2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
iç çamaşırını değiştirerek sürekli kontrol et akıntı devam ediyor mu.
Terlemişsindir .yada idrar kaçırmış olabilirsin. Bazen o yapışkan sıvıda olabiliyor.

canım akıntı değil idrarda değil şuanda çok hafif sanki ordan böyle ılık bişey süzülüyo
gibi hissediyorum :KK43:

bebeğimin cinsiyeti kesinleşti...bir oğlum daha oluyor...dr "3.yapman farz oldu" dedi...boy kg söylemedi...ben toplamda 2 kg almışım..vitamin ve demir verdi...ayrıntılı ultrason 1 ay sonra...geçmişi okuyup geliyorum..

ben giyiyorum geceliklerim bile olmuyoooo :KK53::KK53: yeni hamile gecelihgi aldim valla :KK50::KK50:
hamile tayti esimde hamile gomlegi almis giyiyorum ama cok hosuma gidiyo o ayriii :KK9:

bana da verdi biraz ictim biraktim simdi de kan ilaci verdi deli gibi acikiyorum onu da mi icmesem acaba :26::26:

benimde detaylida gostermemisti kizim ama sonra ki hafta gosterdi :KK49::KK49::KK49:
sabret nasil olsa ogreneceksin :KK16:

kan ilacı çok önemli aman ihmal etme

başkent hastanesinde filiz hanıma gittim. ama doktorumuz ısrarla ona gitme eyüp ekiciye git diyip durdu :KK1::KK1: ben randevumu almıştım ve filiz hoca arkadaşımın doktoruydu. o da çok memnundu. o yüzden bostancıyı dinlemedim bu sefer :KK1:
ben ilkinde risk olduğu için ekiciye gitmiştim (dr yönlendirmişti) bunda rsik olmadığından hastanenin radyoloğu bakacak ...bence risk yoksa o paraya değmez

Ama ben sizleri çok kıskanmaya başladım :KK17:
Kilo alıyorsunuz, göbekler artık iyice kendini belli ediyor, bebişler tekme atıyor...
Bende ki anormallik nedir peki?:KK31:
Sadece 1 buçuk kilo aldım, bebeğimin hareketlerini hala belirgin bir şekilde hissedemiyorum...
Ben hala hiç bir ilaç kullanmıyorum kilo o yüzden mi almıyorum acaba.

ilkinde benim 5.aya kadar göbişim çıkmadı, hatta normal kıyafetlerimi giydim, kimse inanmıyordu haftama...ama oğlumun kgsi ve boyu sağlığı gayet normal oldu ..yani .endişelenme, herkesin aynı olmuyor...hareketleri de 20.den sonra hissetmiştim canım
merhabalar! benim facem yok o yüzden hep burdan yazabiliyorum. ama bu topic daha yoğundu önceden. face deki gruptan sonra azladı galiba. neyse yarın doktor kontrolümüz var artık doktor inş bana sevineceğim haberler verir...
güzel haberlerii bekliyoruz
merhaba kızlar bugun dr gittik plasentamız biraz yukarıya çıkmış ama buna bile sevinemedim çünkü eve bir geldim iç çamasırımda

ıslaklık var su gibi... yol beni baya sarstı bugun eşim sağolsun beni tümseklere pata küte çıkara çıkara getirdi ondan sonra sancılandım bu

bebeğin suyumu diye düşünüp duruyorum 1 ay öncesinde arkadaşımın suyu gelmişti dr ilaç ve yatak istirahatı vermişti ona o arkadaşımın

haftası benle aynı şimdi aklıma o geliyor korkuyorum böyle su gibi kokusuz ceviz büyüklüğü kadar ıslatmış sonra bidaha baktım az daha

ıslanmıştı bu yüzden eşimlede tartıştık beni o kadar sarsmasa belkide böyle olmayacaktı :KK43:

umarım korktuğun gibi değildir burcu...bizi gelişmelerden haberdar et

merhaba kızlar bugun dr gittik plasentamız biraz yukarıya çıkmış ama buna bile sevinemedim çünkü eve bir geldim iç çamasırımda

ıslaklık var su gibi... yol beni baya sarstı bugun eşim sağolsun beni tümseklere pata küte çıkara çıkara getirdi ondan sonra sancılandım bu

bebeğin suyumu diye düşünüp duruyorum 1 ay öncesinde arkadaşımın suyu gelmişti dr ilaç ve yatak istirahatı vermişti ona o arkadaşımın

haftası benle aynı şimdi aklıma o geliyor korkuyorum böyle su gibi kokusuz ceviz büyüklüğü kadar ıslatmış sonra bidaha baktım az daha

ıslanmıştı bu yüzden eşimlede tartıştık beni o kadar sarsmasa belkide böyle olmayacaktı :KK43:

bebeğin kesesinde bir sorun olsa suyu azalsa doktorun söylerdi, gördüğün şey akıntıdır hormonlardan olabilir ama için rahat etmiyorsa acile gidebilirsin.

