
Günaydın
Biz bugün sağlıkocağında kan testi yaptıracağız. Değeri yüksek görmeden hamile olduğuma inanamayacağım.
Sadece ailelerimize söyledik. Çok sevindiler. Başka kimseye söylemeyeceğiz kalbi atana kadar.
Beslenme konusunda dikkat etmeye başladım. Hazır tavuk eti ve hazır yumurta yemeyeceğim. Badem, ceviz, hurma tüketmeye çalışıyorum. Balık ve kırmızı et diyorum. Sebze-meyveye dikkat ediyorum.
Dün akşam biz de eşimle bi bebek mağazasında bakındık. Çok güzel şeyler var ama çok erken :44:
Ben de de aynı durumlar var. Akşam sızıyorum koltukta. Yatsı namazını kılamadım 2 akşamdır, o derece. Sabah 7'de ayaktayım. Mide bulantısı yaşamadım daha. Ben de bu sefer daha temkinliyim sevinirken. Bi de dün gece rüyamda yabani hurma yiyordum. Aşerme gibi değildi sanki, şu anda da canım istemiyor.
Kızlarr, nerdeyse hepiniz yemeden kesilmişsiniz, benim deli gibi iştahım açıldı daha şimdiden böyleyse 25-30 kilo alcam galiba beeennnn....
Mide bulantılarım ve baş dönmelerim de oluyo ama sürekli diil gün içinde ara ara geliyor gidiyoo. Soda içiyorum iş yerinde yanımda bulunduruyorum, yudum yudum ara vererek içiyorum, bulantıya iyi geldiğini okumuştum bi yerde.
Doktor Randevumu da aldım 9 kasımda ama nasıl sabretcem bilmiyorum..
hayırlısı olsun ..
Merhaba kizlar
yeni gelen tum anne adaylari hosgelmiss, bilgilerini yazan herkesi ekledim sanirim
yas kutucugun bos kaldi, soylemek istemessen boyle kalabilir tabii :))
Yaş 32 Nektarcım boş kalmasın bari
Allah sabır versin canım benim üzülme demek kadar saçma bişey yok ama şunu biki tekrar aynı sevinci yaşayacaksın en kısa zamanda inşallah. ve unutma ki yalnız değilsin aynı şeyleri hemen hemen hepimiz yaşadık.moralini yüksek tut sağlığına dikkat etcanım sana ve arkadaşlara hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim..
hayırlısı olsun ..
Merhaba kizlar
yeni gelen tum anne adaylari hosgelmiss, bilgilerini yazan herkesi ekledim sanirim
aycaaaaaa, canim ins guzel haberler verirsin bize
ayyy ikiz ihtimalii, harikaa, keske benim de olsaa :)
ben hafta sonu yazamadim.. 9 saatlik otobus yolculugu sonrasi kardesimin yanindayim..
doktor yolculugun tehlikesi olmadigini soylemisti umarim oyledir
1 hafta iznim vardi ve boyle degerlendirdim..
herkes iyi dimmi? :81:
canım benim hersey allahtan lütfen üzülme,demek ki bebişin gelişiminde bişeyler ters gitmiş ve vücudumuz tek bir hatayı bile kabul etmeyip dışarı atarmış, bebeğin sağlıksız doğsaydı daha kötü olurdu... hem düşükten sonra daha çabuk hamile kalınıyormuş
Ayyyy çok üzüldüm inan, ama hayırlısı belki böyle olması daha hayırlıdır. Allah kısa sürede sağlıkla bebeğini kucağına almayı da nasip etsin inşallah...
Canim gakkimizda hayirli olan olsun sayet yeniden istersen korunmana gerek yok
Ilk adetten sonra Rabbim kimseye yasatmsin
3 sefer yasamis birisi olarak cok zor anliyorum seni
merhaba ,hurma yememelisin canım.rahim kasılmasına ilk zamanlarda düşüğe ,sonraki zamanlarda erken doğuma neden oluyor... sen hurmayı doğuma yakın yemelisinki doğumun kolay olsun diye.. (Allah korusun)
all benden de okadar çok ama çok acıkıyorum tamam bulantım var ama öyle geçici ben doğuma kadar 100ü bulurum diye korkuyorum.. spora başladım + yediklerime dikkat etmeye bide tabiki
ilk zamanlar 4-5 haftalıkken çok bulantım vardı şimdi o bulantı kayboldu gitti deli gibi yemek yeme hırsım oldu sanki ((
aycaaa şuan ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm benimde kayıplar var geçmişte oyuzden seni iyi anlıyorum.. üzülme diyemem ama içine atma olur mu? ben biliyorumki düşükten sonra hamile kalma olasığılı daha fazla..oyuzden moralini yuksek tut..ama gerekirse bebeğinin yasınıda tut tabiki.
Allah sabır versin canım benim üzülme demek kadar saçma bişey yok ama şunu biki tekrar aynı sevinci yaşayacaksın en kısa zamanda inşallah. ve unutma ki yalnız değilsin aynı şeyleri hemen hemen hepimiz yaşadık.moralini yüksek tut sağlığına dikkat et
Canım inşallah sağsalim kavuşursun bebeğine tutunsun sana ve bırakmasın inşallahBen az önce muayeneye gittim ve kesemizi gördük :) ama miyomlarim yüzünden düşük riskim varmış progestan başladık dua edin benim için lütfen (
Çok üzüldüm canım inşallah en kisa zamanda yeniden hamile kalırsın ve sağlıklı hayırlı bir evladın olurcanım sana ve arkadaşlara hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim..
hayırlısı olsun ..
Merhaba kizlar
ben hafta sonu yazamadim.. 9 saatlik otobus yolculugu sonrasi kardesimin yanindayim..
Ben az önce muayeneye gittim ve kesemizi gördük :) ama miyomlarim yüzünden düşük riskim varmış progestan başladık dua edin benim için lütfen (
Merhaba kizlar