tüm nisan anne adaylarına merhaba,bende nasip olursa nisan 2014 annesi olacağım ,gebeliğimin 18 haftasın girdim,tüm anne adaylarına rahat bir doğum geçirmelerini temmenni ediyorum... Bu arada normal doğumdan çok korkuyorum ama aslında çok istiyorum.. yapamayacağım dayanamayacğım endişesi var... iyi örnekler aklımda kalmıyor ama kötü örneklerde hiç aklımdan gitmiyor,,normal doğum konusunda cesaretlendirici fikirleri olanların paylaşımlarını şimdiden merak ediyorum
kızlar çok sevinçliyimmaşallah bebeğime.
Hastaneden aradılar üçlü testimin sonuçları çıkmıştı risk sonuçları bekleniyordu temiz çıkmış çok sevinçliyim.
26 Kasımda randevum var ama 18 Aralıkta da obsetik dobbler için randevu verdiler detaylı ultrason mu oluyor kızlar bilen varmı?
Ahh guzel anneler cok canim sikkin uclu test sonucum riskli degil ama riskli gruba yakin cikti yani 1(250 riskli kabul ediliyor benimki 1/310 cikti amniyosentez onerdiler ozeldeki doktorum bence gerek yok dedi etlik dogumevide yaptir dedi yaptiranlarida gordum 10 dk lik islem bende yaptiricam dedim rabbime sigindim bu islemde azda olsa dusuk riski varmis Allah im korusun yaptirdim yatiyorum simdi annecigimde dua edin bana lutfen sonucum temiz ciksin buarada oglusum olacakmis bir kizcem vardi rabbim saglikla gelsin yavrum bana aminnnn 3hafta icinde belli olacak sonuc dua edin cok...
slmlar... bugün doktor kontrolümüze gittik. bebeğim çok iyi çok şükür. doktor bebeğin boyu uzun olacak galiba dedi. plasentam hala aşağıda bi aya kadar yukarı çıkar dedi doktor. iki hafta daha raporum var bakalım... 9 aralıkta da ayrıntılı ultrason için randevu aldım. hayırlısı bakalım:)
Canım sen ne ilacı kullanıyorsun
ben decavit vitaminle ostreocare kalsiyum kullanıyorum yan etkilerini okuyayım fakat 3 gündür kötüleştim yine normalde iyiydim uyluk kemiği ağrılarım dışında
tatlim nereye yazdin? bana ozel mesaj gelmedi alintinda yok :26:
Hoş geldin canımMaşallah meleğine Ben de, tıbbi bir sorun olmadığı sürece, normal doğum istiyorum. Pozitif doğum hikayeleri okumanı tavsiye ederim. Ayrıca Pam England'ın İçgüdüsel Doğum kitabı şuan baş ucu kitabım. Çok faydasını göreceğimi düşünüyorum. "One Birth Every Minute" isimli bir reality programı var (youtube'ta bulabilirsin). O da oldukça eğitici. Olası her durumu görebilirsin. Bunun dışında yoga&yürüyüş mutlaka düzenli olarak yap; esnemene yardımcı olur&vücudunu enerjik tutar. Ama korkman çok normal, ben de bu aralar çok kabus görüyorum Hem fiziksel hem ruhsal olarak hazırlık gerektiriyor, vücudumuz ne yapacağını bizden daha iyi biliyor zaten
Çok şükür. Gözün aydın canım, maşallah meleğine de sana da
İnşallah güzel sonuçlar alacaksın canım. Endişe etme şimdiden, bunlar sadece istatistiki rakamlar. Maşallah paşana
Gözün aydın canım. İnşallah burcu gibi senin PP'de düzelir; daha rahat bir hamilelik geçirmeye başlarsın:107:
Ahh guzel anneler cok canim sikkin uclu test sonucum riskli degil ama riskli gruba yakin cikti yani 1(250 riskli kabul ediliyor benimki 1/310 cikti amniyosentez onerdiler ozeldeki doktorum bence gerek yok dedi etlik dogumevide yaptir dedi yaptiranlarida gordum 10 dk lik islem bende yaptiricam dedim rabbime sigindim bu islemde azda olsa dusuk riski varmis Allah im korusun yaptirdim yatiyorum simdi annecigimde dua edin bana lutfen sonucum temiz ciksin buarada oglusum olacakmis bir kizcem vardi rabbim saglikla gelsin yavrum bana aminnnn 3hafta icinde belli olacak sonuc dua edin cok...
