2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
merhaba arkadaslar tetenoz asisi icin saglik ocagina giden var mi?
birde ben 2 sene once elimi kestigim icin tetenoz asisi olmustum yine bu haftalarda gidip asi olmam gerekiyor mu bilginiz var mi?

ben aşımı oldum canım, ama bikaç doz olcak heralde. 6 kasım da olmuştum, 6 aralık da 2. dozu için gitcem :KK43:

kımsecıkler yok ne oldu kızlar sıze bebısler buyuyo ve sızı yoruyo erken mı yatıyosunuz :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49: guzel anneler

Günaydın:KK16:

Kızlar doktorum yarın boşluk bulursa ayrıntılı için beni çağıracakmış =)
Şimdiden heyecan tavan yaptı bende :KK76:

Güzel haberlerle gel canım:107:

SELAM KIZLAR:)Allah Nasip ederse bende bebegimi Nisan ayinda kucagima alicam .Almanya´dan yaziyorum.Umarim Hepimiz sorunsuz bir hamilelik yasar ve meleklerimize saglikli bi sekilde kavusuruz..

Hoş geldin canım:KK3: Maşallah meleğine:nazar::emir_bebek:

kımsecıkler yok ne oldu kızlar sıze bebısler buyuyo ve sızı yoruyo erken mı yatıyosunuz :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49: guzel anneler

Arkadaşları bilmem ama ben 8-9'da yataktayım:KK34: Sendeki enerjiye de kocaman bir maşallah:21:

günaydın kızlar ya benim aşı ta ocakta hiç içimede sinmiyo haftaya ayrıntılım var dr bi soruyum ona göre ebeyi arayıp dicem aralıkta yapsın yoksa değiştircem zaten aile hekimindende hiç memnun değilim...

bende aşı olmak istemiyorum yaa,6 doza tamamlamak gerekiyomuş koruyuculuğunun olması için.dün sağlık ocağındaki hemşire söyledi.bende bi doktoruma sorayım diyorum ondan sonra karar veririm artık.

Günaydın kızlar :KK3:

bugün sol kasığımda ağrı var, bebeğimin biri o tarafta. belki de o sebep oluyordur ağrıya...kötü birşey olmasın da...

benim doktorum tetanoz aşısı vurdurmana gerek yok dedi. ama benim doktorum biraz rahat bir doktor o nedenle çok da referans alın diyemiyorum :KK1:

Günaydın kızlar,

Bizimde dün kontrolümüz vardı.Önceden 2 doktor erkeğe benziyor demişti ama süpriz oldu ve kesin kız olduğu anlaşıldı dün :KK16:Erva'm geliyor Allahın izniyle :KK16:

Herşey yolunda dedi doktor normalde 17+3 günlük hamileyim ama ölçümlerde 18+3 çıktı.Yanlız benimkisi uzun mu olacak ne 18 cm çıktı ölçümde :KK1:Bir nevi detaylı ultrason gibi oldu kalbine baktı midesine beynine yüzüne her yerine baktı çok şükür bir sorun yokmuş.Suyu da iyi plesantası da iyi dedi.Allah bozmazın Nazar
Birde bize bakarken resmini verdi doktorum karınca z gibi dimi ben bu zamanlardaki bebekleri onlara benzetiyorum dedi koptuk orada.kan ilacı ve decavit verdi ama kan ilacı beni etkiledi ilk günden midem kötü biraz başım ağrıyor.Umarım sürekli böyle gitmez folik asitede anca 3 ayda alışmıştı bünyem :KK1:

Son düzenleme:
5 doz die biliyorum ben 2si gebelikte 3ü sonra ben olmak istiyorumda ne olur ne olmaz olmakta fayda var diye düşünüyorum ama herkes 20-22. haftada olurken benimki 26-27. haftaya atıyo neymiş garanti olcakmış ne olur ne olmazmış yok yok ben bu ebeyi değiştiriyim felaket tellalı gibi insanın aklına kurt düşürüyo...

