2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
gününüz güzel mutlu geçsin...bereketli bir gün olsun...

kızlar ben kızıma kıyafet namına bişey almadım..sadece ilk cinsiyetini öğrendiğimiz gün eşimle birlikte kırmızı papuç aldık:) o günün hatırası kalsın diye..

aynen dediğiniz gibi hediye gelicek eşyalarla ilk bir iki ay idare ederim..gerçi ocak ayında hem kayınvalidem gelicek hem annem..kayınvalidem bişeyler aldığını söylüyor..ama ocak ayında annem gelince şöyle bir alışverişe çıkıcaz...uyku seti hastane çıkışı aynen listemi çıkırıcam ona göre inşalalhh anneciğimle o alışveriş çılgınlığını yaşıcaz..annemde çok hevesli bende o tatlı telaşı annemle yaşamak istiyorum..bide tabi ben çok acemiyim annemin deneyimiyle daha iyi olucak..ahh bi gelse o günler de..

şu ana kadar aldıklarım ( park yatak, dondy beşik ,ve Wrap sling:) dün Wrap slingim geldi..evde hemen denedim..öyl eçok uğraştırıcı değil iki dk hemen takıyorum..tabi içine şimdilik oyuncan bebek koydum..ayy çok güzeldi..eşimde çok beğendi..offf offf çok güzel şeyler bunlar...herkese nasip olsun...

bu arada ayrınıtlı ultrasonlar çekliyor..benim dr.beni arıyacağını söyledi..bende heyecenla ondan tel.gelmesini bekliyorum..kendisi radyalogu ayarlayacaktı...bide ondan tel gelip renkli ultrasonu atlattıktan sonra kızlar, geriye kızlar şeker yüklemesi kalıyorrrr

kızlar sinemaya gitmek istiyorum ama ablam hamileler için iyi olmaz dedi,çok yüksek sesten dolayı,acaba hiç böyle bir şey duydunuz mu
doktora soracaktım ama unuttum.

haa bu arada dün akşam sırtıüstü yattım..ve karnımda kızımın harekt ettiğini gördüm..Aman allahım bir heycanladım..benim evde kedimde var..o da farkettim:) öyle bir bakışı vardıki bana "laaaaannn bunuda mı yapacaktınnnn banaaaa :KK53:" der gibi:)

haa bu arada dün akşam sırtıüstü yattım..ve karnımda kızımın harekt ettiğini gördüm..Aman allahım bir heycanladım..benim evde kedimde var..o da farkettim:) öyle bir bakışı vardıki bana "laaaaannn bunuda mı yapacaktınnnn banaaaa :KK53:" der gibi:)

kediler çabuk hissediyorlar kıskanıyorlar

kızlar sinemaya gitmek istiyorum ama ablam hamileler için iyi olmaz dedi,çok yüksek sesten dolayı,acaba hiç böyle bir şey duydunuz mu

valla arkadaşım ben gidiyorum..

belki korku gerilim sıkıntı olabilir belki ama gelirsin korkarsın bir anda..

Kızlar dua edin çok hastayım.Öksürük halsizlik ve gece terlemesi var.Haziran ayında zatüre tedavisi görmüştüm yeniden nüks etti galiba yarın doktora gideceğim inşallah bana öyle gelmiştir.

çok geçmiş olsun canım inşallah hafif bir soğuk algınlığıdır...

sinema konusunda bende kararsızım yarın unutmazsam soruyum bende doktora....

günaydınnn kızlar ikili testten sonra 3lü test yaptırmayan varmı? benim ikili iyi çıkınca doktor üçlüyü yaparız demedi.bugün iş yerinde bi arkadaş sordu üçlü yaptırdınmı ? diye yaptırmadım deyince 3lü çok önemli ikiliyle aynı şey değil.kesinlikle yaptırmalıydın dedi :44:

Son düzenleme:

canım sorun olacağını sanmıyorum biz eşimle geçen hafta gittik izledik geçen gün de kontrolüm vardı iyidik maşallah:nazar:
ben etkilenmezsin diye düşünüyorum ama tabiki gideceğin filme bağlı. Ben ilk zamanlar gitmedim mide bulantılarımdan dolayı.

günaydınnn kızlar ikili testten sonra 3lü test yaptırmayan varmı? benim ikili iyi çıkınca doktor üçlüyü yaparız demedi.bugün iş yerinde bi arkadaş sordu üçlü yaptırdınmı ? diye yaptırmadım deyince 3lü çok önemli ikiliyle aynı şey değil.kesinlikle yaptırmalıydın dedi :44:

benimde ikiliyi yaptırmadı üçlü yaptırdı çok şükür temiz çıktı ama yinede sen bilirsin

git canım ne olacak sanki korgu olmasın yeter ki ellerini koyarsın karnına okşarsın onu hissedersin bebişinde seni hisseder hiç bişe olmaz, aksine iyi bile gelir sana keşke benim bulunduğum ilçede olsada sinema bende gitsem o kadar özledim ki :KK43:

herkese günaydınnn!!! nasılsınız? bebeğim sabah 6 buçuktan beri beni tekmeliyo şimdi azaldı biraz uyudu galiba kuzucum... of bugün hava kapalı hiç sevmem kapalı havayı:KK43: gece de artık çok iyi uyuyamıyorum ben kızlar kalça kemiklerim çok ağrıyo... kaç kere uyanıyorum diğer tarafıma yatıyorum. sırt üstü yatmak da sakıncalıymış bebeğe sağlıklı kan pompolanmıyormuş. neyse artık alışıcaz inş...
kediler çok akıllı oluyolar ya... çok fenalar... içinde birinin tekmeler atıp hareket etmesi çoook güzel bi duygu müthiş bişey zatennn

cnm ben ikiliyi yaptırdım. düşük risk çıktı. sonra doktorum direk 4lü test yaptı 3lüyü kapsıyormuş heralde 4lü. o da düşük risk çıktı. 2li iyi çıktıysa 3lü ya da 4lü de iyi çıkardı bence cnm...

