2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Canım tarihlerimiz birbirine çok yakın. Benimde dün ayrıntılım vardı. 350gram çıktı bebeğim. Radyolojideki doktor minyon biraz dedi. Ama kendi doktorum gayet normal dedi. Pekmezi bende sabahları 1 yemek kaşığı olarak alıyorum kansızlık için. Ama bebeğe kilo yaptığını bilmiyordum. Ben kendimde henüz kilo almadım. 50 kilo ile hamile kaldım. 48e düştüm. Şimdi yine 50yim.

Maşallah cancazım
boyu kilosu çok iyi...
Benim kızın 2 katı neredeyse
Hep böyle iyi olsunlarda sorun yok.
Eşim 3 buçuk kilonun altında doğurmayacaksın bebeği diyor =)))
Sanki bana bağlıda, ne yapıcam bilmiyorum.

ayy bu eşler hep böle geçen günde gezerken bi çocuk gördük 5 dk susmadı ortalığı inletti eşim dio aman bizimki böle olmasın koptum ben olur sen bi liste yap ben ona göre bişi doğururum :)))

Eki Görüntüle 874720 Eki Görüntüle 874721

arkadaşlar bu iki takım arasında kararsız kaldım hangisi güzel

Koyu maviyi seçerdim ben

Hoş geldin canım Maşallah meleğine

ayy bu eşler hep böle geçen günde gezerken bi çocuk gördük 5 dk susmadı ortalığı inletti eşim dio aman bizimki böle olmasın koptum ben olur sen bi liste yap ben ona göre bişi doğururum :)))

Siparişle olsa idi o işler Allah hayırlısını nasip etsin. Bizler de kuzularımız da sağlıklı bir şekilde bu süreci tamamlayalım gerisi hikaye Bu arada arkadaşlar hamilelikte kahverengi akıntı gusül gerektiriyor mu?

benim kuzu hala kıpırdamıyor sanırım kilolu ve ilk olmasından kaynaklanıyor geceleri de çok uyanıyorum sizde durum nasıl iyi uyuyormusunuz

oo süper yakın olması, birlikte takip ederiz birbirimizi artık :) bak seninkide aynı kilo olarak ama beslememiz lazım diye düşünüyorum, aslına bir bakıma kilo almaman çok iyi çünkü bende ilk 4 aya kadar almamıştım ama şimdilerler fazla fazla alıyorum, senin ayrıntılın da erken yapılmış anlaşılan benim doktor bayağı geç bir tarihe vermiş

Ah şu erkekler yok mu =)
Benim eşim o şekil liste yapsa bayağı kabarık olur canım =)
Sen iyi cevap vermişsin =)

benim kuzu hala kıpırdamıyor sanırım kilolu ve ilk olmasından kaynaklanıyor geceleri de çok uyanıyorum sizde durum nasıl iyi uyuyormusunuz

18 haftalık gebe isen hissetmemen normal ben 20 haftamın içinde hissettim, geceleri bende rahatsız olmaya başladım artık, her gün saçma sapar rüyalar görüyorum gece sürekli kalkıyorum tuvalete tuvalete kalkmasam, rahat edemediğimden gözlerim açılıyor, bundan sonra çok zor günler bekliyor bizi

iyi cnm aldığın kilolar da normal bence. ben de vitamin demir hapı kullanıyorum ve bunların yanında kullanmak zorunda olduğum başka ilaçlar da var. ben herşeyden yiyorum sadece çiğ olan çiğden yapılmş ürünleri yeniyorum. bazen canım çok kola çekiyo bi çay bardağı kadar içiyorum. günde iki bardak süt... zaten iştah çok açık bakalım. bebişler hep yemek istiyolar:) bi de erkek bebeklerin annelerinin daha çok yemesini sağlayan bi kimyasal salgıladıklarını duymuştum... senin bebişin cinsiyeti ne?

