canım ben ilk takımı daha çok beğendim ama yine senin kararınEki Görüntüle 874720 Eki Görüntüle 874721
arkadaşlar bu iki takım arasında kararsız kaldım hangisi güzel
Canım tarihlerimiz birbirine çok yakın. Benimde dün ayrıntılım vardı. 350gram çıktı bebeğim. Radyolojideki doktor minyon biraz dedi. Ama kendi doktorum gayet normal dedi. Pekmezi bende sabahları 1 yemek kaşığı olarak alıyorum kansızlık için. Ama bebeğe kilo yaptığını bilmiyordum. Ben kendimde henüz kilo almadım. 50 kilo ile hamile kaldım. 48e düştüm. Şimdi yine 50yim.Merhaba bende aranıza yeni katıldım muhtemel doğum 7 Nisan görünüyor kısmetse şimdilik, 24 yaşındayım ilk gebeliğim 55 kilo ile öğrendim hamile olduğumu şuan 21+4 günlük hamişim kilom bu sabah 58 idi aç karnına, ilk üç ayı biraz iyi biraz sıkıntılı geçirdim düşük tehlikemde vardı ama çok şükür hepsi geride kaldı, şimdilerde genel olarak iyiyim ama artık nefes almalarım zorlaştığını hissediyorum, yorgun oluyorum, çalışan bir bayanım, iş yerim sakin olmasına rağmen çok yoruluyorum, karnım çok genleşiyor, patlayacak gibi oluyor, bende 1 haftadır vazelin sürüyorum biraz masaj yapıyorum, aşırı bir gaz problemim varsancım yok ama utanıyorum artık o kadar, ayrıntılı ultrasona hala girmedim doktorum 21 Aralık tarihini verdi o zaman 25 haftalık hamile oluyorum sanırım çok geç bir tarih 20+3 günlük ikin gittim en son doktor kontrolüne bebeğin boyunu söylemedi ama kilosu 362 gram dedi, diğer üye arkadaşları okuyunca az olduğunu gördüm yine yaptığım bir araştırmada pekmezin bebek için iyi olduğunu kilo aldırdığını duydum bugün eşimden pekmez almasınıda istedim sevmem ama en azından sabahları reçel gibi yemeyi düşünüyorum, ayrıca ayrıntılı ultrasona gittiğimde şeker yüklemeside yapacaklar, bakalım bundan sonraki süreçlerde neler bekliyor olacak beni,
GünaydınYağmurlu güzel bir gün yine... Sizin keyifler nasıl?
Kontrolüm vardı dün. Benim miniğim 520 g, 27 cm olmuş. Amniyotik sıvıyı yutuyor&parmağını emiyordu. Yarın da ayrıntılı ultrasonum var, umarım herşey yolundadır. Doktor uterusta kasılma gördü magnezyuma başlattı. Kahverengi akıntım olduğunu söyleyince de önce vajinal muayene etti, rahim ağzında sorun olup olmadığını görmek için. Muayene sonrası herşey yolunda görünüyor ama koruma amaçlı 2 hafta süreyle progestan (200 mg, vajinal alınacak) kullan dedi. Demir hapımı değiştirdi Gyno ferrol verdi, ama sabah sabah içim dışıma çıktı; ölüyorum sandım. Yeniden değiştirir sanırım onu da.
Maşallah cancazım
boyu kilosu çok iyi...
Benim kızın 2 katı neredeyse
Hep böyle iyi olsunlarda sorun yok.
Eşim 3 buçuk kilonun altında doğurmayacaksın bebeği diyor =)))
Sanki bana bağlıda, ne yapıcam bilmiyorum.
Eki Görüntüle 874720 Eki Görüntüle 874721
Merhaba bende aranıza yeni katıldım muhtemel doğum 7 Nisan görünüyor kısmetse şimdilik, 24 yaşındayım ilk gebeliğim 55 kilo ile öğrendim hamile olduğumu şuan 21+4 günlük hamişim kilom bu sabah 58 idi aç karnına, ilk üç ayı biraz iyi biraz sıkıntılı geçirdim düşük tehlikemde vardı ama çok şükür hepsi geride kaldı, şimdilerde genel olarak iyiyim ama artık nefes almalarım zorlaştığını hissediyorum, yorgun oluyorum, çalışan bir bayanım, iş yerim sakin olmasına rağmen çok yoruluyorum, karnım çok genleşiyor, patlayacak gibi oluyor, bende 1 haftadır vazelin sürüyorum biraz masaj yapıyorum, aşırı bir gaz problemim varsancım yok ama utanıyorum artık o kadar, ayrıntılı ultrasona hala girmedim doktorum 21 Aralık tarihini verdi o zaman 25 haftalık hamile oluyorum sanırım çok geç bir tarih 20+3 günlük ikin gittim en son doktor kontrolüne bebeğin boyunu söylemedi ama kilosu 362 gram dedi, diğer üye arkadaşları okuyunca az olduğunu gördüm yine yaptığım bir araştırmada pekmezin bebek için iyi olduğunu kilo aldırdığını duydum bugün eşimden pekmez almasınıda istedim sevmem ama en azından sabahları reçel gibi yemeyi düşünüyorum, ayrıca ayrıntılı ultrasona gittiğimde şeker yüklemeside yapacaklar, bakalım bundan sonraki süreçlerde neler bekliyor olacak beni,
Maşallah cancazım
boyu kilosu çok iyi...
