2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Memlekete gittiğimde kontrol için dr gitmiştim daha 13 haftalıkken söylemişti cinsiyetini erkek dedi, bende içten içe kızım olsun istiyordum çok hevesliydim, bebişin fotosunu verirken erkek dediğiniz ama değişebilir daha çok erken cinsiyet tahmini için dedim, doktor ise kesinlikle erkek demişti :) bunun üzerine görev yaptğımız yere geldiğimizde de 2 sefer gittik doktora her ikisinde de erkek dedi, sizin bebişleriniz çok nazlı anlaşılan :) gerçi hiç bir şeyin önemi yok yeterki sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar. ama cinsiyetini öğremiyen anneler meyve suyu çikolata yiyin 15 dk yürüyüş yapın dr almadan önce bakın nasıl gösteriyorlar bende ilk öyle öğrendim

merhana güzel annişlerrr

ben çok sık giremiyorum ama genelde takip etmeye çalışlıyorumm, iş ev bide evde küçük bir yaramaz olunca çok fırsat kalmıyor,
ne güzel bişeyler almaya başlamışsınız benimde kızımdan kalanlar var biraz, ama ilk kıyafetlerini kız kardeşime yollamıştımonun kızı da kullandı, o yüzden ilk aylar için bişeyler almam lazım beşik var, ama bebek arabamız pek sağlam değil yeni bir tane almak lazım onun içinde daha erken diye düşünüyorum,benim randevumda 11 aralıkta ama belki daha erken gidebilirim diye düşünüyorum bakalım artıkk

bebek bakım ürünlerini soranlar olmuş bende mustelayı tavsiye ederim, ben kızımda 1 yaşına kadar hep mustelanın ürünlerini kullandım şimdi ise farklı ürünler kullanıyorum yurt dışlından gelmişti ama mustelayı öneririm

birazdan toplantıya gidecem kakmam lazım kendinize iyi bakın bebeşlerinizede

Slmm kizlar
0-3 ay veya 3-6 ay bebisleri nasil giydirecegiz?
Kolsuz,uzun kol?

Bende senin gibi tecrübesizim canım =)
Ama ben karışık aldım.
0-3 aylık set aldın mı bilmiyorum aldıysan eğer onların içinde kısa kolluları oluyor.
3-4 tane de uzun alırsan yeter diye düşünüyorum.

Canım hangi hastane?

aynen bende aynıyım sağ tarafıma hiç yatamıyorum.. aslında sola yatmak lazımmış zaten

Benim de ağrım oluyo ama ani hareket yaptığımda sabahları yürüyorum mesela bu sabah öyle bi ağrı yaptı ki adet sancısı gibi de değil kasıklarımda yavaşladım yürümedim eve geldim uzandım ama nasıl hareke pıt pıt ) bu arada geceleri uyku bende de sıkıntılı şöle ki çat die gözlerimi açıyorum bazen herşey sıkıomuş gibi gelio bazen kaşıntı başlıo bazen çok sıcak gelio zaten gece 1 lt su içiyorumdur çünkü susayıp uyanıyorum tuvalete zaten kalkıyorum hatta size şöle söyliyim kızlar bi gece uyuyamadım bacaklarım falan nasıl kaşınıo nerdeyse ustumdeki herşeyi çıkardım ama en sonunda nevresimde sorun o o batıo dedim gece saat 4 falan eşimi kaldırdım bütün örtüleri değiştirdim hahahaha ertesi gün eşim tabi anlatıp durdu arkadaşlara bu deli naptı biliomusunuz die) o yüzden bazen hamileliğimi unutuodum ben hareketlerimde ama sanırım bu zmanlar içimizdeki büyüyen pıtırımmm bana hoooop ben de buradayım dio)

Yarim kol ve kolsuz citcitli aldim
Uzun kollu pijamalar aldim ama gunde kac defa degistirecegiz?
Ne kadar neya ihtiyac olacak aklim karisti benimde!!

merhaba kızlar,
biz mart annelerine tamamen geçmedik ki arada bakıyoruz burası günde 2 sayfa ilerlediği oluyordu ama biz hiç burdan gitmedik bende face te yok ama biz tepkimizi göstermesek burası zamanla birkaç kişi de kalacak sonra da kapanıp gidecekti.

