kızlar benim içimde korku var bebeğimi uzun süredir göremediğim için tedirginim
ama ben su listeye bir turlu giremedim fefilifa ask olsunözelden de mesaj göndermistim acaba benim özelden gönderdigim mesajlar gitmio mu onu da test etmis olayim benden sana mesaj geldi mi hic
ama ben su listeye bir turlu giremedim fefilifa ask olsunözelden de mesaj göndermistim acaba benim özelden gönderdigim mesajlar gitmio mu onu da test etmis olayim benden sana mesaj geldi mi hic
kızlar benim içimde korku var bebeğimi uzun süredir göremediğim için tedirginim
tatlim 2 hafta once yazmissin evet seninle birlikte 4 kisi var listeye eklenecek biraz daha artsin cinsiyetler ogrenilsin hemen eklicem
Güle güle giysin canım meleğin bu arada canım kaç kere yazdım bn listede neden gözükmüyorum
aynen bende öyleydim ben bi de abuk sabuk rüyalar görmeye başladım.sakin olmak lazım her haraket ettiğinde şükrediyorum.hareketleri moral veriyor bana bi de sağolsun kızlar yatıştırdı beni burda paniğim geçti
karnım küçüldü mü acaba diye düşünmeye bile başladım :2:
Selam kızlar nasılsınız?
Biz kızımla bugün ayrıntılı ultrasona girdik, çok şükür herşey çok güzel =)
Gelişimi çok iyi dedi.
Çok mutluyum.
Darısı sizlerin başına
çok geçmiş olsun canım. umarım bidaha böyle tedirginlikler yaşamazsın.Akıntılar bazen öyle değişik olabiliyor.ben her sabah işe servisle gidiyorum. bazen servis şöförü o kadar kötü kullanıyorki arabayı anlatamam,tümseklerden hop diye atlatıp çukurlardan güm güm diye geçiyoruz:)))ve inip wc ye gidince akıntım daha fazla oluyor su gibi aynen tarif ettiğin gibi.dr.uma sormuştum,suyun gelse böyle olmaz o değişik mutlaka ayırt edersin dedi o yüzden içim rahat benim.seninki de böyledir bence korkma.bak plesantan yukarı çıkmaya başlamış sen buna sevin artık biçok ağrın olmıcak ben okadar rahatladımki bazen hamile olduğumu bile unutuyorum işyerinde.darısı başına canım......
Ahh guzel anneler cok canim sikkin uclu test sonucum riskli degil ama riskli gruba yakin cikti yani 1(250 riskli kabul ediliyor benimki 1/310 cikti amniyosentez onerdiler ozeldeki doktorum bence gerek yok dedi etlik dogumevide yaptir dedi yaptiranlarida gordum 10 dk lik islem bende yaptiricam dedim rabbime sigindim bu islemde azda olsa dusuk riski varmis Allah im korusun yaptirdim yatiyorum simdi annecigimde dua edin bana lutfen sonucum temiz ciksin buarada oglusum olacakmis bir kizcem vardi rabbim saglikla gelsin yavrum bana aminnnn 3hafta icinde belli olacak sonuc dua edin cok...
canim o bende de var :26: bende ilaclarimi kullanmiyorum diye mi oluyor acaba diyorum :44::44:
yan etkilerine baktin mi ?
Ahh guzel anneler cok canim sikkin uclu test sonucum riskli degil ama riskli gruba yakin cikti yani 1(250 riskli kabul ediliyor benimki 1/310 cikti amniyosentez onerdiler ozeldeki doktorum bence gerek yok dedi etlik dogumevide yaptir dedi yaptiranlarida gordum 10 dk lik islem bende yaptiricam dedim rabbime sigindim bu islemde azda olsa dusuk riski varmis Allah im korusun yaptirdim yatiyorum simdi annecigimde dua edin bana lutfen sonucum temiz ciksin buarada oglusum olacakmis bir kizcem vardi rabbim saglikla gelsin yavrum bana aminnnn 3hafta icinde belli olacak sonuc dua edin cok...
tünaydın kızlar dün akşam dr gitmedim çünkü eşim gerek yok bidaha gitmeye sen evham yapıyorsun dedi zaten aramız limoniydi bende erkenden yattım uyudum sabah kalktım iç çamasırımda ıslaklık yoktu inşallahda olmaz ama bugun yine aynı şeyolursa mutlaka acile gidicem turnosollu ped eczaneye sordurdum yokmuş medikallerde yada hastanede oluyomuş alabilsem içim daha çok rahatlardı medikalde çok uzakta var ta kadıköyde eşime git al desem almaz onun için söylemiyorum şimdilik iyiyim uzanıyorum plasentamızın yukarı çıkmaya basladığına bile sevinemedim kursağımda kaldı dün dr ön duvarda alt segment yerleşimli dedi bundan 1 ay önce totalis ve rahim ağzını kapatıyo denmişti şükürler olsunki yer değiştirmeye baslamış inşallah iyce yukarı çıkar