2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
27 senede disimde tek 1 dolgum var 20haftalik hamileligimde 1 dolgum daha oldu ve suan baska bir dismin agrisinden deliricem sanirim 1 dolgu daha geliyor

cnm geçmiş olsun da hamilelikte dolgu yapılıomu?

aynen sana katılıyorum cnm. benim de öyle bakasım gelmiyor artık buraya... ben de geçeyim mart annelerine en yakın durumda bize onlar var.

bende mart annelerine geleyim kızlar burası bomboş..

bencede kızlar burdan ayrılmayın benim şuan ki doğum tarihim değişti mesela mart olarak görünüyo doktorun diyişiyle ama ben ilk olarak burdaki arkadaşlarımı tanıdım bildim

kizllaarrr size de haber vereyim bugun ayrintili incelendi yavrumun organlari saglikliymis veeee cinsiyetini ögrenememistim bugun ögrendim cok sukur allah gönlume göre verdi bir kizim olacak darisi ögrenemeyenlerin basina

gözün aydın cnm sağlıkla gelsin inş kızın.

cnm ya ben daha hiç başlamadım tek bir çorap bile almadım.az daha beklemek istiyorum.ayın üçünde bizimde ayrıntılımız var.inş iyi çıkar herşey..sonra bende başlıycam cicilere teyzeleri:)

valla siz böyle yaparsanız tabiki burası boş kalır,burda 20 kişi de olsa ilerler burası.ama siz böyle mart annelerine gitmeye devam ederseniz hiç bi tadı kalmaz.neden burayı toparlamaya çalışmak yerine mart annelerine gidiyorsunuz ki. daha önce de yazdım hamileliğimizin ortalarındayız henüz ve buraya gelen çok olur.ama böyle başka topiclere kayıldığı sürece burası asla toparlanmaz.

Mrb kızlar nasıl gidiyor hamilelik benim bebişim kıpır kıpır. Artık babasıda hissedebiliyor onu yakalarsaama hamileliğimin tadnı çıkartamıyrm böbreğimdeki tas yuzunden pazar sabahı yine acildeydik ve yine ağrıkesci iğne yaptlar cok vijdan azabı cekiyrm kuzucuma ya birşey olursa voltaren iğne yapıyrlar malesef(belkide stent takıcaklar ve anestezi alıcam of heran tetıkteyız yani dua edin lütfen gerek kalmasın hiçç

bende birkaç kıyafet aldım .mağazaların indirime girmesini bekliyorum şu an çok pahalılar ..zaten doğuma var daha indirimi beklerim ..bu ay beşik de bakacağız allahın izniyle ..karnımda baya büyüdü artık göbek bayaa ortaya çıktı

Gercektende Nisan Annelerinde paylasimlar cok az herkes nerede??Bebek ürünlerinde bakim ürünleri olarak hangi markayi tercih edeceksiniz??Ben SEBAMED düsünüyorum ..

Kızlar ben ayrıntılı ultrasona girdim dün şükür kızım çok iyi.ben iki kilo verdim bu aralar.korkuyordum gelişmiyor beslenemiyor diye.ama maşallah 375gr kızım çok güzel gelişimi.sizlerden ne haber

iyi geceler kızlar gerçekten burası çok sessiz kaldı ama bence baska topiklere gitmeyin
bugun kızım pek oynamıyor annesini üzüyor halbuki çok güzel hareket ediyordu bi kac gün öncesinde..
belki annesinin huzursuzluğunu hissetmiştir odan oynamıyordur eşim 2 gündür çok geç
geliyor gecee 1 gibi ve 1 hafta daha böyle sürecek bende tek olduğum için çok sıkılıyorum
hep yalnızım yalnızlık çok zor Allah kocalarımızı basımızdan eksik etmesin...

bekim urunlerinde mustela ya da bioderma cok iyi.sebamed market urunu.bence eczane urunleri tercih edilmeli.ben kizima dogdugunda beri bioderma kullaniyorum.cok memnunum.

bekim urunlerinde mustela ya da bioderma cok iyi.sebamed market urunu.bence eczane urunleri tercih edilmeli.ben kizima dogdugunda beri bioderma kullaniyorum.cok memnunum.

haklisin canim mustela en iyiler'nden guvenle alinabilir
benim bi cok arkadasim mustela onerdi ayrica abim dr cok hassastir bu konuda yegenim 4 yasinda hala mustela urunleri kullaniyorlar

bende aldim geldi urunlerim

Son düzenleme:

allah kolaylık versin bu arada özel mesaj atamıyorum gönderilerim 50 yi bulmadığı için

benim kız 407 gram boyu da 37 cm olmuş.gözleri çekik ,sana benziyor dedi doktor. kıpır kıpır ,hissediyor musun dedi.yok hissetmiyorum dedim.ilk hamilelikte nazlı hissedilir ,yakında tekmeleirini bile görürsün dedi.
hayırlısı bakalım...

burayı boş bırakmayalım zaten bi kaç kişi olsak da yeteriz. isteyen face de yazışsın... mart annelerine de tamamen geçmiş değiliz. bilgi alışverişi yapıyoruz burası çok boş kalınca. anca anca hareketkeniyo zaten...

çook geçmiş olsun cnm ya bebeğine bişey olmaz merak etme onlar sandığımızdan daha güçlüler:)

benim de 20. haftada boyu 25cm kilosu 321 gr. bakalım 3hafta sonra göreceğim birdahaki sefere. ben bayaa hissediyorum artık çok güzel bir duygu herseferinde gülümsetiyor

ah cnm ben napayım eşim mühendis 1aylığına yurtdışına gitti, annemlerde kalıyorum, gideli daha 2 gün oldu bekarlık yatağımda hamile hamile yatıyorum çok özleniyo valla

Günaydın nisan anneleri,

ben 4 mayıs annesiyim allah kısmet ederse,bebeğim erken davranırsa son haftalarda sizin gruba kayabilirim :)
size bir sorum var.20.hafta için doktorum detaylı ultrason istedi.fetal biometry imiş bu incelemenin adı.kısa bir araştırma yaptık.büyükçekmece kolon hastanesi ALTAN CEBECİ ye gitmeye karar verdik bu inceleme için.kendi koktorum beylikdüzü acıbadem de AYLİN TATLIADIM oldukça memnunum kendisinden.

Büyükçekmece ALTAN CEBECİ ye bu inceleme için giden oldu mu aranızda?
yada avrupa yakasında nerde ne kadara yaptırdınız.

cevaplarsanız sevinirim.bu arada çatlak kremlerinden bahsedilmiş benim de doktorum en az katkısız ve zararsız olan mustela yı tavsiye etti.

sağlıklı günler herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…