yarınnn allah nasip edrse detaylı vaarrr heyecanlı anne :))):)))
cnm geçmiş olsun da hamilelikte dolgu yapılıomu?
ay sorma dolguyu da geçtim 20lik dişim iltihaplanmış bebeğe zarar verir dedi, doğum doktorumla görüştü tek doz anesteziye OK dedi, kanal tedavisi oldu. Of offf bebişim ameliyatta da almıştı anestezi (apandisit), şimdi de aldı vicdan azabı çekiyorum resmen
kızlar merhaba.. benim de geçen hafta detaylı usg dün de eko yapıldı. çok şükür herşey yolunda :) 5 ayı geride bıraktık. zaman hızla geçiyor :)
kızlar ya benim bebiş 2 gündür çok kıpraşmıyor... 2 gün önce ne kadar çok hareket etmişti. karnım çok şiş çok gazım var ondan mı acep?
benim kız 407 gram boyu da 37 cm olmuş.gözleri çekik ,sana benziyor dedi doktor. kıpır kıpır ,hissediyor musun dedi.yok hissetmiyorum dedim.ilk hamilelikte nazlı hissedilir ,yakında tekmeleirini bile görürsün dedi.
hayırlısı bakalım...
benim de 20. haftada boyu 25cm kilosu 321 gr. bakalım 3hafta sonra göreceğim birdahaki sefere. ben bayaa hissediyorum artık çok güzel bir duygu herseferinde gülümsetiyor
Kızlar ben ayrıntılı ultrasona girdim dün şükür kızım çok iyi.ben iki kilo verdim bu aralar.korkuyordum gelişmiyor beslenemiyor diye.ama maşallah 375gr kızım çok güzel gelişimi.sizlerden ne haber
ah cnm ben napayım eşim mühendis 1aylığına yurtdışına gitti, annemlerde kalıyorum, gideli daha 2 gün oldu bekarlık yatağımda hamile hamile yatıyorum çok özleniyo valla
Mrb kızlar nasıl gidiyor hamilelik benim bebişim kıpır kıpır. Artık babasıda hissedebiliyor onu yakalarsaama hamileliğimin tadnı çıkartamıyrm böbreğimdeki tas yuzunden pazar sabahı yine acildeydik ve yine ağrıkesci iğne yaptlar cok vijdan azabı cekiyrm kuzucuma ya birşey olursa voltaren iğne yapıyrlar malesef (belkide stent takıcaklar ve anestezi alıcam of heran tetıkteyız yani dua edin lütfen gerek kalmasın hiçç
yarınnn allah nasip edrse detaylı vaarrr heyecanlı anne :))):)))
Mrb kızlar nasıl gidiyor hamilelik benim bebişim kıpır kıpır. Artık babasıda hissedebiliyor onu yakalarsaama hamileliğimin tadnı çıkartamıyrm böbreğimdeki tas yuzunden pazar sabahı yine acildeydik ve yine ağrıkesci iğne yaptlar cok vijdan azabı cekiyrm kuzucuma ya birşey olursa voltaren iğne yapıyrlar malesef (belkide stent takıcaklar ve anestezi alıcam of heran tetıkteyız yani dua edin lütfen gerek kalmasın hiçç
bende birkaç kıyafet aldım .mağazaların indirime girmesini bekliyorum şu an çok pahalılar ..zaten doğuma var daha indirimi beklerim ..bu ay beşik de bakacağız allahın izniyle ..karnımda baya büyüdü artık göbek bayaa ortaya çıktı
Kızlar ben ayrıntılı ultrasona girdim dün şükür kızım çok iyi.ben iki kilo verdim bu aralar.korkuyordum gelişmiyor beslenemiyor diye.ama maşallah 375gr kızım çok güzel gelişimi.sizlerden ne haber
benim kız 407 gram boyu da 37 cm olmuş.gözleri çekik ,sana benziyor dedi doktor. kıpır kıpır ,hissediyor musun dedi.yok hissetmiyorum dedim.ilk hamilelikte nazlı hissedilir ,yakında tekmeleirini bile görürsün dedi.
hayırlısı bakalım...
şükür yolu yarıladık canım inş hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi...ya biz şimdi 5aylık hamile miyiz ay ve hafta tutarlı değil 20haftalığım diyorum yani kaç aylık diye sorulunca 5 diyorum doğru mu? Nisan başında bekliyoruz yani dolu dolu 4ayımız var Allaahhhııımmmm çoğu gittiiii
slm kızlar.. bende burdayım.. facenin tadı bir başka buranınki başka.. ben mesai saatlerinde giremiyorum... evdede şu ara bilgisayar yok tamirde.. ama hergün okuyorum..
ünv hastanesinde verdiğim ilk tahlil kaybolunca dün bidaha gittim üçlü test için kan verdim..
bebeğim 4 gün ilerideyken 4 gün geri gitmiş çok üzüldüm .. ama suç benim beslenemiyorum.. iş yerinde düzgün yiyemiyorum evdede iştahım olmuyor bugün zorla sabah kahvaltı yaptım.. ne önerirsiniz nasıl yapayım.. ne yiyeyim.. bi fikir verin .. bide ayrıntılıya 20. haftam bittikten sonra gitcem.. sizce erkenmi olur
GünaydınYağmurlu güzel bir gün yine... Sizin keyifler nasıl?
Kontrolüm vardı dün. Benim miniğim 520 g, 27 cm olmuş. Amniyotik sıvıyı yutuyor&parmağını emiyordu. Yarın da ayrıntılı ultrasonum var, umarım herşey yolundadır. Doktor uterusta kasılma gördü magnezyuma başlattı. Kahverengi akıntım olduğunu söyleyince de önce vajinal muayene etti, rahim ağzında sorun olup olmadığını görmek için. Muayene sonrası herşey yolunda görünüyor ama koruma amaçlı 2 hafta süreyle progestan (200 mg, vajinal alınacak) kullan dedi. Demir hapımı değiştirdi Gyno ferrol verdi, ama sabah sabah içim dışıma çıktı; ölüyorum sandım. Yeniden değiştirir sanırım onu da.
Güzel haberlerle gel gülüm:107:
maşallah bebeğine canım... bu demir hapı kan ilacımı oluyo kanına göremi veriyo bana henüz bişi vermedi doktorum hoş bende içmek istemiyorum zaten elimden geldiğince doğal yoldan almak istiyorum...kanım alt sınırda çıkıyo ii kötü değil şimdilik ilerde bakarız dedi...
Eki Görüntüle 874720 Eki Görüntüle 874721
arkadaşlar bu iki takım arasında kararsız kaldım hangisi güzel
Eki Görüntüle 874720 Eki Görüntüle 874721
arkadaşlar bu iki takım arasında kararsız kaldım hangisi güzel