Günaydın kızlar :KK3:

bugün sol kasığımda ağrı var, bebeğimin biri o tarafta. belki de o sebep oluyordur ağrıya...kötü birşey olmasın da...

benim doktorum tetanoz aşısı vurdurmana gerek yok dedi. ama benim doktorum biraz rahat bir doktor o nedenle çok da referans alın diyemiyorum :KK1:

Benim doktorum da özellikte 2 dakikada bir hatırlattı sakın unutmuyosun diye.Bu doktorlarında bi arası yok ya çok rahat oluyolar ya da çok pimpirikli:KK1:

Günaydın kızlar,

Bizimde dün kontrolümüz vardı.Önceden 2 doktor erkeğe benziyor demişti ama süpriz oldu ve kesin kız olduğu anlaşıldı dün :KK16:Erva'm geliyor Allahın izniyle :KK16:

Herşey yolunda dedi doktor normalde 17+3 günlük hamileyim ama ölçümlerde 18+3 çıktı.Yanlız benimkisi uzun mu olacak ne 18 cm çıktı ölçümde :KK1:Bir nevi detaylı ultrason gibi oldu kalbine baktı midesine beynine yüzüne her yerine baktı çok şükür bir sorun yokmuş.Suyu da iyi plesantası da iyi dedi.

Gözün aydın canım. Maşallah meleğine, güzel haberler almışsın:nazar::emir_bebek: İsmi ile yaşasın inşallah:107:

günaydın kızlar. işlerimin yoğunluğu nedeniyle arada bakıp çıkabiliyorum sadece bayadır yazamadım. geçen hafta tetanoz aşımızı olduk. aynı gün araba kullanmak zorunda kalınca çok hoş olmadı benim için tabi ki. kolu baya etkiliyor acısı yeni geçti diyebilirim. oğlumda bu kadar acıtmamıştı diye hatırlıyorum ya da çabuk unutuluyor :)
68 kilo olmuşum yani tamı tamına 10 kilo almışım karnım 8 aylık gibi giderek şişiyorum ama oğlumda da böyle olduğumdan alışkınım tosunluğa :) ne görsem yemem gerekiyormuş gibi hissettiğimden olsa gerek bu kilolar :)
bu ctesi detaylı ultrasonumuz var sabah 9 da gircez inş sıkıntımız olmadan bunu da atlatırız. oğlumun pıtpıtlarını artık daha net hissetmeye başladım onca yağ kütlesinin arasından kendini belli ediyor kuzum :)
inş herkes iyidir geçmişi çok okuyamadığımdan kim ne yapmış bilmiyorum :KK43:

Günaydın kızlar,

Herşey yolunda dedi doktor normalde 17+3 günlük hamileyim ama ölçümlerde 18+3 çıktı.Yanlız benimkisi uzun mu olacak ne 18 cm çıktı ölçümde :KK1:Bir nevi detaylı ultrason gibi oldu kalbine baktı midesine beynine yüzüne her yerine baktı çok şükür bir sorun yokmuş.Suyu da iyi plesantası da iyi dedi.Allah bozmazın Nazar
Birde bize bakarken resmini verdi doktorum karınca z gibi dimi ben bu zamanlardaki bebekleri onlara benzetiyorum dedi koptuk orada.kan ilacı ve decavit verdi ama kan ilacı beni etkiledi ilk günden midem kötü biraz başım ağrıyor.Umarım sürekli böyle gitmez folik asitede anca 3 ayda alışmıştı bünyem :KK1:

maşallah canım bebişine benimde 17+3 de 21 cmdi kuzucum doktor uzun olcak demişti.

Alttan etmez canım ne alakası var. Hem ultrasonda bakar, hem ped verir. Ultrasonda sıvı miktarını görür zaten. Pedle de doğrular bir "kaçak" var mı diye. Endişeyi bırak lütfen; bu akşam, olmadı yarın git. Birşey var demiyorum, ama kafan rahat eder. Böyle acabalarla zaman geçmez.

neden çekiniyorsun bebeğe bir zararı olsa o zaman vay benim halime korkma canım doktor gerek duymadıkca bakmaz ama devlet acil dok alttan bakar

Burcu canım en yakın acile gitsen olmaz mı?
Eşin laf yapar diye çekiniyorsundur, onu da tahmin edebiliyorum =([

Canim benden de o sekilde bı sivi gelmişti hemen doktora gittim turnusollu ped verdi koydum biraz bekledim renk değiştirmedi değiştirmiş olsaydı amniyon sıvısı olabileceğini söylemişti doktora gidebiliyorsan git gidemiyorsan eczaneye sor belki vardır bı bak bakalım
çok üzülme olabiliyor böyle seyler :KK34:

günaydın burcu153
nasılsın akşamdan bu yana var mı değişen birşey inşallah akıntıdır bizi habersiz bırakma.