Kızlar merhaba nasılsınızz yahu
ben cok gelmıyorum bazılarınız hassas olabılır sunada bak haset edıyor demesın dıye gelmıyorum ki etmıyorumda
kıymetı duydum cok uzuldum
tam olarak durum nedır ne durumda suanda

Canım merhaba yaa ben de ilk hareketlerini hissettiğimde mucize demiştim hatta bu pazar sabah yataktaydım daha kalkmadım göbeğim öyle bi hareket etti ki eşimi uyandırdım bunu görmen lazım die şekil değiştirdi resmen göbeğim) eşime akşam diyorum ki hep hamile kalıyım bu his çok güzel insanı çok mutlu edio) benim ilk zamanlar bulantılarım oldu baş ağrım 16 haftadan sonra iki gün oldu baya bi şiddetli gecti sonra ) ben de bakıyorum hep bişyler ama daha almaya başlamadık Şubat gibi alıcaz oda takımı arabasını falan ama çok heyecanlı isteyen herkese sağlıkla sıhhatle çocuk versin Allah:))

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba..Yazılanları okuyorum ama yazmak için fırsat bulamıyorum. Dün kontrolüm vardı hazır işlerimi bitirmişken hemen yazıyım istedim. Allaha şükür her şey yolundaydı.Bizim kız çok nazlı ve inatçı önce yüzünü bile göstermedi sonrada bacaklarını öyle bi kapattı ki. Doktor önceki kontrolde büyük ihtimal kız demişti. bu sefer ultrasonu 20 dk falan tuttu son dk gösterdi % 99 kız dedi.Kilomuz 335 gr boyumuz 23 cm. iri bi çocuk olacak dedi.Bi oğlum var şimdide kızım oluyo allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar verir hepimize inşallah hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum.

Son düzenleme:

Ben de bakıyorum hastane çıkışı canım tabi senin zevkin ama ben bu rengi daha çok seviyorum benim de oğluşum olacak ben hep böyle şort renklere bakıyorum yeşilli sarılı şeylere bakıyorum bir de. Bişy daha bundan önceki paylaştıklarında zıbın vardı tulum yoktu sanırım ben arkadaşlarıma çok soruyorum canım zıbın çok kullanılmıyo tulumu olsun mutlaka dediler tabi sen bilirsin çünkü ben çok özeniyorum yenidoğan takımına benim aldığım takımı giysin istiyorum doğduğunda ) gerçi annemlerde alıcaklarmış alsınlar onlarında hevesini kırmıyorum ilk torun o yüzden içine ne siniyosa onu al canım)

merhaba arkadaşlar geceleri sırt üstü uyuduğunuz zaman karnınızda şiddetli ağrıyla uyanıyor musunuz?

Benim sadece dönerken ya da daha doğru bir ifade ile "dönmeye çalışırken" kasıklarımda ağrı oluyor. Sırt üstü yatarken tek sorunum nefes alamamam; çok şükür sağa da sola da ağrısız yatabiliyorum:107:

Slmm kizlar
0-3 ay veya 3-6 ay bebisleri nasil giydirecegiz?
Kolsuz,uzun kol?

Ben bazen özellikle arıyorum öğreneyim, almaya niyetlenirsem acaba demeyeyim diye. Listeler bir uzun bir uzun sonuna kadar okumaya gücüm yetmiyor Öyle zamanlarda kendi kendime "bezlerim battaniyeye sararım, kim uğraşacak kıyafetle diyorum":118:

Selam canım, nasılsın? Kıymet kim, hayırdır ne oldu?

Gözün aydın canım, maşallah prensesine

yahuuu benim kizim biraz ciliz mi olacak nee gerci anasi minyon yavrusundan ne bekliosun demii =) aramizda bi kac gun var sadece doktor 200 gr 18 cm yaklasik olarak kesin degil dedi. seninkiyle kiyaslayinca cok az geldi simdi bana ne dersin öyle mii

kızlar sağlık ocağından ebe aradı beni yarın çağırdı bebeğin kalp atışını duyarsa tetanoz aşısı vurulacak dedi şimdi bebiş 19 haftalık benim kafam karıştı erken olmaz mı diye siz kaçıncı hafta da oldunuz???

kızlarr nasılsınızz pek kımse yok bu arlarr yaaa nazar degdii hareketlendırın kızlarrr masallh bebısler buyumus benım ayın 5 de konntrolum var daha detaylıyada gırmedım gırıcem buyuk ıhtımale bu ararlar ama ne zaman bırazda pahalı detaylı ama bu bebısler dogmadan busuru masrafı oluyo vallhı

Canım hoş gelsin nasılsın?
Egeyle çok mutlu görünüyorsunuz =)
Allah daim etsin.
Kimse birşey diyemez =) herkes önce kendine baksın.
Kıymet kim bu arada? =S
Biz habersiziz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…