canım bende muhtemelen 10-11 aralık gibi gitcem ayrıntılı için ... vitamin kullanmıyorum.. ilk çocukta çok kullandım hiç bir işe yaramadığı gibi bide deli gibi 22 kilo aldım.. bide son olarak elevitte domuz derisi olduğunu öğrenince içmem dedim.. ya öyle bişeyki sabah bi kalkıyorum evi topla düzelt hazırlan kahvaltı unutuyorum iş yerinde yemek yiyemiyorum.. artık hiç bişey yapmasam bir yumurta bir süt oluyor kahvaltıda bakmam lazım bebeğe.. hoş kardeşim ilk 6 ay neredeyse hiç bişey yemedi.. maşallah oğlu 4 kilo civarıydıki kordon dolandığı için zayıflamıştı yani.. onun için protein almaya çalışıyorum.. muz ve protein çocuğu besliyor çünkü.. ya önde arkada gitmesi normal bebeğin ben yememe dikkat etmediğm için üzüldüm.. ne bileyim sağlıklı olsunlarda..
açıkçası bende bikaç parça hariç düzgün bişey almadım.. bikaç parça dediğim iki pijama takımı bi hastane çıkışı iki alt pijama .. kızımdan kalanları hep dağıtmıştım.. ama kardeşim oğlunun neyi var neyi yok yolladı.. neredeyse yarısı hiç kullanılmamış çıtçıtlı badiler yaklaşık 10 tane .. zıbınlar 6 tane falan tulumlar.. taptaze bende 3-6 ay arası bikaç şey alırım .. kızımda okadar almıştım ki kullanamadık çoğunu şimdi kardeşimde kullanamamış gördüğüm kadarıyla o yüzden çok lazım olanlar ve hoşuma gidenler hariç pek bişey almayı düşünmüyorum...

Eki Görüntüle 874720 Eki Görüntüle 874721

arkadaşlar bu iki takım arasında kararsız kaldım hangisi güzel
bende ilkini daha çok beğendim...
canım öyle deme.. inan dua çok etkili biz kızımda ne istediyip dua ettiysek öle bir çocuğumuz oldu.. kardeşiminde aynı çok ağlayan çok bağıran sürekli huysuz bebekler değilller yani.. bol bol ya halim okuyun inanın sakin bebekler olacaklar.. inşallah..

uyuyamıyorum.. bi uyanıyorum karnımın üstüne uyumuşum.. ağrı başlamış .. bi uyanıyorum tuvalete koşmak zorundayım.. bi uyanıyorum susamışım .. ama tabiki çok şükür.. hele son ayları düşününce kolu bacağı kafası poposu derken hiç uyku olmuyor.. rabbim o günleri nasip etsin

merhaba arkadaşlar geceleri sırt üstü uyuduğunuz zaman karnınızda şiddetli ağrıyla uyanıyor musunuz?

Evet canım aynı sorunu 1 haftadır bende yaşıyorum.
Ve aynı durumu sağ tarafıma yatarkende yaşıyorum.

bende aynı durumdayım geceleri ağrısına uyanıyorum ya uyuyamıyorum resmen ama soluma yattığım zaman o kadr rahatlıyorum ki anlatamam

Son düzenleme:
Slm güzel hamişler 20. haftasında olupta hala cinsiyetini öğrenemeyen varmı benim gibi ? yarın randevumuz var umarım artık belli olur minnağım.

Slm güzel hamişler 20. haftasında olupta hala cinsiyetini öğrenemeyen varmı benim gibi ? yarın randevumuz var umarım artık belli olur minnağım.

benim doktorum 18. haftada %80 erkek demişti. en son 20. haftada bizimki göstermedi pipiyi:) ben de bilemiyorum bi daha ayrıntılıda belli olacak artık inş kesin olarak...senin yarınki randevunda büyük ihtimalle kesin bi şekilde belli olur cnm... hadi hayırlısı...

Ben 12. ve 16. haftamda gittigimde 12de cok erken solemem dogru olmaz dedi 16dada ayaklarimizi acmadik bi turlu goremedi ama erkek sanki dedi yandan bakinca.bidahakine uygun pozisyonda yakalarsak solerim dedi. bekliyorum yarin sabahi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…