- 30 Ocak 2009
- 1.222
- 580
- 40
o gece sancıları bazen canım çıkıyor sanki.. her şey dar sanki boğuluyorum ya bazen iş yerinde eşarbımı gevşetiyorum.. suyu çok tüketiyorum zaten... bide sanırım böbreklerim ağrımaya mbaşladı.. korkuyorum genişleme falan yapmasından vrya...Benim de ağrım oluyo ama ani hareket yaptığımda sabahları yürüyorum mesela bu sabah öyle bi ağrı yaptı ki adet sancısı gibi de değil kasıklarımda yavaşladım yürümedim eve geldim uzandım ama nasıl hareke pıt pıt ) bu arada geceleri uyku bende de sıkıntılı şöle ki çat die gözlerimi açıyorum bazen herşey sıkıomuş gibi gelio bazen kaşıntı başlıo bazen çok sıcak gelio zaten gece 1 lt su içiyorumdur çünkü susayıp uyanıyorum tuvalete zaten kalkıyorum hatta size şöle söyliyim kızlar bi gece uyuyamadım bacaklarım falan nasıl kaşınıo nerdeyse ustumdeki herşeyi çıkardım ama en sonunda nevresimde sorun o o batıo dedim gece saat 4 falan eşimi kaldırdım bütün örtüleri değiştirdim hahahaha ertesi gün eşim tabi anlatıp durdu arkadaşlara bu deli naptı biliomusunuz die) o yüzden bazen hamileliğimi unutuodum ben hareketlerimde ama sanırım bu zmanlar içimizdeki büyüyen pıtırımmm bana hoooop ben de buradayım dio)
aslında çoğu doktorda ikili ve dörtlü testtir güvenilir olan diyorlar.. hoş hiçbirinin kesinliği yok..günaydınnn kızlar ikili testten sonra 3lü test yaptırmayan varmı? benim ikili iyi çıkınca doktor üçlüyü yaparız demedi.bugün iş yerinde bi arkadaş sordu üçlü yaptırdınmı ? diye yaptırmadım deyince 3lü çok önemli ikiliyle aynı şey değil.kesinlikle yaptırmalıydın dedi :44:
doktorum nolur nolmaz dedi bende kan verdim ama sanki ALLAH korusun RABBİM KİMSEYE YAŞATMASIN.. Ama bişey olsa ne yapacağız..
bende alışverişe başladım 2 tane alt üst zıbın takımı, 7li zıbın takımı
1 tane 10lu hastane çıkışı, 1 tulum,1 pijama takımı ve bir battaniye aldım
ama battaniyeye bayıldım kızı olacaklar bir baksınlar fiyatıda çok uygun
https://www.markafoni.com/product/5508361/
canım battaniye çok güzel... ama polyester ya doktorlar %100 pamuk kullanın diyorlar cocuklar için..
benim battaniyem çok kızımdan kalan.. bi tanede annem örüyor saolsun bi tane incede hastane çıkışında var.. ohh yeter inşallah...
haaa bitanede annemin benim için ördüğü kızımın deyişiyle benim ilk battaniyem var.. ... annem kaç yıl kullandım sana diyor.. zaten kendi kundağımı kullandım kızımada inşallah oğlumdada onu kullanıcam..
ya kızlar dün işten eve gittim bot inmiyor bacağımdan nasıl şişmiş taş gibi.. tuz neredeyse hiç kullanmıyorum niye şiştim böle.. resmen basamıyorum.. sanırım gün boyu oturmaktan ayağımı sallıyorum ya .. ondan.. işkence ya .. kızımda çok şişerdim burnum bile şiişiyodu.. ayaklarımın biri iki tane gibiydi sanırım yine başladı.. varsa bi çözümünüz çok sevinirim