Benim kızın 2 katı neredeyse
Hep böyle iyi olsunlarda sorun yok.
Eşim 3 buçuk kilonun altında doğurmayacaksın bebeği diyor =)))
Sanki bana bağlıda, ne yapıcam bilmiyorum.
ayy bu eşler hep böle geçen günde gezerken bi çocuk gördük 5 dk susmadı ortalığı inletti eşim dio aman bizimki böle olmasın koptum ben olur sen bi liste yap ben ona göre bişi doğururum :)))
Canım tarihlerimiz birbirine çok yakın. Benimde dün ayrıntılım vardı. 350gram çıktı bebeğim. Radyolojideki doktor minyon biraz dedi. Ama kendi doktorum gayet normal dedi. Pekmezi bende sabahları 1 yemek kaşığı olarak alıyorum kansızlık için. Ama bebeğe kilo yaptığını bilmiyordum. Ben kendimde henüz kilo almadım. 50 kilo ile hamile kaldım. 48e düştüm. Şimdi yine 50yim.
ayy bu eşler hep böle geçen günde gezerken bi çocuk gördük 5 dk susmadı ortalığı inletti eşim dio aman bizimki böle olmasın koptum ben olur sen bi liste yap ben ona göre bişi doğururum :)))
benim kuzu hala kıpırdamıyor sanırım kilolu ve ilk olmasından kaynaklanıyor geceleri de çok uyanıyorum sizde durum nasıl iyi uyuyormusunuz
merhabalar kızlar...
uzun zamandır bende girip yazamıyorum hatta okumaya bile fırsatım olmuyor işyerinde.. hala mucizeme inanamıyorum desem
çok mutluyum çok heyecanlıyım..şişiorum günden güne ve ve vucüdumdaki değişiklikler beni de eşimi de güldürüyor
neyseki hiçbir sorunum yok, gayet iyi geçiriyoruz. vitamin ve demire başlattı doktorum. bu hafta da tetanoz aşım için sağlık ocağına gidicem. ama ne yiyip ne içeceğim konusunda çok kararsız kalıyorum. herşeyden yemek istiyorum ama gün gün yenilmesi gerekenler varsa akıl verin bana kızlar bilmediklerim konusunda noluur .. bu hafta bu yenir şu yenir diye bir sürü şey söylüyorlar kafam karışıyor. ha bi de toplamda 8 kilo aldım ben
canım bende muhtemelen 10-11 aralık gibi gitcem ayrıntılı için ... vitamin kullanmıyorum.. ilk çocukta çok kullandım hiç bir işe yaramadığı gibi bide deli gibi 22 kilo aldım.. bide son olarak elevitte domuz derisi olduğunu öğrenince içmem dedim.. ya öyle bişeyki sabah bi kalkıyorum evi topla düzelt hazırlan kahvaltı unutuyorum iş yerinde yemek yiyemiyorum.. artık hiç bişey yapmasam bir yumurta bir süt oluyor kahvaltıda bakmam lazım bebeğe.. hoş kardeşim ilk 6 ay neredeyse hiç bişey yemedi.. maşallah oğlu 4 kilo civarıydıki kordon dolandığı için zayıflamıştı yani.. onun için protein almaya çalışıyorum.. muz ve protein çocuğu besliyor çünkü.. ya önde arkada gitmesi normal bebeğin ben yememe dikkat etmediğm için üzüldüm.. ne bileyim sağlıklı olsunlarda..benim de bir önceki kontrolümde normalken son gittiğim kontrolde geriden geliyor 1 hafta dedi. hatta ilk doktorum farklı olduğu için ultrason görüntülerini istedi. geç döllenme vs var mı bakalım diye. inanılmaz kendimi kötü hissettim oysaki beslenmem de gayet iyi. olurmuş bu durumlar. önümüzdeki hafta ayrıntılım var benimde, sanırım 20. haftam bitmiş olacak. normal bir zamanlama dedi doktorum. çok heyecanlıyım umarım bebeklerimiz normal haftasına kavuşmuştur ve sağlıklıdır. ayrıca vitamin hapları iştahı açıyor diye doktorum 2 günde içmemi önerdi ki ben hap yutamadığım için hiç içmiyorum o ayrıbelki senin de iştahını açar. kullanmıyor musun?
