2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
yarınnn allah nasip edrse detaylı vaarrr heyecanlı anne :))):)))

ben oldum cnm çook güzel kalbinin odacıklarına kadar gösteriyor, bnm kızımın idrar kesesine geldiğinde çiş yapıyor dedi çok güldük :)

biz çok mutlu ayrıldık Allah size de güzel sonuçlar almayı nasip etsin...

kızlar bebeğime anne yatak ucu beşiğini aldık resmini paylaşıyorum, kalitesi pek iyi değil sanırım resmin. Çok kullanışlı, ben nil yeşili rengi aldım yatak odamın perdelerine falan da uysun diye. Sallanıyor, sabitleniyor, sepeti taşınıyor, oldukça konforlu 5-6 aya akdar ancak kullanılır sonra yatağına :)

Eklentiler

• $Untitled.jpg
    9,6 KB · Görüntüleme: 35
kızlar merhaba.. benim de geçen hafta detaylı usg dün de eko yapıldı. çok şükür herşey yolunda :) 5 ayı geride bıraktık. zaman hızla geçiyor :)

ya biz şimdi 5aylık hamile miyiz ay ve hafta tutarlı değil 20haftalığım diyorum yani kaç aylık diye sorulunca 5 diyorum doğru mu? Nisan başında bekliyoruz yani dolu dolu 4ayımız var Allaahhhııımmmm çoğu gittiiii

kızlar ya benim bebiş 2 gündür çok kıpraşmıyor... 2 gün önce ne kadar çok hareket etmişti. karnım çok şiş çok gazım var ondan mı acep?

korkma benimde geçen hafta içi çok kıpraşmadı hatta kıpırdadığında gazmıydı acaba, bişey mi oldu da kırpırdamıyor diye çok korkmuştum ama bu hafta 2 gündür kıpırdıyor çok şükür. hatta gün içinde arada hissederdim ilk defa sabaha karşı da hissettim uyandım resmen kıpırtısına. hatta şuan bunları yazarken yine kıpırdıyor. o kadar kücük dokunuşlar ki müthiş bişey:) Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar hayırlı & sağlıklı evlatlar nasip etsin..

Günaydın Yağmurlu güzel bir gün yine... Sizin keyifler nasıl?

Kontrolüm vardı dün. Benim miniğim 520 g, 27 cm olmuş. Amniyotik sıvıyı yutuyor&parmağını emiyordu. Yarın da ayrıntılı ultrasonum var, umarım herşey yolundadır. Doktor uterusta kasılma gördü magnezyuma başlattı. Kahverengi akıntım olduğunu söyleyince de önce vajinal muayene etti, rahim ağzında sorun olup olmadığını görmek için. Muayene sonrası herşey yolunda görünüyor ama koruma amaçlı 2 hafta süreyle progestan (200 mg, vajinal alınacak) kullan dedi. Demir hapımı değiştirdi Gyno ferrol verdi, ama sabah sabah içim dışıma çıktı; ölüyorum sandım. Yeniden değiştirir sanırım onu da.

benim de 20. haftada boyu 25cm kilosu 321 gr. bakalım 3hafta sonra göreceğim birdahaki sefere. ben bayaa hissediyorum artık çok güzel bir duygu herseferinde gülümsetiyor

Kızlar ben ayrıntılı ultrasona girdim dün şükür kızım çok iyi.ben iki kilo verdim bu aralar.korkuyordum gelişmiyor beslenemiyor diye.ama maşallah 375gr kızım çok güzel gelişimi.sizlerden ne haber

Gözünüz aydın arkadaşlar, maşallah meleklerinize Kocaman olmuşlar kuzucuklar, Allah nazarlardan saklasın

ah cnm ben napayım eşim mühendis 1aylığına yurtdışına gitti, annemlerde kalıyorum, gideli daha 2 gün oldu bekarlık yatağımda hamile hamile yatıyorum çok özleniyo valla

Bekarlık sultanlık, tadını çıkar:118: Şaka bir yana Allah kavuştursun canım:107:

Çok geçmiş olsun gülüm. Tüm dualarım sizlerle, Allah hepimize sağlıklı-kolay hamilelik ve doğum nasip etsin. Dermansız dert vermesin inşallah:107:

yarınnn allah nasip edrse detaylı vaarrr heyecanlı anne :))):)))

