2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

içimi ferahlattın sağol canım Rabbim de seni ferahlatsın inşallah .evet korku başladı bende de eşimde de .ben bebeğimi kaybetme korkusuna kapıldım eşimde birşey olursa ben aklımı yitiririm diye benim için korkuyor.hep dua ediyorum diyorum Allahım ona daha yakın olmam için içime korku veriyor galiba sürekli dua edeyim diye diyorum ama sağol rahatlattın beni.kimseye de bahsedemiyorum endişelenirler diye ama şimdi daha iyiym ayyyy kuzummmm inşallah detaylı ultrasonumuz temiz çıkar da müjdelerim sizi :)

Selam kızlar nasılsınız?
Biz kızımla bugün ayrıntılı ultrasona girdik, çok şükür herşey çok güzel =)
Gelişimi çok iyi dedi.
Çok mutluyum.
Darısı sizlerin başına

cikar cikar ins cikar bi keresinde doktorum bana demisti ki o zaman 15 haftaligim ilk detayliya girecegim
korkma dedi bisey ciksaydi simdiye kadar cikardi ense kalinligi iyi burun yapisi olusmus butun organlari yerinde bisey cikmaz Allahin izniyle demisti bi doktor soyleyebiliyorsa bu sekilde bende ayni telkinleri sana iletiyorum
KORKMA!!! BEBISI ENDISELENDIRME relax

kizlar bakin kızımcıma babasi ne almişşşşşşş
daha ben hicbisi almadim babasi benden daha hevesli

çok geçmiş olsun canım. umarım bidaha böyle tedirginlikler yaşamazsın.Akıntılar bazen öyle değişik olabiliyor.ben her sabah işe servisle gidiyorum. bazen servis şöförü o kadar kötü kullanıyorki arabayı anlatamam,tümseklerden hop diye atlatıp çukurlardan güm güm diye geçiyoruz:)))ve inip wc ye gidince akıntım daha fazla oluyor su gibi aynen tarif ettiğin gibi.dr.uma sormuştum,suyun gelse böyle olmaz o değişik mutlaka ayırt edersin dedi o yüzden içim rahat benim.seninki de böyledir bence korkma.bak plesantan yukarı çıkmaya başlamış sen buna sevin artık biçok ağrın olmıcak ben okadar rahatladımki bazen hamile olduğumu bile unutuyorum işyerinde.darısı başına canım......

Canım hamişlikte bir çok rüya görürsün hiç birini kaale almana gerek yok çünkü hiç biri yorumlanmaz;
bende ilk hamileliğimde kanamamdan tut da daha neler neler gördüm anlamları da kötüydü çok şükür kızım iyi ve hiç biri çıkmadı

Selam kızlar nasılsınız?
Gelişimi çok iyi dedi.
Çok mutluyum.
Darısı sizlerin başına

Tebrikler canım bende cumartesi gidiyorum darısı hepimizin başına

Eki Görüntüle 867106

Çok güzel çok beğendim güle güle giysin

kızlar başıma koskoca bir sepet geçirilmiş gibi gözlerim net görmüyor midem çok bulanıyor çok işim var ama nette dolaşmak dışında zor duruyorum bir kaç haftadır iyem var geçen hafta monurol şase kullandım onla ilgisi yoktur umarım

tüm nisan anne adaylarına merhaba,bende nasip olursa nisan 2014 annesi olacağım ,gebeliğimin 18 haftasın girdim,tüm anne adaylarına rahat bir doğum geçirmelerini temmenni ediyorum... Bu arada normal doğumdan çok korkuyorum ama aslında çok istiyorum.. yapamayacağım dayanamayacğım endişesi var... iyi örnekler aklımda kalmıyor ama kötü örneklerde hiç aklımdan gitmiyor,,normal doğum konusunda cesaretlendirici fikirleri olanların paylaşımlarını şimdiden merak ediyorum

ohhh rahatladım cidden sağolun dr. gitmeyi düşündüm bugün eşim sakin ol panik yaparsan ve strese girersen hasta bile değilse hasta edeceksin dedi götürmedi beni o da haklı işte biz mantıklı düşünemiyoruz korkudan tek kendim böyleyim sanıyordum. inşaallah güzel güzel rüyalar görürüz

Canım ben de sürekli kabus görüyorum bu aralar, giderek te yoğunlaşacak anlaşılan. Rüyalar çok etkiliyor evet ama hayra yor hayra çıksın. Allah seni de meleğini de korusunDetaylıdan çok güzel haberler alırsın inşallah:107:

Selam kızlar nasılsınız?
Gelişimi çok iyi dedi.
Çok mutluyum.
Darısı sizlerin başına

Selam canım. Yuvarlanıp gidioruz, sen nasılsın? Gözün aydın , güzel haberler alımışsın. Maşallah meleğine

Eki Görüntüle 867106

Çok tatlı maşallah, güzel günlerde giysin Kız çocukları için çok güzel kıyafetler var, çok şanslısınız:107:

ama ben su listeye bir turlu giremedim fefilifa ask olsun özelden de mesaj göndermistim acaba benim özelden gönderdigim mesajlar gitmio mu onu da test etmis olayim benden sana mesaj geldi mi hic

kızlar çok sevinçliyim maşallah bebeğime.
Hastaneden aradılar üçlü testimin sonuçları çıkmıştı risk sonuçları bekleniyordu temiz çıkmış çok sevinçliyim.
26 Kasımda randevum var ama 18 Aralıkta da obsetik dobbler için randevu verdiler detaylı ultrason mu oluyor kızlar bilen varmı?

Selam canım. Yuvarlanıp gidioruz, sen nasılsın? Gözün aydın , güzel haberler alımışsın. Maşallah meleğine
Bende iyiyim balım çok sağol.
Allah razı olsun

Çok sağol canım.
İnşallah seninde iyi haberlerini okuruz
Rabbim hepimizin bebişlerini korusun,sağlıkla gelsinler, sağlıklı yaşasınlar.

canım gözünaydın adına çok sevindim obsetik dobbler sanırım (renkli usg) ayrıntılı ultrason oluyor

canim o bende de var :26: bende ilaclarimi kullanmiyorum diye mi oluyor acaba diyorum :44::44:
yan etkilerine baktin mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…