açıkçası bende bikaç parça hariç düzgün bişey almadım.. bikaç parça dediğim iki pijama takımı bi hastane çıkışı iki alt pijama .. kızımdan kalanları hep dağıtmıştım.. ama kardeşim oğlunun neyi var neyi yok yolladı.. neredeyse yarısı hiç kullanılmamış çıtçıtlı badiler yaklaşık 10 tane .. zıbınlar 6 tane falan tulumlar.. taptaze bende 3-6 ay arası bikaç şey alırım .. kızımda okadar almıştım ki kullanamadık çoğunu şimdi kardeşimde kullanamamış gördüğüm kadarıyla o yüzden çok lazım olanlar ve hoşuma gidenler hariç pek bişey almayı düşünmüyorum...merhaba kızlar,
Ne güzel hepiniz birşeyler almışsınız :) Biz daha hiç birşey almadı gerçi ilk oğlumdan kalan şeylerde var gerçi ama birşeylerde almak istiyorum ama iştende vakit bulamıyorumkiiibu arada artık hareketlerimiz iyiden iyiye hissediliyor artık :) 11 aralıkta gidicez aylık kontrolümüze daha çokk var ya
bende ilkini daha çok beğendim...Eki Görüntüle 874720 Eki Görüntüle 874721
canım öyle deme.. inan dua çok etkili biz kızımda ne istediyip dua ettiysek öle bir çocuğumuz oldu.. kardeşiminde aynı çok ağlayan çok bağıran sürekli huysuz bebekler değilller yani.. bol bol ya halim okuyun inanın sakin bebekler olacaklar.. inşallah..ayy bu eşler hep böle geçen günde gezerken bi çocuk gördük 5 dk susmadı ortalığı inletti eşim dio aman bizimki böle olmasın koptum ben olur sen bi liste yap ben ona göre bişi doğururum :)))
benim kuzu hala kıpırdamıyor sanırım kilolu ve ilk olmasından kaynaklanıyor geceleri de çok uyanıyorum sizde durum nasıl iyi uyuyormusunuz
18 haftalık gebe isen hissetmemen normal ben 20 haftamın içinde hissettim, geceleri bende rahatsız olmaya başladım artık, her gün saçma sapar rüyalar görüyorum gece sürekli kalkıyorum tuvalete tuvalete kalkmasam, rahat edemediğimden gözlerim açılıyor, bundan sonra çok zor günler bekliyor bizi
Evet canım aynı sorunu 1 haftadır bende yaşıyorum.merhaba arkadaşlar geceleri sırt üstü uyuduğunuz zaman karnınızda şiddetli ağrıyla uyanıyor musunuz?
Evet canım aynı sorunu 1 haftadır bende yaşıyorum.
Ve aynı durumu sağ tarafıma yatarkende yaşıyorum.
merhaba arkadaşlar geceleri sırt üstü uyuduğunuz zaman karnınızda şiddetli ağrıyla uyanıyor musunuz?
Evet canım aynı sorunu 1 haftadır bende yaşıyorum.
Ve aynı durumu sağ tarafıma yatarkende yaşıyorum.
Slm güzel hamişler 20. haftasında olupta hala cinsiyetini öğrenemeyen varmı benim gibi ? yarın randevumuz var umarım artık belli olur minnağım.
benim doktorum 18. haftada %80 erkek demişti. en son 20. haftada bizimki göstermedi pipiyi:) ben de bilemiyorum bi daha ayrıntılıda belli olacak artık inş kesin olarak...senin yarınki randevunda büyük ihtimalle kesin bi şekilde belli olur cnm... hadi hayırlısı...
bende aynı durumdayım geceleri ağrısına uyanıyorum ya uyuyamıyorum resmen ama soluma yattığım zaman o kadr rahatlıyorum ki anlatamam
aynen bende aynıyım sağ tarafıma hiç yatamıyorum.. aslında sola yatmak lazımmış zaten