maşallah canımm bebişine..Günaydın kızlar,
Bizimde dün kontrolümüz vardı.Önceden 2 doktor erkeğe benziyor demişti ama süpriz oldu ve kesin kız olduğu anlaşıldı dünErva'm geliyor Allahın izniyle
Herşey yolunda dedi doktor normalde 17+3 günlük hamileyim ama ölçümlerde 18+3 çıktı.Yanlız benimkisi uzun mu olacak ne 18 cm çıktı ölçümdeBir nevi detaylı ultrason gibi oldu kalbine baktı midesine beynine yüzüne her yerine baktı çok şükür bir sorun yokmuş.Suyu da iyi plesantası da iyi dedi.Allah bozmazın Nazar
Birde bize bakarken resmini verdi doktorum karınca z gibi dimi ben bu zamanlardaki bebekleri onlara benzetiyorum dedi koptuk orada.kan ilacı ve decavit verdi ama kan ilacı beni etkiledi ilk günden midem kötü biraz başım ağrıyor.Umarım sürekli böyle gitmez folik asitede anca 3 ayda alışmıştı bünyem
maşallah meleğine ccnm.Selam kızlar nasılsınız?
Biz kızımla bugün ayrıntılı ultrasona girdik, çok şükür herşey çok güzel =)
Gelişimi çok iyi dedi.
Çok mutluyum.
Darısı sizlerin başına
çok tatlıııııııııııııııııııııııEki Görüntüle 867106
kizlar bakin kızımcıma babasi ne almişşşşşşş
daha ben hicbisi almadim babasi benden daha hevesli
canım bu düşünceler bizim vesvesemizden kaynaklanıyor. Bende bu aralar yemek yiyemiyorum hiçmi hiç iştahım yok. acıktığımı hissediyorum ama yemeğin başına geçince en sevdiğim yemek bile olsa 2-3 kaşık alıp kalkıyorum.benim kızda (3,5 Yaşında)bu aralar rahatsız midesini üşütmüş gece 2 kere çıkarttı onada üzüldüm.iştah iyice gitti nolacak böyle
Tsesekkur ederim csnim gercekten moral oldu ssna ve cevp yazan herkese
c.tesi ayrıntılımız var ankaraya gidiyoruz inş...çok heyecanlıyım bende..1 ay oldu görmedim kuzumu çok ta hiddedemiyorum inş.iyidir.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım:107:
Maşallah, güzel günlerde giysin inşallah
şaka maka yolun yarısını bir tık geçtik sanki nisan anneleri
iyi aksamlar anne adaylari:)Haklisinibendez zaman cok yavas ilerliyo ben henüz bebisimi tam hissedemiyorum arada bi kipirtilar oluyor ama tam olarak bebegimin kipirtilari diyemiyorumSirf bu yuzden angelsound adinda bi alet aldim arada bebegimin kalp atislarini dinliyorum bu beni rahatlatiyor:))Sizlerden de benim gibi bebislerinizin hareketlerini tam hissedemeyen anneler varmi?Hamileligin ücüncü ayini doldurduktan sonra asiri derece duygusal ve herseyi cok ince düsünür oldum ve sürekli aklimda ya bisey olursa korkusu var bu korkuyu yasiyormusunuz sizde umarim bu psikoloji uzun sürmez... Allahim yavrularimizi saglikli bi sekilde kucaklarimiza almak nasip etsin...
şaka maka yolun yarısını bir tık geçtik sanki nisan anneleri