Güzel haberlerle gel gülüm:107:

çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun...

ben normalde kiloluyum hamileliklede kilo aldım ama karnım daha o kadar çok çıkmadı iyice büyüsün elbise alıyım istiyorum

Kızlar ben ayrıntılı ultrasona girdim dün şükür kızım çok iyi.ben iki kilo verdim bu aralar.korkuyordum gelişmiyor beslenemiyor diye.ama maşallah 375gr kızım çok güzel gelişimi.sizlerden ne haber

oyy maşallah kuzularınıza bende heyecanlıyım şu iki gün geçmek bilmiyo sanki bi cuma olsaydı...

şükür yolu yarıladık canım inş hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi...

benim de bir önceki kontrolümde normalken son gittiğim kontrolde geriden geliyor 1 hafta dedi. hatta ilk doktorum farklı olduğu için ultrason görüntülerini istedi. geç döllenme vs var mı bakalım diye. inanılmaz kendimi kötü hissettim oysaki beslenmem de gayet iyi. olurmuş bu durumlar. önümüzdeki hafta ayrıntılım var benimde, sanırım 20. haftam bitmiş olacak. normal bir zamanlama dedi doktorum. çok heyecanlıyım umarım bebeklerimiz normal haftasına kavuşmuştur ve sağlıklıdır. ayrıca vitamin hapları iştahı açıyor diye doktorum 2 günde içmemi önerdi ki ben hap yutamadığım için hiç içmiyorum o ayrı belki senin de iştahını açar. kullanmıyor musun?

maşallah bebeğine canım... bu demir hapı kan ilacımı oluyo kanına göremi veriyo bana henüz bişi vermedi doktorum hoş bende içmek istemiyorum zaten elimden geldiğince doğal yoldan almak istiyorum...kanım alt sınırda çıkıyo ii kötü değil şimdilik ilerde bakarız dedi...

Evet canım kan ilacı. Benim de değerlerim alt sınırda çıkıyor, yediğim halde toparlayamıyorum. Tansiyonum da düşük olunca mecburen veriyor. Senin doktorun lüzumlu görmediyse, endişe etme. Vardır bir bildiği onun da

ara ara bakabiliyorum topiğe..iş yerimde pek giremiyorum ama..fırsat buldukça girmek istiyorum..

gününüz güzel geçsin..bol berektli bir gün olsun..

nasılsınız peki hamiş arkadaşlarım benim..

ben çok şükür çok mutluyum...hergün daha bir heyecanlı mutlu oluyorum..Allah izin verirse anne olucaz ya içim içime sığmıyor..
ilk defa böyle bir mutluluk yaşıyorum..içimde göbeğimde mucizeyi hissettikçe,hayal kurdukça geliceği günleri ...günleri saatleri geçiremiyorum inan..

bizim bebeğmiz hemen olmamıştı bir yıl sonra ancak olabildi )çok şükür)..inanın o kadar beklemiştim ve hamile kaldığımı öğrendiğim gün o kadar mutlu olmuştum ki ama birden bir korku kaplamıştı niyeyse..biraz korkmuştum doğumdan vücudumun değişimden vs...

ama şimdi öylemi...günler geçsin sağlıcakla en normalinden doğurayım onu kucağıma alayım emzireyim koklayım giydiriyim istiyorum..(Allah izin verirse tabi..) Rabbim herkese bu duyguları yaşatsın..

iş yerinde çok mutlu olduğumu söyleyince kızlar"dur kız nazar etme"diyor..ben herkese söylüyorum çookk mutluyuım içim içe sığmıyor diye:)...

nasip olursa kızım olucak..bu hafta sonu beşiğini aldık..hemen yatak odasına kurduk.(park yatak)..bir hafta kurulu duracak sonra kaldırcaz son aylara kadr..
....acayipppp araştırma yapıyorum kızlar....yatağını,ana kucağını,oto koltuğunu,aklınıza gelicek herşeyi sırayla düşünüp yoğun bir araştırma yapıyorum.;(işin en ekonomik,en pratik ,en kullanışlı ,en uzun süreli ) olanı seçmeye çalışıyorum..uykularım kaçtığıda oluyor..ama seçimlerimden şimdiik memnunun ve pişman olmaycağımı düşünüyorym..,,

kilom gayet sağlıklı gidiyor şimdilik..vücudumla barışığım şu an:) göbeğim çıktı ama hala eski kıyafetlerimi giyebiliyorum..bilmeyen anlamıyor hala hamile olduğumu..birde üstüne zayıflamışın sen diyolar:) bende 5 aylık hamileyim diyince çookk şaşırıyolar..

