Slmm kizlar
0-3 ay veya 3-6 ay bebisleri nasil giydirecegiz?
Kolsuz,uzun kol?
Eki Görüntüle 874720 Eki Görüntüle 874721
arkadaşlar bu iki takım arasında kararsız kaldım hangisi güzel
merhaba kızlar. geçmişi okuyamadım çok. bugün ne çalışasım ne okuyasım var. öyle bıraksalar beni uyusam mışıl mışıl :)
ctesi detaylı ultrasonumuz vardı. Herbirşeyimiz kontrol edildi çok şükür herşey yolunda.
bugün doğum yapmayı planladığım hastaneye babanemi götürdüm kulaklarına baktırmak için gitmişken de doğum servisine çıktık. çok güzel bir yer yapmışlar çok lüks gerçekten de diğer hastane ile arasında 600 tl fark var. değer mi bu kadar farka bilemiyorum. kararsız kaldım. Doktoruma da karar veremedim zaten
aynen bende aynıyım sağ tarafıma hiç yatamıyorum.. aslında sola yatmak lazımmış zaten
Bende senin gibi tecrübesizim canım =)
Ama ben karışık aldım.
0-3 aylık set aldın mı bilmiyorum aldıysan eğer onların içinde kısa kolluları oluyor.
3-4 tane de uzun alırsan yeter diye düşünüyorum.
bir de bu takım varEki Görüntüle 874726 Eki Görüntüle 874726
merhaba arkadaşlar geceleri sırt üstü uyuduğunuz zaman karnınızda şiddetli ağrıyla uyanıyor musunuz?
Slmm kizlar
0-3 ay veya 3-6 ay bebisleri nasil giydirecegiz?
Kolsuz,uzun kol?
Kızlar merhaba nasılsınızz yahu
ben cok gelmıyorum bazılarınız hassas olabılır sunada bak haset edıyor demesın dıye gelmıyorum ki etmıyorumda
kıymetı duydum cok uzuldum
tam olarak durum nedır ne durumda suanda
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba..Yazılanları okuyorum ama yazmak için fırsat bulamıyorum. Dün kontrolüm vardı hazır işlerimi bitirmişken hemen yazıyım istedim. Allaha şükür her şey yolundaydı.Bizim kız çok nazlı ve inatçı önce yüzünü bile göstermedi sonrada bacaklarını öyle bi kapattı ki. Doktor önceki kontrolde büyük ihtimal kız demişti. bu sefer ultrasonu 20 dk falan tuttu son dk gösterdi % 99 kız dedi.Kilomuz 335 gr boyumuz 23 cm. iri bi çocuk olacak dedi.Bi oğlum var şimdide kızım oluyo allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar verir hepimize inşallah hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum.
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba..Yazılanları okuyorum ama yazmak için fırsat bulamıyorum. Dün kontrolüm vardı hazır işlerimi bitirmişken hemen yazıyım istedim. Allaha şükür her şey yolundaydı.Bizim kız çok nazlı ve inatçı önce yüzünü bile göstermedi sonrada bacaklarını öyle bi kapattı ki. Doktor önceki kontrolde büyük ihtimal kız demişti. bu sefer ultrasonu 20 dk falan tuttu son dk gösterdi % 99 kız dedi.Kilomuz 335 gr boyumuz 23 cm. iri bi çocuk olacak dedi.Bi oğlum var şimdide kızım oluyo allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar verir hepimize inşallah hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum.
Kızlar merhaba nasılsınızz yahu
ben cok gelmıyorum bazılarınız hassas olabılır sunada bak haset edıyor demesın dıye gelmıyorum ki etmıyorumda
kıymetı duydum cok uzuldum
tam olarak durum nedır ne durumda suanda
kızlar demir hapını ihmal edip benim gibi hastanelik olmayın