Kızlar dua edin çok hastayım.Öksürük halsizlik ve gece terlemesi var.Haziran ayında zatüre tedavisi görmüştüm yeniden nüks etti galiba yarın doktora gideceğim inşallah bana öyle gelmiştir.

Geçmiş olsun canım. Acil şifa diliyorum:107:

kızlar bugun detaylım vardı herseyımız normal cıktı coook sükür.. 400 gr mızz ve kızz oldugu kesınlestı kocaman bır gobegımız varrrr bacak bacak ustune atmıs vazıyette uyuyoruzzz :)):KK52::KK52::KK52::KK52:

Gözün aydın, maşallah meleğine:nazar: Benim de bugündü, temiz çıktı şükür:21:

ben 5 ay bitti 6. aya başladım diyorum :) evet çogu gitti ama asıl zor olan kısmı başladı.Namaz kılarken eğilince midem ağzıma geliyo sanki şimdiden.bir iki aya sandalyeyle kılarım herhalde :)

Ben sandalye&masa kullanıyorum canım, daha rahat oluyor:KK34:

Cnm sen neler aldin bebise?
Gecen sana yazmistim gormedin sanirim!!
Bebisini ne zmn hissetmeye basladin?Ben hala hissetmiyorm :KK43:
Bir de yuruyus,spor ne kadar sure neler yapiyorsun canim?

Canım bana kız dediklerinde pembeli bir battaniye almıştım, sonra erkek dediler, bir çöp almadım daha. Esmer'i bekliyorum:118: Bebeği sanırım 16. hafta hissetmeye başladım. Korkma plasentanın konumundan hissedemiyor olabilirsin (öne yerleşmiş ise). Ben her sabah 45 dk-1 saat yürüyüş, akşam yatmadan önce de yoga yapıyorum canım. Gerçi birkaç gündür ara verdim, kahverengi akıntım var(dı):107:

Kac kilo aldiniz?
Benim de gobegimin cevresine igne batiyor gibi oluyor.
Ben fazla aldim ondan uyuyamadigimi dusunuyorm

7 kilo aldım ben. İlk üç ay hızlı aldım aslında, son zamanlarda kontrollü gidiyorum:KK9:

bugün ayrıntılı usg var renkli oluyormuş bebeğimizi renkli göreceğim için çok heyecanlıyım ,inşallah sağlıklıdır tek dileğim ..

Güzel haberlerle gel canım:107:

Ben gittim, korku sahnelerinde panikledim biraz ama. Komediye git sen yine de:KK9:

Ben yaptırmadım canım. İkili temiz çıkmıştı doktor gerek görmedi. Doppler usg gireceksin sen de yakında, gerek yok 3'lüye:107:

Benimde ikili testim temiz çıkmıştı 3lü testi yaptırmadı ama geçenlerde 4lü istedi afpye bakmak için oda çok şükür temiz çıktı.Kimi doktor 2li test temiz çıkınca diğer testlere gerek duymuyor bu çok doğal.Sen takma denilenleri zaten bu zamanlarda herkes kadın doğumcu oluyor.:KK1:

Benimde ikili testim temiz çıkmıştı 3lü testi yaptırmadı ama geçenlerde 4lü istedi afpye bakmak için oda çok şükür temiz çıktı.Kimi doktor 2li test temiz çıkınca diğer testlere gerek duymuyor bu çok doğal.Sen takma denilenleri zaten bu zamanlarda herkes kadın doğumcu oluyor.:KK1:

doğru söylüyosun :KK1::KK1:

Son düzenleme:
kızlar dün sağlık ocağından aramışlardı sabah 9 da ilk doz tetanoz aşısını yaptırdım. kolum ince ince sızlıyo :107:

Son düzenleme:
Bende daha birşey almadım prensesime kısmetse topluca almayı düşünüyorum ama ilk başta alacağım şey şu battaniyelerden olucak tabiki pembesi stokta kalmamış ama bulmaya kararlıyım :KK1:

English Home Ev Tekstil Ürünleri | POINT TRIKO BEBE BATTANIYE 90X90 MÜRDÜM

Çok güzel canım , bende beğendim =)
Bende bu aralar örgüye sardım, hiç bilmiyorum ama çabuk kavrayan biriyim =)
Örgü teknikleri adında bir kitap sipariş verdim, gelsin az kurcaladıktan sonra,bende bebeğime örgü battaniye yapacağım =)

banada uzun geldi zaten yeni doğanların boyu 50 cm oluyor şimdiden 37 çok uzun.eve gelince farkettim rapor kağıdında yazıyordu.baştan ayağa sanırım. seninkine doktor baş popo olarak söylemiştir.

9 gün önce baştan popoya 18 cm di ayaklarını eklesen 25 cm anca eder
ama zaten ben minyonum benden büyük bi çocuk çıkmaz :)

X