dr.benden gayet memnun böyle olunca..dikkatli besleniyorum yürüyorum..çok şükür şanslı hamilelik geçirenlerdenim..hamilelğimin başında mide bulantısı vs.sıkıntı yaşamadım..sadece halsizlik uyku hali vardı..bide 14-18 hafta arası şiddetli baş ağrısı...oda oldun dimi...Rabbim herkese benimki gibi hamilelik yaşatsın valla..
ama tabi şimdilik böyle önümüzde 4 ay var ....

çok yazdım..ama yazıcamda kızlar:)

merhaba kızlar,

Ne güzel hepiniz birşeyler almışsınız :) Biz daha hiç birşey almadı gerçi ilk oğlumdan kalan şeylerde var gerçi ama birşeylerde almak istiyorum ama iştende vakit bulamıyorumkiii bu arada artık hareketlerimiz iyiden iyiye hissediliyor artık :) 11 aralıkta gidicez aylık kontrolümüze daha çokk var ya

Merhaba bende aranıza yeni katıldım muhtemel doğum 7 Nisan görünüyor kısmetse şimdilik, 24 yaşındayım ilk gebeliğim 55 kilo ile öğrendim hamile olduğumu şuan 21+4 günlük hamişim kilom bu sabah 58 idi aç karnına, ilk üç ayı biraz iyi biraz sıkıntılı geçirdim düşük tehlikemde vardı ama çok şükür hepsi geride kaldı, şimdilerde genel olarak iyiyim ama artık nefes almalarım zorlaştığını hissediyorum, yorgun oluyorum, çalışan bir bayanım, iş yerim sakin olmasına rağmen çok yoruluyorum, karnım çok genleşiyor, patlayacak gibi oluyor, bende 1 haftadır vazelin sürüyorum biraz masaj yapıyorum, aşırı bir gaz problemim var sancım yok ama utanıyorum artık o kadar, ayrıntılı ultrasona hala girmedim doktorum 21 Aralık tarihini verdi o zaman 25 haftalık hamile oluyorum sanırım çok geç bir tarih 20+3 günlük ikin gittim en son doktor kontrolüne bebeğin boyunu söylemedi ama kilosu 362 gram dedi, diğer üye arkadaşları okuyunca az olduğunu gördüm yine yaptığım bir araştırmada pekmezin bebek için iyi olduğunu kilo aldırdığını duydum bugün eşimden pekmez almasınıda istedim sevmem ama en azından sabahları reçel gibi yemeyi düşünüyorum, ayrıca ayrıntılı ultrasona gittiğimde şeker yüklemeside yapacaklar, bakalım bundan sonraki süreçlerde neler bekliyor olacak beni,

merhabalar kızlar...
uzun zamandır bende girip yazamıyorum hatta okumaya bile fırsatım olmuyor işyerinde.. hala mucizeme inanamıyorum desem
çok mutluyum çok heyecanlıyım..şişiorum günden güne ve ve vucüdumdaki değişiklikler beni de eşimi de güldürüyor

neyseki hiçbir sorunum yok, gayet iyi geçiriyoruz. vitamin ve demire başlattı doktorum. bu hafta da tetanoz aşım için sağlık ocağına gidicem. ama ne yiyip ne içeceğim konusunda çok kararsız kalıyorum. herşeyden yemek istiyorum ama gün gün yenilmesi gerekenler varsa akıl verin bana kızlar bilmediklerim konusunda noluur .. bu hafta bu yenir şu yenir diye bir sürü şey söylüyorlar kafam karışıyor. ha bi de toplamda 8 kilo aldım ben

bu arada ben daha bişey almadım. daha erken olduğunu düşünüyorum ama herkes almış görüyorum ki ... almalı mıyım ki artık bilemedim :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…