tünaydın kızlar dün akşam dr gitmedim çünkü eşim gerek yok bidaha gitmeye sen evham yapıyorsun dedi zaten aramız limoniydi bende erkenden yattım uyudum sabah kalktım iç çamasırımda ıslaklık yoktu inşallahda olmaz ama bugun yine aynı şeyolursa mutlaka acile gidicem turnosollu ped eczaneye sordurdum yokmuş medikallerde yada hastanede oluyomuş alabilsem içim daha çok rahatlardı medikalde çok uzakta var ta kadıköyde eşime git al desem almaz onun için söylemiyorum şimdilik iyiyim uzanıyorum plasentamızın yukarı çıkmaya basladığına bile sevinemedim kursağımda kaldı dün dr ön duvarda alt segment yerleşimli dedi bundan 1 ay önce totalis ve rahim ağzını kapatıyo denmişti şükürler olsunki yer değiştirmeye baslamış inşallah iyce yukarı çıkar

slm annlere.ya ben çok korktum eşim de ben de ikigün önce rüya gördük.yorumlarına bakmaz olaydık ikisi de kötü çıktı.şimdi detaylı ultrason var ya bi evham yaptım cuma günü birinci dr. gideceğim ben iki dr. a gidiyorum çünkü memleketimle kaldığım yer arası aslında kısa 1 saatte arada memlekete gidince kalıyorum o yüzden ne olur ne olmaz diye iki tarafta da gidiyorum dr.a 1 hafta sonrada asıl dr.um yapacak ayrıntılı ultrasonu ama içim bi tuhaf korku saldı beni.dua ediyorum sürekli rüyaların yorumu ikisi de kötü olunca eşim de korktu.dün unutalım diye sinemaya gittik.hükümet kadın2'ye güdük biraz daha iyi geldi bizze.dua edin inşallah kötü birşey çıkmaz.bi de detaylı ultrason ne kadar sürüyor.nelere bakıyor dr.

tünaydın kızlar dün akşam dr gitmedim çünkü eşim gerek yok bidaha gitmeye sen evham yapıyorsun dedi zaten aramız limoniydi bende erkenden yattım uyudum sabah kalktım iç çamasırımda ıslaklık yoktu inşallahda olmaz ama bugun yine aynı şeyolursa mutlaka acile gidicem turnosollu ped eczaneye sordurdum yokmuş medikallerde yada hastanede oluyomuş alabilsem içim daha çok rahatlardı medikalde çok uzakta var ta kadıköyde eşime git al desem almaz onun için söylemiyorum şimdilik iyiyim uzanıyorum plasentamızın yukarı çıkmaya basladığına bile sevinemedim kursağımda kaldı dün dr ön duvarda alt segment yerleşimli dedi bundan 1 ay önce totalis ve rahim ağzını kapatıyo denmişti şükürler olsunki yer değiştirmeye baslamış inşallah iyce yukarı çıkar

inşallah canım buna çok sevindim

slm annlere.ya ben çok korktum eşim de ben de ikigün önce rüya gördük.yorumlarına bakmaz olaydık ikisi de kötü çıktı.şimdi detaylı ultrason var ya bi evham yaptım cuma günü birinci dr. gideceğim ben iki dr. a gidiyorum çünkü memleketimle kaldığım yer arası aslında kısa 1 saatte arada memlekete gidince kalıyorum o yüzden ne olur ne olmaz diye iki tarafta da gidiyorum dr.a 1 hafta sonrada asıl dr.um yapacak ayrıntılı ultrasonu ama içim bi tuhaf korku saldı beni.dua ediyorum sürekli rüyaların yorumu ikisi de kötü olunca eşim de korktu.dün unutalım diye sinemaya gittik.hükümet kadın2'ye güdük biraz daha iyi geldi bizze.dua edin inşallah kötü birşey çıkmaz.bi de detaylı ultrason ne kadar sürüyor.nelere bakıyor dr.

korkma canim bu gibi kabuslar ruyalar cok karsilasilan bir durummus hatta son aylara girince bebegi kaybetme korkusu yada dogumda olecegim endisesi olabilirmis ruyalari cok ektilermis bende surekli kabus goruyordum bi kac gundur gormuyorum sukur takma kafana :KK34:
peygamber efendimiz ruya ile amel etmeyiniz diyo kotu ruya seytandandir diyo kimseye anlatma ruyalarini suya anlat :KK34:

X