2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Hoş geldin canım Maşallah meleğine Ben de, tıbbi bir sorun olmadığı sürece, normal doğum istiyorum. Pozitif doğum hikayeleri okumanı tavsiye ederim. Ayrıca Pam England'ın İçgüdüsel Doğum kitabı şuan baş ucu kitabım. Çok faydasını göreceğimi düşünüyorum. "One Birth Every Minute" isimli bir reality programı var (youtube'ta bulabilirsin). O da oldukça eğitici. Olası her durumu görebilirsin. Bunun dışında yoga&yürüyüş mutlaka düzenli olarak yap; esnemene yardımcı olur&vücudunu enerjik tutar. Ama korkman çok normal, ben de bu aralar çok kabus görüyorum Hem fiziksel hem ruhsal olarak hazırlık gerektiriyor, vücudumuz ne yapacağını bizden daha iyi biliyor zaten

Çok şükür. Gözün aydın canım, maşallah meleğine de sana da

İnşallah güzel sonuçlar alacaksın canım. Endişe etme şimdiden, bunlar sadece istatistiki rakamlar. Maşallah paşana

Gözün aydın canım. İnşallah burcu gibi senin PP'de düzelir; daha rahat bir hamilelik geçirmeye başlarsın:107:

Canım sen ne ilacı kullanıyorsun

ben decavit vitaminle ostreocare kalsiyum kullanıyorum yan etkilerini okuyayım fakat 3 gündür kötüleştim yine normalde iyiydim uyluk kemiği ağrılarım dışında

decavit, progestan birde kab surubu
kan surubu cok aciktiriyo

Tsesekkur ederim csnim gercekten moral oldu ssna ve cevp yazan herkese

dualarım seninle canım inşallah temiz gelecek sonucun benimde bugün çıktgı doktorun sekreteri aradı temizmiş dedi ama bana risk sayısı söylemediler sadece iyimiş deyip detaylı için 1 ay sonraya gün verdi

maşallah canımm bebişine..

ben 1 ay oldu görmedim c.tesi ayrıntılımız var çok özledim inş.iyidir kızım..

en son 16+4 te gördüm 17 cm idi
Selam kızlar nasılsınız?
Biz kızımla bugün ayrıntılı ultrasona girdik, çok şükür herşey çok güzel =)
Gelişimi çok iyi dedi.
Çok mutluyum.
Darısı sizlerin başına
maşallah meleğine ccnm.
bnimde c.tesi çok heyecanlıım
1 ay oldu görmedim.
Eki Görüntüle 867106
kizlar bakin kızımcıma babasi ne almişşşşşşş
daha ben hicbisi almadim babasi benden daha hevesli
çok tatlııııııııııııııııııııııı

c.tesi ayrıntılımız var ankaraya gidiyoruz inş...çok heyecanlıyım bende..1 ay oldu görmedim kuzumu çok ta hiddedemiyorum inş.iyidir.

insan kendinden çok bebeği düşünüyor bari onun için deyip herşeyi yapıyor demi

şaka maka yolun yarısını bir tık geçtik sanki nisan anneleri

İlk 3 ay çok yavaş geçmişti bana; bekliyoruz ya düşük riski vs. ortadan kalksın diye. Sonraki haftalar maşallah, göz açıp kapayıncaya geçti. Az kaldı az:118:

iyi aksamlar anne adaylari:)Haklisiniz zaman cok yavas ilerliyo ben henüz bebisimi tam hissedemiyorum arada bi kipirtilar oluyor ama tam olarak bebegimin kipirtilari diyemiyorumSirf bu yuzden angelsound adinda bi alet aldim arada bebegimin kalp atislarini dinliyorum bu beni rahatlatiyor:))Sizlerden de benim gibi bebislerinizin hareketlerini tam hissedemeyen anneler varmi?Hamileligin ücüncü ayini doldurduktan sonra asiri derece duygusal ve herseyi cok ince düsünür oldum ve sürekli aklimda ya bisey olursa korkusu var bu korkuyu yasiyormusunuz sizde umarim bu psikoloji uzun sürmez... Allahim yavrularimizi saglikli bi sekilde kucaklarimiza almak nasip etsin...

bende de kıpırtılar oluyo ama tam hissedemiyorum henüz canım..

o aleti ne kadara nerden aldın cnm iyiymiş.alında da hergün dinlersek zararı olmaz mı:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…