- 24 Aralık 2012
- 1.289
- 47
27 senede disimde tek 1 dolgum var 20haftalik hamileligimde 1 dolgum daha oldu ve suan baska bir dismin agrisinden deliricem sanirim 1 dolgu daha geliyor
cnm geçmiş olsun da hamilelikte dolgu yapılıomu?
aynen sana katılıyorum cnm. benim de öyle bakasım gelmiyor artık buraya... ben de geçeyim mart annelerine en yakın durumda bize onlar var.
Ben şu face olayından hiç memnun değilim
Ne güzel hep birlikteydik, dertleşiyorduk heyecanımızı paylaşıyordur...
Neden dağıldı topiğimiz
İçimden girmek bile gelmiyor artık buraya sessiz diye.
Herkesin hayatı feys olmuş zaten bari burası farklı bir ortam sağlıyordu bizlere.
Bende geçiyorum Mart annelerine
Yapacak bir şey kalmadı.
bende mart annelerine geleyim kızlar burası bomboş..
bencede kızlar burdan ayrılmayın benim şuan ki doğum tarihim değişti mesela mart olarak görünüyo doktorun diyişiyle ama ben ilk olarak burdaki arkadaşlarımı tanıdım bildim
kizllaarrr size de haber vereyim bugun ayrintili incelendi yavrumun organlari saglikliymis veeee cinsiyetini ögrenememistim bugun ögrendim cok sukur allah gönlume göre verdi bir kizim olacak darisi ögrenemeyenlerin basina
gözün aydın cnm sağlıkla gelsin inş kızın.
alışveriş konusu konuşulmuş kızlar. biz geçtiğimiz haftasonu bir sürü şey aldık. annaanne ve babaanneler gelince büyük şeylerin bir kısmı alındı. bir de ikiz olduğu için bebekler ben şimdiden 7 aylık kadar oldum. zor hareket ediyorum. yavaş yavaş eşyaları tamamlayalım dedik. beşliklerini arabalarını ve yenidoğan kıyafetlerinin çoğunluğunu aldık biz daha çok ikize göre hareket ettik. ikizi olan arkadaşlardan fikir aldık. kıyafetlerin çoğu 50cm olanlardan, hatta belki prematüre bile alırım doğuma yakın. benim bebişler inşallah sağlıklı doğacak ama daha düşük kilolu olacak, o nedenle hastane çıkışlarını fazla aldım ben. ama sizler için 0-3e denk gelen 56cmden daha fazla almak daha mantıklı olabilir.
bebek arabasını da gerektiğinde birleştirilebilme özelliği olması ve yer kaplamamsı nedeniyle baston olanlardan tercih ettik. ana kucaklarıyla birlikte. ama tek bebişimiz olacak olsaydı, yeni modellere yönelmeyi de düşünüyorduk. oturma bölümü komple çıkıp yerine ana kucağı takılanlardan yani. ama bizim kriterimiz biraz fazla olunca buna yöneldik.
beşikleri de ikeadan aldık, beyaz sade modeller. en çok beğendiğim o oldu. güvenlik açısından. altı çekmeceli olanlar yüksek oluyor ve bebek en alt seviyede yatamıyor büyüyünce. sarkıp düşer diye korktum. park yataklar da bana şık gelmediğinden bu beşikleri aldık. hem fiyatları da uygun
şimdi daha basit bebek mağazalarından tek alt tek üst tarzı parçalı günlük giydirmeye kıyafetler alacağım kısmetse. sonra da biberon göğüs pompası emzik vs... alınacak listesi hala dolu yani
cnm ya ben daha hiç başlamadım tek bir çorap bile almadım.az daha beklemek istiyorum.ayın üçünde bizimde ayrıntılımız var.inş iyi çıkar herşey..sonra bende başlıycam cicilere teyzeleri:)