2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar benim içimde korku var bebeğimi uzun süredir göremediğim için tedirginim

aynen bende öyleydim ben bi de abuk sabuk rüyalar görmeye başladım.sakin olmak lazım her haraket ettiğinde şükrediyorum.hareketleri moral veriyor bana bi de sağolsun kızlar yatıştırdı beni burda paniğim geçti

ama ben su listeye bir turlu giremedim fefilifa ask olsun özelden de mesaj göndermistim acaba benim özelden gönderdigim mesajlar gitmio mu onu da test etmis olayim benden sana mesaj geldi mi hic

tatlim bir iki hafta once attiysan mesaji mesajlarin birikmesini bekliyorum 1-2 kisi icin guncelleme yapmak zor oluyor liste kabardikca siralari oldugu icin biraz beklemek istedim bakiyim mesajlarin gelmis mi?
daha once attiysan ve ben eklememissem mesajini gormemisimdir yada bir kere karisiklik oldu guncelledigim bazi isimler listeye dahil olamamis onlarla arada mi kaynadin acaba :26:
lutfen kusura bakma

ama ben su listeye bir turlu giremedim fefilifa ask olsun özelden de mesaj göndermistim acaba benim özelden gönderdigim mesajlar gitmio mu onu da test etmis olayim benden sana mesaj geldi mi hic

tatlim 2 hafta once yazmissin evet seninle birlikte 4 kisi var listeye eklenecek biraz daha artsin cinsiyetler ogrenilsin hemen eklicem

ayyy ne sıkıcı bir gün mesai bitsede eve gidip şöyle güzel bi uzansam :93:

Son düzenleme:

aynen ben de rüyamda 2 kere doğum yaptığımı gördüm ilkinde doğuruyordum da ikincisinde bebeğin eşi vs çıkıyor bebişim içimde kalıyordu sonra çıkacakmış meğerse. Hamile olmadan önce bile sezeryan diyen ben bu ara hep normal doğum isteyip/düşünüp hikayelerini okuduğum için sanırım böyle rüyalar gördüm en azından buna yormak istoyorum rüyalarımı. aynı eşkilde küçük pıt pıtları moral veriyor ve çok hoşuma gidiyor:)

karnım küçüldü mü acaba diye düşünmeye bile başladım :2:

canım bu düşünceler bizim vesvesemizden kaynaklanıyor. Bende bu aralar yemek yiyemiyorum hiçmi hiç iştahım yok. acıktığımı hissediyorum ama yemeğin başına geçince en sevdiğim yemek bile olsa 2-3 kaşık alıp kalkıyorum.benim kızda (3,5 Yaşında)bu aralar rahatsız midesini üşütmüş gece 2 kere çıkarttı onada üzüldüm.iştah iyice gitti nolacak böyle

Ahh guzel anneler cok canim sikkin uclu test sonucum riskli degil ama riskli gruba yakin cikti yani 1(250 riskli kabul ediliyor benimki 1/310 cikti amniyosentez onerdiler ozeldeki doktorum bence gerek yok dedi etlik dogumevide yaptir dedi yaptiranlarida gordum 10 dk lik islem bende yaptiricam dedim rabbime sigindim bu islemde azda olsa dusuk riski varmis Allah im korusun yaptirdim yatiyorum simdi annecigimde dua edin bana lutfen sonucum temiz ciksin buarada oglusum olacakmis bir kizcem vardi rabbim saglikla gelsin yavrum bana aminnnn 3hafta icinde belli olacak sonuc dua edin cok...

Selam kızlar nasılsınız?
Biz kızımla bugün ayrıntılı ultrasona girdik, çok şükür herşey çok güzel =)
Gelişimi çok iyi dedi.
Çok mutluyum.
Darısı sizlerin başına

çok sevindim canım darısı bizim başımıza :) ben dün zeynep kamildeydim bana ayrıntılı ultrason için gün vermediler çok doluyuz dediler o yüzden görüntüleme merkezine gidicem galiba

sağol canım ay inşalah seninki gibidir şükür bugun bişey gelmedi sadece akıntım geldi plasentamız inş. daha yukarıyada çıkar normal doğum yapabilirim sezaryenden biraz çekiniyorum hangimiz bizim için hayırlıysa onu oluruz inşallah bebişlerimizi sağsalim doğurup kucağımıza alırız :)

sağlıklı sıhatli olur inşallah dualarımız sen ve tüm hamillere.kalbini ferah tut

canim o bende de var :26: bende ilaclarimi kullanmiyorum diye mi oluyor acaba diyorum :44::44:
yan etkilerine baktin mi ?

Canım sen ne ilacı kullanıyorsun

ben decavit vitaminle ostreocare kalsiyum kullanıyorum yan etkilerini okuyayım fakat 3 gündür kötüleştim yine normalde iyiydim uyluk kemiği ağrılarım dışında

kızlar ben bebişim için bişey aldım cok hoşuma gitti.hatta bi yakınımda gördüm cok kullanışlı olduğunu söyledi

cok fonksiyonlu yatış yastığı

Bence sonucun iyi çıkacaktır çok riskli de değilmiş 1/10 olanlardan bile temiz çıkıyor sen içini ferah tut
Oğlusunda hayırlı olsun canım

slmlar... bugün doktor kontrolümüze gittik. bebeğim çok iyi çok şükür. doktor bebeğin boyu uzun olacak galiba dedi. plasentam hala aşağıda bi aya kadar yukarı çıkar dedi doktor. iki hafta daha raporum var bakalım... 9 aralıkta da ayrıntılı ultrason için randevu aldım. hayırlısı bakalım:)

geçmiş olsun cnm. içini ferah tut inş bi sorun olmaz başka. plasentan yer değiştirmeye başlamış ne güzel. benimkide yer değiştirmeye başlamış. doktor bi aya kadar çıkar dedi ya bakalım inş artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…