Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haa bu arada dün akşam sırtıüstü yattım..ve karnımda kızımın harekt ettiğini gördüm..Aman allahım bir heycanladım..benim evde kedimde var..o da farkettim:) öyle bir bakışı vardıki bana "laaaaannn bunuda mı yapacaktınnnn banaaaa " der gibi:)
kızlar sinemaya gitmek istiyorum ama ablam hamileler için iyi olmaz dedi,çok yüksek sesten dolayı,acaba hiç böyle bir şey duydunuz mu
doktora soracaktım ama unuttum.
Kızlar dua edin çok hastayım.Öksürük halsizlik ve gece terlemesi var.Haziran ayında zatüre tedavisi görmüştüm yeniden nüks etti galiba yarın doktora gideceğim inşallah bana öyle gelmiştir.
kızlar sinemaya gitmek istiyorum ama ablam hamileler için iyi olmaz dedi,çok yüksek sesten dolayı,acaba hiç böyle bir şey duydunuz mu
günaydınnn kızlar ikili testten sonra 3lü test yaptırmayan varmı? benim ikili iyi çıkınca doktor üçlüyü yaparız demedi.bugün iş yerinde bi arkadaş sordu üçlü yaptırdınmı ? diye yaptırmadım deyince 3lü çok önemli ikiliyle aynı şey değil.kesinlikle yaptırmalıydın dedi :44:
kediler çok akıllı oluyolar ya... çok fenalar... içinde birinin tekmeler atıp hareket etmesi çoook güzel bi duygu müthiş bişey zatennnhaa bu arada dün akşam sırtıüstü yattım..ve karnımda kızımın harekt ettiğini gördüm..Aman allahım bir heycanladım..benim evde kedimde var..o da farkettim:) öyle bir bakışı vardıki bana "laaaaannn bunuda mı yapacaktınnnn banaaaa " der gibi:)
günaydınnn kızlar ikili testten sonra 3lü test yaptırmayan varmı? benim ikili iyi çıkınca doktor üçlüyü yaparız demedi.bugün iş yerinde bi arkadaş sordu üçlü yaptırdınmı ? diye yaptırmadım deyince 3lü çok önemli ikiliyle aynı şey değil.kesinlikle yaptırmalıydın dedi :44:
Kızlar dua edin çok hastayım.Öksürük halsizlik ve gece terlemesi var.Haziran ayında zatüre tedavisi görmüştüm yeniden nüks etti galiba yarın doktora gideceğim inşallah bana öyle gelmiştir.
kızlar bugun detaylım vardı herseyımız normal cıktı coook sükür.. 400 gr mızz ve kızz oldugu kesınlestı kocaman bır gobegımız varrrr bacak bacak ustune atmıs vazıyette uyuyoruzzz :))
ben 5 ay bitti 6. aya başladım diyorum :) evet çogu gitti ama asıl zor olan kısmı başladı.Namaz kılarken eğilince midem ağzıma geliyo sanki şimdiden.bir iki aya sandalyeyle kılarım herhalde :)
Cnm sen neler aldin bebise?
Gecen sana yazmistim gormedin sanirim!!
Bebisini ne zmn hissetmeye basladin?Ben hala hissetmiyorm
Bir de yuruyus,spor ne kadar sure neler yapiyorsun canim?
Kac kilo aldiniz?
Benim de gobegimin cevresine igne batiyor gibi oluyor.
Ben fazla aldim ondan uyuyamadigimi dusunuyorm
bugün ayrıntılı usg var renkli oluyormuş bebeğimizi renkli göreceğim için çok heyecanlıyım ,inşallah sağlıklıdır tek dileğim ..
Benimde ikili testim temiz çıkmıştı 3lü testi yaptırmadı ama geçenlerde 4lü istedi afpye bakmak için oda çok şükür temiz çıktı.Kimi doktor 2li test temiz çıkınca diğer testlere gerek duymuyor bu çok doğal.Sen takma denilenleri zaten bu zamanlarda herkes kadın doğumcu oluyor.
Bende daha birşey almadım prensesime kısmetse topluca almayı düşünüyorum ama ilk başta alacağım şey şu battaniyelerden olucak tabiki pembesi stokta kalmamış ama bulmaya kararlıyım
English Home Ev Tekstil Ürünleri | POINT TRIKO BEBE BATTANIYE 90X90 MÜRDÜM
banada uzun geldi zaten yeni doğanların boyu 50 cm oluyor şimdiden 37 çok uzun.eve gelince farkettim rapor kağıdında yazıyordu.baştan ayağa sanırım. seninkine doktor baş popo olarak söylemiştir.