Selam Nisan anneleri, bugün bizim detayli ultrasonumuz vardi, allahima bin sükürler olsunki hersey yolunda, tüm organlarina bakildi.....Maalesef detayli bizde toplam 20 dakika sürdü, ve maalesef bebegim oturdugu icin bacak arasi gözükmedi.... Doktorumuz herseyi denedi, banamisin demedi:KK43: Neyse saglik olsun bunada sükür, artik 2 bucuk ay sonraya kaldi ultrason termini :KK5:(yurtdisi oldugu icin) yada sürpriz bir bebis olacak :)))

Gözün aydın canım. Maşallah meleğine:nazar::emir_bebek:

merhaba kızlar bugun dr gittik plasentamız biraz yukarıya çıkmış ama buna bile sevinemedim çünkü eve bir geldim iç çamasırımda ıslaklık var su gibi... yol beni baya sarstı bugun eşim sağolsun beni tümseklere pata küte çıkara çıkara getirdi ondan sonra sancılandım bu bebeğin suyumu diye düşünüp duruyorum 1 ay öncesinde arkadaşımın suyu gelmişti dr ilaç ve yatak istirahatı vermişti ona o arkadaşımın haftası benle aynı şimdi aklıma o geliyor korkuyorum böyle su gibi kokusuz ceviz büyüklüğü kadar ıslatmış sonra bidaha baktım az daha ıslanmıştı bu yüzden eşimlede tartıştık beni o kadar sarsmasa belkide böyle olmayacaktı :KK43:

devet hastanesinde kontrol olduğum için dr numarası yok malesef
ben panik yapmayımda kim yapsın hamileliğim zaten çok geçiyor üstüne bide bu eklenince panik yapmamak elde değil :KK43:

Öncelikle PP düzelmeye başladığı için çok sevindim. Ve panik yapmakta haklısın ama, oturduğun yerde kendi kendine kurup durmanın faydası yok gülüm. Herhangi bir (devlet-özel) hastanenin aciline git. Bir pedle bakılıyormuş, renk değişimine göre amniyotik sıvı mı değil mi sana net olarak söylerler. Kafan rahat eder.

bebeğimin cinsiyeti kesinleşti...bir oğlum daha oluyor...dr "3.yapman farz oldu" dedi...boy kg söylemedi...ben toplamda 2 kg almışım..vitamin ve demir verdi...ayrıntılı ultrason 1 ay sonra...geçmişi okuyup geliyorum..

Gözün aydın. Nihayet kesinleşti cinsiyeti, sağlıkla gelsin paşan:nazar::emir_bebek:

umarım korktuğun gibi değildir burcu...bizi gelişmelerden haberdar et

bebeğin kesesinde bir sorun olsa suyu azalsa doktorun söylerdi, gördüğün şey akıntıdır hormonlardan olabilir ama için rahat etmiyorsa acile gidebilirsin.

Öncelikle PP düzelmeye başladığı için çok sevindim. Ve panik yapmakta haklısın ama, oturduğun yerde kendi kendine kurup durmanın faydası yok gülüm. Herhangi bir (devlet-özel) hastanenin aciline git. Bir pedle bakılıyormuş, renk değişimine göre amniyotik sıvı mı değil mi sana net olarak söylerler. Kafan rahat eder.

alttan muayene ederler diye çekiniyorum kızlar kafam o kadar karıştıki napıcağımı bilemiyorum :KK43:

Son düzenleme:
Hanımlar hamile kıyafetleri giymeye başladınız mı ben karnınız belli oluyo muuu...kaç kilo aldınız???ben 4 kilo almışım doktor diyet verdi kilolu değilim ama hızlı alma dedi karbonhidratı azalt dedi:KK43:((((elveda pastalar en çok sevdiğim ekmek...

arkadasim kac kiloyla hamile kaldin.ben 19. haftaya basladim ve 5 kilo almisim:-:-( dikkat ediyorum ama bende tatliciyim..

alttan muayene ederler diye çekiniyorum kızlar kafam o kadar karıştıki napıcağımı bilemiyorum :KK43:

Alttan etmez canım ne alakası var. Hem ultrasonda bakar, hem ped verir. Ultrasonda sıvı miktarını görür zaten. Pedle de doğrular bir "kaçak" var mı diye. Endişeyi bırak lütfen; bu akşam, olmadı yarın git. Birşey var demiyorum, ama kafan rahat eder. Böyle acabalarla zaman geçmez.

Kızlar doktorum yarın boşluk bulursa ayrıntılı için beni çağıracakmış =)
Şimdiden heyecan tavan yaptı bende :KK76:

Burcu canım en yakın acile gitsen olmaz mı?
Eşin laf yapar diye çekiniyorsundur, onu da tahmin edebiliyorum =(

canım akıntı değil idrarda değil şuanda çok hafif sanki ordan böyle ılık bişey süzülüyo
gibi hissediyorum :KK43:

Canim benden de o sekilde bı sivi gelmişti hemen doktora gittim turnusollu ped verdi koydum biraz bekledim renk değiştirmedi değiştirmiş olsaydı amniyon sıvısı olabileceğini söylemişti doktora gidebiliyorsan git gidemiyorsan eczaneye sor belki vardır bı bak bakalım
çok üzülme olabiliyor böyle seyler :KK34:

SELAM KIZLAR:)Allah Nasip ederse bende bebegimi Nisan ayinda kucagima alicam .Almanya´dan yaziyorum.Umarim Hepimiz sorunsuz bir hamilelik yasar ve meleklerimize saglikli bi sekilde kavusuruz..

X